روغن ها

مالتودکسترین ایمن است؟ خرید مالتودکسترین

oil Castor | شنبه, ۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۵۴ ب.ظ

مالتودکسترین ایمن است؟
آیا مالتودکسترین بی خطر است؟ مالتودکسترین توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به عنوان یک افزودنی غذایی GRAS (به طور کلی به عنوان ایمن شناخته می شود) فهرست شده است.

اگرچه نشان داده نشده است که این ماده باعث ایجاد بیماری یا بیماری می شود، اما خوردن بیش از حد غذاهای حاوی مالتودکسترین ممکن است بر سلامت شما تأثیر منفی بگذارد. خوردن منظم غذاهای بسیار فرآوری شده و کم فیبر با مقدار زیادی قند افزوده از هر نوع ممکن است باعث افزایش وزن، کلسترول بالا و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شود 

برخی شواهد همچنین نشان می دهد که مالتودکسترین می تواند باکتری های روده را تغییر دهد. توجه به این نکته مهم است زیرا تحقیقات نشان داده است که باکتری های روده نقش مهمی در سلامت ما دارند.

یک مطالعه نشان داد که مالتودکسترین می تواند تعداد باکتری های "بد" را افزایش دهد و تعداد باکتری های "خوب" را در روده کاهش دهد. این منجر به ضعیف شدن سیستم ایمنی و افزایش خطر ابتلا به بیماری می شود.

به عنوان مثال، مالتودکسترین رشد باکتری E. Coli را افزایش می دهد که ممکن است در ایجاد بیماری کرون نقش داشته باشد 

جالب توجه است، محققان همچنین دریافتند که افراد مبتلا به بیماری کرون به احتمال زیاد دارای ژن ضروری برای متابولیسم (تجزیه) مالتودکسترین هستند 

این بدان معناست که اگر در معرض خطر بیماری کرون یا سایر مشکلات گوارشی هستید، ممکن است بخواهید مالتودکسترین را در رژیم غذایی خود محدود کنید.


آیا مالتودکسترین برای افراد مبتلا به دیابت خوب است؟
مالتودکسترین به عنوان یک کربوهیدرات بر سطح قند خون تأثیر می گذارد.

آن را در زیر کربوهیدرات ها در غذاهای بسته بندی شده می بینید.

مالتودکسترین و سایر کربوهیدرات های تصفیه شده تأثیر قوی بر سطح انسولین و کلسترول دارند. افراد مبتلا به دیابت ممکن است بخواهند غذاها یا نوشیدنی های حاوی مالتودکسترین را محدود کنند، زیرا مصرف کربوهیدرات آنها را افزایش می دهد.

آیا مالتودکسترین برای افرادی که از گلوتن یا FODMAP اجتناب می کنند خوب است؟
مالتودکسترین برای افرادی که از گلوتن اجتناب می کنند، بی خطر است، حتی اگر از گندم تهیه شده باشد.

هنگام تولید مالتودکسترین، قسمت های پروتئینی (از جمله گلوتن) حذف می شود و فقط کربوهیدرات باقی می ماند. با این حال، گاهی اوقات سطوح پایین پروتئین ممکن است باقی بماند.

با این حال، به گفته سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) (10) بعید است که مالتودکسترین های مبتنی بر گندم در افراد مبتلا به بیماری سلیاک آسیبی ایجاد کند.

یک مطالعه بالینی روی 30 نفر مبتلا به بیماری سلیاک به مدت 24 هفته روزانه مالتودکسترین مصرف کردند. گروه کنترل گلوکز یا دارونما مصرف کردند. گروه مالتودکسترین هیچ آسیب روده یا علائمی مانند درد شکم یا اسهال را گزارش نکرد 

همچنین تصور می شود که FODMAP پایین باشد، اما نگرانی هایی وجود دارد که بستگی به سازنده دارد. به همین دلیل بهتر است در طول رژیم کم FODMAP از آن اجتناب کنید.

مشاهده تصویر منبع

آیا مالتودکسترین برای افراد مبتلا به آلرژی گندم یا ذرت خوب است؟
مالتودکسترین باید برای افرادی که به گندم و ذرت آلرژی دارند بی خطر باشد.

تجزیه و تحلیل شیمیایی مالتودکسترین هیچ باقیمانده پروتئین ذرت قابل شناسایی را نشان نداده است.

به گفته EFSA (10) برای افراد مبتلا به آلرژی به گندم، بعید است که مالتودکسترین باعث واکنش آلرژیک شدید شود.

خلاصه: مالتودکسترین حتی برای افرادی که از گلوتن اجتناب می کنند و کسانی که به گندم یا ذرت حساسیت دارند، بی خطر است. با این حال، نگرانی هایی برای کسانی که رژیم غذایی FODMAP کم دارند وجود دارد، بنابراین بهتر است در هر صورت از آن اجتناب کنند. خوردن بیش از حد غذاهای حاوی این افزودنی نیز ممکن است باکتری های روده شما را تغییر داده و منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری شود. افراد مبتلا به دیابت باید بدانند که مالتودکسترین می تواند بر سطح قند خون تأثیر بگذارد.

آیا مالتودکسترین مقاوم همان مالتودکسترین است؟
آیا مالتودکسترین مقاوم همان چیزی است که مالتودکسترین مالتودکسترین "مقاوم" با مالتودکسترین معمولی متفاوت است.

مالتودکسترین مقاوم تحت یک فرآیند شیمیایی قرار گرفته است که پیوند بین قندها را تغییر می دهد و هضم آنها را برای انسان غیرممکن می کند. در واقع، 90٪ فیبر غیرقابل هضم است.

بنابراین، در حالی که ما مالتودکسترین را به روشی عادی هضم می کنیم، مالتودکسترین مقاوم از طریق هضم نشده عبور می کند.

مطالعات بالینی مزایای سلامتی را برای مصرف کنندگان مالتودکسترین مقاوم نشان داده است، از جمله افزایش تعداد باکتری های مفید در روده بزرگ و کاهش سطح قند خون، انسولین و کلسترول 

همچنین ممکن است فعالیت ضد توموری داشته باشد. دانشمندان در حال بررسی این موضوع هستند که آیا ممکن است پتانسیل استفاده در پیشگیری از سرطان کولورکتال را داشته باشد 

مالتودکسترین مقاوم را با برچسب «مالتودکسترین مقاوم در برابر هضم»، «مالتودکسترین مقاوم»، «مالتودکسترین» یا «فیبر ذرت محلول» پیدا کنید.

خلاصه: مالتودکسترین یک کربوهیدرات قابل هضم است، در حالی که مالتودکسترین مقاوم یک فیبر غیر قابل هضم است. برخلاف مالتودکسترین، مالتودکسترین مقاوم ممکن است دارای مزایای سلامتی مانند افزایش باکتری های مفید روده باشد.

آیا مالتودکسترین حاوی GMO است؟
آیا مالتودکسترین حاوی GMOs است مالتودکسترین اغلب از ذرت اصلاح شده ژنتیکی ساخته می شود.

طبق گفته FDA، ذرت GMO هیچ خطری برای سلامتی ندارد. شواهد علمی نشان داده است که غذاهای گیاهان دستکاری شده ژنتیکی به همان اندازه ایمن هستند که از همتایان غیر GMO قابل مقایسه هستند 

از آنجایی که تمام مواد تشکیل دهنده محصولات ارگانیک تایید شده باید بدون GMO باشد، مالتودکسترین موجود در آن محصولات باید از ذرت غیر GMO یا ذرت ساخته شده باشد.گندم 

منبع

https://asemantejarat.com/%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%aa%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86/

https://www.dietvsdisease.org/what-is-maltodextrin-and-is-it-dangerous/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی