روغن ها

۱۳ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

غذاهای فوماریک اسید

oil Castor | جمعه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۰۲:۴۱ ب.ظ

غذاهای فوماریک اسید
نوشته شده توسط
شلی مور
08 جولای 2011
اسید فوماریک یک افزودنی معمولی غذایی است که در بسیاری از غذاهای فرآوری شده برای پایدار نگه داشتن آنها و ایجاد ترشی آنها گنجانده شده است. این ماده نسبت به اسید سیتریک، یکی دیگر از افزودنی های رایج غذایی، طعم ترش بیشتری دارد. اسید فوماریک به طور طبیعی در قارچ های فومیتوری، بوته، گلسنگ و خزه ایسلند وجود دارد. به عنوان یک افزودنی، اسید فوماریک به طور مصنوعی، عمدتا از اسید مالیک سیب تولید می شود. اسید فوماریک به عنوان یک افزودنی تحت استاندارد عمومی Codex Alimentarius برای مواد افزودنی غذایی (GSFA)، مجموعه ای از استانداردهای بین المللی شناخته شده تنظیم می شود.

مشاهده تصویر منبع
 
محصولات لبنی
اسید فوماریک در بسیاری از محصولات لبنی وجود دارد. اینها شامل نوشیدنی های لبنی مانند شیر شکلات، کاکائو، تخم مرغ، شیر تغلیظ شده و نوشیدنی های پروتئین آب پنیر است. همچنین ممکن است به خامه لخته شده، شیر و خامه پودرها و آنالوگ های شیر و خامه (جایگزین) اضافه شود. اسید فوماریک به محصولات پنیر، از جمله پنیر فرآوری شده و جایگزین های پنیر اضافه می شود. دسرهای لبنی مانند پودینگ، ماست طعم دار، شربت و شربت ممکن است حاوی اسید فوماریک نیز باشند. اسپردهای چربی لبنیات و اسپری‌های مخلوط می‌توانند شامل اسید فوماریک باشند، و همچنین تخم‌مرغ‌های نگه‌داشته‌شده و دسرهای مبتنی بر تخم‌مرغ مانند کاستارد نیز می‌توانند.

میوه ها، سبزیجات، آجیل و دانه ها
اسید فوماریک به برخی از میوه ها و سبزیجات فرآوری شده از جمله انواع خشک، کنسرو شده، منجمد و پخته شده اضافه می شود. دسته سبزیجات فرآوری شده نه تنها شامل سبزیجات استاندارد سبز و زرد می شود، بلکه شامل قارچ، سبزیجات ریشه ای، حبوبات، آلوئه ورا و جلبک دریایی نیز می شود. آجیل و دانه های فرآوری شده همچنین ممکن است حاوی اسید فوماریک باشد، و همچنین ممکن است آجیل و دانه پخش شود.

غذاهای پخته شده و غلات
غذاهای پخته شده، شیرینی های شیرین و برخی محصولات غلات ممکن است شامل اسید فوماریک باشد. اینها شامل آب نبات، غذاهای شیرین پخته شده، غذاهای میان وعده، غلات صبحانه و ماکارونی و نودل از قبل پخته شده است. دسرهای مبتنی بر نشاسته مانند پودینگ برنج و پودینگ تاپیوکا نیز ممکن است حاوی اسید فوماریک باشند و به همین ترتیب می‌توانند محصولاتی را برای پوشش مرغ، ماهی یا سبزیجات بپزند.

گوشت های فرآوری شده و غذاهای مخلوط
گوشت های فرآوری شده، سالادها و سایر غذاها ممکن است حاوی اسید فوماریک باشند. ساندویچ ها و گوشت های ناهار، همراه با کنسرو گوشت، مرغ و ماهی ممکن است این افزودنی را داشته باشند. سوپ و آبگوشت و همچنین محصولات سویا نیز می توانند حاوی اسید فوماریک باشند. سالادهای فرآوری شده مانند سالاد سیب زمینی یا ماکارونی ممکن است حاوی اسید فوماریک باشند.

نوشیدنی ها و چاشنی ها
اسید فوماریک به عنوان یک افزودنی در نوشیدنی های الکلی، از جمله الکل، آبجو، نوشیدنی های مالت، سیب سفت، شراب، خنک کننده های  نوشیدنی های کم الکل مجاز است. همچنین به چاشنی های خاصی از جمله خردل، سرکه، سس ها و شیرین کننده ها اضافه می شود.

روش تولید اسید فوماریک را در زیر مشاهده نمایید

https://asemantejarat.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%81%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c%da%a9/

منبع

https://healthfully.com/419366-allergic-reactions-to-malic-acid.html

  • oil Castor

اسید فوماریک چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

oil Castor | جمعه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۰۲:۲۸ ب.ظ

فواید آن چیست؟
درمان پسوریازیس
به دلیل جذب ضعیف آن پس از مصرف خوراکی، استرهای اسید فوماریک مانند مونو اتیل فومارات (MEF) و دی متیل فومارات (DMF) برای درمان پسوریازیس استفاده می شود. با این حال، عوارض جانبی متعددی در مطالعات از سال 1990-1998 رخ داده است. از جمله:

گرگرفتگی
اسهال
احتباس کلیه
افزایش برگشت پذیر ترانس آمینازها، لنفوسیتوپنی و ائوزینوفیلی.
شکایات گوارشی، ناراحتی های خفیف معده، افزایش دفعات مدفوع و تنسموس، تا گرفتگی معده، تمپانیت و اسهال.

مشاهده تصویر منبع
موارد استفاده چیست؟
اسید فوماریک قوی ترین اسید غذایی ارگانیک است. از آن به عنوان یک طعم دهنده برای طعم ترش و یک عامل ضد میکروبی برای ویژگی آبگریز آن استفاده می شود. به طور کلی در صنایع غذایی، نوشیدنی، تغذیه حیوانات، آرایشی و بهداشتی و صنایع دارویی استفاده می شود.

غذا
در مقایسه با سایر اسیدسازها مانند اسید سیتریک، اسید فوماریک را می توان در محصولات مخلوط خشک استفاده کرد زیرا رطوبت گیر نیست و رطوبت را جذب نمی کند. این مزیت باعث می شود محصولات مخلوط خشک در حین نگهداری کیک یا سفت نشوند.

در نوشیدنی، اسید فوماریک به عنوان یک عامل کنترل PH و افزایش طعم عمل می کند.

علاوه بر این برنامه نوشیدنی، می‌توانیم محصولات غذایی زیر را نیز حاوی آن و سایر عملکردهای آن بیابیم :

نانوایی و تورتیلا: به عنوان یک اسید مایه خمیر در ماده خمیر کننده و همچنین به عنوان طعم دهنده برای محصولات پخته شده مرزه عمل می کند.
قنادی ها و دسرها: عامل غیر رطوبت گیر.
آدامس: انحلال آهسته و خاصیت آب گریزی، ترشی دهان را طولانی می کند به طوری که طعم آدامس را افزایش می دهد.
لوازم آرایشی
بر اساس "پایگاه اطلاعاتی کمیسیون اروپا برای اطلاعات در مورد مواد و مواد آرایشی"، به عنوان یک بافر در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی عمل می کند. 

آیا اسید فوماریک برای خوردن بی خطر است؟
بله، ایمنی آن هنگام استفاده به عنوان یک افزودنی غذایی توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA)، کمیته مشترک FAO/WHO در مورد افزودنی‌های غذایی (JECFA) و همچنین سایر مقامات تایید شده است. .

FDA
ایمنی
فوماریک اسید و نمک های کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و سدیم آن ممکن است به طور ایمن در مواد غذایی استفاده شوند. 

استفاده می کند
می توان از آن برای عامل ضد میکروبی، عامل پخت یا ترشی، عامل طعم دهنده یا کمک کننده، عامل خمیر کننده و یک عامل کنترل کننده PH در غذا استفاده کرد. 

EFSA
در غذا
اسید فوماریک (E297) در مقررات کمیسیون (EU) شماره 231/2012 به عنوان یک افزودنی مجاز غذایی فهرست شده است و به عنوان "افزودنی هایی غیر از رنگ ها و شیرین کننده ها" طبقه بندی شده است.

منبع

https://foodadditives.net/acidulents/fumaric-acid/

https://asemantejarat.com/

  • oil Castor

ترکیب اسید فوماریک+ خرید اسید فوماریک

oil Castor | جمعه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ ب.ظ

فوماریک اسید چیست؟

کاربردهای متداول اسید تارتاریک
مربوط
کاربردهای متداول اسید تارتاریک
به روز شده در 04 دسامبر 2018
توسط راشل دراگانی
فوماریک اسید یک ترکیب شیمیایی است که به طور معمول در طبیعت یافت می شود، اما دانشمندان همچنین یاد گرفته اند که چگونه یک نسخه مصنوعی از آن را برای افزودن به انواع محصولات از جمله غذاها، داروها و رنگ ها بسازند. یادگیری بیشتر در مورد خواص اسید فوماریک می تواند به شما کمک کند تا راه های مختلفی را که ممکن است در زندگی روزمره خود با آن تعامل داشته باشید، درک کنید.

TL;DR (خیلی طولانی؛ نخوانده)
اسید فوماریک یک ترکیب شیمیایی است که در گیاهان و در پوست انسان هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید یافت می شود. یک نسخه مصنوعی از اسید فوماریک معمولاً به عنوان یک افزودنی یافت می شود که طعم ترش یا کیفیت نگهدارنده بهتری را به چندین نوع غذا اضافه می کند.

ترکیب اسید فوماریک
صحبت در مورد اسید فوماریک به عنوان یک ترکیب شیمیایی ممکن است گیج کننده به نظر برسد، اما در واقع فقط به این معنی است که ترکیبی از عناصر جداگانه است. در مورد اسید فوماریک، این یک اسید (E)-2-بوتندیوئیک است. هنگامی که در طبیعت یافت می شود، اغلب در آب و هوای معتدل تا سرد در نیمکره شمالی، روی گیاهانی مانند گلسنگ، قارچ بوته و خزه ایسلند ظاهر می شود. در آنجا به صورت یک پودر کریستالی سفید یا بی رنگ به نظر می رسد. اگر بخواهید هر یک از آن گیاهان را بچشید، ممکن است متوجه طعم ترش آن شوید. این طعم اسید فوماریک است و این طعمی است که دانشمندان برای افزودن آن به غذا تکرار کرده اند.

وقتی روی انسان ها پیدا می شود
اسید فوماریک فقط در گیاهان یافت نمی شود. مانند ویتامین D، بدن انسان نیز زمانی که پوست در معرض نور مستقیم خورشید قرار می گیرد، اسید فوماریک تولید می کند. دانشمندان هنوز باید درباره تولید اسید فوماریک، ارتباط آن با خورشید و اینکه چرا این یک عملکرد مهم بدن است، اطلاعات بیشتری کسب کنند. با این حال، چیزی که آنها می دانند این است که برخی از افراد هستند که وقتی در معرض نور خورشید قرار می گیرند اسید فوماریک تشکیل نمی دهند. افرادی که به پسوریازیس مبتلا هستند، وضعیتی که منجر به خشکی و خارش پوست می شود، به نظر نمی رسد که اسید فوماریک در هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید ایجاد کنند. محققان پزشکی هنوز نمی‌دانند چرا این اتفاق می‌افتد، یا نمی‌دانند چه نقشی در درمان یا درمان کلی پسوریازیس دارد. با این حال، در برخی از کشورها، متخصصان پوست توصیه می کنند که برخی از افراد مبتلا به پسوریازیس از مکمل های اسید فوماریک استفاده کنند. علاوه بر این، برخی از پزشکان توصیه می کنند برای درمان شعله های دردناک پسوریازیس، با برخی از گیاهان حاوی اسید فوماریک حمام کنید.

موارد استفاده در غذا و موارد دیگر
در حالی که اسید فوماریک در طبیعت رایج است، دانشمندان همچنین کشف کرده اند که چگونه یک نسخه مصنوعی از آن ایجاد کنند. یکی از رایج ترین موارد استفاده از آن به عنوان افزودنی در غذا است. برخی از افزودنی‌ها، مانند اسید آدیپیک در غذا، به ندرت در طبیعت یافت می‌شوند، که باعث می‌شود به عنوان یک افزودنی برای برخی افراد جذابیت کمتری داشته باشند. اما اسید فوماریک یکی از افزودنی هایی است که به طور طبیعی در بدن بیشتر انسان یافت می شود و آن را به یک افزودنی غذایی نسبتاً ایمن تبدیل می کند.

مشاهده تصویر منبع

اسید فوماریک در طیف گسترده ای از غذاها استفاده می شود، اغلب برای افزودن یا تشدید طعم ترش غذا. علاوه بر این، افزایش سطح اسیدیته غذا نیز مفید است، که پس از آن به جلوگیری از رشد کپک کمک می کند و غذا را برای مدت طولانی تر برای خوردن ایمن نگه می دارد. وجود اسید فوماریک در یک غذا همیشه به برندی بستگی دارد که آن غذا را تولید می کند، اما ممکن است این افزودنی را در بسیاری از برندهای محبوب غذاها مانند تورتیلا، برخی از انواع نان، شراب، آب میوه، دسرهای بسته بندی شده و ژله ها پیدا کنید.

علاوه بر مواد غذایی، اسید فوماریک مصنوعی را می‌توانید در برخی از محصولات پاک‌کننده و همچنین در برخی از انواع رنگ‌های صنعتی و رزین‌های پلی استر بیابید.

به این ترتیب، اسید فوماریک اغلب در دنیای اطراف شما وجود دارد و درک بیشتر این ترکیب می‌تواند به شما کمک کند نقش‌های متفاوتی را در همه جا از پوستتان تا وعده غذایی بعدی‌تان ایفا می‌کند.

بیشتر بدانید: خواص فوماریک اسید

https://asemantejarat.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%81%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c%da%a9/

منبع

https://sciencing.com/fumaric-acid-7266869.html

 

  • oil Castor

رنگ خوراکی پونسئو را بشناسیم

oil Castor | شنبه, ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ ب.ظ

 

 
E124; Ponceau 4R (در 101 محصول)

کارکرد:
1. رنگ - رنگدانه ها یا رنگ هایی که به منظور تغییر یا افزایش رنگ اضافه می شوند.
Ponceau 4R (E124) یک رنگ آزو قرمز توت فرنگی مصنوعی است که ممکن است به عنوان رنگ خوراکی موجود در رویه های دسر، ژله، سالامی، سس غذاهای دریایی، توت فرنگی کنسرو شده و کیک های میوه ای و مخلوط کیک بسته بندی شده، چیزکیک ها، سوپ ها و چیزهای کوچک استفاده شود. [1]
این ماده برای استفاده به عنوان رنگ خوراکی در اتحادیه اروپا تایید شده است اما به عنوان افزودنی غذایی در هیچ غذایی در ایالات متحده مجاز نیست.
مراجع علمی:
1. PubChem: https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/9570119
مراجع نظارتی:
1. افزودنی غذایی مورد تایید اتحادیه اروپا [2018]
- E124
2. فهرست افزودنی های غذایی تعیین شده ژاپن بر اساس ماده 10 قانون بهداشت مواد غذایی
- غذای قرمز شماره 102 (کوکسین جدید)
3. غذاهای وارداتی FDA ایالات متحده - مواد غذایی و افزودنی های رنگ [2011]
ایمنی و خطرات (UN GHS):
1. در صورت بلعیدن مضر است (H302)
2. باعث تحریک پوست می شود (H315)
3. باعث تحریک جدی چشم می شود (H319)
4. ممکن است باعث تحریک تنفسی شود (H335)
5. مشکوک به ایجاد نقص ژنتیکی (H341)
نگرانی های بالقوه سلامت برای:
1. حساسیت (شناسه PubMed: 150265)
2. اثرات تاخیری قرار گرفتن در معرض قبل از تولد (شناسه PubMed: 23429044)

بیشتر بدانید: عوارض پونسئو+ خرید پونسئو

https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%86%da%af-%d9%be%d9%88%d9%86%d8%b3%db%8c%d9%88/

منبع

https://1source.com/ingredients/e124

  • oil Castor

رنگ خوراکی پونسئو+ خرید پونسئو

oil Castor | شنبه, ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ ب.ظ

رنگ خوراکی Ponceau 4R
Ponceau 4R

قیمت را بخواهید

Ponceau 4R Food Color با نام‌های Cochineal Red A Food Color، Brilliant Scarlet 3R، C.I نیز شناخته می‌شود. اسید قرمز 18، کوکسین جدید. با ارائه پشتیبانی به عنوان یک رنگ دهنده مصنوعی، می توان از آن به عنوان عامل رنگ خوراکی استفاده کرد و به شکل رنگ قرمز AZO در دسترس است. این ماده در انواع محصولات غذایی مناسب است و معمولاً از هیدروکربن های معطر از نفت سنتز می شود.

ترکیب آن شامل تری سدیم 2-هیدروکسی-1(4-سولفوناتو-1-نفتیلازو) نفتالین-6،8-دی سولفونات و همچنین مواد رنگی فرعی است که در ترکیب با کلرید سدیم/سولفات سدیم به عنوان جزء اصلی بدون رنگ استفاده می شود.

ما در کشورهای زیر خدمات ارائه می دهیم:
چین، ویتنام، سنگاپور، تایلند، مالزی، کره، فیلیپین، ژاپن، استرالیا، اندونزی، امارات، عربستان سعودی، کویت، قطر، عراق، ایران، الجزایر، مراکش، تونس، روسیه، نیجریه، بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، آلمان ، هلند، رومانی، لهستان، جمهوری چک، برزیل، آرژانتین، کلمبیا، پرو، گواتمالا، مکزیک، کاستاریکا، هندوراس، ایالات متحده آمریکا، شیلی.

مشاهده تصویر منبع

MOQ 50 کیلوگرم:

مشخصات
نام محصول PONCEAU 4R
سایه رنگ
 
مترادف Food Red-7
نام شیمیایی Trisodium 2-hydroxy-1-(4-sulfonato-1-naphtylazo)-naphtalene-6,8-disulfonate
شماره شاخص رنگ 16255
C.I. NAME قرمز اسیدی 18
وضعیت FDA --
CAS NO. 2611-82-7
شماره EINECS 220-036-2
شماره EEC E-124
نام رنگ (غذا) قرمز - 7
استاندارد هندی شماره 2258
کلاس مونوآزو
محتوای رنگ کل % حداقل. 82
از دست دادن خشک شدن در دمای 135 درجه سانتیگراد و سدیم
کلریدها و سولفاتها % حداکثر 18
ماده نامحلول در آب % MAX.
0.2
عصاره‌های اتر % MAX.. 0.2
رنگ فرعی % MAX. 1.0
رنگهای واسطه ٪ MAX. 0.50
آمین های معطر اولیه بدون سولفونه % حداکثر. 0.01
سرب (به عنوان "Pb") PPM (حداکثر) 10.00
آرسنیک (AS "به عنوان" PPM (حداکثر) 1.00
جیوه (به عنوان "Hg") PPM (MAX) 1.0
کروم (AS "Cr") PPM (MAX) 5.0
PPM فلزات سنگین (حداکثر) 40.00
کل ترکیب آلی غیر از مواد رنگی، درصد جرمی.
4-آمینونفتالین-1-سولفونیک اسید
7-هیدروکسی نفتالین-1،3-دی سولفونیک اسید
3-هیدروکسی نفتالین-2،7-دی سولفونیک اسید
6-هیدروکسی نفتالین-2-سولفونیک اسید
7-هیدروکسی نفتالین-1،3-6- تری سولفونیک اسید

منبع

https://www.megha-international.com/ponceau-4r.html

https://asemantejarat.com/

  • oil Castor

رنگ کارامل در کدام مواد غذایی یافت می شود؟

oil Castor | چهارشنبه, ۱۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۲۰ ق.ظ

رنگ کارامل را می توان در مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی، کشاورزی / خوراک دام / طیور استفاده کرد. رنگ کارامل را می توان در آبجو، نان قهوه ای، شکلات، کوکی ها، مشروبات الکلی، کاستارد، پرکننده ها و تاپینگ ها، مخلوط دسرها، دونات ها و نوشابه ها استفاده کرد. رنگ کاراملی پرمصرف ترین رنگ خوراکی در جهان است. این در یک فرآیند گرمایی به نام کارامل سازی ساخته می شود. رنگ کاراملی در حالت اولیه خود از زرد کم رنگ تا کهربایی تا قهوه ای تیره متغیر است. اما وقتی به برخی غذاها اضافه شود، می تواند رنگ های بسیار دیگری ایجاد کند.

مشاهده تصویر منبع

رنگ کاراملی

رنگ کارامل به شرح زیر استفاده می شود:

در تولید مواد غذایی
رنگ کارامل به طور گسترده ای به عنوان عامل رنگ و تقویت کننده طعم در غذا استفاده می شود. رنگ آمیزی کارامل جذابیت صدها غذای مختلف را بهبود بخشیده است، کاربردهایی مانند نانوایی، آبجو و الکل، نوشیدنی ها، طعم ها و مواد تشکیل دهنده، گوشت، مواد مغذی، غذای حیوانات خانگی، غذاهای آماده، سس ها و چاشنی ها.

در نوشیدنی
رنگ کارامل را می توان به عنوان رنگ، تقویت کننده طعم، امولسیفایر و عامل تعلیق در نوشیدنی ها مانند نوشابه های گازدار، چای، لیموناد، نوشیدنی های میوه ای، مخلوط نوشیدنی های پودری استفاده کرد.

در داروسازی
NA.

در بهداشت و مراقبت شخصی
کارامل رنگی است که از حرارت دادن شکر خوراکی به دست می آید. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی، کارامل در فرمولاسیون انواع مختلفی از محصولات استفاده می شود. کارامل رنگ قهوه ای را به لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی می بخشد.

در کشاورزی / خوراک دام / طیور
رنگ کارامل را می توان به عنوان رنگ در کشاورزی / خوراک دام / طیور مانند غذای حیوانات خانگی، غذای سگ استفاده کرد.

در سایر صنایع
NA.

منابع

https://www.foodsweeteners.com/applications-and-uses-of-caramel-color/

https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%86%da%af-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%85%d9%84/

  • oil Castor

رنگ کارامل چیست و چه ترکیباتی دارد؟+ خرید رنگ کارامل

oil Castor | چهارشنبه, ۱۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ ق.ظ


رنگ کارامل

رنگ آمیزی: کولا، محصولات پخته شده، گوشت های از پیش پخته شده، سس های سویا و ورسسترشر، محصولات با طعم شکلات، آبجو.

[text_ad]

رنگ کاراملی با حرارت دادن یک ترکیب قندی (معمولاً شربت ذرت با دکستروز بالا)، اغلب همراه با ترکیبات آمونیوم، اسیدها یا قلیاها ایجاد می شود. این پرکاربردترین رنگ (از نظر وزن) است که به غذاها و نوشیدنی‌ها اضافه می‌شود، با رنگ‌هایی از زرد مایل به برنزه تا سیاه، بسته به غلظت و غذا. رنگ کاراملی ممکن است برای شبیه‌سازی ظاهر کاکائو در محصولات پخته‌شده، جذاب‌تر جلوه دادن گوشت‌ها و گوشت‌ها و تیره‌کردن نوشابه‌ها و آبجو استفاده شود. رنگ کاراملی، زمانی که با آمونیاک تولید می شود، حاوی آلاینده های 2-متیل ایمیدازول و 4-متیل ایمیدازول است.

در سال 2007، مطالعات برنامه ملی سم شناسی ایالات متحده نشان داد که این دو آلاینده باعث ایجاد سرطان در موش های نر و ماده و احتمالاً در موش های ماده می شوند. در سال 2011، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، بخشی از سازمان بهداشت جهانی، موافقت کرد که 2- و 4-methylimidazole "احتمالاً برای انسان سرطان زا هستند."

مشاهده تصویر منبع

پس از آن، آژانس حفاظت از محیط زیست ایالت کالیفرنیا 2-متیل ایمیدازول و 4-متیل ایمیدازول را به عنوان مواد سرطان زا تحت گزاره 65 ایالت فهرست کرد. کسب و کارها موظفند قبل از قرار دادن آگاهانه و عمدی هر کسی در معرض مواد شیمیایی موجود در لیست، یک هشدار "روشن و منطقی" ارائه کنند. ، مگر اینکه قرار گرفتن در معرض آنقدر کم باشد که خطر قابل توجهی نداشته باشد. کالیفرنیا یک "سطح خطر قابل توجهی" برای مواد سرطان زا را به عنوان مقداری تعریف می کند که منجر به بیش از یک مورد سرطان اضافی در 100000 نفری که در طول 70 سال در معرض این ماده شیمیایی قرار گرفته اند، نمی شود. کالیفرنیا هشدار داد که از 7 ژانویه 2012، محصولات پرمصرف مانند نوشابه‌هایی که حاوی بیش از 29 میکروگرم 4-متیل‌آمیدازول در هر وعده هستند، باید دارای هشدار هشدار باشند.

در مارس 2012، زمانی که مرکز علوم در منافع عمومی نتایج مطالعه‌ای را منتشر کرد که نشان می‌داد در هر قوطی کوکاکولا و پپسی کولا خریداری شده در واشنگتن، 150 میکروگرم 4-متیلیمیدازول وجود دارد. غول‌ها اعلام کردند که آلودگی را به کمتر از آستانه کالیفرنیا برای اقدام در محصولات توزیع شده در کالیفرنیا کاهش داده‌اند. آنها گفتند که محصولات کمتر آلوده را در سراسر کشور عرضه خواهند کرد، کاری که کوکاکولا در سال 2013 انجام داد و انتظار می رفت پپسی تا سال 2014 این کار را انجام دهد. با این حال، طبق آزمایشات اخیر، سطوح 4-متیل ایمیدازول هنوز در محصولات پپسی بالا است.

FDA دستورالعملی 10 برابر سختگیرانه تر از کالیفرنیا برای تنظیم موادی دارد که به مواد شیمیایی سرطان زا آلوده هستند. تجزیه و تحلیل CSPI از یک کوکاکولا که در سال 2012 در کالیفرنیا خریداری شد، تنها 4 میکروگرم 4-MI در هر 12 اونس را نشان داد. حتی این سطح بسیار پایین تر ممکن است از دستورالعمل FDA که 1 سرطان در هر میلیون مصرف کننده است فراتر رود.

نه تنها به دلیل خطر 4-متیل ایمیدازول، بلکه به این دلیل که نوشیدنی ها حاوی حدود 10 قاشق چای خوری قند اضافه شده در هر 12 اونس هستند و باعث چاقی و پوسیدگی دندان می شوند، ارزش دارد که از نوشیدنی های کولا و سایر نوشیدنی های آمونیاک-کاراملی رنگ خودداری کنید یا کمتر بنوشید. سس سویا، محصولات پخته شده و سایر غذاهایی که حاوی رنگ آمیزی کارامل هستند، مشکل کمتری دارند، زیرا مقادیر مصرف شده کم است.

بیشتر بدانید: کاربردهای رنگ کارامل

https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%86%da%af-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%85%d9%84/

منبع

https://www.nutritionaction.com/daily/what-not-to-eat/what-not-to-eat-avoid-foods-with-caramel-coloring/

 

  • oil Castor

4 دلیل برای استفاده مالتودکسترین

oil Castor | شنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۰۱:۰۴ ب.ظ

پودر مالتودکسترین چیست؟ 4 دلیل برای امتحان کردن
فواید، دوز و عوارض جانبی
ممکن است پودر مالتودکسترین را به عنوان یک افزودنی غذایی بشناسید. تولیدکنندگان غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده مانند غلات، محصولات پخته شده، آب نبات و نوشیدنی ها از آن به عنوان قوام دهنده، پرکننده، تثبیت کننده یا چسباننده استفاده می کنند. اغلب با شیرین کننده های مصنوعی نیز ترکیب می شود. این یک نشاسته محلول در آب سفید، تقریباً بی مزه است که از منابع گیاهی هیدرولیز شده است.

با توجه به کاربردهای آن در تولید، ممکن است فکر کنید مالتودکسترین برای سلامتی شما مضر است، اما در واقع ممکن است فوایدی داشته باشد. به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده، مالتودکسترین ممکن است بتواند انرژی را به سرعت افزایش دهد و برخی از ورزشکاران از آن برای همین منظور استفاده می کنند. همچنین ممکن است به هضم و کنترل قند خون کمک کند (x). با این حال، هیچ مدرک پزشکی وجود ندارد که از توانایی آن در درمان، درمان یا پیشگیری کامل از هر بیماری حمایت کند.

مشاهده تصویر منبع

مالتودکسترین چیست؟
مالتودکسترین یک کربوهیدرات ارزان است که به عنوان یک ماده برای افزایش بافت، ضخامت، حجم، ماندگاری و حتی طعم غذاهای فرآوری شده، غذاهای بسته بندی شده و جایگزین های شکر استفاده می شود. این یک نشاسته پیچیده (یا پلی ساکارید) با زنجیره‌ای از مولکول‌های گلوکز است که به یکدیگر متصل شده‌اند (x). به گفته کارشناسان میزان قند آن کمتر از 20 درصد (x, x) است.

در سال 1804، شیمیدان فرانسوی Edme-Jean Bouillon-Lagrange اولین کسی بود که سنتز دکسترین را گزارش کرد. در سال 1811، شیمیدان روسی گوتلیب کیرشوف کشف کرد که می توان شکر را از نشاسته سیب زمینی (x, x, x) تولید کرد. از آنجا تعدادی مطالعات تحقیقاتی در مورد نشاسته و قندها، از جمله کاربردهای تجاری مالتودکسترین در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی (x, x, x, x) انجام شد.

مالتودکسترین مقاوم چیست؟
دو نوع از این کربوهیدرات وجود دارد: مالتودکسترین قابل هضم و مالتودکسترین مقاوم. اولی بیشتر در محصولات غذایی استفاده می شود. مالتودکسترین مقاوم یک نشاسته غیر قابل هضم اما قابل تخمیر است که تا حدودی شبیه فیبر رژیمی است. این از مراحل اضافی در فرآیند هیدرولیز مشتق شده است و این نوع است که در برابر هضم مقاومت می کند (x، x، x، x).

مالتودکسترین از کجا می آید؟
مالتودکسترین از غذاهای نشاسته ای طبیعی مانند سیب زمینی، برنج، گندم، تاپیوکا و ذرت تهیه می شود، اگرچه مالتودکسترین ذرت در ایالات متحده محبوبیت بیشتری دارد. کربوهیدرات پیچیده از هیدرولیز به دست می آید، فرآیندی که در آن آب، آنزیم ها و/یا اسیدها آن را به مولکول های کوچکتر قند (x، x، x) می شکنند.

چه غذاهایی حاوی مالتودکسترین هستند؟ اگر برچسب ها را بخوانید، ممکن است تعجب کنید. درصد زیادی از غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده ای که با آنها آشنا هستیم حاوی مالتودکسترین هستند. غذاهای رایج عبارتند از (x, x):

محصولات پخته شده
شیر خشک نوزاد
غلات پخته شده
پودینگ و ژلاتین
برنج
پاستا
سوپ
غذای منجمد
جایگزین های گوشت
سس سالاد
میوه کنسرو شده
آب نبات
بستنی
قندها و شیرین کننده های مصنوعی
نوشیدنی ها به ویژه نوشیدنی های ورزشی و انرژی زا
چرا تولیدکنندگان از مالتودکسترین در غذا استفاده می کنند؟
مالتودکسترین مایع موجود در محصولاتی مانند سالاد، ژلاتین، سوپ و وعده های غذایی یخ زده را کاهش می دهد تا قوام غلیظ تری داشته باشد یا صرفاً حجیم شود. در محصولات پخته شده، مواد را برای بافت نرم‌تر تثبیت می‌کند و در شیرین‌کننده‌های مصنوعی، مولکول‌های قند را متبلور یا به هم متصل می‌کند. مالتودکسترین همچنین می تواند به افزایش عمر مفید این محصولات کمک کند (x, x).

منبع

https://community.bulksupplements.com/how-to-use-maltodextrin-powder/

https://asemantejarat.com/%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%aa%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86/

  • oil Castor

ارزش غذایی مالتودکسترین چیست؟+ خرید مالتودکسترین

oil Castor | شنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ ب.ظ

مالتودکسترین چیست؟
 

آیا قبل از خرید برچسب های تغذیه را می خوانید؟ اگر چنین است، شما تنها نیستید.

 

اگر یک متخصص تغذیه یا رژیم درمانی نباشید، خواندن برچسب های تغذیه احتمالاً شما را با مواد متعددی آشنا می کند که نمی شناسید. یکی از موادی که در بسیاری از غذاها با آن مواجه خواهید شد، مالتودکسترین است. این یک افزودنی رایج در بسیاری از غذاهای فرآوری شده است، اما آیا برای شما مضر است؟ و آیا باید از آن اجتناب کرد؟

 

مالتودکسترین پودر سفید رنگی است که از ذرت، برنج، نشاسته سیب زمینی یا گندم تهیه می شود. حتی اگر از گیاهان می آید، بسیار فرآوری شده است. برای تهیه آن ابتدا نشاسته ها پخته می شوند و سپس اسیدها یا آنزیم هایی مانند آلفا آمیلاز باکتریایی پایدار در برابر حرارت اضافه می شود تا بیشتر تجزیه شود. پودر سفید به دست آمده محلول در آب است و طعمی خنثی دارد.

 

مالتودکسترین ها ارتباط نزدیکی با مواد جامد شربت ذرت دارند و تنها تفاوت آن ها میزان قند آنهاست. هر دو تحت هیدرولیز قرار می گیرند، فرآیندی شیمیایی که شامل اضافه کردن آب برای کمک به تجزیه بیشتر است. با این حال، پس از هیدرولیز، مواد جامد شربت ذرت حداقل 20 درصد شکر است، در حالی که مالتودکسترین کمتر از 20 درصد شکر است.

 

آیا مالتودکسترین بی خطر است؟

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مالتودکسترین را به عنوان یک افزودنی ایمن غذایی تایید کرده است. همچنین در ارزش غذایی غذا به عنوان بخشی از تعداد کل کربوهیدرات ها گنجانده شده است. طبق دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها، کربوهیدرات ها نباید بیش از 45 تا 65 درصد از کالری کلی شما را تشکیل دهند. در حالت ایده آل، بیشتر این کربوهیدرات ها باید کربوهیدرات های پیچیده ای باشند که سرشار از فیبر هستند، نه غذاهایی که به سرعت قند خون شما را افزایش می دهند.

اگر دیابت یا مقاومت به انسولین دارید، یا اگر پزشک رژیم غذایی کم کربوهیدرات را توصیه کرده است، باید مالتودکسترینی را که می خورید در تعداد کل کربوهیدرات های روزانه خود بگنجانید. با این حال، مالتودکسترین معمولاً فقط در مقادیر کم در غذا وجود دارد. این تاثیر قابل توجهی بر مصرف کلی کربوهیدرات شما نخواهد داشت.

مالتودکسترین دارای شاخص گلیسمی (GI) بالایی است، به این معنی که می تواند باعث افزایش قند خون شود. مصرف آن در مقادیر بسیار کم بی خطر است، اما مبتلایان به دیابت باید مراقب باشند. رژیم های غذایی متشکل از غذاهای با GI پایین برای همه مفید است، نه فقط برای افراد مبتلا به دیابت.

مشاهده تصویر منبع

خواص مالتودکسترین چیست؟

خواص مالتودکسترین را اینجا ببینید.

 

چرا مالتودکسترین در غذای شما وجود دارد؟

مالتودکسترین به طور کلی به عنوان غلیظ کننده یا پرکننده برای افزایش حجم غذای فرآوری شده استفاده می شود. همچنین یک نگهدارنده است که ماندگاری غذاهای بسته بندی شده را افزایش می دهد. تولید آن ارزان و آسان است، بنابراین برای غلیظ کردن محصولاتی مانند پودینگ فوری و ژلاتین، سس ها و سس های سالاد مفید است. همچنین می توان آن را با شیرین کننده های مصنوعی برای شیرین کردن محصولاتی مانند میوه های کنسرو شده، دسرها و نوشیدنی های پودری ترکیب کرد. حتی به عنوان یک قوام دهنده در موارد مراقبت شخصی مانند لوسیون و محصولات مراقبت از مو استفاده می شود.

 

ارزش غذایی مالتودکسترین چیست؟

مالتودکسترین در هر گرم 4 کالری دارد - همان مقدار کالری که ساکارز یا شکر سفره دارد. مانند شکر، بدن شما می تواند مالتودکسترین را به سرعت هضم کند، بنابراین اگر به افزایش سریع کالری و انرژی نیاز دارید، مفید است. با این حال، GI مالتودکسترین بالاتر از قند سفره است و از 106 تا 136 متغیر است. این بدان معنی است که می تواند سطح قند خون شما را خیلی سریع افزایش دهد.

 

چه زمانی باید از مالتودکسترین اجتناب کرد؟

GI بالای مالتودکسترین به این معنی است که می تواند باعث افزایش سطح قند خون شود، به خصوص اگر در مقادیر زیاد مصرف شود. به همین دلیل، اگر دیابت یا مقاومت به انسولین دارید، ممکن است بخواهید از آن اجتناب کنید یا آن را محدود کنید. همچنین اگر مستعد ابتلا به دیابت هستید، باید از مصرف آن اجتناب کنید.

یکی دیگر از دلایل محدود کردن مالتودکسترین، حفظ سلامت باکتری های روده است. بر اساس یک مطالعه در سال 2012 که در PLoS ONE منتشر شد، مالتودکسترین می تواند ترکیب باکتری های روده شما را به گونه ای تغییر دهد که شما را مستعد ابتلا به بیماری کند. این می تواند رشد پروبیوتیک ها را در سیستم گوارش شما که برای عملکرد سیستم ایمنی مهم هستند، سرکوب کند. همین مطالعه نشان داد که مالتودکسترین می تواند رشد باکتری هایی مانند E. coli را که با اختلالات خود ایمنی مانند بیماری کرون مرتبط است، افزایش دهد. اگر در معرض خطر ابتلا به یک اختلال خود ایمنی یا گوارشی هستید، اجتناب از مالتودکسترین ممکن است ایده خوبی باشد.

 

مالتودکسترین و گلوتن

اگر در رژیم غذایی بدون گلوتن هستید، ممکن است نگران مالتودکسترین باشید زیرا در نام آن "ملت" وجود دارد. مالت از جو تهیه می شود، بنابراین حاوی گلوتن است. با این حال، مالتودکسترین بدون گلوتن است، حتی اگر از گندم ساخته شده باشد. به گفته گروه حمایتی Beyond Celiac، پردازشی که نشاسته گندم در ایجاد مالتودکسترین انجام می‌شود، آن را فاقد گلوتن می‌کند. بنابراین اگر به بیماری سلیاک مبتلا هستید یا رژیم بدون گلوتن دارید، همچنان می توانید مالتودکسترین مصرف کنید.

 

مالتودکسترین و کاهش وزن

اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، باید از مالتودکسترین اجتناب کنید. این در اصل یک شیرین کننده و یک کربوهیدرات بدون ارزش غذایی است و باعث افزایش قند خون می شود. سطوح قند موجود در مالتودکسترین می تواند منجر به افزایش وزن شود.

 

منبع

https://pfm.in.th/what-is-maltodextrin/

  • oil Castor

مالتودکسترین عوارض دارد؟

oil Castor | شنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ ق.ظ

صفحه اصلی / وبلاگ / سلامت عمومی / مالتودکسترین چیست و آیا برای شما مضر است؟ آنچه 30 مطالعه می گویند
مالتودکسترین چیست و آیا برای شما مضر است؟ آنچه 30 مطالعه می گویند
نوشته آنتونیس دامیانو و نقد علمی دکتر آیلیا محمدی

بر اساس شواهد بررسی شده واقعیت
رهنمودهای قطعی تغذیه سلامت عمومی
فیسبوک پینترست توییتر ایمیل
خوراکی های کلیدی
مالتودکسترین یک قند پلی ساکارید با شاخص گلیسمی بالا است که از نشاسته ساخته شده است و برای بهبود بافت، طعم و ماندگاری بسیاری از غذاهای فرآوری شده استفاده می شود.
اکثر تحقیقات نشان می‌دهند که مالتودکسترین به اندازه قند معمولی بی‌خطر است و به باکتری‌های روده شما آسیب نمی‌رساند، باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود و بیش از سایر انواع کربوهیدرات‌ها به افزایش وزن کمک نمی‌کند.
به خواندن ادامه دهید تا بدانید دقیقاً چگونه مالتودکسترین بر سلامتی شما تأثیر می گذارد و برخی از مزایای مالتودکسترین.
شما در سوپرمارکت هستید و مواد غذایی تهیه می کنید.

به عنوان مصرف‌کننده‌ای که مراقب سلامتی خود هستید، قبل از اینکه آنها را در سبد خرید خود بیاندازید، به برچسب‌های تغذیه‌ای چندین مورد در فهرست خود نگاه می‌کنید.

و یک عنصر مدام ظاهر می شود: مالتودکسترین.

امروزه، به نظر می‌رسد که نمی‌توانید بدون دیدن آن کلمه به یک برچسب غذایی نگاه کنید، چه ماکارونی، کره بادام‌زمینی، سوپ یا حتی Splenda.

شما نیز احتمالاً چیزهای زیادی در مورد این ماده شنیده اید.

شاید شنیده باشید که این یک "شیمیایی" خطرناک است که به غذاهای فرآوری شده اضافه شده است.

یا شاید شنیده اید که منبعی از "کالری خالی" است که با چاقی، دیابت و سوء تغذیه مرتبط است.

یا شاید شنیده اید که این یک منبع قند ساده است که در میله ها و نوشیدنی های انرژی زا یافت می شود - چیزی که برای ورزشکاران استقامتی هاردکور مفید است اما برای افراد معمولی ناسالم است.

آیا هیچ کدام از اینها درست است؟

برای یافتن مطالعه را ادامه دهید!

 

فهرست مطالب
مالتودکسترین چیست؟
کدام غذاها حاوی مالتودکسترین هستند؟
آیا مالتودکسترین ایمن است؟
آیا مالتودکسترین به میکروبیوم روده شما آسیب می رساند؟
آیا مالتودکسترین باعث پوسیدگی دندان می شود؟
آیا مالتودکسترین باعث چاقی و دیابت نوع 2 می شود؟
مزایای بالقوه سلامت و عملکرد مالتودکسترین چیست؟
مالتودکسترین و عملکرد استقامتی
مالتودکسترین و بهبودی پس از جراحی
مالتودکسترین مقاوم در برابر هضم چیست؟
مزایای سلامتی بالقوه مالتودکسترین مقاوم
عوارض جانبی مالتودکسترین مقاوم چیست؟
بهترین جایگزین برای مالتودکسترین چیست؟
خط پایین در مورد مالتودکسترین
مالتودکسترین چیست؟
مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که نوعی کربوهیدرات است که از تعدادی مولکول قند دیگر تشکیل شده است.

در اینجا این مولکول به نظر می رسد:

مولکول مالتودکسترین
برای درک بهتر مالتودکسترین، ارزش آن را دارد که به سرعت سه نوع مختلف مولکول قند را مرور کنیم:

مونوساکاریدها (تک به معنی "یک") کربوهیدرات هایی هستند که به طور کامل از یک نوع مولکول قند مانند گلوکز یا فروکتوز تشکیل شده اند.
الیگوساکاریدها (الیگو- به معنی "کم") کربوهیدرات هایی هستند که از دو تا ده مولکول مونوساکارید مانند ساکارز (گلوکز + فروکتوز) و رافینوز (گالاکتوز + گلوکز + فروکتوز) تشکیل شده اند.
پوی ساکاریدها (پلی- به معنی «بسیار») کربوهیدرات‌هایی هستند که از ده یا بیشتر (و گاهی صدها یا هزاران) مولکول قند مانند نشاسته، سلولز و مالتودکسترین تشکیل شده‌اند.
مالتودکسترین در دسته آخر قرار می گیرد، زیرا یک زنجیره بسیار طولانی از مولکول های گلوکز تکراری است که به یکدیگر متصل هستند.

برای تولید مالتودکسترین خالص، غذاهای نشاسته ای مانند گندم، ذرت، سیب زمینی و برنج را در آب می پزند و سپس در معرض اسیدها و آنزیم های مختلف قرار می دهند تا مالتودکسترین را از سایر قندها جدا کنند.

این فرآیند به عنوان هیدرولیز شناخته می شود و در تولید تعدادی از محصولات دیگر مانند پودر پروتئین آب پنیر هیدرولیز شده، کلاژن هیدرولیز شده و سس سویا استفاده می شود. پس از این فرآیند، مایع حاوی مالتودکسترین خالص، فیلتر شده و با اسپری خشک می شود تا پودری سفید، بی بو و تقریباً بدون طعم ایجاد شود.

مشاهده تصویر منبع

در اینجا محصول نهایی به نظر می رسد:

مالتودکسترین
از نظر ارزش غذایی، مالتودکسترین فاقد ویتامین و مواد معدنی است و 95 درصد آن کربوهیدرات و 5 درصد آب است.

همانطور که احتمالا می دانید، هر گرم کربوهیدرات حاوی 4 کالری است. بنابراین، یک گرم مالتودکسترین حاوی 0.95 گرم کربوهیدرات و حدود 3.8 کالری است.

مانند گلوکز، نان سفید و سایر کربوهیدرات‌های ساده، مالتودکسترین دارای شاخص گلیسمی بالا (GI) تقریباً 100 است. این به این دلیل است که مولکول‌های مالتودکسترین در روده‌ها به واحدهای گلوکز کوچک‌تری تجزیه می‌شوند که به سرعت جذب می‌شوند و باعث افزایش سطح گلوکز خون می‌شوند. .

خلاصه: مالتودکسترین یک قند پلی ساکارید با شاخص گلیسمی بالا است که از نشاسته ساخته شده است و معمولاً به شکل پودر سفید، بی بو و تقریباً بی طعم یافت می شود.

منبع

https://legionathletics.com/what-is-maltodextrin/

https://asemantejarat.com/%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%aa%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86/

  • oil Castor