روغن ها

کاراگینان ماده ای پرمصرف

oil Castor | دوشنبه, ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۳ ب.ظ

کاراگینان ماده ای پرمصرف
مشاهده تصویر منبع
بر اساس تصمیمی که این هفته اعلام شد، هیئت ملی استانداردهای ارگانیک (NOSB) - نهادی که به وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می کند - دیگر اجازه استفاده از کاراگینان را به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی ارگانیک نخواهد داد.

کاراگینان یک فیبر محلول مشتق شده از جلبک دریایی قرمز و یک ماده غذایی است که برای صدها سال در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. معمولاً در آشپزخانه‌های جوامع ساحلی ایرلند استفاده می‌شد که Chondrus crispus معروف به خزه carraigín را از آب‌های صخره‌ای در امتداد Carrigan Head برداشت می‌کردند و نام منحصربه‌فرد خود را به آن می‌دادند.

امروزه کاراگینان به دلیل خواص سودمندی که دارد یک عنصر تجاری ارزشمند است. هنگامی که کاراگینان به عنوان یک ماده در نوشیدنی ها استفاده می شود، بافت، ساختار و پایداری را حفظ می کند و امکان صادرات بی شماری از محصولات نوشیدنی پایدار در قفسه را فراهم می کند. این به ویژه برای نوشیدنی های لبنی پایدار و نوشیدنی های غنی از پروتئین مناسب است. به طور خاص، کاراگینان همچنان در نوشیدنی های لبنی و غنی شده، عمدتاً در شیر شکلات و کاربردهای شیر شکلات مانند شربت ها و مخلوط پودر استفاده می شود.

علیرغم استفاده از آن، کاراگینان یک عنصر مشکوک بوده است، زیرا به طور ضعیفی با التهاب گوارشی مرتبط است، شواهدی که برخی از محققان آن را رد می کنند. کسانی که از استفاده از کاراگینان دفاع می کنند به مزایای آن می بالند، از جمله اثربخشی آن در افزودن بافت و پایداری به نوشیدنی ها، بستنی و شیر خشک مخصوص نوزادان.

طبق بیانیه‌ای که توسط انجمن تولیدکنندگان مواد غذایی منتشر شده است، «کاراگینان باید در فهرست افزودنی‌های غذایی تأییدشده هیئت استانداردهای ارگانیک ملی باقی بماند، زیرا برای مصرف ثابت شده است و جایگزین مناسبی وجود ندارد که عملکردهای مشابهی را ارائه دهد. آژانس‌های نظارتی و سازمان‌های تحقیقاتی در سرتاسر جهان به‌طور مداوم مشخص کرده‌اند که کاراگینان یک افزودنی غذایی ایمن و بسیار کاربردی است.

شورای بین‌المللی افزودنی‌های غذایی نیز تصمیم NOSB را «ناامیدکننده» توصیف کرده و ادامه داد که این تصمیم «به گزینه‌های ارگانیک کمتر و محصولات ارگانیک پایین‌تر منجر می‌شود، زیرا شرکت‌ها تلاش می‌کنند تا با جایگزین‌هایی که به خوبی کاراگینان کار نمی‌کنند، فرمول‌بندی مجدد کنند».

NOSB - که متشکل از نمایندگان صنایع غذایی ارگانیک است - اکنون وظیفه دارد قوانین فدرال را تغییر دهد تا این افزودنی در غذاهای ارگانیک غیرقانونی شود. از آنجایی که NOSB به طور مداوم مواد مورد استفاده در غذاهای ارگانیک را بررسی می کند، انتظار می رود این تغییر مقررات خاص تا سال آینده به سرعت تکمیل شود.

تصمیم ممنوعیت استفاده از کاراگینان در مورد غذاهای غیر ارگانیک اعمال نمی شود.

مقالات بیشتر در مورد کاراگینان:
نیاز به موادی که سلامت و ایمنی نوشیدنی های پایدار را بهبود می بخشد
تحقیقات قبلی در مورد افزودنی های غذایی که "عیب" تلقی می شوند
ایمنی سنگ بنای پایداری مواد است
چه اتفاقی برای علم غذایی سالم افتاد؟

منبع

https://asemantejarat.com/

https://www.food-safety.com/articles/5079-decision-carrageenan-banned-in-organic-foods

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی