روغن ها

مردم
زندگی سالم
جزء
آیا کاراگینان موجود در شیر بادام شما را بیمار می کند؟
توسط دانیل سنتونی
دانیل سنتونی
دانیل سنتونی نویسنده، ویراستار، برنامه‌نویس غذا و نویسنده کتاب آشپزی برنده جایزه جیمز ریش است که در پورتلند، اورگان مستقر است. آخرین کتاب آشپزی او "برنج سرخ شده: 50 راه برای برانگیختن غلات مورد علاقه جهان" است.
به روز شده در 1 می 2019
آدرس صفحه
https://www.thekitchn.com/what-is-carrageenan-252453
ما به طور مستقل این محصولات را انتخاب می کنیم—اگر از یکی از پیوندهای ما خرید کنید، ممکن است کمیسیون دریافت کنیم. تمام قیمت ها در زمان انتشار دقیق بود.

مشاهده تصویر منبع
ارسال تصویر
(اعتبار تصویر: رومن تیراپولسکی)
کاراگینان احتمالاً این کلمه را روی صدها برچسب دیده اید، زیرا در همه چیز از شیرهای غیر لبنی گرفته تا سس های سالاد استفاده می شود. حتی در گوشت ناهار شما کمین کرده است. اما دقیقاً چیست و چرا اینقدر بحث برانگیز است؟

کاراگینان چیست؟
کاراگینان ماده ای است که از جلبک دریایی استخراج می شود و به عنوان غلیظ کننده و امولسیفایر در غذاهای فرآوری شده از جمله برخی از شیرهای بادام استفاده می شود. به طور خاص، از نوعی جلبک دریایی به نام خزه ایرلندی می آید. برای قرن ها، ساکنان ساحلی ایرلندی جلبک دریایی را جستجو می کردند و آن را در شیر می جوشانند و سپس به پودینگ غلیظ می شد.

هنگامی که سازندگان متوجه شدند که این ماده بی طعم چقدر برای جلوگیری از جدا شدن مواد و ایجاد بافتی ضخیم و خامه ای مفید است، تقریباً در همه چیز ظاهر شد. ما چندین دهه است که آن را می خوریم.

مناقشه کاراگینان
پس چرا کاراگینان ناگهان اینقدر بحث برانگیز است؟ چرا اتحادیه اروپا استفاده از آن را در شیر خشک ممنوع کرده است؟ و چرا هیئت ملی استانداردهای ارگانیک، کمیته مشورتی که به وزارت کشاورزی ایالات متحده کمک می کند قوانینی برای صنعت ارگانیک ارائه دهد، به ممنوعیت کاراگینان از غذاهای ارگانیک رای داد؟

بخشی از سردرگمی و بحث این است که دو نوع کاراگینان وجود دارد: مواد غذایی درجه یک که ما برای دهه‌ها می‌خوریم (و توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است) و کاراگینان تخریب‌شده (همچنین به آن پولیگینان می‌گویند) که ناامن تلقی می شود. اما مهم است که توجه داشته باشید که این نوع کاراگینان در غذاها استفاده نمی شود و حتی به طور تصادفی از آن استفاده نمی شود، زیرا هیچ قدرت غلیظی ارائه نمی دهد.

مشکل اینجاست که برخی از دانشمندان بر این باورند که حتی کاراگینان غذایی نیز می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. یکی از این محققان دکتر جوآن توباکمن، رهبر جنبش ضد کاراگینان و دانشیار پزشکی بالینی در کالج پزشکی دانشگاه ایلینویز و نویسنده کتاب مهم "بررسی اثرات مضر گوارشی کاراگینان در آزمایشات حیوانی" در سال 2001 است. او پیشنهاد می‌کند که کاراگینان در مواد غذایی می‌تواند در طول هضم یا حتی در طول فرآوری به کاراگینان تخریب‌شده مضرتر تجزیه شود.

با این حال، به نظر می رسد هیچ مطالعه انسانی یا حیوانی برای حمایت از این موضوع وجود ندارد. آن مطالعاتی که از کاراگینان برای مواد غذایی استفاده کردند، نتایج متفاوتی بر روی حیوانات به همراه داشت، و از آنجایی که مطالعاتی روی انسان‌ها انجام نشده است، ما واقعاً نمی‌دانیم کاراگینان با درجه غذایی، در صورت وجود، چه تأثیری بر دستگاه گوارش ما دارد.

خط آخر در مورد کاراگینان
از نظر علمی، هیئت منصفه هنوز خارج است. از سوی دیگر، بسیاری از مردم گزارش کرده اند که وقتی کاراگینان را از رژیم غذایی خود حذف می کنند، احساس بهتری دارند. مشکلات معده و میگرن آنها نیز از بین رفته است.

بهترین شرط شما؟ برچسب‌ها را بخوانید (برخی از شیرهای بادام به طور خاص «بدون کاراگینان» می‌گویند)، در حد اعتدال مصرف کنید و با پزشک خود مشورت کنید، به خصوص اگر به هر نوع بیماری التهابی روده مبتلا هستید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد کاراگینان و خرید کاراگینان به Asemantejarat به ادرس زیر مراجعه نمایید.

https://asemantejarat.com/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7%da%af%db%8c%d9%86%d8%a7%d9%86/

منبع

https://www.thekitchn.com/what-is-carrageenan-252453

 

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی