روغن ها

فواید پودر خردل برای سلامتی

oil Castor | چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۲۴ ب.ظ

6 جایگزین عالی برای پودر خردل خشک
توسط
صابین اس
28 آگوست 2021
پودر خردل آسیاب دانه های خردل خشک شده است که کاربردهای متعددی در پخت و پز دارد. رنگ، عطر و طعم آن، آن را به یک ماده خوب برای چاشنی غذا تبدیل کرده است.

تصور کنید در حال درست کردن یک سس، ادویه مالیدن یا پختن آب نمک هستید، و در دستور غذا باید پودر خردل تهیه شود، اما هیچ چیزی ندارید! خوب، توقف در آنجا فایده ای ندارد. جایگزین های خوبی برای پودر خردل در آشپزخانه شما وجود دارد که رنگ، طعم و عطر مشابهی به غذای شما می دهد.

جایگزین پودر خردل
اگر نه همه، حداقل یکی از جایگزین های پودر خردل که در اینجا ذکر شده است را در انبار آشپزخانه خود خواهید یافت. بنابراین، بیایید ببینیم گزینه های شما چیست و چگونه می توانید بهترین جایگزین پودر خردل شوید.

کاربردهای پودر خردل را اینجا بخوانید.

مشاهده تصویر منبع


6 جایگزین شگفت انگیز برای پودر خردل آسیاب شده
1. پودر زردچوبه
2. پودر واسابی
3. پودر ترب
4. خردل آماده یا دیژون
6. برگ آروگولا
سوالات متداول (سؤالات متداول)
پودر خردل آسیاب شده - درباره ادویه!
پودر خردل محصول آسیاب شده دانه خردل است. دانه های کامل نیز در دستور العمل های مختلف استفاده می شود. همانطور که از نامش مشخص است، دانه ها از گیاه خردل می آیند که برای ما تازگی ندارد! روغن خردل از دانه های این گیاه برای استفاده در پخت و پز و همچنین برای اهداف دیگری استخراج می شود. به طور مشابه، سبزی خردل به عنوان "Saag" در غذاهای هندی طبخ می شود.

شاید راه‌های بی‌پایانی وجود داشته باشد که گیاهان خردل برای ما مفید باشد و استفاده آشپزی از پودر خردل یکی از آنها باشد. این پودر به طور طبیعی به رنگ زرد روشن به نظر می رسد. گاهی اوقات برندها مقداری زردچوبه یا رنگ زعفرانی به این پودر اضافه می کنند تا زردتر به نظر برسد. طعمی قوی و عمیق با رایحه ای تند دارد.

فواید پودر خردل برای سلامتی
دانه های خردل و پودر آن سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و فیتونوترینت ها هستند که می توانند از مشکلات سلامتی پیشگیری کرده و آن ها را درمان کنند. این پودر برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است. هنگامی که خمیر آن بر روی زخم ها قرار می گیرد، آنها به سرعت بهبود می یابند. علاوه بر این، پودر خردل برای درمان پنومونی و آسم نیز مفید است.

پودر خردل و آشپزی روزمره
طعم پودر خردل مشابهی ندارد. طعم و عطر قوی آن را به یک ادویه بسیار مفید تبدیل کرده است. برخی از روش هایی که پودر خردل معمولا در سراسر جهان استفاده می شود شامل موارد زیر است:

ترشی
افزودن مقدار کمی پودر خردل به محلول ترشی می تواند طعم عمیقی را به سبزیجات، گوشت یا میوه های ترشی القا کند.

سس سالاد
مقدار کمی پودر خردل اغلب به سس های سالاد اضافه می شود تا بوی و عطر خردل به آن ها بدهد. پودر به طور مساوی مخلوط می شود. بنابراین، همیشه بهتر است به جای رب از پودر استفاده کنید.

سس ها
چه سس خردل باشد یا سس های دیگری که برای پختن و سرو گوشت و سبزیجات استفاده می کردیم، پودر خردل یک ماده مهم برای همه است.

چاشنی گوشت
همانطور که قبلاً گفتم، پودر خردل دارای این طعم قوی و تند است که می تواند به اعماق غذا نفوذ کند، به خصوص اگر گوشت باشد. بنابراین از پودر خردل برای طعم دادن به انواع گوشت ها نیز استفاده می شود.

منبع

https://substituteeats.com/6-excellent-substitutes-for-dry-mustard-powder/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی