روغن ها

۱۷ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

اطلاعاتی درباره ستیل الکل

oil Castor | يكشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۰۸:۰۷ ب.ظ

اتیل الکل
نام عمومی
ستیل الکل
شماره دسترسی بانک دارو
DB09494
زمینه
ستیل الکل، همچنین به عنوان 1-هگزادکانول یا n-هگزادسیل الکل شناخته می شود، یک الکل چرب 16-C با فرمول شیمیایی CH3(CH2)15OH است. می توان آن را از کاهش اسید پالمیتیک تولید کرد. ستیل الکل به شکل پودر سفید مومی یا پوسته پوسته در دمای اتاق وجود دارد و در آب نامحلول و در الکل ها و روغن ها محلول است. ستیل الکل در سال 1913 توسط شورنل کشف شد.

 

مشاهده تصویر منبعمشاهده تصویر منبع

ممکن است در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی مانند شامپو، کرم و لوسیون موجود باشد. عمدتاً به عنوان مات کننده، امولسیفایر و عامل غلیظ کننده استفاده می شود که ضخامت مایع را تغییر می دهد و ظرفیت کف را افزایش و تثبیت می کند. به دلیل خاصیت اتصال به آب، ستیل الکل معمولا به عنوان نرم کننده ای استفاده می شود که از خشک شدن و ترک خوردن پوست جلوگیری می کند. اجزای غذا به شرطی که حاوی حداقل 98 درصد کل الکل ها و حداقل 94 درصد الکل های زنجیره مستقیم باشد. نیش یا نیش بلوط، سماق و حشرات.

ستیل الکل دارای خواص بسیاری می باشد. جهت آشنایی با خواص ستیل الکل اینجا را ببینید.

منبع

https://go.drugbank.com/drugs/DB09494

  • oil Castor

ستیل الکل را بشناسیم+ خرید ستیل الکل

oil Castor | يكشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۰۷:۳۳ ب.ظ

ستیل الکل چیست؟
آیا تا به حال از خود پرسیده اید که چرا گاهی اوقات محصولی را با برچسب "بدون الکل" می بینید، و فقط در قسمت پشت آن، سیتیل الکل را می بینید؟ ممکن است تعجب کنید که بدانید برخلاف سایر اشکال الکل، الکل ستیل در واقع برای پوست شما مفید است.

ستیل الکل نوعی الکل است که معمولا در محصولات آرایشی استفاده می شود. به عنوان الکل چرب، یک ترکیب آلی از الکل و اسیدهای چرب شناخته می شود. همانطور که از اصطلاح نشان می دهد، این الکل برای افزودن ویسکوزیته یا ضخامت به شامپوها و نرم کننده ها استفاده می شود. همچنین می توان از آن به عنوان نرم کننده استفاده کرد. نرم کننده یک مرطوب کننده پزشکی است – نمونه هایی از آن شامل کرم ها یا لوسیون هایی است که برای درمان پوست های حساس یا بیماری هایی مانند درماتیت استفاده می شود.

کلمه Cetyl از کلمه لاتین "Cetus" به معنای "نهنگ" گرفته شده است. اولین بار در سال 1817 توسط شیمیدان فرانسوی میشل شورول کشف شد. او آن را با حرارت دادن اسپرماستی، ماده مومی سفید رنگی که از روغن اسپرم نهنگ به دست می‌آید، تولید کرد.

مشاهده تصویر منبع

امروزه به طور کلی از روغن نارگیل و نخل به دست می آید. به همین دلیل، گاهی اوقات از آن به عنوان الکل پالمیتیل نیز یاد می شود.

چگونه استفاده می شود؟
ستیل الکل یکی از پرمصرف ترین الکل های چرب است که کاربردهای بسیار متنوعی به خصوص در محصولات مراقبت شخصی دارد.

این محصولات از محصولات مو مانند شامپو و نرم کننده ها گرفته تا روغن های حمام و کرم ها و لوسیون ها را شامل می شود. از آنجایی که در دمای بالاتر از حرارت معمولی بدن انسان ذوب می شود، اغلب برای تهیه رژ لب و آرایش استفاده می شود.

ستیل الکل علاوه بر لوازم آرایشی و بهداشتی، کاربردهای صنعتی متعددی نیز دارد. این ماده اولیه در سوخت‌ها، مواد شیمیایی و پلاستیک است. ستیل الکل نیز گاهی در ساخت به عنوان روان کننده برای پیچ و مهره استفاده می شود. و حتی برای استفاده به عنوان یک افزودنی غذایی (اغلب در کیک و آب نبات) بی خطر در نظر گرفته می شود!

برخی از الکل های مرتبط شامل استریل الکل و سیئاریل الکل هستند. ستیل الکل ویسکوزیته بالاتری نسبت به استئاریل ایجاد می کند، اما همچنین می تواند در طول زمان تجزیه شود. در مقابل، استئاریل پایدارتر است. به همین دلیل، ستیل الکل می تواند با استئاریل الکل ترکیب شود و الکل Cetearyl ایجاد کند.

تقریباً مانند الکل Cetyl، Cetearyl یک ماده مومی و سفید است. همچنین به عنوان غلیظ کننده، نرم کننده یا امولسیفایر استفاده می شود که از جدا شدن مواد تشکیل دهنده یک محصول جلوگیری می کند. این باعث می شود که به عنوان یک عامل تقویت کننده کف برای محصولاتی مانند شامپو مفید باشدن

بیشتر بدانید: ایمنی ستیل الکل

https://asemantejarat.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%84-%d8%a7%d9%84%da%a9%d9%84/

منبع

https://alcoholrehabhelp.org/resources/cetyl-alcohol/

  • oil Castor


چه زمانی استفاده از اسید فرمیک یا فرمت سدیم بهتر است؟

چه زمانی بهتر است از اسید فرمیک یا فرمات سدیم استفاده شود؟
به طور کلی، اسید فرمیک به طور گسترده به عنوان اسیدی کننده خوراک و عامل ضد میکروبی بسیار موثر شناخته شده است. با این حال، تصمیم گیری در مورد استفاده از یک محصول مبتنی بر اسید فرمیک مانند ProPhorce™ AC 600 و Formic Acid 85٪ یا یک محصول مبتنی بر فرمت سدیم مانند ProPhorce™ AC 299 می تواند چالش برانگیز باشد. با در نظر گرفتن این موضوع، امیدواریم بتوانیم به شما کمک کنیم انتخاب محصول مناسب برای شرایط خاص شما تفاوت های کلیدی در تأثیرات فرمولاسیون های مختلف اسید فرمیک در حیوان وجود دارد. تفاوت این است که آیا نیاز اولیه شما اسیدی شدن معده است، اثر ضد میکروبی یا هر دو.

همه چیز در مورد شیمی است
اسید فرمیک یکی از اولین اسید کننده هایی بود که در تغذیه خوک و طیور مورد استفاده قرار گرفت. اثر اسیدی شدن اسید فرمیک (HCOOH) به دلیل آزاد شدن اتم هیدروژن (H+) از گروه کربوکسیل عاملی است. اگر محلولی دارای غلظت یون هیدروژن (H+) زیاد باشد، اسیدی نامیده می شود و مقدار pH محلول زیر 7 است. هنگامی که اسید H+ خود را آزاد کرد، تجزیه شده و قسمت باقی مانده از اسید فرمیک در نظر گرفته می شود. اکنون یک یون فرمت (HCOO-) است. مانند تمام اسیدهای آلی، اسید فرمیک نیز یک اسید ضعیف در نظر گرفته می شود، به این معنی که همه مولکول ها یون هیدروژن را در یک محلول آزاد نمی کنند.

یون فرمیک اسید فرمات یون هیدروژن

تمایل به وجود مولکول در یک شکل خنثی مرتبط، به عنوان اسید فرمیک (HCOOH) یا مولکول های جدا شده (HCOO- و H+) به مقدار pH اطراف بستگی دارد. pH خاص که در آن نسبت بین اشکال مرتبط و جدا شده دقیقاً 1:1 است، مقدار pKa اسید را مشخص می کند. در مورد اسید فرمیک، pH آن 3.75 است، به همین دلیل pKa آن 3.75 است. در عمل این بدان معنی است که در pH معمولی معده، که اغلب بالاتر از 3.75 است، اسید فرمیک مستعد انتشار H+ است که محتوای معده را اسیدی می کند. به همین دلیل است که اسید فرمیک یک اسید کننده در نظر گرفته می شود. برعکس، زمانی که PH کمتر از 3.75 باشد، اسید فرمیک مستعد باقی ماندن در ارتباط است.

فرمت سدیم فرمات یون سدیم یون

تفاوت اصلی بین فرمت سدیم و اسید فرمیک این است که یون هیدروژن گروه عاملی با یون سدیم (Na+) مبادله شده و نمک تشکیل می دهد. از آنجایی که فرمت سدیم در آب بسیار محلول است، به سرعت در یون‌های سدیم (Na+) و فورمات (HCOO-) حل می‌شود.
در واقع، این بدان معنی است که چه اسید فرمیک یا فرمات سدیم را اضافه کنید، در pH کمتر از 3.75 اکثر مولکول ها به عنوان اسید فرمیک (HCOOH) در دسترس خواهند بود. برعکس نیز صادق است، در pH بالای 3.75 اکثریت به صورت یون فرمت (HCOO-) در دسترس خواهند بود. از شکل زیر می بینید که هر واحد تغییر pH نسبت به pH 3.75 باعث تغییر 10 برابری در غلظت مولکول می شود.
pKa اسید فرمیک

اثرات اسیدی و ضد میکروبی
اثر اسیدی شدن اسید فرمیک برای حیوانات جوان بسیار مهم است. از آنجایی که تولید اسید معده خود به بلوغ نرسیده است، pH معده برای مدت طولانی در 4-5 باقی می ماند. اثر افزودن اسید فرمیک در این pH این است که نسبتی از مولکول ها به صورت تفکیک شده رخ می دهد. این کار H+ را به مخزن H+ حاصل از اسید معده اضافه می کند و از حیوان جوان در کاهش pH معده حمایت می کند. این به نوبه خود تخریب پروتئین را افزایش می دهد زیرا فعالیت پپسین وابسته به pH است. بخش بزرگتری از اسید فرمیک باقی مانده در ارتباط باقی می ماند و در برابر میکروب های بیماری زا دفاع می کند.

مولکول های مرتبط خنثی هستند و بنابراین می توانند به لایه دوگانه فسفولیپیدی بدون بار اطراف باکتری نفوذ کنند. هنگامی که در داخل، مولکول های اسید فرمیک به دلیل PH بالاتر اطراف جدا می شوند، محیط داخلی را اسیدی می کنند و فرآیندهای متابولیک باکتری ها را مختل می کنند. این تغییرات داخلی برای باکتری ها بسیار انرژی زا و استرس زا هستند که منجر به کاهش سرعت تکثیر یا حتی مرگ باکتری می شود.

باکتری ها اسید فرمیک ایمان معده به اسید فرمیک
 

فرمات سدیم یک نمک است و هیچ یون هیدروژنی برای آزاد کردن ندارد. به این ترتیب فرمات سدیم مانند اسید فرمیک خاصیت اسیدی شدن خوراک را ندارد. در معده حیوان، فرمت سدیم به یون‌های سدیم و فورمات آزاد حل می‌شود. یون سدیم بسیار در دسترس در روده جذب می شود. با این حال، یون فرمات با بار منفی، یون هیدروژن با بار مثبت (H+) را جذب می کند و اسید فرمیک را تشکیل می دهد. یون هیدروژن می تواند از اسید معده، اسیدی کننده خوراک یا هر منبع دیگری که یون هیدروژن را اهدا می کند، به دست آید. این فرآیند نه باعث افزایش و نه کاهش PH معده می شود، اما مجموعه ای از مولکول های اسید فرمیک را افزایش می دهد که می توان از آنها برای کاهش رشد بیماری زا استفاده کرد.

علاوه بر این، گنجاندن فرمت سدیم در خوراک فراهم می کند

حیوان دارای سدیم است که به این معنی است که فرمات سدیم می تواند به عنوان یک تقویت کننده تعادل الکترولیت در رژیم غذایی (dEB) استفاده شود. بهینه سازی مقدار dEB در خوراک تا حدود 240 میلی اکی والان بر کیلوگرم خوراک، به افزایش رشد و بازده خوراک دام کمک می کند. برخی مطالعات نشان داده اند که این ممکن است به دلیل افزایش جذب اسیدهای آمینه باشد زیرا سدیم برای جذب این مواد مغذی ضروری است. سایر تقویت کننده های dEB مانند بی کربنات سدیم بخشی از اسید معده را خنثی کرده و pH معده را افزایش می دهد.

مشاهده تصویر منبع

 
آیا به محصول مایع یا خشک نیاز دارید؟
یکی از اولین انتخاب‌هایی که باید انجام دهید این است که آیا سیستم تولید شما می‌تواند یک محصول مبتنی بر مایع را که اغلب به تجهیزات تخصصی برای مدیریت استفاده نیاز دارد، مدیریت کند یا اینکه محصول خشک با نیازهای شما سازگارتر است.
برای محلول های مبتنی بر مایع، اسید فرمیک اغلب اولین انتخاب است، اما یک محصول مایع خورنده است که فرار و دارای بوی تند است. این بدان معناست که هنگام حمل و نقل یا نگهداری محصول، مقررات خاصی (ADR) وجود دارد. یک محصول نسل دوم مانند ProPhorce™ AC 600 این خواص نامطلوب را از طریق بافر سدیم اسید فرمیک می‌تواند به جای آن کاهش دهد. ProPhorce™ AC 600 خواصی مشابه اسید فرمیک دارد، اما به طور قابل توجهی خورنده کمتر، فرار کمتر و بوی کمتری دارد. این امر باعث کاهش خطرات برای پرسنل، کاهش هزینه تعویض تجهیزات به دلیل خوردگی و البته هزینه حمل و نقل نیز کمتر می شود.
با این حال، همه تجهیزات قادر به مدیریت محلول مبتنی بر مایع نیستند، در این صورت اسید فرمیک یا ProPhorce™ AC 600 نیز می‌تواند روی یک حامل، معمولاً سیلیس، اسپری شود. از آنجایی که سیلیس تنها می تواند تا 55 درصد مایع را جذب کند، این باید هنگام بررسی گزینه ای مانند محصول ما ProPhorce™ AC 105 در نظر گرفته شود.
در نهایت، ProPhorce™ AC 299، که یک محصول مبتنی بر فرمت سدیم است، همچنین یک محلول خشک و بدون خورنده است که می تواند به عنوان یک منبع سدیم ارزشمند، تقویت کننده dEB و به عنوان یک عامل ضد میکروبی استفاده شود.
ایمان معده به فرمت سدیم

بیشتر بدانید: خواص و کاربرد اسید فرمیک

https://asemantejarat.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d9%81%d8%b1%d9%85%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af_formic-acid/

 

منبع

 

https://www.perstorp.com/en/news_center/news/2017/20171114_formic_acid_vs_sodium_formate

  • oil Castor

اسید فرمیک را برای چه مصارفی استفاده می کنند؟

oil Castor | پنجشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۰، ۰۷:۳۰ ب.ظ

استفاده می کند
کاربرد اصلی اسید فرمیک به عنوان یک عامل نگهدارنده و ضد باکتری در خوراک دام می باشد. هنگامی که روی یونجه تازه یا سایر سیلوها اسپری می شود، فرآیندهای پوسیدگی خاصی را متوقف می کند و باعث می شود که خوراک ارزش غذایی خود را برای مدت طولانی تری حفظ کند، و بنابراین به طور گسترده برای نگهداری غذای زمستانی برای گاو استفاده می شود. در صنعت طیور گاهی اوقات برای از بین بردن باکتری سالمونلا به خوراک اضافه می شود.

کاربردهای اضافی:

برای پردازش لاتکس آلی (شیره) به لاستیک خام استفاده می شود.
زنبورداران از اسید فرمیک به عنوان کنه کش علیه کنه واروآ استفاده می کنند.
در صنعت نساجی و دباغی چرم از اهمیت کمی برخوردار است.
برخی از استرهای فرمت طعم دهنده یا عطر مصنوعی هستند.
این ماده فعال در برخی از مارک های پاک کننده رسوب آهک خانگی است.
در آزمایشگاه ها به عنوان یک اصلاح کننده حلال برای جداسازی HPLC پروتئین ها و پپتیدها، به ویژه زمانی که نمونه برای تجزیه و تحلیل طیف سنجی جرمی آماده می شود، استفاده می شود.
در شیمی آلی مصنوعی، اسید فرمیک اغلب به عنوان منبع یون هیدرید (توسط واکنش اشویلر-کلارک یا واکنش لوکارت-والاخ) و به عنوان منبع هیدروژن در آنچه "هیدروژناسیون انتقالی" نامیده می شود، استفاده می شود.
در آزمایشگاه از اسید فرمیک به عنوان منبع مونوکسید کربن استفاده می شود که با افزودن اسید سولفوریک آزاد می شود. همچنین منبعی برای یک گروه فرمیل در واکنشی به نام "فورمیلاسیون" است.

مشاهده تصویر منبع
ایمنی
خطر اصلی اسید فرمیک از تماس پوست یا چشم با اسید فرمیک مایع یا بخارات غلیظ است. هر یک از این مسیرهای قرار گرفتن می تواند باعث سوختگی شدید شیمیایی شود و قرار گرفتن در معرض چشم می تواند منجر به آسیب دائمی چشم شود. بخارات استنشاقی به طور مشابه ممکن است باعث تحریک یا سوختگی در دستگاه تنفسی شوند. از آنجایی که مونوکسید کربن ممکن است در بخارات اسید فرمیک نیز وجود داشته باشد، هر جا که مقادیر زیادی بخار اسید فرمیک وجود دارد باید مراقب بود. سطح مجاز قرار گرفتن در معرض OSHA (PEL) بخار اسید فرمیک در محیط کار پنج قسمت در میلیون قسمت هوا (ppm) است.

اسید فرمیک به راحتی توسط بدن متابولیزه و دفع می شود. با این وجود، برخی از اثرات مزمن ثبت شده است. برخی از آزمایشات حیوانی نشان داده است که آن یک جهش زا است و قرار گرفتن در معرض مزمن ممکن است باعث آسیب کبد یا کلیه شود. احتمال دیگر با قرار گرفتن در معرض مزمن ایجاد حساسیت پوستی است که پس از قرار گرفتن مجدد در معرض مواد شیمیایی ظاهر می شود.

خطرات محلول های اسید فرمیک به غلظت آن بستگی دارد. جدول زیر طبقه بندی محلول های اسید فرمیک اتحادیه اروپا را فهرست می کند:


نماد ایمنی
تمرکز
بر اساس وزن طبقه بندی عبارات R
دو تا ده درصد تحریک کننده (Xi) R36/38
10-90 درصد خورنده (C) R34
> 90 درصد خورنده (C) R35
همچنین ببینید

بیشتر بدانید: خواص و روش تولید اسید فرمیک

منبع

https://www.newworldencyclopedia.org/entry/Formic_acid

  • oil Castor

روش تصفیه سدیم گلوکونات

oil Castor | پنجشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۰، ۰۷:۱۹ ب.ظ

پر کننده الکترولیت
اقدامات بیوشیمی/فیزیول
مصرف سدیم گلوکونات برای تحریک تولید بوتیرات روده شناخته شده است. به طور گسترده ای در صنایع غذایی، کاغذ دارویی و نساجی استفاده می شود. به عنوان یک عامل کیلیت عمل می کند. سدیم گلوکونات به عنوان یک شوینده در فرمول شستشوی بطری عمل می کند.

 

مشاهده تصویر منبع
نمایه ایمنی
سمیت کم از راه داخل وریدی. هنگامی که حرارت داده می شود تا تجزیه شود، دود تند و بخارهای تحریک کننده منتشر می کند
روش های تصفیه
آن را از حجم کم H2O متبلور کنید (حلالیت 59 گرم در 100 میلی لیتر در دمای 25 درجه است)، یا آن را در H2O حل کنید و EtOH را اضافه کنید زیرا در EtOH کمی محلول است. در Et2O نامحلول است. یک کمپلکس مس در محلول قلیایی و یک کمپلکس با آهن در محلول خنثی تشکیل می دهد. [رجوع کنید به ص 639، ساویر و باگر J Am Chem Soc 81 5302 1959، Beilstein 3 I 188.]
محصولات و مواد اولیه آماده سازی گلوکونات سدیم
مواد خام
کلسیم گلوکونات D(+)-گلوکز گلوکونیک اسید هیدروکسید سدیم کربنات سدیم D-گلوکز مونوهیدرات
محصولات آماده سازی
سدیم استیبوگلوکونات کلسیم گلوکونات مس (II) گلوکونات گلوکونات روی
تامین کنندگان سدیم گلوکونات: https://asemantejarat.com/

 

منبع

https://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB9229989.htm

  • oil Castor

نکات ایمنی استفاده از سدیم گلوکونات

oil Castor | پنجشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۰، ۰۶:۵۹ ب.ظ

پوست
! در صورت تماس با پوست یا مو:
پوست و مو را با آب جاری (و صابون در صورت وجود) بشویید.
در صورت تحریک به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.
استنشاق شده
!
در صورت استنشاق دود یا محصولات احتراق از محل آلوده خارج کنید.
اقدامات دیگر معمولاً غیر ضروری هستند.
نکاتی برای پزشک
! به صورت علامتی درمان کنید.
بخش 5 - اقدامات اطفاء حریق
فشار بخار (mmHG): قابل استفاده نیست
حد بالای انفجار (%): در دسترس نیست.
وزن مخصوص (آب=1): 0.8-1.0 حجیم
حد پایین انفجاری (%): در دسترس نیست.
رسانه های خاموش
!
اسپری آب یا مه.
فوم.
پودر شیمیایی خشک
BCF (جایی که مقررات اجازه می دهد).
دی اکسید کربن.
آتش نشانی
!
به پاسخ دهندگان اضطراری هشدار دهید و مکان و ماهیت خطر را به آنها بگویید.
دستگاه تنفس به اضافه دستکش حفاظتی بپوش.
با هر وسیله ای که در دسترس است از ورود نشت به زهکشی ها یا مسیر آب جلوگیری کنید.
از آب تحویلی به عنوان اسپری خوب برای کنترل آتش و خنک کردن ناحیه مجاور استفاده کنید.
به ظروف مشکوک به داغ بودن نزدیک نشوید.
ظروف در معرض آتش را با اسپری آب از یک مکان محافظت شده خنک کنید.
اگر انجام این کار ایمن است، ظروف را از مسیر آتش بردارید.
تجهیزات پس از استفاده باید کاملاً ضد عفونی شوند.
خطرات عمومی آتش سوزی/محصولات قابل احتراق خطرناک
!
جامد قابل احتراق که می سوزد اما شعله را به سختی منتشر می کند.
از ایجاد گرد و غبار، به ویژه ابرهای گرد و غبار در یک فضای محدود یا بدون تهویه اجتناب کنید، زیرا گرد و غبار ممکن است مخلوط انفجاری با هوا ایجاد کند.
هر منبع اشتعال، مانند شعله یا جرقه، باعث آتش سوزی یا انفجار می شود. ابرهای گرد و غباری که در اثر ساییدن ریز مواد جامد ایجاد می شوند عبارتند از a
خطر خاص؛ تجمع گرد و غبار ریز ممکن است در صورت مشتعل شدن به سرعت و شدید بسوزد.
گرد و غبار خشک را می توان با تلاطم، حمل و نقل پنوماتیک، ریختن، در مجاری اگزوز و در حین حمل و نقل به صورت الکترواستاتیک شارژ کرد.
ممکن است با اتصال و اتصال به زمین از ایجاد بار الکترواستاتیکی جلوگیری شود.
تجهیزات جابجایی پودر مانند جمع کننده های گرد و غبار، خشک کن ها و آسیاب ها ممکن است به اقدامات حفاظتی اضافی مانند انفجار نیاز داشته باشند.
هواگیری
محصولات احتراق عبارتند از: مونوکسید کربن (CO)، دی اکسید کربن (CO2)، سایر محصولات پیرولیز معمولی برای سوزاندن مواد آلی.
ناسازگاری آتش
! از آلودگی با عوامل اکسید کننده مانند نیترات ها، اسیدهای اکسید کننده، سفید کننده های کلر، کلر استخر و غیره خودداری کنید زیرا ممکن است باعث اشتعال شود.
حفاظت شخصی
عینک:
عینک شیمیایی.
دستکش:
دستگاه تنفس:
3 از 10
برگه اطلاعات ایمنی مواد
گلوکونات سدیم
sc-222321
کلید کد هشدار خطر: بسیار بالا متوسط ​​پایین
ذرات معلق
بخش 6 - اقدامات رهاسازی تصادفی
نشت های جزئی
!
تمام نشت ها را فوراً تمیز کنید.
از تماس با پوست و چشمها جلوگیری کنید.
از دستکش های غیر قابل نفوذ و عینک ایمنی استفاده کنید.
از روشهای پاکیزگی خشک استفاده کنید و از تولید گرد و غبار بپرهیزید.
جارو کردن یا جاروبرقی (ماشین های ضد انفجار را در نظر بگیرید که برای اتصال به زمین در حین ذخیره سازی و استفاده طراحی شده اند).
مواد ریخته شده را در ظرف تمیز، خشک، قابل مهر و موم و برچسب دار قرار دهید.

مشاهده تصویر منبع
نشت های عمده
!
منطقه را از پرسنل پاک کنید و در جهت باد حرکت کنید.
به پاسخ دهندگان اضطراری هشدار دهید و مکان و ماهیت خطر را به آنها بگویید.
تماس شخصی را با استفاده از تجهیزات محافظ و ماسک تنفسی گرد و غبار کنترل کنید.
از ورود نشت به زهکشی ها، فاضلاب یا مسیرهای آب جلوگیری کنید.
از تولید گرد و غبار خودداری کنید.
جارو بزن، بیل بزن.
هر جا که ممکن است محصول را بازیابی کنید.
باقی مانده ها را در کیسه های پلاستیکی برچسب دار یا ظروف دیگر برای دفع قرار دهید.
در صورت آلودگی زهکشی ها یا آبراه ها، به خدمات اورژانسی اطلاع دهید.
سطوح دستورالعمل مواجهه حاد (AEGL) (بر حسب ppm)
AEGL 1: غلظت هوای ماده ای که بالاتر از آن پیش بینی می شود
که عموم مردم، از جمله افراد مستعد، می توانند
ناراحتی قابل توجه، تحریک یا برخی موارد غیرحساس بدون علامت را تجربه کنید
اثرات با این حال، اثرات ناتوان کننده نیستند و گذرا هستند و
پس از قطع مواجهه قابل برگشت است.
AEGL 2: غلظت هوای ماده ای که بالاتر از آن پیش بینی می شود
که عموم مردم، از جمله افراد مستعد، می توانند
اثرات نامطلوب سلامتی غیر قابل برگشت یا طولانی مدت دیگر را تجربه کنید
یا اختلال در توانایی فرار.
AEGL 3: غلظت هوای ماده ای که بالاتر از آن پیش بینی می شود
که عموم مردم، از جمله افراد مستعد، می توانند
اثرات تهدید کننده زندگی یا مرگ را تجربه کنید.
بخش 7 - حمل و نقل و ذخیره سازی
رویه برای رسیدگی
!
تمام تماس های شخصی غیر ضروری را محدود کنید.
در صورت بروز خطر مواجهه، لباس محافظ بپوشید.
در مکانی با تهویه مناسب استفاده گردد.
از تماس با مواد نامناسب جلوگیری کنید.
هنگام دست زدن، از خوردن، آشامیدن یا سیگار کشیدن خودداری کنید.
ظروف را در صورت عدم استفاده به طور ایمن در بسته نگه دارید.
جلوگیری از آسیب فیزیکی به ظروف.
همیشه بعد از کار دست ها را با آب و صابون بشویید.
لباس های کار بایستی به طور جداگانه شسته شوند.
از تمرینات شغلی خوب استفاده کنید.
توصیه های سازنده را برای نگهداری و جابجایی رعایت کنید.
برای اطمینان از حفظ شرایط کار ایمن، جو باید به طور مرتب بر اساس استانداردهای قرار گرفتن در معرض قرار گرفتن در معرض بررسی قرار گیرد.
ظروف خالی ممکن است حاوی باقی مانده باشند

منبع

 

https://asemantejarat.com/category/products/

  • oil Castor

خاصیت برجسته گلوکونات سدیم+ خرید گلوکونات سدیم

oil Castor | پنجشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۰، ۰۶:۴۳ ب.ظ

سدیم گلوکونات
شماره ثبت CAS:
[527-07-1]

فرمول شیمیایی:
C6H11NaO7

شماره الکترونیکی:
E576

اطلاعات کلی
مشخصات
خواص
برنامه های کاربردی
جنبه های حقوقی
اطلاعات کلی
سدیم گلوکونات نمک سدیم اسید گلوکونیک است که از تخمیر گلوکز تولید می شود. این پودر سفید مایل به قهوه ای مایل به زرد، دانه ای تا ریز، پودر کریستالی، بسیار محلول در آب است. غیر خورنده، غیر سمی و به راحتی زیست تخریب پذیر (98٪ پس از 2 روز)، گلوکونات سدیم بیشتر و بیشتر به عنوان عامل کیلیت قدردانی می شود.

مشاهده تصویر منبع

خاصیت برجسته گلوکونات سدیم، قدرت کیلیت عالی آن است، به ویژه در محلول های قلیایی و غلیظ قلیایی. با کلسیم، آهن، مس، آلومینیوم و سایر فلزات سنگین، کلات‌های پایدار تشکیل می‌دهد و از این نظر از سایر عوامل کیل‌کننده مانند EDTA، NTA و ترکیبات مرتبط پیشی می‌گیرد.

محلول های آبی گلوکونات سدیم در برابر اکسیداسیون و احیا حتی در دماهای بالا مقاوم هستند. با این حال، به راحتی از نظر بیولوژیکی تجزیه می شود (98٪ پس از 2 روز)، و بنابراین مشکلی برای فاضلاب ایجاد نمی کند.

گلوکونات سدیم همچنین یک کندکننده بسیار کارآمد و یک نرم کننده / کاهش دهنده آب خوب برای بتن، ملات و گچ است.

 

منبع

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%da%af%d9%84%d9%88%da%a9%d9%88%d9%86%d8%a7%d8%aa/

https://www.jungbunzlauer.com/en/products/gluconates/sodium-gluconate.html

  • oil Castor

خواص فیزیکی و شیمیایی پکتین+ خرید پکتین

oil Castor | سه شنبه, ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۴ ب.ظ

خلاصه
پکتین یک پلی ساکارید مهم با کاربرد در مواد غذایی، داروسازی و تعدادی از صنایع دیگر است. اهمیت آن در بخش مواد غذایی در توانایی آن برای تشکیل ژل در حضور یون های Ca2+ یا یک املاح در pH پایین است. اگرچه مکانیسم دقیق تشکیل ژل مشخص نیست، پیشرفت قابل توجهی در این راستا صورت گرفته است. بسته به پکتین، پیوند مختصات با یون های Ca2+ یا پیوند هیدروژنی و برهمکنش های آبگریز در تشکیل ژل نقش دارند. در پکتین کم متوکسیل، ژل شدن از پیوند یونی از طریق پل های کلسیمی بین دو گروه کربوکسیل متعلق به دو زنجیره مختلف در تماس نزدیک با یکدیگر، حاصل می شود. در پکتین با متوکسیل بالا، پیوند متقابل مولکول های پکتین شامل ترکیبی از پیوندهای هیدروژنی و برهمکنش های آبگریز بین مولکول ها است. تعدادی از عوامل مانند pH، وجود سایر املاح، اندازه مولکولی، درجه متوکسیلاسیون، تعداد و آرایش زنجیره‌های جانبی و چگالی بار روی مولکول بر ژل شدن پکتین تأثیر می‌گذارند. در صنایع غذایی، پکتین در مربا، ژله، غذاهای منجمد و اخیراً در غذاهای کم کالری به عنوان جایگزین چربی و/یا شکر استفاده می شود. در صنعت داروسازی برای کاهش سطح کلسترول خون و اختلالات گوارشی استفاده می شود.

مشاهده تصویر منبع

 

از دیگر کاربردهای پکتین می توان به استفاده در فیلم های خوراکی، جایگزین کاغذ، فوم ها و نرم کننده ها و غیره اشاره کرد. علاوه بر تجزیه پکتولیتیک، پکتین ها در طول فرآوری به تخریب حرارتی حساس هستند و این تجزیه تحت تأثیر ماهیت یون ها و نمک های موجود در سیستم. اگر چه در دیواره‌های سلولی اکثر گیاهان، تفاله سیب و پوست پرتقال دو منبع اصلی پکتین تجاری هستند که دلیل آن رفتار ژله‌ای ضعیف پکتین از منابع دیگر است. این مقاله به طور خلاصه ساختار، شیمی ژل شدن، فعل و انفعالات و کاربردهای صنعتی پکتین نرم را شرح می دهد.

 

بیشتر بدانید: روش تولید پکتین

https://asemantejarat.com/%d9%be%da%a9%d8%aa%db%8c%d9%86/

 

منابع

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9067088/

 

 

 

  • oil Castor

آشنایی با ایمنی بنزوات سدیم

oil Castor | سه شنبه, ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ ب.ظ

ایمنی بنزوات سدیم
برخی از آزمایشات سمیت نشان داده است که بنزوات سدیم در غلظت های خاص سمی است. با این حال،

شرایط کلیدی
اسید - ماده ای که وقتی در محلول آبی قرار می گیرد یون هیدروژن تولید می کند.

ضد میکروبی - ماده ای که از رشد میکروارگانیسم هایی که باعث فاسد شدن غذا می شوند، جلوگیری می کند.

اکسیداسیون - فرآیندی که در آن یک ترکیب الکترون را از دست می دهد.

نگهدارنده - ترکیبی که به محصولات غذایی اضافه می شود تا از فاسد نشدن آنها اطمینان حاصل شود.

حلالیت - مقدار ماده ای که در یک محلول در دمای معین حل می شود.

مشاهده تصویر منبع

تحقیقات انجام شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) نشان داده است که بنزوات سدیم در مقادیر کم و مخلوط با غذا برای سلامتی مضر نیست. نتایج مشابهی در مورد دوزهای بزرگتر مصرف شده با غذا گرفته شد، اگرچه تغییرات فیزیولوژیکی خاصی مشاهده شد. بر اساس این تحقیقات و سال‌های بعدی داده‌های ایمنی، دولت ایالات متحده تعیین کرده است که بنزوات سدیم به طور کلی به عنوان ایمن (GRAS) شناخته می‌شود. مجاز به استفاده در محصولات غذایی در تمام سطوح زیر 0.1٪ است. سایر کشورها سطوح بالاتر را تا 1.25 درصد مجاز می دانند.


مطالعاتی برای بررسی تجمع بنزوات سدیم در بدن نیز انجام شده است. این منجر به کشف یک فرآیند متابولیک طبیعی شد که بنزوات سدیم را با گلیسین ترکیب می کند تا اسید هیپوریک تولید کند، ماده ای که سپس دفع می شود. این مکانیسم دفع تقریباً 95٪ از کل بنزوات سدیم مصرفی را تشکیل می دهد. تصور می شود باقیمانده با کونژوگه با اسید گلیکورونیک سم زدایی می شود.

استفاده می کند
بنزوات سدیم به دلیل ویژگی‌های ضد میکروبی و طعم‌دهنده آن در طیف گسترده‌ای از محصولات استفاده شده است. این ماده پرمصرف ترین نگهدارنده مواد غذایی در جهان است که هم در محصولات غذایی و هم در محصولات نوشابه گنجانده شده است. از آن در مارگارین، سالسا، شربت افرا، ترشی، کنسرو، مربا و ژله استفاده می شود. تقریباً هر نوشابه رژیمی حاوی بنزوات سدیم است، مانند برخی از خنک کننده های شراب و آب میوه ها. همچنین در محصولات مراقبت شخصی مانند خمیر دندان، پاک کننده های خمیر دندان و دهان شویه ها استفاده می شود. به عنوان یک نگهدارنده، بنزوات سدیم مزیت کم هزینه بودن را دارد. یک عیب طعم گس آن است که می توان با استفاده از سطوح پایین تر با نگهدارنده دیگری مانند سوربات پتاسیم از آن جلوگیری کرد.

علاوه بر کاربرد آن در مواد غذایی، به عنوان یک واسطه در هنگام ساخت رنگ استفاده می شود. داروی ضد عفونی کننده و بازدارنده زنگ و کپک است. همچنین در تنباکو و آماده سازی های دارویی استفاده می شود. به شکل اسید آزاد به عنوان قارچ کش استفاده می شود. استفاده نسبتاً اخیر برای بنزوات سدیم به عنوان یک بازدارنده خوردگی در سیستم های خنک کننده موتور است. بنزوات سدیم اخیراً در پلاستیک ها مانند پلی پروپیلن گنجانده شده است، جایی که مشخص شده است که شفافیت و استحکام را بهبود می بخشد.

بیشتر دانید: خرید بنزوات سدیم از https://asemantejarat.com/

منابع
کتاب ها
برانن، لری و همکاران افزودنی های مواد غذایی. نیویورک: مارسل دکر، 2002.

شاخص مرک ایستگاه وایت هاوس، نیوجرسی: مرک، 2001.

فرانسیس، فردریک جان. دایره المعارف علوم و فناوری غذایی ویلی. نیویورک: وایلی، 2000.

اسمیت، جیم، و لیلی هانگ شوم، ویرایش. کتاب داده های مواد افزودنی غذایی. آکسفورد، انگلستان: بلکول ساینس، 2003.

دیویدسون، مایکل، جان ان. سوفوس و ال. برانن. ضد میکروبی ها در مواد غذایی بوکا راتون، فلوریدا: تیلور و فرانسیس، 2005.

 

  • oil Castor

بنزوات سدیم چگونه تولید می شود؟+ خرید بنزوات سدیم

oil Castor | سه شنبه, ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ ب.ظ

بنزوات سدیم
خواص شیمیایی و فیزیکی


تولید

ایمنی

استفاده می کند

منابع

بنزوات سدیم که گاهی اوقات بنزوات سودا نیز نامیده می شود، نمک سدیم بنزوئیک اسید است. این یک ترکیب معطر است که با فرمول شیمیایی C7H5NaO2 با وزن مولکولی 144.11 نشان داده می شود. بنزوات سدیم را می توان با ترکیب شیمیایی هیدروکسید سدیم با اسید بنزوئیک ساخت. بنزوات سدیم در شکل تصفیه شده خود ترکیبی سفید رنگ و بی بو است که طعمی شیرین و قابض دارد و در آب محلول است. بنزوات سدیم دارای ویژگی های ضد میکروبی است و معمولاً به عنوان نگهدارنده در محصولات غذایی استفاده می شود.

خواص شیمیایی و فیزیکی
بنزوات سدیم دارای چگالی 1.44 گرم بر سانتی متر مکعب است. در دمای بالای 570 درجه فارنهایت (300 درجه سانتیگراد) ذوب می شود و نقطه جوش ندارد. بنزوات سدیم به صورت پودر یا پوسته سفید عرضه می شود. در حین استفاده، آن را به صورت خشک در مایعات فله ای مخلوط می کنند که به سرعت حل می شود. تقریباً 1.75 اونس (50 گرم) به راحتی در 3 فل اونس (100 میلی لیتر) آب حل می شود. در مقابل، بنزوئیک اسید دارای مشخصات حلالیت آب به طور قابل توجهی کمتر است. هنگامی که در آب قرار می گیرد، بنزوات سدیم تجزیه می شود و یون های سدیم و یون های بنزوئیک اسید را تشکیل می دهد. بنزوئیک اسید یک اسید آلی ضعیف است که حاوی یک گروه کربوکسیل است و به طور طبیعی در برخی از غذاها از جمله زغال اخته، آلو، دارچین و میخک وجود دارد. همچنین توسط اکثر مهره داران در طول متابولیسم تشکیل می شود.

مشاهده تصویر منبع


بنزوات سدیم یک ضد میکروبی فعال در برابر بیشتر گونه های مخمر و باکتری است. با تجزیه شدن در سیستم و تولید اسید بنزوئیک کار می کند. بنزوئیک اسید برای میکروب ها بسیار سمی است، اما در برابر کپک ها کمتر موثر است. به طور کلی، به دلیل کاهش pH یک سیستم با محدوده عملکردی مطلوب بین pH 2.5 تا 4.0 موثرتر است. اثر ضد میکروبی نیز با حضور کلرید سدیم افزایش می یابد.

تولید
سه روش برای تهیه تجاری بنزوات سدیم وجود دارد. در یک روش، نفتالین با پنتوکسید وانادیم اکسید می شود تا انیدرید فتالیک به دست آید. این ماده برای تولید اسید بنزوئیک دکربوکسیله می شود. در روش دوم، تولوئن با اسید نیتریک مخلوط شده و برای تولید اسید بنزوئیک اکسید می شود. در روش سوم، بنزوتری کلراید هیدرولیز شده و سپس با یک اسید معدنی درمان می شود تا اسید بنزوئیک به دست آید. بنزوتری کلراید از واکنش کلر و تولوئن به وجود می آید. در همه موارد، اسید بنزوئیک بیشتر برای تولید بنزوات سدیم تصفیه می شود. یکی از راه های انجام این کار، حل کردن اسید در محلول هیدروکسید سدیم است. واکنش شیمیایی حاصل، بنزوات سدیم و آب تولید می کند. کریستال ها با تبخیر از آب جدا می شوند.

 

منبع

https://www.encyclopedia.com/science-and-technology/chemistry/organic-chemistry/sodium-benzoate

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%d8%a8%d9%86%d8%b2%d9%88%d8%a7%d8%aa-sodium-benzoate/

  • oil Castor