روغن ها

۱۸ مطلب در تیر ۱۴۰۱ ثبت شده است

چه مقدار لسیتین آفتابگردان باید مصرف کنید؟

oil Castor | دوشنبه, ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۴ ب.ظ

چه مقدار لسیتین آفتابگردان باید مصرف کنید؟
لسیتین آفتابگردان اغلب یک مکمل به شکل کپسول، پودر، عصاره مایع یا گرانول لسیتین است.

اگرچه هیچ دوز رسمی توصیه شده ای وجود ندارد، اما اکثر تولیدکنندگان مصرف 2400 میلی گرم در روز را در صورت مصرف کپسول توصیه می کنند. این را می توان به دوزهای تقسیم شده تقسیم کرد که باید با غذا مصرف شود. در صورت استفاده از اشکال دیگر، روزانه 1-1/2 قاشق غذاخوری عصاره، پودر یا گرانول لسیتین آفتابگردان توصیه می شود.

اطمینان حاصل کنید که میزان مصرف روزانه خود را کمتر از 5000 نگه دارید تا از عوارض جانبی رایج مانند درد شکم، اسهال، نفخ و حالت تهوع جلوگیری کنید. غیر از این، لسیتین آفتابگردان به طور کلی برای مصرف بی خطر است.

مشاهده تصویر منبع

بیشتر بخوانید: کاربردهای لسیتین در

https://asemantejarat.com/%d9%84%d8%b3%db%8c%d8%aa%db%8c%d9%86-lecithin/

افکار نهایی
لسیتین یک ماده چرب است که به طور طبیعی در بدن و غذاهایی مانند سویا، آفتابگردان، زرده تخم مرغ و سایر محصولات حیوانی یافت می شود.

در حالی که تمام لسیتین ها می توانند مزایای سلامتی داشته باشند، لسیتین آفتابگردان سالم ترین و به همان اندازه مفید است. سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات مهم مورد نیاز بدن است. همچنین تنها منبع تضمین شده لسیتین است که غیر GMO با سابقه آلرژن بسیار پایین است.

مصرف منظم لسیتین آفتابگردان ممکن است عملکرد مغز را تقویت کند، به سلامت سینه کمک کند، سلامت پوست را تقویت کند، سلامت گوارش را بهبود بخشد و کلسترول را کاهش دهد.

لسیتین آفتابگردان به صورت مکمل در یک کپسول یا به صورت پودر، مایع، عصاره یا گرانول موجود است.

همه این فرم‌ها می‌توانند مزایای بالقوه‌ای ارائه دهند، بنابراین فرمی که باید مصرف کنید به ترجیحات شخصی بستگی دارد.

منبع

https://healthiersteps.com/sunflower-lecithin-benefits-and-possible-side-effects/

  • oil Castor

افزایش مصرف لسیتین+ خرید عمده لسیتین

oil Castor | دوشنبه, ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ ب.ظ

لسیتین
برای برآوردن تقاضای رو به رشد لسیتین از منابع طبیعی و پایدار، ما خوشحالیم که طیف کامل و جامعی از محصولات را در اختیار شما قرار دهیم که نیازهای شما را برآورده کند.

لسیتین یک امولسیفایر طبیعی است که از دانه‌های روغن‌های نرم تولید می‌شود و به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فردش، عملکرد گسترده‌ای دارد. مجموعه لسیتین AAK را می توان در طیف گسترده ای از کاربردها مانند شکلات و شیرینی، نانوایی، لبنیات، تغذیه نوزادان، مارگارین ها و چربی ها استفاده کرد. علاوه بر این، لسیتین را می توان در کاربردهای غیر غذایی مانند خوراک دام، مکمل های غذایی، مراقبت های شخصی و لوازم آرایشی استفاده کرد.

با در نظر گرفتن محصول شما طراحی شده است
AAK طیف با کیفیتی از لسیتین ها را از منابع غیر GMO، ارگانیک و پایدار عرضه می کند. تقاضای جهانی برای برچسب تمیز، بدون آلرژن و غیر GMO در حال افزایش است. شما می توانید به AAK به عنوان شریک خود برای برآورده کردن این خواسته ها و برآورده کردن نیازهای مصرف کنندگان خود اعتماد کنید.

همکاری برای بهترین نتیجه
رویکرد منحصر به فرد توسعه مشترک ما شما را قادر می سازد تا محصول خود را با حمایت فناوران توسعه ما توسعه دهید که می توانند در مورد برنامه ها و مواد مختلف مشاوره دهند. ما از تولید ایده و آزمایش آزمایشی تا راه اندازی محصول و تولید در مقیاس کامل با شما همکاری می کنیم.

منبع

https://www.aak.com/applications/lecithin/

https://asemantejarat.com/%d9%84%d8%b3%db%8c%d8%aa%db%8c%d9%86-lecithin/

  • oil Castor

سدیم گلوکونات
Cas No: 527-07-1
شماره EINESC: 208-407-7
وزن مولکولی: 218.137 گرم بر مول

فرمول شیمیایی: C6H11NaO7
ساختار شیمیایی:

Fiziksel Özellikleri

مشخصات فیزیکی

خواص عمومی: پودر سفید

بو: بی بو

شدت: 0.70 گرم بر سانتی متر مکعب

نقطه جوش:

نقطه ذوب: 206 درجه سانتیگراد

نقطه اشتعال:

فشار بخار:

ضریب شکست:

حلالیت (آبی) 59 گرم در 100 میلی لیتر (25 درجه سانتیگراد)

ویسکوزیته:

مشاهده تصویر منبع
خواص عمومی

سدیم گلوکونات نمک سدیم اسید گلوکونیک است. محلول در آب و به صورت پودر سفید است. ساینده یا سمی نیست. از نظر بیولوژیکی به راحتی می توان آن را تجزیه کرد.

این یک عامل کیلیت بسیار خوب است. کلسیم، آهن، مس، آلومینیوم و سایر فلزات سنگین را حتی در محلول های قلیایی غلیظ تثبیت می کند.

تولید

سدیم گلوکونات به صورت صنعتی از تخمیر گلوکز تولید می شود.

برنامه های کاربردی

سدیم گلوکونات به دلیل خاصیت کیلینگ، اغلب در تمیز کردن سطوح فلزی و شیشه ای استفاده می شود.

همچنین می توان از آن به عنوان کاهش دهنده آب و تاخیر در خشک کردن استفاده کرد. همچنین در جوهر، رنگ، مواد رنگزا، کاغذ و تولیدات نساجی استفاده می شود.

همچنین در بسیاری از انواع غذاها برای کاهش تلخی استفاده می شود. در دوزهای مناسب به عنوان تثبیت کننده اسید قلیایی در بدن انسان عمل می کند.

اقدامات ایمنی و ارزش های سمی

گلوکونات سدیم سمی نیست و قابلیت سایندگی آن نسبتاً کم است. برای سلامتی انسان بسیار خطرناک نیست مگر اینکه در دوزهای بالا مصرف شود. قابل اشتعال نیست. محیط های خشک برای ماندگاری آن بهتر است.

منبع

https://asemantejarat.com/category/products/

http://www.mikroteknik.com.tr/en/products/sodium-gluconate/

  • oil Castor

سدیم گلوکونات به عنوان یک عامل جدید کیلیت آهن

oil Castor | جمعه, ۲۴ تیر ۱۴۰۱، ۰۶:۰۵ ب.ظ

سدیم گلوکونات به عنوان یک عامل جدید کیلیت آهن از نظر محیطی برای درمان های تحریک HP/HT.

 

چکیده و شکل
رسوب آهن یک مشکل جدی در تیمارهای اسیدی است که می تواند با محدود کردن کانال های جریان به نفوذپذیری سازند آسیب برساند. راه حل های معرفی شده در گذشته شامل استفاده از بافر، عوامل کاهنده و عوامل کیلیت بود. تجربیات آزمایشگاهی و میدانی به این نتیجه رسیدند که عوامل کیلیت موثرترین دارو برای کنترل رسوب آهن هستند. با این حال، محدودیت‌های قابل‌توجهی مانع از اثربخشی و کاربرد چندین عامل کلات‌کننده فعلی در صنعت می‌شود. این محدودیت ها شامل پایداری حرارتی ضعیف در دماهای بالا، هزینه بالاتر، حلالیت کم در محیط اسیدی، تمایل به رسوب محصولات کلسیمی، و اثرات منفی جدی بر سلامتی و زیست محیطی است. این کار سدیم گلوکونات را به عنوان یک عامل کلات کننده آهن کارآمد و دوستدار محیط زیست معرفی می کند. این ماده شیمیایی خاصیت جداسازی عالی آهن را در طیف وسیعی از مقادیر pH نشان می‌دهد، با قدرت کیلاسیون نسبتاً نزدیک‌تر به آنچه برای EDTA و NTA گزارش شده است. نمک به راحتی در اسیدهایی با حلالیت 600 گرم در لیتر حل می شود. اهداف این مطالعه عبارتند از: (1) بررسی توانایی گلوکونات سدیم برای جلوگیری از رسوب آهن در بارهای مختلف آهن، (2) بررسی کارایی کلانت جدید در محلول های اسید هیدروکلریک (5، 10 و 15 درصد وزنی) در دمای 200 و 250 درجه فارنهایت و نسبت مولی کلانت به آهن 1:1، 2:1 و 4:1 و (3) نسبت مولی شلانت به آهن بهینه را تعیین می کند که منجر به بالاترین ظرفیت کیلاسیون می شود. اثربخشی ماده شیمیایی جدید با تعیین درصد افزایش/کاهش در نفوذپذیری هسته مورد بررسی قرار گرفت. در آزمایش‌های راکتور همزده، رسوب آهن در pH بالاتر از 2 با عدم وجود شلانت در بارگذاری آهن در 5000 و 10000 ppm در دمای 77 درجه فارنهایت مشاهده شد. وجود گلوکونات سدیم در یک نسبت هممولاری بار آهن از بارش در محدوده مورد بررسی بار و دما آهن جلوگیری می کند. نتایج Coreflood نشان داد که در سرعت های تزریق پایین 0.5 سی سی در دقیقه، 200 درجه فارنهایت و 5 درصد وزنی HCl با 10000 ppm Fe3+، هسته آسیب دیده و اسید به دلیل رسوب آهن در ورودی هسته قادر به ورود به هسته نیست. با سرعت تزریق بالاتر (2 سی سی در دقیقه) وجود 5 درصد وزنی سدیم گلوکونات، نفوذپذیری را تا 74 درصد افزایش داد (در مقابل 50 درصد وقتی که شلانت اضافه نشده بود) پس از تزریق 0.75 PV اسید با بار 5000 ppm Fe3+. . در بار 10000 ppm آهن (III)، نفوذپذیری به 165٪ در مقایسه با 70٪ برای یک آزمایش کنترل شده افزایش یافت. نتایج مجموعه دیگری از آزمایش‌ها در دمای 250 درجه فارنهایت و 15 درصد وزنی هیدروکلراید با بار 10000 ppm نشان داد که نسبت مولی 1: 1 کلانت به غلظت آهن در مقایسه با نتایج به‌دست‌آمده برای سایر موارد، بهترین حالت برای حداکثر ظرفیت کیلاسیون است. آزمایش هایی که در آنها نسبت مولی سدیم گلوکونات به آهن 2:1 و 4:1 بود. این نتایج با تجزیه و تحلیل مایع تایید شد، که افزایش قابل توجهی در هر دو غلظت یون در این نسبت مولی در نمونه‌های پساب نشان داد.

 

منبع

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%da%af%d9%84%d9%88%da%a9%d9%88%d9%86%d8%a7%d8%aa/

https://www.researchgate.net/publication/273929820_Sodium_Gluconate_as_a_New_Environmentally_Iron_Chelating_Agent_for_HPHT_Stimulation_Treatments

  • oil Castor

پکتین چگونه کار می کند؟

oil Castor | پنجشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۰۴:۵۰ ب.ظ

پکتین
اشتراک گذاری
پکتین
نام های رایج
پکتین اصلاح شده مرکبات
MCP
پکتینیک اسید
پرش به:برای بیماران و مراقبان برای متخصصان مراقبت های بهداشتی
برای بیماران و مراقبین
به ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی خود در مورد هر گونه مکمل غذایی که مصرف می کنید، مانند گیاهان، ویتامین ها، مواد معدنی، و داروهای طبیعی یا خانگی اطلاع دهید. این به آنها کمک می کند مراقبت شما را مدیریت کنند و شما را ایمن نگه دارند.

چگونه کار می کند
اطلاعات در مورد اینکه آیا پکتین می تواند به شرایط مختلف کمک کند یا خیر مقدماتی است و مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

پکتین یک فیبر محلول است که در اکثر گیاهان وجود دارد، اما در پوست و پالپ مرکبات مانند لیمو، پرتقال، گریپ فروت و همچنین سیب متمرکز شده است. پکتین اصلاح شده مرکبات (MCP) با تغییر پکتین به دست می آید تا بهتر جذب بدن شود.

مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد پکتین و MCP دارای خواص مختلفی هستند، اما مطالعات انسانی محدود است. داده های اولیه نشان می دهد که پکتین و MCP ممکن است برای درمان اسهال و کاهش کلسترول مفید باشند. پکتین عوارض جانبی مانند گرفتگی شکم و اسهال ایجاد می کند و ممکن است در جذب برخی از انواع مکمل ها اختلال ایجاد کند.
کاربردهای ادعایی

مشاهده تصویر منبع
اسهال
داده های اولیه نشان می دهد که پکتین ممکن است در درمان اسهال در کودکان مبتلا به اسهال مداوم مفید باشد.
کلسترول بالا
رژیم های غذایی حاوی فیبر می تواند برای بیماران مبتلا به کلسترول خون بالا مفید باشد.
سرطان
اگرچه پکتین برای کاهش خطر سرطان روده بزرگ و آسیب ناشی از پرتودرمانی ترویج شده است، شواهد کافی برای حمایت از این موارد وجود ندارد. در یک مطالعه غیر تصادفی کوچک، MCP زمان دو برابر شدن آنتی ژن اختصاصی پروستات را در بیماران مبتلا به سرطان پروستات افزایش داد، اما مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
اگر مصرف نکنید
شما در حال مصرف لوواستاتین برای کلسترول بالا هستید: پکتین ممکن است عملکرد لواستاتین را مهار کند و ممکن است کلسترول LDL را افزایش دهد.
شما در حال مصرف مکمل های کاروتنوئید و آلفا توکوفرول هستید: پکتین در جذب آنها اختلال ایجاد می کند.
اثرات جانبی
گرفتگی شکم
اسهال

منبع

https://www.mskcc.org/cancer-care/integrative-medicine/herbs/pectin

https://asemantejarat.com/category/products/

  • oil Castor

پکتین یک تثبیت کننده طبیعی + خرید پکتین

oil Castor | پنجشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۰۴:۲۸ ب.ظ

پکتین
یک تثبیت کننده طبیعی با برچسب تمیز و محبوب از مرکبات

مشاهده تصویر منبع
 
پکتین باعث ایجاد ژل، ویسکوزیته، بافت و پایداری پروتئین در طیف وسیعی از کاربردهای غذایی می شود. این یک هیدروکلوئید طبیعی موجود در گیاهان است و منبع فیبر غذایی محلول است. پکتین علاوه بر استفاده سنتی آن در مربا، ژله و شیرینی‌های شکری، حس دهان و طعم و مزه نوشیدنی‌ها و ماست‌های کم‌شکر را نیز بهبود می‌بخشد.

Nutrition & Biosciences یکی از بزرگترین تامین کنندگان پکتین است و ما درک گسترده ای از خواص منحصر به فرد پکتین داریم. مواد خام و فرآیندهای ما با دقت انتخاب شده اند تا پکتین های ویژه برای کاربردهای مختلف ایجاد کنند.

ما اجتماعی هستیم
برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید به آدرس https://asemantejarat.com/%D9%BE%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D9%86/

ما را دنبال کنید: تست تست تست تست


مزایای کلیدی

مواد تشکیل دهنده برچسب تمیز و مناسب برای مصرف کننده
چرخه توسعه را تسریع و ساده می کند
پارامترهای گسترده ای را در فرآیندها و دستور العمل ها تحمل می کند
دانلودها:

بروشور پکتین

 
چگونه کمک می کنیم

برچسب تمیز

پکتین یک ماده دوستدار مصرف کننده است که از دیرباز در مرباها و ژله های خانگی استفاده می شده است. با حذف نیاز به نمک های کلسیمی که برای بهبود بافت مرباهای کم قند اضافه می شوند، فهرست مواد را کوتاه می کند.

 

مشاهده تصویر منبع

بر پایه گیاه

GRINDSTED® پکتین با افزایش بافت و احساس دهان از توسعه مواد غذایی گیاهی پشتیبانی می کند.

 
پایداری
تولید پکتین ما نمونه خوبی از اقتصاد دورانی است. پکتین ما بیشتر از محصولات جانبی پوست مرکبات از صنایع فرآوری آب میوه و روغن مرکبات استخراج می شود. این محصولات فرعی در غیر این صورت به عنوان خوراک دام یا هدر می رفتند.

GRINDSTED® Pectin حداقل چهار مورد از اهداف توسعه پایدار سازمان ملل را پشتیبانی می کند.


 
تولید - محصول

سود

کاربرد

GRINDSTED® PECTIN AMD

از رسوب پروتئین و آب پنیر جلوگیری می کند

ویسکوزیته را کنترل می کند و بافت را ایجاد می کند

هنگامی که مواد جامد شیر، چربی و/یا قند کاهش می یابد، بافت را جایگزین می کند

تثبیت پروتئین برای:

نوشیدنی های پروتئین لبنی با pH پایین
محصولات تخمیر شده با پایه گیاهی
آماده سازی میوه برای محصولات گیاهی یا لبنی قابل قاشق
GRINDSTED® PECTIN SF EXTRA

بافتی نرم و قابل پخش فراهم می کند

در انواع جامدات محلول، سطوح pH، انواع میوه ها و دمای پر شدن عمل می کند

پارامترهای گسترده ای را در فرآیندها و دستور العمل ها تحمل می کند

به محصولات درخشندگی می بخشد

قابلیت پخش و تعلیق برای:

مرباجات
ژله ها
میوه پخش می شود
GRINDSTED® PECTIN YF

خواص بافت تیکسوتروپیک که به سرعت ویسکوزیته را به دست می آورد

یک شبکه ژل با ارزش عملکرد بالا ایجاد می کند تا تکه های میوه را در سرتاسر توله آویزان کند

در فرمولاسیون گسترده و محدوده جرم تخمیر شده کار می کند

آزادسازی طعم عالی را فراهم می کند

امکان اصلاح بافت را فراهم می کند

سازگار با توده تخمیر شده؛ تعلیق و بافت را برای:

آماده سازی میوه برای محصولات لبنی تخمیر شده تازه مانند ماست قابل قاشقی/نوشیدنی
فرآورده های میوه ای برای محصولات تخمیری گیاهی قابل قاشقی/نوشیدنی
GRINDSTED® PECTIN CF

ژل شدن یکنواخت ظاهری تمیز و براق ایجاد می کند

دمای تنظیم پایین برای پردازش مورد نیاز است

پایداری حرارتی بالا تحمل را با توجه به تولید، حمل و نقل و مصرف در آب و هوای گرم بهبود می بخشد

ژل شدن، دمای گیرش کم و بافت برای:

قنادی شکری
رول آپ میوه
ژله ها
جویدن
GRINDSTED® PECTIN SY

بدنه و ویسکوزیته را برای بافتی صاف و ظاهری براق ایجاد می کند

بافت را در طول عمر مفید حفظ می کند و از هم افزایی جلوگیری می کند

در فرمولاسیون های طراحی شده برای کاهش هزینه و/یا کالری جایگزین بافت می شود

بافت و حس دهان برای:

محصولات تخمیری گیاهی
محصولات لبنی تخمیر شده، از جمله ماست
GRINDSTED® PECTIN PRIME

محدوده پکتین چند منظوره که در طیف گسترده ای از کاربردها کار می کند

تطبیق پذیری آن توسعه پسوندهای خط را آسان می کند

چرخه توسعه را تسریع می کند زیرا پارامترهای گسترده ای را در فرآیندها و دستور العمل ها تحمل می کند

موجودی را کاهش می دهد

قابلیت پخش، تعلیق، بافت و انتشار طعم برای:

میوه پخش می شود
آماده سازی میوه
پر کردن نانوایی
لعاب
سس ها
تاپینگ ها
امواج
کمپوت
GRINDSTED® PECTIN JD

بافت و طعم میوه را افزایش می دهد

هزینه ها را کاهش می دهد

به کاهش محتوای قند بدون آسیب رساندن به بافت کمک می کند

ویسکوزیته، احساس دهان و آزاد شدن طعم برای:

آبمیوه ها
نوشیدنی های کم قند
GRINDSTED® PECTIN HE

ژل شدن و کنترل یکنواختی را در مرباها و ژله های پر قند فراهم می کند

ژل کردن برای:

مرباهای قند بالا
ژله پر قند
GRINDSTED® PECTIN LC

بر روی طیف گسترده ای از برنامه ها با الزامات برچسب ارگانیک یا تمیز کار می کند

انتشار طعم عالی را ارائه می دهد

پایداری پخت را فراهم می کند

کنترل بافت، تعلیق و سینرزیس برای:

برچسب تمیز / محصولات ارگانیک
میوه پخش می شود
آماده سازی میوه
پر کردن نانوایی
لعاب
سس ها
تاپینگ ها
امواج
کمپوت
GRINDSTED® PECTIN LA & SF

یک شبکه ژل را فراهم می کند که بافت، تعلیق و کنترل سینرزیس را تضمین می کند

طیف گسترده ای از محصولات طراحی شده برای عملکرد در انواع مواد جامد محلول، سطوح pH، انواع میوه ها و دمای پر شدن

ژل، سوسپانسیون و کنترل سینرزیس برای:

قند کم

مرباجات
ژله ها
میوه پخش می شود
 
حوزه های کاربرد
نانوایی
میله ها
نوشیدنی ها
آشپزی
لبنیات
دسرهای منجمد
برنامه های کاربردی میوه
 
 
IFF Nutrition & Biosciences
تغذیه و علوم زیستی

IFF به حریم خصوصی شما اهمیت می دهد. اطلاعات شخصی شما (نام، ایمیل، شماره تلفن و سایر اطلاعات تماس) در سیستم هایی که عمدتاً در ایالات متحده میزبانی می شوند ذخیره می شود. این اطلاعات توسط IFF، شرکت های وابسته، شرکا و ارائه دهندگان خدمات منتخب در سایر کشورها برای ارائه اطلاعات محصول یا خدمات درخواستی به شما استفاده خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا از بیانیه حریم خصوصی ما دیدن کنید.

منبع

https://www.dupontnutritionandbiosciences.com/product-range/pectin.html

  • oil Castor

مزایای کربنات پتاسیم

oil Castor | چهارشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۱ ب.ظ

آیا مکمل های بی کربنات پتاسیم بی خطر هستند؟
ایمنی
فواید
هشدارها و تعاملات
بردن
بی کربنات پتاسیم (KHCO3) یک ماده معدنی قلیایی است که به شکل مکمل موجود است.

پتاسیم یک ماده مغذی و الکترولیت مهم است. در بسیاری از غذاها یافت می شود. میوه ها و سبزیجات، مانند آووکادو، موز، سیب زمینی و اسفناج، منابع عالی هستند.

پتاسیم برای موارد زیر ضروری است:

سلامت قلبی عروقی
استخوان های قوی
عملکرد عضلات
از توانایی عضلات برای انقباض پشتیبانی می کند.

این امر آن را برای حفظ ضربان قلب قوی و منظم و سلامت گوارش مهم می کند. پتاسیم همچنین می تواند به مقابله با اثرات منفی رژیم غذایی بیش از حد اسیدی کمک کند.

سطوح پایین غیر طبیعی این ماده معدنی می تواند منجر به موارد زیر شود:

ضعف و گرفتگی عضلات
ضربان قلب نامنظم
ناراحتی معده
انرژی کم
مکمل های بی کربنات پتاسیم ممکن است به مقابله با این اثرات کمک کنند.

علاوه بر فواید بالقوه برای سلامتی، بی کربنات پتاسیم تعدادی کاربرد غیرپزشکی نیز دارد. به عنوان مثال، آن:

به عنوان یک عامل خمیر مایه برای کمک به بلند شدن خمیر عمل می کند
کربنات موجود در آب سودا را نرم می کند
برای بهبود طعم، محتوای اسید موجود در شراب را کاهش می دهد
اسید موجود در خاک را خنثی می کند و به رشد محصول کمک می کند
طعم آب بطری را بهبود می بخشد
به عنوان یک ضد شعله برای مبارزه با آتش استفاده می شود
به عنوان قارچ کش برای از بین بردن قارچ و کپک استفاده می شود
آیا این امن است؟
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) بی کربنات پتاسیم را در صورت استفاده مناسب به عنوان یک ماده ایمن می شناسد.

FDA مکمل های پتاسیم بدون نسخه را به 100 میلی گرم در هر دوز محدود می کند. برای بی کربنات پتاسیم، حداکثر دوز روزانه 200 میلی‌اکی‌والان (mEq) یون بی‌کربنات اگر زیر 60 سال دارید و 100 میلی‌اکی‌والان برای سن شما بالای 60 سال است.

بی کربنات پتاسیم در دسته C طبقه بندی می شود. این بدان معنی است که برای زنان باردار یا قصد باردار شدن توصیه نمی شود.

در حال حاضر مشخص نیست که آیا بی کربنات پتاسیم می تواند به شیر مادر وارد شود یا به نوزاد شیرده آسیب برساند. اگر باردار یا شیرده هستید، حتما در مورد استفاده از این مکمل با پزشک خود صحبت کنید.

تحقیقات در مورد مزایای آن چه می گوید؟
اگر در رژیم غذایی خود پتاسیم کافی دریافت نمی کنید، ممکن است پزشک مکمل های بی کربنات پتاسیم را توصیه کند. مزایای پزشکی عبارتند از:

سلامت قلب را بهبود می بخشد
یک مطالعه نشان داد که افزودن بی کربنات پتاسیم به رژیم غذایی، فشار خون را کاهش می دهد و برای سلامت قلب و عروق در افرادی که قبلاً از رژیم غذایی پر پتاسیم و کم نمک استفاده می کنند، مفید است. شرکت کنندگان در مطالعه که بی کربنات پتاسیم مصرف می کردند، بهبود قابل توجهی در چندین زمینه از جمله عملکرد اندوتلیال نشان دادند.

علاوه بر این، مطالعات متعدد در مورد انواع مختلف بی کربنات پتاسیم و سیترات پتاسیم از نقش پتاسیم در بهبود سلامت قلب حمایت می کند.

اندوتلیوم (پوشش داخلی رگ های خونی) برای جریان خون به قلب و از قلب مهم است. پتاسیم همچنین ممکن است به کاهش خطر سکته کمک کند.

استخوان ها را تقویت می کند
همین مطالعه نشان داد که بی کربنات پتاسیم از دست دادن کلسیم را کاهش می دهد و آن را برای استحکام استخوان و تراکم استخوان مفید می کند.

مطالعه دیگری نشان داد که بی کربنات پتاسیم باعث افزایش جذب کلسیم در افراد مسن می شود. همچنین تاثیر سطوح بسیار بالای اسید در خون را کاهش داده و از سیستم اسکلتی عضلانی در برابر آسیب محافظت می کند.

سنگ کلیه تشکیل شده از اسید اوریک اضافی را حل می کند
سنگ های اسید اوریک ممکن است در افرادی که رژیم غذایی سرشار از پورین دارند تشکیل شود. پورین ها یک ترکیب طبیعی و شیمیایی هستند. پورین ها ممکن است اسید اوریک بیشتری نسبت به کلیه ها تولید کنند که باعث تشکیل سنگ کلیه با اسید اوریک می شود. پتاسیم ماهیت بسیار قلیایی دارد و برای خنثی کردن اسید اضافی مفید است.

یک گزارش موردی نشان داد که مصرف یک مکمل قلیایی مانند بی کربنات پتاسیم - علاوه بر تغییرات رژیم غذایی و مصرف آب معدنی - برای کاهش اسید اوریک و حل کردن سنگ‌های کلیه اسید اوریک کافی است. این امر نیاز به جراحی را از بین می برد.

کمبود پتاسیم را کاهش می دهد
پتاسیم بسیار کم (هیپوکالمی) می تواند ناشی از استفراغ زیاد یا طولانی مدت، اسهال و شرایطی باشد که بر روده ها تأثیر می گذارد، مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو. اگر سطح پتاسیم شما خیلی کم باشد، پزشک ممکن است مکمل های بی کربنات پتاسیم را توصیه کند.

مشاهده تصویر منبع

چه زمانی از این محصول اجتناب کنید
وجود پتاسیم بیش از حد در بدن (هیپرکالمی) می تواند به اندازه کمبود پتاسیم خطرناک باشد. حتی ممکن است باعث مرگ شود. مهم است که قبل از مصرف مکمل ها، نیازهای پزشکی خاص خود را با پزشک خود در میان بگذارید.

پتاسیم بیش از حد می تواند باعث شود:

فشار خون پایین
ضربان قلب نامنظم
بی حسی یا احساس سوزن سوزن شدن
سرگیجه
گیجی
ضعف یا فلج اندام ها
تهوع و استفراغ
اسهال
نفخ شکم
ایست قلبی
علاوه بر افراد باردار و شیرده، کسانی که دارای اختلالات خاص هستند نباید از این مکمل استفاده کنند. برخی دیگر ممکن است بر اساس توصیه های پزشک خود به دوز کمتری نیاز داشته باشند. این شرایط عبارتند از:

بیماری آدیسون
بیماری کلیوی
کولیت
انسداد روده
زخم ها
بی کربنات پتاسیم ممکن است با برخی داروها تداخل یا تداخل داشته باشد، برخی از آنها

که بر سطح پتاسیم تأثیر می گذارد. این شامل:

داروهای فشار خون، از جمله دیورتیک ها
مهارکننده های ACE، مانند رامیپریل (آلتاس) و لیزینوپریل (زستریل، پرینویل)
داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی (NSAIDS)، مانند ایبوپروفن (Motrin، Advil) و ناپروکسن (Aleve)
پتاسیم همچنین ممکن است به غذاهای خاصی مانند جایگزین های بدون نمک یا کم نمک اضافه شود. برای جلوگیری از هیپرکالمی، حتما همه برچسب ها را بخوانید. اگر از مکمل بی کربنات پتاسیم استفاده می کنید از محصولات پر پتاسیم خودداری کنید.

بی کربنات پتاسیم به عنوان یک محصول بدون نسخه (OTC) در دسترس است. با این حال، استفاده از آن بدون تأیید یا تجویز پزشک توصیه نمی شود.

بیشتر بدانید: کاربردهای کربنات پتاسیم در لینک زیر

https://asemantejarat.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%d8%b1%d8%a8%d9%86%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%aa%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%85/

منبع

https://www.healthline.com/health/potassium-bicarbonate

  • oil Castor

آیا کربنات پتاسیم برای خوردن بی خطر است؟

oil Castor | چهارشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۳ ب.ظ

 

آیا کربنات پتاسیم برای خوردن بی خطر است؟
همراه با بی کربنات پتاسیم، هر دو ترکیبات معدنی طبیعی هستند، که تقریباً هیچ عوارض جانبی ندارند و ایمنی آنها به عنوان افزودنی های غذایی توسط FDA، EFSA و JECFA و سایر مقامات تایید شده است.

مشاهده تصویر منبعمشاهده تصویر منبع

FDA
کربنات پتاسیم به طور کلی به عنوان یک ماده غذایی مستقیم برای انسان به عنوان ایمن (GRAS) شناخته می شود. این ماده به عنوان طعم دهنده و کمک کننده، مکمل مغذی، عامل کنترل pH یا کمک فرآوری در مواد غذایی بدون هیچ محدودیتی غیر از روش تولید خوب فعلی استفاده می شود. 

EFSA
کربنات پتاسیم E501(i) در مقررات کمیسیون (EU) شماره 231/2012 به عنوان یک افزودنی مجاز غذایی ذکر شده است و در "افزودنی های غیر از رنگ ها و شیرین کننده ها" طبقه بندی شده است 

جکفا
کلاس عملکرد: افزودنی های غذایی، تنظیم کننده اسیدیته. 

مصرف روزانه قابل قبول: ADI "محدود نشده" در سال 1965 تنظیم شد. 

نتیجه
اکنون ممکن است از اجزای چند منظوره - کربنات پتاسیم E501(i) از جنبه های زیر آگاهی داشته باشید:

چهار فرآیند تولید
تفاوت (چگالی و حلالیت) بین کربنات پتاسیم سنگین و سبک و موارد مصرف آنها
موارد استفاده در کاکائو، شراب، نانوایی، نودل رامن، شیشه، سرامیک و غیره
ایمنی
این ماده را در چه نوع برچسب های غذایی پیدا کرده اید؟ در نظرات به من اطلاع دهید.

منبع

https://foodadditives.net/acidity-regulator/potassium-carbonate/

https://asemantejarat.com/

  • oil Castor

توضیحاتی درمورد کربنات پتاسیم+ خرید کربنات پتاسیم

oil Castor | چهارشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۴۸ ب.ظ

کربنات پتاسیم

شرح
پودر لذیذ سفید. از کربنات پتاسیم در ساخت شیشه، سرامیک، سملت و صابون استفاده می شود. همچنین در جوهرهای چاپ، حکاکی فرآیندی و لیتوگرافی و در دباغی و تکمیل چرم استفاده می شود. در یک محیط بسته، محلول اشباع کربنات پتاسیم در رطوبت نسبی حدود 44 درصد (20 درجه سانتیگراد) تعادل ایجاد می کند.

مترادف ها و اصطلاحات مرتبط
نمک تارتار، خاکستر مروارید؛ پتاس؛ نمک افسنطین؛ کربنات پتاس؛ خاکستر آمریکایی؛ کالیوم کربنات (تلفیق)؛ Pottasche (دوم.)؛ carbonato de potasio (اسپانیا)؛ آنگلان پوتاسو (لهستانی)

مشاهده تصویر منبع

خطرات
غیر قابل احتراق تماس با پوست باعث تحریک می شود. بلع ممکن است مضر باشد.

ThermoFisher: SDS

خواص فیزیکی و شیمیایی
محلول در آب. نامحلول در اتانول

نقطه تخلیه در دمای 20 درجه سانتیگراد 44٪ RH است (به محلول های نمک اشباع مراجعه کنید)

ترکیب K2CO3
CAS 584-08-7
نقطه ذوب 891
چگالی 2.428
مول وزن مولکولی wt. = 138.21
ضریب شکست 1.426، 1.531، 1.541

 

بیشتر بدانید: روشهای تولید کربنات پتاسیم در https://asemantejarat.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%d8%b1%d8%a8%d9%86%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%aa%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%85/

منابع و استنادها
G.S. Brady, Materials Handbook, McGraw-Hill Book Co., New York, 1971 نظر: ص. 630
ریچارد اس. لوئیس، دیکشنری متراکم شیمیایی هاولی، ون نوستراند راینهولد، نیویورک، ویرایش دهم، 1993
سوزان ای. شور، اصطلاحات حفاظت: مروری بر نامگذاری گذشته و کنونی مواد، فناوری و حفاظت، بهار (ص.34-39). تابستان (ص 35-38); پاییز (ص25-36)، 1985
مت رابرتز، دان اترینگتون، صحافی و حفظ کتاب: فرهنگ اصطلاحات توصیفی، دفتر چاپ دولت ایالات متحده، واشنگتن دی سی، 1982
The Merck Index, Martha Windholz (ed.), Merck Research Labs, Rahway NJ, 10th edition, 1983 نظر: ورودی 7781
وب سایت: مواد شیمیایی عکاسی: www.jetcity.com/~mrjones/chemdesc.htm
ویکی پدیا: http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_carbonate (دسترسی در 1 مارس 2006)
CRC Handbook of Chemistry and Physics, Robert Weast (ed.), CRC Press, Boca Raton, Florida, v. 61, 1980 نظر: رفر. index=1.426, 1.531, 1.541

  • oil Castor

استفاده و سنتز نیتریت سدیم

oil Castor | دوشنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۰۵:۲۷ ب.ظ

نیتریت اودیم اطلاعات پایه
خواص فیزیکوشیمیایی خواص شیمیایی استفاده از سمیت تولید
نام محصول: نیتریت سدیم
مترادف: نیتریت سدیم، استاندارد یون کنسانتره نیتریت، استاندارد کروماتوگرافی یون نیتریت، محلول نیتریت، استاندارد نیتریت، محلول استاندارد نیتریت، نیتریت سدیم، حاوی یک معرف ضد انجماد، تجزیه و تحلیل نیتریت 9%، 9+9% برای pure، 9+9%، اکسترنال نیتریت
CAS: 7632-00-0
MF: NaNO2
مگاوات: 69
EINECS: 231-555-9
دسته بندی محصولات: مواد شیمیایی تصفیه آب، نیتریل سدیم، مواد معدنی، Q-S، Puriss p.a. ACS؛ معرفهای تحلیلی برای استفاده عمومی؛ Puriss p.a. ACS؛ نمک‌های معدنی؛ نمک‌ها؛ نمک‌های سدیم؛ علوم فلزات و سرامیک سدیم؛ معرف‌های مصنوعی؛ معرف‌های سنتزی گرید ACS؛ مواد شیمیایی ضروری؛ معرف‌های معمول؛ سایر افزودنی‌ها؛ محلول‌های حجمی؛ مواد مرجع پتاسیم محلول‌های حجمی؛ مواد مرجع محلول های نمک؛ ترکیب معدنی؛ سنتز شیمیایی؛ نمک های معدنی؛ علم مواد؛ علم فلز و سرامیک؛ سدیم؛ نمک های سدیم؛ معرف های مصنوعی؛ مواد با خلوص فوق العاده بالا
فایل مول: 7632-00-0.mol
ساختار نیتریت سدیم
خواص شیمیایی نیتریت سدیم
نقطه ذوب 271 درجه سانتیگراد (لیتر)
نقطه جوش 320 درجه سانتی گراد
چگالی 2.17 گرم بر سانتی متر مکعب
دمای ذخیره سازی 2-8 درجه سانتی گراد
حلالیت اسید آبی: 1 - 2μl اسید استیک در هر میلی لیتر H2Osoluble
پودر را تشکیل دهید
وزن مخصوص 2.168
رنگ سفید یا بی رنگ
بو بی بو
PH 9 (100 گرم در لیتر، H2O، 20 درجه سانتیگراد)
محدوده PH 9
حلالیت در آب 820 گرم در لیتر (20 ºC)
حساس به رطوبت
مرک 14,8648
پایداری: پایدار. ناسازگار با عوامل کاهنده، عوامل اکسید کننده قوی، آلی و سایر مواد قابل اشتعال، فلزات ریز پودر شده. تماس با مواد قابل احتراق ممکن است منجر به آتش سوزی شود. هیگروسکوپیک.
InChIKey LPXPTNMVRIOKMN-UHFFFAOYSA-M
مرجع پایگاه داده CAS 7632-00-0 (مرجع پایگاه داده CAS)
سیستم ثبت مواد EPA نیتریت سدیم (7632-00-0)
نکات ایمنی
کدهای خطر O,T,N,Xn
بیانیه های ریسک 8-25-50-22-36/38
بیانیه های ایمنی 45-61-36-26
RIDADR UN 3219 5.1/PG 3
WGK آلمان 3
RTECS RA1225000
F 10
دمای خود اشتعال 914 درجه فارنهایت
TSCA بله
HazardClass 5.1
PackingGroup III
کد HS 28341000
داده‌های مربوط به مواد خطرناک 7632-00-0 (داده‌های مربوط به مواد خطرناک)
سمیت LD50 خوراکی در موش: 180 میلی گرم بر کیلوگرم (اسمیث)
اطلاعات MSDS
زبان ارائه دهنده
نیتریت سدیم انگلیسی
سیگما آلدریچ انگلیسی
انگلیسی ACROS
ALFA انگلیسی

مشاهده تصویر منبع
 

استفاده و سنتز نیتریت سدیم
خصوصیات فیزیکوشیمیایی فرمول شیمیایی NaNO2 است که در آن N دارای ظرفیت + III است. این کریستال بی رنگ یا زرد است، چگالی نسبی آن 2.168 (0℃) است، نقطه ذوب 271 درجه سانتیگراد است و در دمای 320 درجه سانتیگراد تجزیه می شود. در آب محلول است و محلول آبی به دلیل هیدرولیز نیترات قلیایی است. نیتریت سدیم دارای ویژگی های احیا و اکسیداسیون بوده و عمدتاً اکسیداسیون است. در محلول اسیدی، عملکرد اصلی اکسیداسیون است. در محلول قلیایی یا در صورت اکسید کننده قوی، عملکرد آن کاهش است. با گوگرد، فسفر، مواد آلی و سایر اصطکاک یا ضربه می تواند باعث احتراق یا انفجار شود. نیتریت سدیم را می توان با واکنش اکسیژن در هوا قرار داد و به تدریج نیترات سدیم تولید کرد: NaNO2+1/2O2=NaNO3.
هنگام استفاده از نیتریت سدیم اسیدی قوی، می توان آن را به اسید نیتریک نیتریت کرد. نیتریت بسیار ناپایدار است، به راحتی به دی اکسید نیتروژن، اکسید نیتریک و آب تجزیه می شود. اتم های نیتروژن و اتم های اکسیژن همگی دارای یک جفت الکترون هستند که می توانند به عنوان لیگاند استفاده شوند و می توانند به عنوان لیگاند برای تشکیل کمپلکس با بسیاری از یون های فلزی استفاده شوند. نیتریت سدیم یک ماده سمی و سرطان زا است، استفاده از آن باید مورد توجه قرار گیرد. در صنعت چاپ و رنگرزی و سنتز ارگانیک استفاده می شود. نیتریت سدیم از واکنش نیترات سدیم و سرب در مجموع شرایط گرم به دست می آید.
NaNO3+Pb=NaNO2+PbO.
مخلوط واکنش به دست آمده با تصفیه آب گرم، فیلتراسیون برای حذف اکسید سرب نامحلول، غلظت و تبلور کریستال نیتریت سدیم را می توان به دست آورد.

منبع

https://www.chemicalbook.com/ProductChemicalPropertiesCB6392237_EN.htm

https://asemantejarat.com/category/products/

  • oil Castor