روغن ها

۱۲ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

عوارض جانبی گلیسرول مونو استئارت+ خرید گلیسرول مونو استئارت

oil Castor | چهارشنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۴۲ ب.ظ

گلیسرول مونو استئارات ، که معمولاً با نام GMS شناخته می شود ، یک مولکول آلی است که به عنوان امولسیفایر مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه بی خطر تلقی می شود ، اما برخی متقاعد شده اند که دارای اثرات بالقوه خطرناکی برای سلامتی است.

گلیسرول مونو استئارات چیست؟
گلیسرول مونو استئارات که به عنوان مونوگلیسیرید مقطر (DMG) نیز شناخته می شود ، یک امولسیفایر غذایی با کارایی بالا با کاربردهای فراوان از جمله؛ امولسیون کننده ، پراکنده کننده ، تثبیت کننده ، کف کننده ، ضد کف کننده و ضد پیری نشاسته. به طور گسترده ای در صنایع غذایی ، دارویی ، شیمیایی روزانه ، پلاستیک ، بسته بندی و صنایع آرایشی استفاده می شود ، DMG کاملاً غیر سمی و بی ضرر برای انسان است ، اما مصرف بدن نامحدود نیست.

See the source image

عوارض جانبی احتمالی گلیسرول مونو استئارات
گلیسرول مونو استئارات به طور کلی یک ماده ایمن محسوب می شود. عوارض جانبی ممکن است باعث تهوع ، اسهال ، کم آبی بدن شود.

تأیید GRAS: بله
به طور کلی به عنوان ایمن شناخته می شود (GRAS) یک نامگذاری سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) است که توسط متخصصان یک ماده شیمیایی یا ماده اضافه شده به غذا ایمن تلقی می شود و بنابراین از قانون معمول مواد غذایی ، دارویی و آرایشی فدرال (FFDCA) مستثنی است. الزامات تحمل افزودنی های غذایی گلیسرول مونو استئارات از نظر FDA بی خطر است.

دوز پیشنهادی
NA

احتیاط جمعیت ویژه
نگرانی های زیادی در مورد رژیم غذایی و تغذیه برای این جمعیت وجود دارد ، مانند نوزادان تازه متولد شده ، کودکان باردار ، حساس به جمعیت گلیسرول مونو استئارات. در صورت تمایل به مصرف گلیسرول مونو استئارات بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

تحقیقات مرتبط
1. طراحی ذرات ماتریس لیپیدی برای فنوفیبرات: اثر چندشکلی گلیسرول مونو استئارات بر ترکیب و رهاسازی دارو. [J Pharm Sci. فوریه 2014] نویسنده: Xia D ، Cui F ، Gan Y ، Mu H ، Yang M.

2. مطالعه یک اتصال دهنده خشک خشک که از سلولز میکروکریستالی و مونو استئارات گلیسرول تشکیل شده است. [مزرعه Ceska Slov. 2012 اکتبر] نویسنده: Mužíková J ، Muchová S.

3. افزایش سرعت واکنش ترانس استریفیکاسیون گلیسرول مونو استئارات و متانول توسط CO (2). [J Phys Chem A. 2007 نوامبر 29] نویسنده: آهنگ J ، هو هو ، جیانگ تی ، هان بی ، لی ایکس ، لیو جی ، یانگ G.

منبع

https://www.foodsweeteners.com/glycerol-monostearate-side-effects/

https://asemantejarat.com/category/products/

  • oil Castor

آیا گلوکونات سدیم بی خطر است؟

oil Castor | يكشنبه, ۲۸ شهریور ۱۴۰۰، ۰۱:۲۰ ب.ظ

گلوکونات سدیم چیست؟
گلوکونات سدیم (همچنین گلوکونولاکتون نامیده می شود) یک نمک سدیم طبیعی از اسید گلوکونیک است. 

نحوه تولید گلوکونات سدیم
از نظر تجاری ، تولید گلوکونات سدیم شامل خنثی سازی اسید گلوکونیک با پایه سدیم یا اسیدی شدن گلوکونات کلسیم با اسید سولفوریک ، فیلتر کردن محصول و خنثی سازی نتیجه با پایه سدیم است. روشهای دیگر شامل خنثی سازی مداوم اسید گلوکونیک است که در طی تخمیر کشت غوطه ور ایجاد می شود. 

See the source image

روش تولید سدیم گلوکونات  را در لینک زیر بخوانید

موارد مصرف گلوکونات سدیم
سدیم گلوکونات یک عامل نرم کننده پوست و همچنین یک عامل شلات کننده است که معمولاً در محصولات تمیز کننده خانگی استفاده می شود.  اغلب می توانید گلوکونات سدیم را در صابون ، کرم ضد آفتاب ، شامپو ، خمیر دندان ، محصولات مو ، آرایش و انواع سایر محصولات نیز. 

آیا گلوکونات سدیم بی خطر است؟
Whole Foods این ماده را در استانداردهای کیفیت مراقبت از بدن و تمیز کردن بدن خود قابل قبول دانسته است. موسسه ملی بهداشت گزارش می دهد که این ماده تحریک کننده پوست یا چشم نیست و FDA آن را به طور کلی به عنوان ایمن شناخته شده است. 

چگونه دقت از گلوکونات سدیم استفاده می کند
سدیم گلوکونات یک سورفکتانت و عامل شلات کننده است که به جلوگیری از لکه های آب سخت کمک می کند. این باعث می شود برای استفاده در بسته های شوینده ماشین ظرفشویی ما ایده آل باشد.

گواهینامه ها

منابع
[1] کارگروه محیط زیست
[2] Cosmeticsinfo.org
[3] R. H. Blom، V. F. Pfeifer، A. J. Moyer، (1952) "تولید سدیم گلوکونات ، تخمیر با Aspergillus niger" Inudstrial Engineering and Chemistry 44 (2)، pp 435-440
[4] کارگروه محیط زیست
[5] کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده
[6] کارگروه محیط زیست
[7] بازار مواد غذایی کامل
[8] بازار مواد غذایی کامل
[9] Cosmeticsinfo.org
[10] کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده
[11] سازمان غذا و دارو
[12] ایالات متحده کتابخانه ملی پزشکی
[13] R. H. Blom، V. F. Pfeifer، A. J. Moyer، (1952) "تولید سدیم گلوکونات ، تخمیر با Aspergillus niger" Inudstrial Engineering and Chemistry 44 (2) ، pp 435-440

https://puracy.com/blogs/ingredients/sodium-gluconate

 

  • oil Castor

بازار بنزئیک اسید+ خرید بنزوئیک اسید

oil Castor | يكشنبه, ۲۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۰:۳۵ ق.ظ

بازار بنزوئیک اسید بر اساس کاربرد (بنزوات ها ، روان کننده های بنزوات ، رزین های آلکید ، بنزوئیل کلراید ، افزودنی خوراک دام) ، صنعت مصرف نهایی (مواد غذایی و آشامیدنی ، شیمیایی ، دارویی) و منطقه - پیش بینی جهانی تا 2023
شرح

[137 صفحه گزارش] بازار جهانی بنزوئیک اسید از 1009.9 میلیون دلار تخمین زده شده در سال 2018 به 1313.5 میلیون دلار تا سال 2023 افزایش می یابد ، در CAGR 5.4 during در طول دوره پیش بینی. بنزوئیک اسید یک کربوکسیلیک اسید معطر ساده است. از نظر اکسیداسیون جزئی تولوئن با اکسیژن به صورت تجاری تولید می شود. همچنین به طور طبیعی در گیاهان مختلف یافت می شود. بنزوئیک اسید به عنوان یک محصول واسطه در تولید نمک هایی مانند بنزوات سدیم ، بنزوات پتاسیم ، فنل و رزین های آلکیدی و سایر موارد استفاده می شود. صنایع غذایی و آشامیدنی ، صنایع شیمیایی و دارویی از بنزوئیک اسید در کاربردهای مختلف استفاده می کنند. سال پایه مورد استفاده برای مشخصات شرکت ها 2017 است و پیش بینی برای دوره بین 2018 تا 2023 ارائه شده است.

پویایی بازار
رانندگان
افزایش تقاضا برای بنزوئیک اسید از صنایع غذایی و آشامیدنی
شهرنشینی مداوم و تغییر شیوه زندگی مصرف کننده ، به ویژه در منطقه آسیا و اقیانوسیه
افزایش تقاضا برای اقلام غذایی و نوشیدنی ها
محدودیت ها
مقررات محدود کردن استفاده از بنزوئیک اسید در بسته بندی مواد غذایی و نوشیدنی ها
استفاده طولانی مدت از بنزوئیک اسید می تواند به ریه ها و دستگاه گوارش آسیب برساند
فرصت ها
جایگزینی نرم کننده های فتالات با نرم کننده های غیر فتالات در مناطق اروپا و آمریکای شمالی
چالش ها
استفاده محدود از بنزوئیک اسید به عنوان نگهدارنده غذا در اقتصادهای توسعه یافته
نوسان قیمت تولوئن
افزایش استفاده از بنزوئیک اسید در صنایع غذایی و آشامیدنی بازار جهانی اسید بنزوئیک را به پیش می برد
بنزوئیک اسید در درجه اول به عنوان نگهدارنده در بسته بندی مواد غذایی و نوشیدنی ها استفاده می شود. از آن برای حفظ مواد غذایی و نوشیدنی های اسیدی مانند ترشی ، مربا ، آب میوه ها ، نوشیدنی های گازدار و نوشیدنی های گازدار و غیره استفاده می شود. افزایش استفاده از بنزوئیک اسید به عنوان نگهدارنده غذا را می توان به این دلیل نسبت داد که بر بو یا مزه مواد غذایی یا نوشیدنی هایی که به آن افزوده شده است ، تأثیر نمی گذارد یا بر آن تأثیر نمی گذارد. رشد بخش صنعت مصرف مواد غذایی و آشامیدنی در بازار بنزوئیک اسید نیز به دلیل تغییر در ترجیحات مصرف کنندگان برای بسته بندی مواد غذایی و نوشیدنی ها و افزایش درآمد سرانه مصرف کنندگان است. همچنین صنایع غذایی و نوشیدنی های فرآوری شده و بسته بندی شده به دلیل افزایش تقاضا برای اقلام غذایی و نوشیدنی های منجمد در سراسر جهان ، شاهد رشد چشمگیری هستیم. انتظار می رود بازار رو به رشد مواد نگهدارنده مواد غذایی در چین و هند باعث رشد بخش صنعت مصرف مواد غذایی و آشامیدنی بازار بنزوئیک اسید در سراسر جهان شود.

اهداف این مطالعه عبارتند از:
تجزیه و تحلیل و پیش بینی اندازه بازار بنزوئیک اسید از نظر ارزش و حجم
برای تعریف ، تقسیم بندی و برآورد اندازه بازار بنزوئیک اسید بر اساس کاربرد و صنعت مصرف نهایی
برای پیش بینی اندازه بازار بنزوئیک اسید و بخشهای آن ، از نظر حجم و ارزش ، با توجه به پنج منطقه اصلی ، یعنی آسیا و اقیانوسیه ، آمریکای شمالی ، اروپا ، خاورمیانه و آفریقا و آمریکای جنوبی
ارائه اطلاعات دقیق در مورد عوامل مهم مانند محرک ها ، محدودیت ها ، فرصت ها و چالش های خاص صنعت که بر رشد بازار بنزوئیک اسید تأثیر می گذارد.
تجزیه و تحلیل استراتژیک بازارهای خرد با توجه به روندهای رشد فردی ، چشم اندازها و سهم آنها در کل بازار بنزوئیک اسید
تجزیه و تحلیل فرصت های موجود در بازار بنزوئیک اسید برای سهامداران و ارائه چشم انداز رقابتی از بازار
ردیابی و تجزیه و تحلیل تحولات رقابتی مانند عرضه محصولات جدید ، خرید ، سرمایه گذاری ، توسعه ، مشارکت ، توافقنامه ، سرمایه گذاری مشترک ، همکاری و تأیید محصول در بازار بنزوئیک اسید
برای توصیف استراتژیک مشخصات بازیکنان اصلی و تجزیه و تحلیل جامع سهم بازار و شایستگی های اصلی آنها
سالهای در نظر گرفته شده برای مطالعه عبارتند از:
سال پایه - 2017
سال تخمینی - 2018
سال پیش بینی شده - 2023
دوره پیش بینی - 2018 تا 2023
برای مشخصات شرکت در گزارش ، 2017 به عنوان سال پایه در نظر گرفته شده است. در مواردی که اطلاعات برای سال پایه در دسترس نباشد ، سالهای قبل از آن در نظر گرفته شده است.

روش تحقیق
روش تحقیق مورد استفاده برای برآورد و پیش بینی بازار جهانی بنزوئیک اسید با جمع آوری داده ها در مورد درآمدهای اصلی فروشندگان از طریق منابع ثانویه ، مانند هوورز ، بلومبرگ ، هفته نامه شیمیایی ، فاکتیوا و سایر وب سایت های دولتی و خصوصی دیگر ، آغاز شد. پیشنهادات فروشندگان نیز برای تعیین تقسیم بندی بازار مورد توجه قرار گرفته است. پس از رسیدن به اندازه کلی بازار ، کل بازار به چندین بخش و زیر بخش تقسیم شد که بعداً با انجام تحقیقات اولیه با انجام مصاحبه های گسترده با پرسنل کلیدی مانند مدیران عامل ، معاونان ، مدیران ، تأیید شد.

و مدیران اجرایی روشهای مثلث بندی داده ها و تجزیه بازار برای تکمیل فرایند کلی مهندسی بازار و دستیابی به آمار دقیق برای همه بخشها و زیربخشهای بازار استفاده شد. تجزیه پروفایل های اولیه در شکل زیر نشان داده شده است.

See the source image

شما می توانید جهت خرید بنزوئیک اسید به Asemantejarat.com مراجعه نمایید.

بازار بنزوئیک اسید

برای آگاهی از مفروضات مورد مطالعه ، بروشور pdf را بارگیری کنید

بازار بنزوئیک اسید دارای اکوسیستم متنوعی از بازیگران بالادستی ، از جمله تامین کنندگان مواد اولیه ، همراه با ذینفعان پایین دست ، فروشندگان و سازمان های دولتی است. شرکت های فعال در بازار بنزوئیک اسید شامل Emerald Performance Materials (ایالات متحده) ، شرکت صنایع ووهان یوجی (چین) ، گروه شیمیایی تیانجین دانگدا (چین) و شرکت صنایع و تجارت شیمیایی لیائو نینگ هوآی (چین) و سایر شرکت ها هستند.

مخاطب هدف
تولید کنندگان بنزوئیک اسید و نمک های آن
تولیدکنندگان بنزوئیک اسید ، صنایع مصرف نهایی
معامله گران ، توزیع کنندگان و تامین کنندگان بنزوئیک اسید
انجمن های تولید کنندگان منطقه ای و بنزوئیک اسید
ادارات دولتی و منطقه ای
شرکتهای مشاوره/مشاوران در زمینه شیمی و مواد
 "این مطالعه به چندین س forال برای ذینفعان پاسخ می دهد ، در درجه اول به بخش های بازار که باید طی دو تا پنج سال آینده بر آنها تمرکز کنند تا بتوانند بر اساس آن تلاش ها و سرمایه گذاری های خود را در اولویت قرار دهند."

محدوده گزارش:
این گزارش تحقیقی ، بازار بنزوئیک اسید را بر اساس صنعت ، کاربرد و منطقه مصرف نهایی طبقه بندی می کند و درآمدها را پیش بینی می کند و روندهای هر یک از بازارهای فرعی را تجزیه و تحلیل می کند.

بر اساس صنعت استفاده نهایی:
غذا و نوشیدنی
شیمیایی
دارویی
بر اساس کاربرد:
بنزوات ها
نرم کننده های بنزوات
بنزوئیل کلراید
رزین های الکیدی
افزودنی خوراک دام
بر اساس منطقه:
آسیا و اقیانوسیه
آمریکای شمالی
اروپا
خاورمیانه و آفریقا
آمریکای جنوبی

منبع

https://asemantejarat.com/%d8%a8%d9%86%d8%b2%d9%88%d8%a6%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-benzoic-acid/

 

  • oil Castor

بنزوئیک اسید در داروسازی

oil Castor | يكشنبه, ۲۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۴۲ ق.ظ


بنزوئیک اسید [1]
نام سیستماتیک IUPAC
بنزن کربوکسیلیک اسید
نامهای دیگر
کربوکسی بنزن
E210
اسید درسیلیک
فنیل متانوئیک اسید
BzOH
شناسه ها
شماره CAS
چک 65-85-0
مدل سه بعدی (JSmol)
تصویر تعاملی
3DMet
B00053
مرجع بیلشتاین 636131
ChEBI
CHEBI: 30746 چک
CHEMBL
بررسی CHEMBL541
ChemSpider
238 چک
بانک دارویی
بررسی DB03793
کارت اطلاعات ECHA 100.000.562 این را در Wikidata ویرایش کنید
شماره EC
200-618-2
E شماره E210 (مواد نگهدارنده)
مرجع Gmelin 2946
KEGG
چک D00038
MeSH بنزوئیک+اسید
PubChem CID
243
شماره RTECS
DG0875000
UNII
بررسی 8SKN0B0MIM
داشبورد CompTox (EPA)
DTXSID6020143 این را در Wikidata ویرایش کنید
InChI
لبخند می زند
خواص
فرمول شیمیایی C7H6O2
جرم مولی 122.123 گرم در مول
ظاهر جامد کریستالی بی رنگ
بو بوی ضعیف و مطبوع
تراکم 1.2659 g/cm3 (15 درجه سانتی گراد)
1.0749 گرم در سانتی متر مکعب (130 درجه سانتی گراد) 
نقطه ذوب 122 ° C (252 ° F؛ 395 K) [7]
نقطه جوش 250 درجه سانتی گراد (482 درجه فارنهایت ؛ 523 کیلوگرم) 
حلالیت در آب 1.7 گرم در لیتر (0 درجه سانتی گراد)
2.7 گرم در لیتر (18 درجه سانتی گراد)
3.44 گرم در لیتر (25 درجه سانتی گراد)
5.51 گرم در لیتر (40 درجه سانتی گراد)
21.45 گرم در لیتر (75 درجه سانتی گراد)
56.31 گرم در لیتر (100 درجه سانتی گراد) 
حلالیت محلول در استون ، بنزن ، CCl4 ، CHCl3 ، الکل ، اتیل اتر ، هگزان ، فنیل ها ، آمونیاک مایع ، استات ها
حلالیت در متانول 30 گرم/100 گرم (-18 درجه سانتی گراد)
32.1 گرم/100 گرم (-13 درجه سانتی گراد)
71.5 گرم/100 گرم (23 درجه سانتی گراد) 
حلالیت در اتانول 25.4 گرم/100 گرم (-18 درجه سانتی گراد)
47.1 گرم/100 گرم (15 درجه سانتی گراد)
52.4 گرم/100 گرم (19.2 درجه سانتی گراد)
55.9 گرم/100 گرم (23 درجه سانتی گراد) [2]
حلالیت در استون 54.2 گرم/100 گرم (20 درجه سانتی گراد) 
حلالیت در روغن زیتون 4.22 گرم در 100 گرم (25 درجه سانتی گراد) 
حلالیت در 1،4-دیوکسان 55.3 گرم/100 گرم (25 درجه سانتی گراد) 
log P 1.87
فشار بخار 0.16 Pa (25 درجه سانتی گراد)
0.19 کیلو پاسکال (100 درجه سانتی گراد)
22.6 کیلو پاسکال (200 درجه سانتی گراد) 
اسیدیته (pKa)
4.202 (H2O) 
11.02 (DMSO) 
حساسیت مغناطیسی (χ) −70.28 · 10−6 cm3/mol
ضریب شکست (nD) 1.5397 (20 درجه سانتی گراد)
1.504 (132 درجه سانتی گراد) 
گرانروی 1.26 mPa (130 درجه سانتی گراد)
ساختار
ساختار بلوری Monoclinic
شکل مولکولی مسطح
لحظه دوقطبی 1.72 D در دیوکسان
ترمو شیمی
ظرفیت حرارتی (C) 146.7 J/mol · K [4]
مولر Std
آنتروپی (So298) 167.6 J/mol · K [2]
آنتالپی Std از
تشکیل (ΔfH⦵298) 85385.2 kJ/mol [2]
آنتالپی Std از
احتراق (ΔcH⦵298) 223228 kJ/mol [4]
خطرات
خطرات اصلی تحریک کننده
برگه اطلاعات ایمنی JT Baker
پیکتوگرام های GHS GHS05: خورنده GHS08: خطرات سلامتی 
GHS علامت کلمه خطر
اظهارات خطر GHS H318 ، H335 [8]
اظهارات احتیاطی GHS P261 ، P280 ، P305+351+338 
NFPA 704 (الماس آتش)
الماس چهار رنگ NFPA 704
210
نقطه اشتعال 121.5 درجه سانتی گراد (250.7 درجه فارنهایت ؛ 394.6 کیلوگرم) 
اشتعال خودکار
دما 571 درجه سانتی گراد (1،060 درجه فارنهایت ؛ 844 کیلوگرم) 
دوز یا غلظت کشنده (LD ، LC):
LD50 (دوز متوسط) 1700 میلی گرم/کیلوگرم (موش ، خوراکی)
ترکیبات مرتبط
اسیدهای کربوکسیلیک مرتبط اسیدهای هیدروکسی بنزوئیک
اسیدهای آمینوبنزوئیک ،
اسیدهای نیتروبنزوئیک ،
فنیل استیک اسید
ترکیبات مرتبط بنزالدهید ،
الکل بنزیل،
بنزوئیل کلراید ،
بنزیل آمین ،
بنزامید
به جز مواردی که موارد دیگر ذکر شده است ، داده ها برای مواد در حالت استاندارد (در دمای 25 درجه سانتیگراد [77 درجه فارنهایت] ، 100 کیلو پاسکال) ارائه می شود.

مراجع جعبه اطلاعات
بنزوئیک اسید /bɛnˈzoʊ.ɪk/ یک جامد سفید (یا بی رنگ) با فرمول C6H5CO2H است. این ساده ترین اسید کربوکسیلیک معطر است. این نام از صمغ بنزوئین گرفته شده است که برای مدت طولانی تنها منبع آن بود. بنزوئیک اسید به طور طبیعی در بسیاری از گیاهان وجود دارد [9] و به عنوان واسطه در بیوسنتز بسیاری از متابولیت های ثانویه عمل می کند. نمک های بنزوئیک اسید به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شود. بنزوئیک اسید یک پیش ساز مهم برای سنتز صنعتی بسیاری از مواد آلی دیگر است. نمک ها و استرهای بنزوئیک اسید بنزوات ها /ˈbɛnzoʊ.eɪt/ شناخته می شوند.


بنزوئیک اسید در قرن شانزدهم کشف شد. تقطیر خشک بنزوئین صمغ ابتدا توسط نوستراداموس (1556) ، و سپس توسط الکسیوس پدمونتانوس (1560) و بلز د ویگنر (1596) توصیف شد.

Justus von Liebig و Friedrich Wöhler ترکیب بنزوئیک اسید را تعیین کردند. این دومی همچنین نحوه ارتباط اسید هیپوریک با بنزوئیک اسید را مورد بررسی قرار دادند.

در سال 1875 سالکوفسکی توانایی های ضد قارچی بنزوئیک اسید را کشف کرد ، که برای مدت طولانی در حفظ میوه های ابری حاوی بنزوات استفاده می شد. 

تولید
آماده سازی های صنعتی
بنزوئیک اسید از طریق اکسیداسیون جزئی تولوئن با اکسیژن به صورت تجاری تولید می شود. این فرآیند توسط کبالت یا نفتنات منگنز کاتالیز می شود. این فرایند از مواد فراوان استفاده می کند و با بازدهی بالا ادامه می یابد.

اکسیداسیون تولوئن
اولین فرآیند صنعتی شامل واکنش بنزوتریکلراید (تری کلر) بود

omethyl benzene) با هیدروکسید کلسیم در آب ، با استفاده از آهن یا نمک های آهن به عنوان کاتالیزور. بنزوات کلسیم حاصل با اسید کلریدریک به بنزوئیک اسید تبدیل می شود. این محصول حاوی مقادیر قابل توجهی مشتقات کلر بنزوئیک اسید است. به همین دلیل ، بنزوئیک اسید برای مصرف انسان با تقطیر خشک بنزوئین صمغ به دست آمد. بنزوئیک اسید مواد غذایی اکنون به صورت مصنوعی تولید می شود.

سنتز آزمایشگاهی
بنزوئیک اسید ارزان و به راحتی در دسترس است ، بنابراین سنتز آزمایشگاهی بنزوئیک اسید عمدتا به دلیل ارزش آموزشی آن انجام می شود. این یک آماده سازی معمول کارشناسی است.

بنزوئیک اسید را می توان با تبلور مجدد از آب به دلیل حلالیت زیاد در آب گرم و حلالیت ضعیف در آب سرد خالص کرد. اجتناب از حلالهای آلی برای تبلور مجدد این آزمایش را به ویژه ایمن می کند. این فرآیند معمولاً بازدهی حدود 65 gives دارد 

با هیدرولیز
مانند دیگر نیتریل ها و آمیدها ، بنزونیتریل و بنزامید را می توان در شرایط اسیدی یا اساسی به بنزوئیک اسید یا پایه مزدوج آن هیدرولیز کرد.

از معرف گرینیارد
برومبنزن را می توان با "کربوکسیلاسیون" برمید فنیل منیزیم واسطه به اسید بنزوئیک تبدیل کرد.  این ترکیب تمرین مناسبی را برای دانش آموزان برای انجام واکنش گرینیارد ، کلاس مهمی از واکنش های تشکیل پیوند کربن -کربن در شیمی آلی ارائه می دهد. 

اکسیداسیون ترکیبات بنزیل
بنزیل الکل  و بنزیل کلراید و تقریباً همه مشتقات بنزیل به آسانی به بنزوئیک اسید اکسیده می شوند.

استفاده می کند
بنزوئیک اسید عمدتا در تولید فنل با دکربوکسیلاسیون اکسیداتیو در دمای 300-400 درجه سانتی گراد مصرف می شود: 

C6H5CO2H +
1
/
2
 O2 → C6H5OH + CO2
با افزودن مقادیر کاتالیزوری نمک های مس (II) دمای مورد نیاز را می توان تا 200 درجه سانتی گراد کاهش داد. فنل را می توان به سیکلو هگزانول تبدیل کرد ، که ماده اولیه برای سنتز نایلون است.

پیش ساز نرم کننده ها
نرم کننده های بنزوات ، مانند استرهای گلیکول ، دی اتیلن گلیکول و تری اتیلن گلیکول ، با ترانس استریفیکاسیون متیل بنزوات با دیول مربوطه به دست می آیند.  این نرم کننده ها که مشابه استرهای ترفتالیک اسید استفاده می شوند ، جایگزین فتالات ها هستند. 

جهت خرید بنزوئیک اسید برای کاربردهای بسیار آن اقدام نمایید.

پیش ساز بنزوات سدیم و نگهدارنده های مربوطه
بنزوئیک اسید و نمک های آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شوند که با شماره E E210 ، E211 ، E212 و E213 نشان داده شده است. بنزوئیک اسید از رشد قالب ، مخمر  و برخی از باکتری ها جلوگیری می کند. این ماده یا مستقیماً اضافه می شود یا در اثر واکنش با نمک سدیم ، پتاسیم یا کلسیم ایجاد می شود. این مکانیسم با جذب بنزوئیک اسید به سلول شروع می شود. اگر pH درون سلولی به 5 یا کمتر تغییر کند ، تخمیر بی هوازی گلوکز از طریق فسفوفروکتوکیناز 95 کاهش می یابد. بنابراین اثر بنزوئیک اسید و بنزوات به PH غذا بستگی دارد.  غذاها و نوشیدنی های اسیدی مانند آب میوه (اسید سیتریک) ، نوشابه های گازدار (دی اکسید کربن) ، نوشابه (اسید فسفریک) ، ترشی (سرکه) یا سایر غذاهای اسیدی با بنزوئیک اسید و بنزوات نگهداری می شوند.

See the source image

سطوح معمول استفاده از بنزوئیک اسید به عنوان نگهدارنده در غذا بین 0.05 تا 0.1 است. غذاهایی که ممکن است در آنها اسید بنزوئیک استفاده شود و حداکثر میزان مصرف آن توسط قوانین غذایی محلی کنترل می شود. 

این نگرانی ابراز شده است که بنزوئیک اسید و نمک های آن ممکن است با اسید اسکوربیک (ویتامین C) در برخی نوشابه ها واکنش نشان داده و مقادیر کمی بنزن سرطان زا ایجاد کنند. 


دارویی
بنزوئیک اسید یک ترکیب پماد ویتفیلد است که برای درمان بیماریهای قارچی پوست مانند قوزک ، کرم حلقوی و پای ورزشکاران استفاده می شود.  بنزوئیک اسید به عنوان جزء اصلی صمغ بنزوئین ، همچنین جزء اصلی هر دو تنتور بنزوئین و مومیایی Friar's است. چنین محصولاتی سابقه طولانی در استفاده به عنوان ضد عفونی کننده موضعی و ضد احتقان های استنشاقی دارند.

بنزوئیک اسید به عنوان یک خلط آور ، مسکن و ضد عفونی کننده در اوایل قرن 20 استفاده شد. 

طاقچه و مصارف آزمایشگاهی
در آزمایشگاههای آموزشی ، بنزوئیک اسید یک استاندارد رایج برای کالیبراسیون گرماسنج بمب است.

منبع

https://en.wikipedia.org/wiki/Benzoic_acid

 

  • oil Castor

زینک سیترات چگونه به بدن کمک می کند؟

oil Castor | پنجشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۰۱:۴۷ ب.ظ

 

چگونه می توانیم به شما کمک کند?

 >
وعده ما >
مواد تشکیل دهنده
سیترات روی 
چی شده؟
روی سیترات نمک روی مشتق شده از اسید سیتریک است.

چیکار میکنه؟
سیترات روی یک عنصر چند منظوره است. در خمیر دندان و دهان شویه نقش اصلی که تام مین را پیدا کرده است روی سیترات به ارائه است که می تواند کمک به تازه کردن نفس با کاهش تاثیر odorous ترکیبات تولید شده در دهان ما توسط باکتری است. برخی از باکتری ها در دهان ما تولید ترکیبات فرار گوگرد (VSCs) که می تواند ما را با "بوی بد دهان". روی قادر به واکنش نشان می دهند با این VSCs به منظور کاهش اجزای بو به ارائه طراوت نفس است.
در اعتماد به نفس معدنی ما دئودورانت روی سیترات با کمک به خنثی کردن بوی کار می کند. 

 

چگونه ساخته شده است ؟ 
مدل نظارت ما ما را به انتخاب مواد تشکیل دهنده که به شیوه ای که فلسفه ما از سلامت انسان و محیط زیست از پردازش شده است.
برای ایجاد سیترات روی ، اکسید روی با اسید سیتریک ترکیب شده است. سیترات روی از مخلوط خنثی سازی رسوب می شود. سیترات روی کریستالی است که رسوب سپس خشک و جات.
جایگزین چیست?
در مراقبت از دهان و دندان محصولات جایگزین به روی سیترات در مبارزه با بوی بد دهان مصنوعی عوامل ضد میکروبی و یا دیگر عوامل طبیعی مانند ترپن ها (موجود در روغن نعناع) و روغن درخت چای است که مانع از بوی باعث ترکیبات. تحقیقات از تام از مین نیز گیاه شناسی را تایید کرده است, ریشه شیرین بیان, در کاهش vsc در آزمایش های آزمایشگاهی موثر است و این اثر در افراد انسانی تایید شد. تام از مین با استفاده از ریشه شیرین بیان در تازه ستمکاران خود! خمیر دندان برای ارائه بالینی اثبات شده ، طولانی مدت نفس تازه. سایر ترکیبات روغن های ضروری طبیعی نیز در خنثی کردن و پوشش دادن بو موثر هستند.

See the source image

آیا این گزینه مناسب برای من?
روی در محیط زیست ، در آب ، هوا و تمام موجودات زنده یافت می شود. روی یک عنصر ضروری است که توابع به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از آنزیم های متعدد است. این است که در بسیاری از فرآیندهای سلولی درگیر.  این کمک می کند تا برای حمایت از رشد طبیعی و توسعه, و برای حس مناسب از بو و طعم و مزه مهم است.

بسیاری از نمک روی به طور کلی شناخته شده به عنوان امن (GRAS) توسط سازمان غذا و داروی آمریکا محسوب می شوند. روی سیترات توسط FDA بررسی شد (رجیستری فدرال, 21 Cfr قسمت 356) و مشخص شد که روی سیترات امن است.

تام مین به رسمیت می شناسد که هیچ دو نفر یکسان هستند و حتی با به طور طبیعی مشتق شده از مواد تشکیل دهنده برخی از افراد ممکن است دچار یک واکنش آلرژیک است که منحصر به فرد به آنها. همانطور که با هر محصول, مطمئن باشید به قطع استفاده از اگر شما تجربه ناراحتی و یا نشانه های دیگر است که این محصول ممکن است مناسب برای خود فرد شیمی بدن.
منبع

https://www.tomsofmaine.com/our-promise/ingredients/zinc-citrate

https://asemantejarat.com/%d8%b2%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%b3%db%8c%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d8%aa/

  • oil Castor

عوارض جانبی زینک+ خرید زینک سیترات

oil Castor | پنجشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ ق.ظ

اقدامات احتیاطی
به دلیل پتانسیل برای عوارض جانبی و تداخلات را با داروها شما باید مکمل های غذایی تنها تحت نظارت یک آگاه ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی.

تحقیقات نشان داده است که کمتر از 40 میلی گرم در روز است که میزان سالم را در طول زمان اما محققان مطمئن نیستند که چه اتفاقی می افتد اگر بیشتر گرفته شده است بیش از یک دوره طولانی است. نگرانی های اضافی در مورد ترکیب مولتی ویتامین ها و مکمل های اضافی روی و افزایش خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات مطرح شده است. با پزشک صحبت کنید.

مصرف 100 میلی گرم روی در روز و یا مصرف مکمل روی برای 10 سال یا بیشتر مرتبط است با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان است.

عوارض جانبی روی شامل ناراحتی معده ، تهوع ، استفراغ و طعم فلزی در دهان است. دوزهای بالای روی می تواند باعث سرگیجه ، سردرد ، خواب آلودگی ، افزایش عرق کردن، از دست دادن هماهنگی عضلانی ، عدم تحمل الکل ، توهم و کم خونی شود.

گزارش هایی وجود دارد که یک دوز روی به اندازه 10-30 گرم می تواند کشنده باشد.

دوزهای بسیار بالا روی در واقع ممکن است تضعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن. دوزهای بالا روی نیز ممکن است کاهش HDL ("خوب") کلسترول و بالا بردن LDL ("بد") کلسترول.

زینک سیترات نیز خواص و کاربردهای بسیاری دارد برای دریافت اطلاعات در مورد خواص و کاربردهای زینک سیترات به اینجا بروید

برخی از افرادی که از اسپری های بینی روی خاصی برای درمان سرما استفاده کرده اند ، حس بویایی خود را از دست داده اند. قبل از استفاده از اسپری بینی روی با پزشک خود صحبت کنید.

تعاملات احتمالی
اگر شما با هر یک از داروهای زیر درمان می شود ، شما باید روی بدون اولین صحبت کردن به ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود استفاده کنید.

آمیلورید (Midamor) -- آمیلورید یک دیورتیک پتاسیم (قرص آب) است که ممکن است سطح روی را در خون شما افزایش دهد. اگر آمیلورید را مصرف کنید ، مکمل های روی را مصرف نکنید.

فشار خون داروهای مهارکننده های ACE-یک کلاس از داروها به نام مهارکننده های ACE مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا ممکن است باعث کاهش سطح روی در خون شما. مهارکننده های ACE عبارتند از:

Benazepril (Lotensin)
Captopril (Capoten)
انالاپریل (وازوتک)
Fosinopril (Monopril)
لیزینوپریل (زستریل)
Moexipril (Univasc)
پرییندوپریل (Aceon)
کیناپریل (Accupril)
رامیپریل (آلتاس)
ترندولاپریل (Mavik)

See the source image
آنتی بیوتیک ها -- روی ممکن است جذب بدن خود را از دو نوع آنتی بیوتیک ها ، quinolones و تتراسایکلین ها را کاهش دهد. این خدمات عبارتند از:

سیپروفلوکساسین (Cipro)
Gatifloxacin (Tequin)
لووفلوکساسین (لووکین)
Moxifloxacin (Avelox)
نورفلوکساسین (نوروکسین)
افلوکساسین (فلوکسین)
دمکلوسیکلین (دکلومایسین)
مینوسیکلین (مینوسین)
تتراسایکلین
با این حال ، داکسی سایکلین (ویبرامایسین) به نظر نمی رسد با روی ارتباط برقرار کند.

سیس پلاتین (Platinol-AQ) -- این دارو برای استفاده در شیمی درمانی برای درمان برخی از انواع سرطان ها ممکن است باعث بیشتر روی به از دست رفته در ادرار خود را. اگر شما تحت شیمی درمانی هستید ، بدون صحبت کردن با انکولوژیست خود ، روی یا هر مکمل دیگری را مصرف نکنید.

دفروکسامین (Desferal) به پایان می رسد این دارو ، مورد استفاده برای حذف آهن بیش از حد از خون ، همچنین مقدار روی است که در ادرار از دست داده را افزایش می دهد.

ایمنی داروها-از روی ممکن است سیستم ایمنی بدن را قوی تر از آن گرفته شده باید با کورتیکواستروئید (مانند پردنیزون), سیکلوسپورین و یا دیگر داروها در نظر گرفته شده برای سرکوب سیستم ایمنی بدن.

Penicillamine-این دارو برای درمان بیماری Wilson (که در آن بیش از حد مس در مغز و کبد و کلیه و چشم) و آرتریت روماتوئید را کاهش و سطح روی در خون شما.

دیورتیک های تیازید (قرص های آب) به این ترتیب این داروها مقدار روی را در خون شما کاهش می دهند با افزایش مقدار روی که در ادرار شما منتقل می شود. اگر دیورتیک های تیازید را مصرف کنید ، پزشک سطح روی و سایر مواد معدنی مهم را در خون شما نظارت می کند:

کلروتیازید (دیوریل)
کلرتالیدون (هیگروتون)
هیدروکلروتیازید
Indapamide (لوزول)
Metolozone (Zaroxolyn)
پلی تیازید (رنه)
کینتازون (Hydromox)
Trichlormethiazide (متاهیدرین ، Naqua، Diurese)
حمایت از تحقیقات

https://www.mountsinai.org/health-library/supplement/zinc

  • oil Castor

کینولین زرد-سمیت ، عوارض جانبی ، بیماری ها و اثرات زیست محیطی
 


کینولین زرد نمک دی سدیم اسید دی سولفونیک است و یک رنگ "تار زغال سنگ" مصنوعی است. رنگ کینولین زرد می تواند از زرد خسته کننده به زرد مایل به سبز متفاوت باشد. عامل رنگ آمیزی در یخ چسب تخم مرغ و ماهی روغن کوچک دودی یافت می شود.

Quinoline زرد نیز به عنوان Quinophthalone ، حلال زرد 33 ، 11641 زرد ، 4IO Chinoline زرد 4g ، Quinoline زرد 2sf ، D & C زرد no. 11 ، و D&C زرد 11 شناخته شده است.

این عامل رنگ آمیزی است که اغلب در سرب ، محصولات مو ، و کلن استفاده می شود. کینولین زرد نیز در داروهای مختلف استفاده می شود. اگر چه این یک رنگ معمول در انگلستان است ، استفاده از کینولین زرد در استرالیا ، ژاپن ، نروژ و ایالات متحده ممنوع است.

فهرست عوارض جانبی شناخته شده از کینولین زرد
در انسان قرار گرفتن در معرض مطالعات با کینولین زرد محققان مشاهده درماتیت تماسی با توجه به کینولین رنگ زرد در 11 از 149 داوطلب که یک حساسیت واکنش در هنگام آزمایش با رنگ با غلظت 16.4 قسمت در میلیون (ppm) در اصلاح تست Draize. واکنش های آلرژیک به کینولین زرد شامل آسم و کهیر و بثورات پوستی.

See the source image

پس مطالعات در کودکان و, بیش فعالی, اتحادیه اروپا نیاز به مواد غذایی با کینولین رنگ زرد به یک برچسب که می گوید: "ممکن است اثر سوء بر فعالیت در کودکان است."در دسامبر 2008 ، اتحادیه اروپا اقدام به نیاز به برچسب زدن خاص بر روی مواد غذایی حاوی هر یک از 6 رنگ های مختلف مواد غذایی مصنوعی ، که شامل کینولین زرد. این مأموریت در ماه ژوئیه 20 ، 2010 اجرا شد.

سیستم های بدن تحت تاثیر کینولین زرد
پس از تماس با پوست یا چشم ، کینولین زرد می تواند سیستم یکپارچه (خوردگی پوست یا تحریک) را تحریک کند. همچنین می تواند باعث آسیب چشم یا سوزش شود. کینولین زرد ممکن است هر گونه بیماری درماتیت از قبل موجود را برجسته کند و پوست باز ، ساییده شده یا تحریک شده را نباید در معرض این مواد قرار دهد. اگر عامل رنگ آمیزی وارد جریان خون شود ، به عنوان مثال از طریق کاهش ، خراش یا ضایعات ، ممکن است آسیب سیستمیک با اثرات مضر ایجاد کند. بررسی پوست قبل از استفاده از کینولین زرد به اطمینان حاصل شود که هر گونه آسیب خارجی مناسب محافظت شده است.

عامل رنگ آمیزی همچنین می تواند باعث تحریک تنفسی در هنگام مصرف یا استنشاق شود. پاسخ بدن به سوزش می تواند باعث آسیب ریه بیشتر شود. افراد مبتلا به اختلال عملکرد تنفسی, بیماری های راه هوایی, و شرایطی مانند آمفیزم یا برونشیت مزمن, ممکن است ناتوانی بیشتر متحمل اگر غلظت بیش از حد از کینولین زرد استنشاق می.

اطلاعات در مورد اثرات سرطان زا کینولین زرد در دسترس نیست. با این حال ، عامل رنگ آمیزی جهش زا به سلول های سوماتیک پستانداران ، باکتری ها و مخمر است. کینولین زرد به عنوان یک سم ممکن برای تولید مثل مردان طبقه بندی می شود. این ماده ممکن است برای کلیه ها و کبد سمی باشد. قرار گرفتن در معرض مکرر یا طولانی مدت به زرد کینولین می تواند به اندام ها یا سیستم های آسیب دیده آسیب برساند.

مواردی که می تواند شامل کینولین زرد
گذشته از سرب ، محصولات مو ، کلن، و داروهای مختلف ، کینولین زرد نیز در آب نبات و غذاهای سرپایی استفاده می شود. همچنین می تواند در نوشیدنی مانند نوشابه و نوشیدنی های ورزشی یافت می شود.

برای خرید کینولین یلو به اینجا بروید.

چگونه برای جلوگیری از کینولین زرد
برای جلوگیری از کینولین زرد ، آب لیمو و آهک خود را برای لیموناد و لیمید ، مارگاریتا و سایر نوشیدنی های مخلوط کنید. شما می توانید آب تازه تر ومزه تر با استفاده از استخراج مرکبات برای جلوگیری از هر گونه مشکلات بهداشتی از نوشیدنی های آب مرکبات است که ممکن است حاوی کینولین زرد را.

از کجا برای یادگیری بیشتر کینولین زرد
میله های آب نبات به یاد می آورد پس از آزمون نشان می دهد آلودگی سرب
مواد غذایی مداوم رنگ آمیزی جنجال در انگلستان
شش رنگ مصنوعی به بیش فعالی در کودکان مرتبط شده است, و سه تن از آنها هنوز هم در ایالات متحده قانونی
مواد افزودنی شیمیایی-آنها به آرامی کشتن فرزندان ما?
افزودنی های شیمیایی و اثرات آنها بر کودکان
خلاصه
کینولین زرد نمک دی سدیم اسید دی سولفونیک است.

عامل رنگ آمیزی می تواند پوست ، چشم ها و سیستم تنفسی را تحریک کند.

کینولین زرد را می توان در سرب ، محصولات مو ، کلن ، و داروهای مختلف یافت می شود. همچنین در آب نبات و مواد غذایی میان وعده و نوشیدنی استفاده می شود.

منابع عبارتند از:

https://www.chemicals.news/2017-11-16-quinoline-yellow-toxicity-side-effects-diseases-and-environmental-impacts.html

  • oil Castor

کینولین یلو چه کاربردهایی دارد+ خرید رنگ کینولین یلو

oil Castor | يكشنبه, ۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ ق.ظ

 
دستور غذاها
نان و پخت
پای سیب و گلابی
کیک های شکلاتی
کیک هویج با پوشش پنیر خامه ای
کوکی تراشه شکلات با زغال اخته خشک
نان دارچین
آسان نان دانه کتان
پای لیمو نوعی کیک میوه دار
افرا بو داده پای فلفل اسکواش
نان موز مامان
نان بلغور جو دوسر
کیک کدو تنبل
کدو تنبل ادویه کوکی ها
شیرینی شیرین
شیرینی سه مرحله ای
صبحانه
پنکیک بلغور جو دوسر
تخم مرغ آب پز در سیب زمینی و سیب نان شیرین و پهن
انواع دسر
سیب با دارچین خامه
نیم ساعت پودینگ
دوره های اصلی
خورش گوشت گاو با Dumplings پنیر آبی
Gnocchi با کره مریم گلی و گردو
اسپاگتی لیمو سیر
استیک فلفل
پای کباب بره
فلفل قرمز شیرین
ظروف جانبی
برنج سرخ شده
غذاهای سرپایی
سالسا توت فرنگی
سوپ و سالاد
هویج ، زنجبیل و سوپ چغندر
سالاد سیب رازیانه
لیمو زنجبیل سالاد کلم
آبگوشت میگو
بو داده گوجه فرنگی گیلاس, گلابی و گردو سالاد با پانسمان پنیر آبی
سس سالاد
دستور العمل های دیگر
داغ کره رم
دستور خمیر بازی
نمایه
شرایط و سیاست حفظ حریم خصوصی
صفحه اصلی "مواد" مکمل های غذایی " رنگ " کینولین زرد

See the source image

 

1 کینولین زرد
1.1 بررسی اجمالی
توضیحات 1.2:
1.3 اثرات بهداشتی
1.4 یادداشت:

کینولین زرد
بررسی اجمالی
کینولین زرد یک افزودنی غذایی با تعداد E از 104 است. مواد افزودنی با اعداد E بین 100 و 199 به طور کلی به عنوان رنگ مواد غذایی استفاده می شود.

نام های دیگر برای کینولین زرد عبارتند از:

مواد غذایی زرد 13
D & C زرد شماره 10
اسید زرد 3
کینیدین زرد KT
ژاپن زرد 203
لیمو زرد روی 3
C. I. 47005
تصویر از یک چلپ چلوپ زرد و سبز-کینولین زرد
کینولین زرد رنگ زرد و سبز را فراهم می کند
توصیف:
کینولین زرد برای دادن غذا به رنگ سبز مایل به زرد/لیمو آهک استفاده می شود. نام کینولین از یک ماده شیمیایی مشتق شده از تار زغال سنگ است. این ممکن است در محصولات مانند آب میوه یا شربت یافت شود. با این حال ، در حال حاضر برای استفاده از مواد غذایی در ایالات متحده 1 یا Canada2 تایید نشده است.

فرمول مولکولی فرم محلول در آب است: C18H13NO5/8/11S1/2/3Na1/2 / 3.

روش تولید کینولین یلو را نیز بخوانید.

See the source image

اثرات بهداشتی
مانند دیگر رنگ های مواد غذایی مصنوعی, کینولین زرد ممکن است در افزایش بیش فعالی در کودکان منجر. همچنین ممکن است علائم آلرژی در افرادی که به آسپرین حساسیت دارند شود. با این حال ، یک گزارش نشان می دهد که هیچ شواهد قطعی برای هر کدام از این ادعا وجود ندارد3.

یادداشت:
گاهی, تاریخ پشت یک کشف علمی می تواند جذاب, و به من, داستان کینولین است سقوط به این دسته.

آن را با یک شیمیدان تحلیلی شروع می شود, نام Friedlieb فردیناند رانگ (گوش متولد هامبورگ, آلمان, که در 1795). Friedlieb ، که دانشجوی پزشکی بود ، با عصاره های گیاه مرگبار nightshade کار می کرد. او کشف کرد که او می تواند چشم یک گربه با استفاده از یکی از این عصاره گشاد.

شاعر و فیلسوف معروف آلمانی ، یوهان ولفگانگ فون گوته ، در مورد آزمایش های Friedlieb شنیده ، و برای تظاهرات پرسید. گوته تحت تاثیر قرار گرفت, و پیشنهاد friedlieb مطالعه قهوه. در سال 1819 ، Friedlieb کشف کافئین

Friedlieb فردیناند Runge مطالعات پزشکی خود را به اتمام, و پس از آن دکترای شیمی در دانشگاه برلین در به دست آورده 1822. او استاد شیمی در دانشگاه برسلاو شد, اما 1831 او از زندگی علمی خسته شده بود. بنابراین ، او را به یک کارخانه شیمیایی در Oranienburg نقل مکان کرد به کار بر روی رنگ های مصنوعی. در طول این زمان ، کار خود را نیز شامل کشف محصولات تار زغال سنگ و تعداد زیادی از مواد مشتق شده از تار زغال سنگ ، از جمله کینولین.

متاسفانه ، در سال 1856 او را به اختلاف بر سر حقوق به یک فرایند او برای تولید کود مصنوعی ایجاد شده بود. بیوه از صاحب کارخانه او را بیرون کردند, و در 1867, او در گمنامی و فقر درگذشت.

منابع

http://foodconstrued.com/2013/04/quinoline-yellow/

  • oil Castor

چرا رنگ برلیانت بلو پرا برای رنگ غذا بکار می رود؟

oil Castor | پنجشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۰، ۰۳:۳۳ ب.ظ


رنگ غذای آبی از کجا می آید؟
همان رنگ است که در شلوار جین آبی خود را نیز ممکن است در M & Ms

توسط Brendan Borrell در تاریخ 30 ژانویه 2009
نگاه از نزدیک در مواد ذکر شده در پشت بسته M&Ms خود را و شما مطمئن برای دیدن شماره آبی 2 وجود دارد. کسانی که در شیمی رنگ آشنا متوجه خواهد شد که همان مواد شیمیایی است که در شلوار جین آبی خود را: نیلی.

اکنون می دانیم که رنگ قرمز طبیعی از اشکالات می آید ، اما داستان پشت تمام غذاهای آبی که ما در دهان ما قرار داده ایم چیست؟

اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) هفت رنگ مصنوعی برای غذا را تایید کرده است ، از جمله دو بلوز: آبی شماره 1 و آبی شماره 2-که اغلب در محصولات غذایی مانند M&Ms ترکیب می شوند.

آبی شماره 1 "آبی درخشان" نامیده می شود و به عنوان نمونه ای از رنگ های مدرن ، در اصل از تار زغال سنگ مشتق شده بود ، اگر چه اکثر تولید کنندگان در حال حاضر آن را از پایگاه نفت. آبی شماره 2 یا "نیلی" ، از سوی دیگر نسخه مصنوعی نیلی گیاهی است که سابقه ای طولانی به عنوان رنگ نساجی است.

See the source image

علم غذای ما
ادامه مطلب از این گزارش ویژه:
علم غذای ما
اگر چه سم شناسی مطالعات نشان داده اند که هر دوی این رنگها نسبتا امن و مرکز علم در جهت منافع عمومی (CSPI) و دیگر سازمان های حمایتی باید طولانی استدلال کرد که این و دیگر رنگهای مصنوعی ممکن است مربوط به اختلال کمبود توجه (ADD). در سپتامبر سال 2007 یک مطالعه در انگلستان مجله پزشکی لانست به یک نتیجه مشابه منجر پارلمان اروپا در ماه ژوئیه گذشته به سفارش این محصولات به حمل یک برچسب هشدار دهنده مصرف کنندگان بالقوه خطر است. چنین نگرانی هایی در پشت تصمیم شرکت آب نبات نستله–Rowntree در انگلستان به جلو و اسمارتیز آبی آن—M&M نگاه به طور یکسان-از قفسه در 2005. در فوریه 2008 ، این شرکت آنها را به ارمغان آورد ، با استفاده از اسپیرولینا ، مخلوطی مایل به آبی از دو گونه از سیانو باکتری ها ، به جای مواد شیمیایی.

برای پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد ریشه های آبی رنگ مواد غذایی استفاده می شود امروز ما با صحبت Hamish McNab یک شیمیدان در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند که دارای تخصص در ترکیبات هتروسیکل با استفاده از به تولید طیف وسیعی از رنگ.

[متن ویرایش شده از مصاحبه زیر.]

جهت کسب اطلاعا بیشتر و خرید برلیانت بلو به Asmantejarat.com مراجعه کنید.

 

منابع طبیعی رنگ آبی چیست؟
نیلی که می آید از گیاه نیلی (Indigofera) ، احتمالا حداقل 4000 سال استفاده شده است. نوشته دستور العمل برای مرگ پشم با نیلی در یک بابلی به خط میخی قرص مورخ قرن هفتم قبل از میلاد شواهدی وجود دارد که آن استفاده می شود نوسنگی در اروپا و در فراعنه مصر است. همچنین از گیاه چوب (Isatis tinctoria) می آید و توسط سلت در اسکاتلند به رنگ چهره خود را مورد استفاده قرار گرفت.

اگر شما به کارشناسان در صنعت در حال مرگ صحبت می کنند ، آنها را به شما بگویم نیلی است colorfast نیست: آن را شسته، محو و نه به سرعت -- به سرعت بیش از یک رنگ مصنوعی طراحی شده است. گذشته 30 یا 40 سال پژمرده شلوار جین شده است از دانش آموزان و زمانی که من سخنرانی من می توانید مطمئن باشید که حداقل نیمی از 100 دانشجویان خواهد بود پوشیدن نیلی.

نیلی به نظر می رسد مجوز برای استفاده به عنوان رنگ مواد غذایی در ایالات متحده, اما بیشتر [رنگ مواد غذایی] مصنوعی هستند و از گسترده مشابه شیمیایی اساسی به کسانی که استفاده می شود به عنوان رنگهای نساجی.

خبرنامه تبلیغاتی
ثبت نام برای خبرنامه رایگان علمی آمریکا.

ثبت نام
همچنین ، رنگ صدف که بنفش وجود دارد. آنها بسیار جالب است ، چرا که در دوران روم باستان بود مجازات مرگ وجود دارد اگر کسی در خارج از نخبگان حاکم با استفاده از این رنگ بنفش دیده می شد. آنها مجبور به استفاده از توده های این صدها هزار صدف—صدف - به رنگ یک قطعه نسبتا کوچک از پارچه.

هنگامی که مردم شروع به سنتز رنگ آبی؟
تا حدود اواسط قرن 19 تمام رنگهای رنگ طبیعی بودند. سپس ویلیام پرکین [یک شیمیدان انگلیسی] همراه آمد و ساخته شده رنگ بنفش خود. این رنگی بود که شما به طور طبیعی نمی توانستید دریافت کنید و جهان را با طوفان گرفت. این اولین رنگ مصنوعی بود که واقعا برداشته شد.

قانون اساسی شیمیایی نیلی توسط آدولف فون بایر در سال 1883 کار کرده بود. اولین سنتز تجاری در 1897 به دست آمد و در 1901 بهبود یافت.

آیا شما فکر می کنم آن را خطرناک به خوردن رنگ مواد غذایی آبی؟
نظر خود من این است که هر گونه مواد شیمیایی باید به عنوان بالقوه مضر در نظر گرفته زمانی که مصرف. توجه داشته باشید که به طور طبیعی مواد شیمیایی می تواند فقط به عنوان مضر به عنوان آنهایی که مصنوعی—استرکنین است که کمتر سمی به دلیل آن رخ می دهد به طور طبیعی!

منبع

https://www.scientificamerican.com/article/where-does-blue-food-dye/

  • oil Castor

کاربردهای رایج رنگ برلیانت بلو+ خرید برلیانت بلو

oil Castor | پنجشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۰، ۰۳:۲۷ ب.ظ


درخشان آبی FCF

شناسهها
FD&C آبی شماره 1
فهم شماره 133
E133
EINECS شماره 223-339-8
CAS N0. 3844-45-9
Ci غذایی آبی 2
CI شماره 42090
مواد غذایی آبی شماره 1

توضیحات فیزیکی
درخشان آبی رنگ آبی مایل به سبز است که می افزاید: سایه آبی در برنامه های کاربردی است. این رنگ است که عمدتا از دی سدیم نمک اتیل [4-p- [اتیل (m-sulfobenzyl) آمینه] -α−(o-sulfophenyl) benzylidene] -2,5-cyclohexadien-1-ylidene] (m-sulfobenzyl)آمونیوم هیدروکسید درونی نمک با مقدار کوچکتر از isomeric دی سدیم نمک از اتیل [4-p- [اتیل (p-sulfobenzyl) آمینه] -α – (o-sulfophenyl) benzylidene]-2,5-cyclohexadien-1-ylidene] (p-sulfobenzyl)آمونیوم هیدروکسید درونی نمک و اتیل [ 4-p-[اتیل (o-sulfobenzyl) آمینه] α-(o-sulfophenyl) benzylidene] -2,5-cyclohexadien-1-ylidene] (o-sulfobenzyl) آمونیوم هیدروکسید درونی نمک. آبی درخشان در آب محلول است و کمی در اتانول محلول است.

See the source image

کاربردهای رایج
آبی درخشان می افزاید: متمایز ، رنگ آبی روشن به شیرینی ، نوشیدنی ها ، غلات و حبوبات ، دسر های لبنی منجمد ، بستنی یخی ، کیک و کیک ، آدامس ، frostings و icings.

مشخصات
ایالات متحده FDA
JECFA (2017)
مقررات کمیسیون (اتحادیه اروپا) خیر 231/2012

مقررات gsfa مستندات
133) به مواد غذایی و نوشیدنی در غلظت تا حداکثر سطح مجاز (MPL) به عنوان کمیسیون مستندات Alimentarius تاسیس اضافه شده است. بیش از 50 دسته بندی مواد غذایی که آبی درخشان تایید شده است ، که در استاندارد عمومی مواد افزودنی مواد غذایی (GSFA) منتشر شده است.

مصوبات نظارتی

ایالات متحده آمریکا: FD&C آبی شماره 1 همراه با آن آلومینیوم دریاچه (21 CFR 82.101), منوط به صدور گواهینامه و ممکن است با خیال راحت استفاده می شود برای رنگ آمیزی مواد غذایی (از جمله مکمل های غذایی) به طور کلی (21 CFR 74.101), مواد مخدر (21 CFR 74.1101) و آرایشی و بهداشتی به طور کلی (21 CFR 74.2101) در مقادیر سازگار با GMP


اتحادیه اروپا: ADI از 0-6 mg/kg وزن بدن (EFSA ، 2010) ؛ EFSA همچنین MPLs را برای استفاده از Fcf آبی درخشان در غذاها و نوشیدنی ها در اروپا ایجاد کرده است


JECFA: ADI از 0-6 mg / kg وزن بدن (گزارش 84th ؛ 2017)
ارزیابی ایمنی
درخشان آبی رنگ با ساختار پایه triphenylmethane مجاز در اتحادیه اروپا ، ژاپن ، ایالات متحده آمریکا و مناطق دیگر است. JECFA دوباره ارزیابی درخشان آبی در سال 2017 و به این نتیجه رسیدند که اطلاعات موجود پشتیبانی تجدید نظر ADI برای آبی درخشان و مطالعه طولانی مدت مسمومیت در موش باید در نظر گرفته شود به عنوان محوری مطالعه است. در این مطالعه یک NOAEL از 631 میلی گرم/کیلوگرم وزن بدن در هر روز مشخص شد و کمیته تاسیس ADI از 0-6 mg/kg bw بر اساس این NOAEL با استفاده از یک عدم قطعیت ضریب 100 برای درون و intraspecies تفاوت. این کمیته اشاره کرد که محافظه کار در رژیم غذایی قرار گرفتن در معرض برآورد 5 میلی گرم/کیلوگرم وزن بدن در هر روز (صدک 95 برای کودکان) کمتر از حد بالایی از آدی از 0-6 mg/kg bw تاسیس برای آبی درخشان و به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی قرار گرفتن در معرض درخشان آبی برای کودکان و سایر گروه های سنی نمی کند در حال حاضر یک نگرانی سلامت.

بررسی ایمنی
ارزیابی افزودنی های غذایی خاص: گزارش هشتاد و چهارم کمیته مشترک FAO/WHO در مورد مکمل های غذایی (WHO سری گزارش فنی ؛ no. 1007) 2017.

پانل EFSA ANS (2010) نظر علمی در مورد ارزیابی مجدد آبی درخشان (E 133) به عنوان یک افزودنی غذایی. مجله EFSA, 8 ), 1853 . 

منبع

https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%86%da%af-%d8%a8%d8%b1%d9%84%db%8c%d8%a7%d9%86%d8%aa-%d8%a8%d9%84%d9%88/

https://iacmcolor.org/color-profile/brilliant-blue-fcf-fdc-blue-no-1/

  • oil Castor