روغن ها

8 مزیت خردل، به علاوه نحوه استفاده از آن+ خرید خردل

oil Castor | چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۴۸ ب.ظ

8 مزیت خردل، به علاوه نحوه استفاده از آن
خردل که از دانه‌های گیاه خردل به دست می‌آید، یکی از مواد رایج در غذاهای هندی است.

این گیاه که به دلیل طعم قوی، عطر تند و نقطه دود بالا شناخته شده است، اغلب برای سرخ کردن و سرخ کردن سبزیجات در بسیاری از نقاط جهان از جمله هند، بنگلادش و پاکستان استفاده می شود.

اگرچه خردل خالص برای استفاده به عنوان روغن گیاهی در ایالات متحده، کانادا و اروپا ممنوع است، اما اغلب به صورت موضعی استفاده می شود و به عنوان روغن ماساژ، سرم پوست و درمان مو استفاده می شود

اسانس خردل، نوعی اسانس که از دانه های خردل با استفاده از فرآیند تقطیر با بخار تولید می شود، برای استفاده به عنوان طعم دهنده نیز موجود و تایید شده است 

در اینجا 8 مزیت روغن خردل و اسانس خردل به همراه چند روش ساده برای استفاده از آنها آورده شده است.

1. ممکن است رشد میکروبی را مسدود کند
برخی از مطالعات نشان داده اند که اسانس خردل دارای خواص ضد میکروبی قوی است و ممکن است به جلوگیری از رشد انواع خاصی از باکتری های مضر کمک کند.

بر اساس یک مطالعه لوله آزمایش، اسانس خردل سفید رشد چندین گونه باکتری از جمله اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس را کاهش داد 

مطالعه دیگری در لوله آزمایش اثرات ضد باکتریایی روغن‌های ضروری مانند خردل، آویشن و پونه کوهی مکزیکی را با باکتری‌های بیماری‌زا مقایسه کرد. این نشان داد که اسانس خردل موثرترین است 

علاوه بر این، چندین مطالعه لوله آزمایشی کشف کرده‌اند که اسانس خردل ممکن است از رشد انواع خاصی از قارچ‌ها و کپک‌ها جلوگیری کند 

با این حال، از آنجایی که بیشتر شواهد محدود به مطالعات لوله آزمایش است، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه چگونه اسانس خردل ممکن است بر سلامت انسان تأثیر بگذارد، مورد نیاز است.

خلاصه
مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که اسانس خردل ممکن است به کاهش رشد انواع خاصی از قارچ ها و باکتری ها کمک کند.

2. ممکن است سلامت پوست و مو را تقویت کند
روغن خردل خالص اغلب به صورت موضعی استفاده می شود تا به سلامت مو و پوست کمک کند.

علاوه بر افزودن آن به ماسک‌های خانگی صورت و درمان‌های مو، گاهی اوقات آن را با موم مخلوط کرده و روی پاها می‌مالند تا به بهبود پاشنه‌های ترک‌خورده کمک کند.

در مناطقی مانند بنگلادش، معمولاً برای انجام ماساژ روغن روی نوزادان تازه متولد شده نیز استفاده می‌شود، که تصور می‌شود استحکام سد پوستی را افزایش می‌دهد 

با این حال، اگرچه بسیاری از بهبود خطوط ریز، چین و چروک و رشد مو را گزارش می‌کنند، بیشتر شواهد موجود در مورد فواید موضعی روغن خردل خالص کاملاً حکایتی است.

اگر تصمیم دارید از روغن خردل برای پوست یا پوست سر خود استفاده کنید، حتما ابتدا یک تست پچ انجام دهید و فقط مقدار کمی از آن را برای جلوگیری از تحریک استفاده کنید.

خلاصه
روغن خردل گاهی اوقات برای تقویت سلامت پوست و مو استفاده می شود. با این حال، بیشتر شواهد موجود در مورد فواید روغن خردل برای مو و پوست کاملاً حکایتی است.

3. ممکن است درد را کاهش دهد
روغن خردل حاوی آلیل ایزوتیوسیانات است، یک ترکیب شیمیایی که به خوبی برای تأثیر آن بر گیرنده های درد در بدن مورد مطالعه قرار گرفته است 

اگرچه تحقیقات بر روی انسان انجام نشده است، اما یک مطالعه حیوانی نشان داد که استفاده از روغن خردل در آب آشامیدنی موش‌ها باعث کاهش حساسیت برخی گیرنده‌های درد شده و به درمان دردهای گسترده کمک می‌کند (منبع مورد اعتماد).

روغن خردل همچنین سرشار از آلفا لینولنیک اسید (ALA) است، نوعی اسید چرب امگا 3 که ممکن است به کاهش التهاب و تسکین درد ناشی از شرایطی مانند آرتریت روماتوئید کمک کند.

با این حال، به خاطر داشته باشید که قرار گرفتن در معرض موضعی طولانی مدت با روغن خردل خالص نشان داده شده است که باعث سوختگی های جدی پوست می شود 

تحقیقات بیشتری در انسان برای ارزیابی ایمنی و اثربخشی استفاده از روغن خردل برای تسکین درد مورد نیاز است.

خلاصه
یک مطالعه حیوانی نشان داد که روغن خردل ممکن است با حساسیت زدایی از گیرنده های درد خاص در بدن به کاهش درد کمک کند. روغن خردل همچنین حاوی ALA، یک اسید چرب امگا 3 است که ممکن است به کاهش التهاب و درد کمک کند.

4. ممکن است رشد سلول های سرطانی را کند کند
تحقیقات امیدوارکننده نشان می‌دهد که روغن خردل ممکن است به کند کردن رشد و گسترش انواع خاصی از سلول‌های سرطانی کمک کند.

در یک مطالعه قدیمی‌تر، تغذیه موش‌ها با روغن خردل خالص رشد سلول‌های سرطانی روده بزرگ را مؤثرتر از تغذیه با روغن ذرت یا روغن ماهی به آنها مسدود کرد 

مطالعه حیوانی دیگری نشان داد که پودر دانه خردل سرشار از آلیل ایزوتیوسیانات رشد سرطان مثانه را تا حدود 35 درصد مهار می‌کند و همچنین به جلوگیری از گسترش آن به دیواره ماهیچه‌ای مثانه کمک می‌کند

یک مطالعه لوله آزمایشی یافته‌های مشابهی را مشاهده کرد و گزارش داد که تجویز آلیل ایزوتیوسیانات استخراج‌شده از اسانس خردل، گسترش سلول‌های سرطانی مثانه را کاهش می‌دهد 

برای ارزیابی اینکه چگونه روغن خردل و اجزای آن ممکن است بر رشد سرطان در انسان تأثیر بگذارد، باید مطالعات بیشتری انجام شود.

خلاصه
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که روغن خردل و اجزای آن ممکن است به کاهش رشد و گسترش انواع خاصی از سلول های سرطانی کمک کند.

5. ممکن است از سلامت قلب حمایت کند
روغن خردل در ماه زیاد است

اسیدهای چرب غیراشباع، نوعی چربی غیراشباع موجود در غذاهایی مانند آجیل، دانه ها و روغن های گیاهی 

اسیدهای چرب تک غیراشباع با فواید مختلفی مرتبط هستند، به خصوص زمانی که صحبت از سلامت قلب به میان می آید.

در واقع، مطالعات نشان می دهد که آنها ممکن است به کاهش سطح تری گلیسیرید، فشار خون و قند خون کمک کنند - که همه آنها از عوامل خطر بیماری قلبی هستند 

علاوه بر این، تحقیقات دیگر نشان می دهد که جایگزینی چربی اشباع شده در رژیم غذایی با چربی تک غیراشباع می تواند سطح کلسترول LDL (بد) را کاهش دهد و به محافظت از سلامت قلب کمک کند 

با این حال، اگرچه اثرات مفید چربی های تک غیراشباع به خوبی ثابت شده است، برخی از مطالعات نتایج متفاوتی را در مورد اثرات خود روغن خردل بر سلامت قلب گزارش کرده اند.

به عنوان مثال، یک مطالعه کوچک روی 137 نفر در شمال هند نشان داد که کسانی که مقدار بیشتری روغن خردل مصرف می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که سابقه بیماری قلبی داشته باشند 

یک مطالعه هندی دیگر همچنین اشاره کرد که کسانی که مقادیر بیشتری از روغن خردل مصرف می‌کنند، یک نوع کره شفاف شده، نسبت به کسانی که مقادیر بیشتری روغن خردل مصرف می‌کنند، احتمال بیشتری دارد که سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمتری داشته باشند.

برعکس، یک مطالعه قدیمی هندی روی 1050 نفر نشان داد که استفاده منظم از روغن خردل در مقایسه با روغن آفتابگردان با خطر کمتر بیماری قلبی مرتبط است 

بنابراین، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه چگونه روغن خردل و اسانس خردل ممکن است بر سلامت قلب تأثیر بگذارند، مورد نیاز است.

خلاصه
اگرچه شواهد مختلف وجود دارد، روغن خردل سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع است که ممکن است چندین عامل خطر برای بیماری قلبی را کاهش دهد.

6. التهاب را کاهش می دهد
به طور سنتی، روغن خردل به صورت موضعی برای تسکین علائم آرتریت، تسکین درد و ناراحتی و کاهش التهاب ناشی از شرایطی مانند ذات‌الریه یا برونشیت استفاده می‌شود 

در حالی که تحقیقات فعلی بیشتر به مطالعات حیوانی محدود می شود، یک مطالعه روی موش ها نشان داد که مصرف دانه خردل چندین نشانگر التهاب ناشی از پسوریازیس را کاهش می دهد 

روغن خردل همچنین سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 از جمله اسید آلفا لینولنیک است

مطالعات نشان می دهد که اسیدهای چرب امگا 3 در تنظیم فرآیندهای التهابی در بدن نقش دارند و ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کنند 

با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه چگونه استفاده از روغن خردل ممکن است بر التهاب در انسان تأثیر بگذارد، مورد نیاز است.

مشاهده تصویر منبع

خلاصه
یک مطالعه حیوانی نشان داد که مصرف دانه خردل ممکن است التهاب ناشی از پسوریازیس را کاهش دهد. روغن خردل همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که ممکن است استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش دهد.

 

بیشتر بدانید: کاربردهای پودر خردل در صنایع گوناگون در

https://asemantejarat.com/%d9%be%d9%88%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%b1%d8%af%d9%84-mustard-powder/

7. ممکن است به درمان علائم سرماخوردگی کمک کند
روغن خردل خالص اغلب به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان علائم سرماخوردگی مانند سرفه و احتقان استفاده می شود.

می توان آن را با کافور، ترکیبی که اغلب در کرم ها و پمادها یافت می شود، مخلوط کرد و مستقیماً روی قفسه سینه اعمال کرد.

روش دیگر، می‌توانید روش بخار درمانی روغن خردل را امتحان کنید، که شامل اضافه کردن چند قطره روغن خردل خالص به آب جوش و استنشاق بخار می‌شود.

با این حال، در حال حاضر هیچ مدرکی برای حمایت از استفاده از روغن خردل برای مشکلات تنفسی وجود ندارد، و همچنین هیچ تحقیقی وجود ندارد که نشان دهد این روغن فوایدی دارد.

خلاصه
روغن خردل گاهی اوقات به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان علائم سرماخوردگی استفاده می شود. با این حال، هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند مزایایی دارد.

8. نقطه دود بالا
نقطه دود دمایی است که در آن روغن یا چربی شروع به تجزیه شدن و تولید دود می کند.

این نه تنها می تواند بر طعم محصول نهایی شما تأثیر منفی بگذارد، بلکه باعث اکسیده شدن چربی ها و تولید ترکیبات مضر و بسیار واکنش پذیر به نام رادیکال های آزاد می شود 

روغن خردل خالص دارای نقطه دود بالایی در حدود 480 درجه فارنهایت (250 درجه سانتیگراد) است که آن را با سایر چربی ها مانند کره برابری می کند.

این باعث می‌شود که آن را برای روش‌های پخت با حرارت بالا مانند سرخ کردن، برشته کردن، پختن و کباب کردن در مناطقی مانند هند، پاکستان و بنگلادش انتخاب کنید.

به علاوه، بیشتر از چربی‌های تک غیراشباع تشکیل شده است که نسبت به اسیدهای چرب چند غیراشباع در برابر تخریب ناشی از گرما مقاوم‌تر هستند 

با این حال، به خاطر داشته باشید که روغن خردل خالص برای استفاده به عنوان روغن گیاهی در بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده، کانادا و اروپا ممنوع است 

خلاصه
روغن خردل خالص نقطه دود بالایی دارد و عمدتاً شامل چربی‌های تک غیراشباع است که نسبت به چربی‌های چند غیراشباع در برابر تخریب ناشی از گرما مقاوم‌تر هستند.

منبع

https://www.healthline.com/nutrition/mustard-oil-benefits#8.-High-smoke-point

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی