روغن ها

چرا رنگ برلیانت بلو پرا برای رنگ غذا بکار می رود؟

oil Castor | پنجشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۰، ۰۳:۳۳ ب.ظ


رنگ غذای آبی از کجا می آید؟
همان رنگ است که در شلوار جین آبی خود را نیز ممکن است در M & Ms

توسط Brendan Borrell در تاریخ 30 ژانویه 2009
نگاه از نزدیک در مواد ذکر شده در پشت بسته M&Ms خود را و شما مطمئن برای دیدن شماره آبی 2 وجود دارد. کسانی که در شیمی رنگ آشنا متوجه خواهد شد که همان مواد شیمیایی است که در شلوار جین آبی خود را: نیلی.

اکنون می دانیم که رنگ قرمز طبیعی از اشکالات می آید ، اما داستان پشت تمام غذاهای آبی که ما در دهان ما قرار داده ایم چیست؟

اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) هفت رنگ مصنوعی برای غذا را تایید کرده است ، از جمله دو بلوز: آبی شماره 1 و آبی شماره 2-که اغلب در محصولات غذایی مانند M&Ms ترکیب می شوند.

آبی شماره 1 "آبی درخشان" نامیده می شود و به عنوان نمونه ای از رنگ های مدرن ، در اصل از تار زغال سنگ مشتق شده بود ، اگر چه اکثر تولید کنندگان در حال حاضر آن را از پایگاه نفت. آبی شماره 2 یا "نیلی" ، از سوی دیگر نسخه مصنوعی نیلی گیاهی است که سابقه ای طولانی به عنوان رنگ نساجی است.

See the source image

علم غذای ما
ادامه مطلب از این گزارش ویژه:
علم غذای ما
اگر چه سم شناسی مطالعات نشان داده اند که هر دوی این رنگها نسبتا امن و مرکز علم در جهت منافع عمومی (CSPI) و دیگر سازمان های حمایتی باید طولانی استدلال کرد که این و دیگر رنگهای مصنوعی ممکن است مربوط به اختلال کمبود توجه (ADD). در سپتامبر سال 2007 یک مطالعه در انگلستان مجله پزشکی لانست به یک نتیجه مشابه منجر پارلمان اروپا در ماه ژوئیه گذشته به سفارش این محصولات به حمل یک برچسب هشدار دهنده مصرف کنندگان بالقوه خطر است. چنین نگرانی هایی در پشت تصمیم شرکت آب نبات نستله–Rowntree در انگلستان به جلو و اسمارتیز آبی آن—M&M نگاه به طور یکسان-از قفسه در 2005. در فوریه 2008 ، این شرکت آنها را به ارمغان آورد ، با استفاده از اسپیرولینا ، مخلوطی مایل به آبی از دو گونه از سیانو باکتری ها ، به جای مواد شیمیایی.

برای پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد ریشه های آبی رنگ مواد غذایی استفاده می شود امروز ما با صحبت Hamish McNab یک شیمیدان در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند که دارای تخصص در ترکیبات هتروسیکل با استفاده از به تولید طیف وسیعی از رنگ.

[متن ویرایش شده از مصاحبه زیر.]

جهت کسب اطلاعا بیشتر و خرید برلیانت بلو به Asmantejarat.com مراجعه کنید.

 

منابع طبیعی رنگ آبی چیست؟
نیلی که می آید از گیاه نیلی (Indigofera) ، احتمالا حداقل 4000 سال استفاده شده است. نوشته دستور العمل برای مرگ پشم با نیلی در یک بابلی به خط میخی قرص مورخ قرن هفتم قبل از میلاد شواهدی وجود دارد که آن استفاده می شود نوسنگی در اروپا و در فراعنه مصر است. همچنین از گیاه چوب (Isatis tinctoria) می آید و توسط سلت در اسکاتلند به رنگ چهره خود را مورد استفاده قرار گرفت.

اگر شما به کارشناسان در صنعت در حال مرگ صحبت می کنند ، آنها را به شما بگویم نیلی است colorfast نیست: آن را شسته، محو و نه به سرعت -- به سرعت بیش از یک رنگ مصنوعی طراحی شده است. گذشته 30 یا 40 سال پژمرده شلوار جین شده است از دانش آموزان و زمانی که من سخنرانی من می توانید مطمئن باشید که حداقل نیمی از 100 دانشجویان خواهد بود پوشیدن نیلی.

نیلی به نظر می رسد مجوز برای استفاده به عنوان رنگ مواد غذایی در ایالات متحده, اما بیشتر [رنگ مواد غذایی] مصنوعی هستند و از گسترده مشابه شیمیایی اساسی به کسانی که استفاده می شود به عنوان رنگهای نساجی.

خبرنامه تبلیغاتی
ثبت نام برای خبرنامه رایگان علمی آمریکا.

ثبت نام
همچنین ، رنگ صدف که بنفش وجود دارد. آنها بسیار جالب است ، چرا که در دوران روم باستان بود مجازات مرگ وجود دارد اگر کسی در خارج از نخبگان حاکم با استفاده از این رنگ بنفش دیده می شد. آنها مجبور به استفاده از توده های این صدها هزار صدف—صدف - به رنگ یک قطعه نسبتا کوچک از پارچه.

هنگامی که مردم شروع به سنتز رنگ آبی؟
تا حدود اواسط قرن 19 تمام رنگهای رنگ طبیعی بودند. سپس ویلیام پرکین [یک شیمیدان انگلیسی] همراه آمد و ساخته شده رنگ بنفش خود. این رنگی بود که شما به طور طبیعی نمی توانستید دریافت کنید و جهان را با طوفان گرفت. این اولین رنگ مصنوعی بود که واقعا برداشته شد.

قانون اساسی شیمیایی نیلی توسط آدولف فون بایر در سال 1883 کار کرده بود. اولین سنتز تجاری در 1897 به دست آمد و در 1901 بهبود یافت.

آیا شما فکر می کنم آن را خطرناک به خوردن رنگ مواد غذایی آبی؟
نظر خود من این است که هر گونه مواد شیمیایی باید به عنوان بالقوه مضر در نظر گرفته زمانی که مصرف. توجه داشته باشید که به طور طبیعی مواد شیمیایی می تواند فقط به عنوان مضر به عنوان آنهایی که مصنوعی—استرکنین است که کمتر سمی به دلیل آن رخ می دهد به طور طبیعی!

منبع

https://www.scientificamerican.com/article/where-does-blue-food-dye/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی