روغن ها


چه زمانی استفاده از اسید فرمیک یا فرمت سدیم بهتر است؟

چه زمانی بهتر است از اسید فرمیک یا فرمات سدیم استفاده شود؟
به طور کلی، اسید فرمیک به طور گسترده به عنوان اسیدی کننده خوراک و عامل ضد میکروبی بسیار موثر شناخته شده است. با این حال، تصمیم گیری در مورد استفاده از یک محصول مبتنی بر اسید فرمیک مانند ProPhorce™ AC 600 و Formic Acid 85٪ یا یک محصول مبتنی بر فرمت سدیم مانند ProPhorce™ AC 299 می تواند چالش برانگیز باشد. با در نظر گرفتن این موضوع، امیدواریم بتوانیم به شما کمک کنیم انتخاب محصول مناسب برای شرایط خاص شما تفاوت های کلیدی در تأثیرات فرمولاسیون های مختلف اسید فرمیک در حیوان وجود دارد. تفاوت این است که آیا نیاز اولیه شما اسیدی شدن معده است، اثر ضد میکروبی یا هر دو.

همه چیز در مورد شیمی است
اسید فرمیک یکی از اولین اسید کننده هایی بود که در تغذیه خوک و طیور مورد استفاده قرار گرفت. اثر اسیدی شدن اسید فرمیک (HCOOH) به دلیل آزاد شدن اتم هیدروژن (H+) از گروه کربوکسیل عاملی است. اگر محلولی دارای غلظت یون هیدروژن (H+) زیاد باشد، اسیدی نامیده می شود و مقدار pH محلول زیر 7 است. هنگامی که اسید H+ خود را آزاد کرد، تجزیه شده و قسمت باقی مانده از اسید فرمیک در نظر گرفته می شود. اکنون یک یون فرمت (HCOO-) است. مانند تمام اسیدهای آلی، اسید فرمیک نیز یک اسید ضعیف در نظر گرفته می شود، به این معنی که همه مولکول ها یون هیدروژن را در یک محلول آزاد نمی کنند.

یون فرمیک اسید فرمات یون هیدروژن

تمایل به وجود مولکول در یک شکل خنثی مرتبط، به عنوان اسید فرمیک (HCOOH) یا مولکول های جدا شده (HCOO- و H+) به مقدار pH اطراف بستگی دارد. pH خاص که در آن نسبت بین اشکال مرتبط و جدا شده دقیقاً 1:1 است، مقدار pKa اسید را مشخص می کند. در مورد اسید فرمیک، pH آن 3.75 است، به همین دلیل pKa آن 3.75 است. در عمل این بدان معنی است که در pH معمولی معده، که اغلب بالاتر از 3.75 است، اسید فرمیک مستعد انتشار H+ است که محتوای معده را اسیدی می کند. به همین دلیل است که اسید فرمیک یک اسید کننده در نظر گرفته می شود. برعکس، زمانی که PH کمتر از 3.75 باشد، اسید فرمیک مستعد باقی ماندن در ارتباط است.

فرمت سدیم فرمات یون سدیم یون

تفاوت اصلی بین فرمت سدیم و اسید فرمیک این است که یون هیدروژن گروه عاملی با یون سدیم (Na+) مبادله شده و نمک تشکیل می دهد. از آنجایی که فرمت سدیم در آب بسیار محلول است، به سرعت در یون‌های سدیم (Na+) و فورمات (HCOO-) حل می‌شود.
در واقع، این بدان معنی است که چه اسید فرمیک یا فرمات سدیم را اضافه کنید، در pH کمتر از 3.75 اکثر مولکول ها به عنوان اسید فرمیک (HCOOH) در دسترس خواهند بود. برعکس نیز صادق است، در pH بالای 3.75 اکثریت به صورت یون فرمت (HCOO-) در دسترس خواهند بود. از شکل زیر می بینید که هر واحد تغییر pH نسبت به pH 3.75 باعث تغییر 10 برابری در غلظت مولکول می شود.
pKa اسید فرمیک

اثرات اسیدی و ضد میکروبی
اثر اسیدی شدن اسید فرمیک برای حیوانات جوان بسیار مهم است. از آنجایی که تولید اسید معده خود به بلوغ نرسیده است، pH معده برای مدت طولانی در 4-5 باقی می ماند. اثر افزودن اسید فرمیک در این pH این است که نسبتی از مولکول ها به صورت تفکیک شده رخ می دهد. این کار H+ را به مخزن H+ حاصل از اسید معده اضافه می کند و از حیوان جوان در کاهش pH معده حمایت می کند. این به نوبه خود تخریب پروتئین را افزایش می دهد زیرا فعالیت پپسین وابسته به pH است. بخش بزرگتری از اسید فرمیک باقی مانده در ارتباط باقی می ماند و در برابر میکروب های بیماری زا دفاع می کند.

مولکول های مرتبط خنثی هستند و بنابراین می توانند به لایه دوگانه فسفولیپیدی بدون بار اطراف باکتری نفوذ کنند. هنگامی که در داخل، مولکول های اسید فرمیک به دلیل PH بالاتر اطراف جدا می شوند، محیط داخلی را اسیدی می کنند و فرآیندهای متابولیک باکتری ها را مختل می کنند. این تغییرات داخلی برای باکتری ها بسیار انرژی زا و استرس زا هستند که منجر به کاهش سرعت تکثیر یا حتی مرگ باکتری می شود.

باکتری ها اسید فرمیک ایمان معده به اسید فرمیک
 

فرمات سدیم یک نمک است و هیچ یون هیدروژنی برای آزاد کردن ندارد. به این ترتیب فرمات سدیم مانند اسید فرمیک خاصیت اسیدی شدن خوراک را ندارد. در معده حیوان، فرمت سدیم به یون‌های سدیم و فورمات آزاد حل می‌شود. یون سدیم بسیار در دسترس در روده جذب می شود. با این حال، یون فرمات با بار منفی، یون هیدروژن با بار مثبت (H+) را جذب می کند و اسید فرمیک را تشکیل می دهد. یون هیدروژن می تواند از اسید معده، اسیدی کننده خوراک یا هر منبع دیگری که یون هیدروژن را اهدا می کند، به دست آید. این فرآیند نه باعث افزایش و نه کاهش PH معده می شود، اما مجموعه ای از مولکول های اسید فرمیک را افزایش می دهد که می توان از آنها برای کاهش رشد بیماری زا استفاده کرد.

علاوه بر این، گنجاندن فرمت سدیم در خوراک فراهم می کند

حیوان دارای سدیم است که به این معنی است که فرمات سدیم می تواند به عنوان یک تقویت کننده تعادل الکترولیت در رژیم غذایی (dEB) استفاده شود. بهینه سازی مقدار dEB در خوراک تا حدود 240 میلی اکی والان بر کیلوگرم خوراک، به افزایش رشد و بازده خوراک دام کمک می کند. برخی مطالعات نشان داده اند که این ممکن است به دلیل افزایش جذب اسیدهای آمینه باشد زیرا سدیم برای جذب این مواد مغذی ضروری است. سایر تقویت کننده های dEB مانند بی کربنات سدیم بخشی از اسید معده را خنثی کرده و pH معده را افزایش می دهد.

مشاهده تصویر منبع

 
آیا به محصول مایع یا خشک نیاز دارید؟
یکی از اولین انتخاب‌هایی که باید انجام دهید این است که آیا سیستم تولید شما می‌تواند یک محصول مبتنی بر مایع را که اغلب به تجهیزات تخصصی برای مدیریت استفاده نیاز دارد، مدیریت کند یا اینکه محصول خشک با نیازهای شما سازگارتر است.
برای محلول های مبتنی بر مایع، اسید فرمیک اغلب اولین انتخاب است، اما یک محصول مایع خورنده است که فرار و دارای بوی تند است. این بدان معناست که هنگام حمل و نقل یا نگهداری محصول، مقررات خاصی (ADR) وجود دارد. یک محصول نسل دوم مانند ProPhorce™ AC 600 این خواص نامطلوب را از طریق بافر سدیم اسید فرمیک می‌تواند به جای آن کاهش دهد. ProPhorce™ AC 600 خواصی مشابه اسید فرمیک دارد، اما به طور قابل توجهی خورنده کمتر، فرار کمتر و بوی کمتری دارد. این امر باعث کاهش خطرات برای پرسنل، کاهش هزینه تعویض تجهیزات به دلیل خوردگی و البته هزینه حمل و نقل نیز کمتر می شود.
با این حال، همه تجهیزات قادر به مدیریت محلول مبتنی بر مایع نیستند، در این صورت اسید فرمیک یا ProPhorce™ AC 600 نیز می‌تواند روی یک حامل، معمولاً سیلیس، اسپری شود. از آنجایی که سیلیس تنها می تواند تا 55 درصد مایع را جذب کند، این باید هنگام بررسی گزینه ای مانند محصول ما ProPhorce™ AC 105 در نظر گرفته شود.
در نهایت، ProPhorce™ AC 299، که یک محصول مبتنی بر فرمت سدیم است، همچنین یک محلول خشک و بدون خورنده است که می تواند به عنوان یک منبع سدیم ارزشمند، تقویت کننده dEB و به عنوان یک عامل ضد میکروبی استفاده شود.
ایمان معده به فرمت سدیم

بیشتر بدانید: خواص و کاربرد اسید فرمیک

https://asemantejarat.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d9%81%d8%b1%d9%85%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af_formic-acid/

 

منبع

 

https://www.perstorp.com/en/news_center/news/2017/20171114_formic_acid_vs_sodium_formate

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی