روغن ها

۱۹ مطلب در خرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

سوربات پتاسیم دانه بندی شده

oil Castor | يكشنبه, ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۴۹ ب.ظ

پتاسیم
SORBATE
نگهدارنده
ترکیب بندی
سوربات پتاسیم دانه بندی شده خالص (E 202).
مشخصات
سوربات پتاسیم محصولی است که می تواند به شراب پایداری بیولوژیکی بدهد
به اثر قارچی آن این ماده نگهدارنده موثری است که می تواند در مواد غذایی مختلف استفاده شود
محصولات
سطح بالای خلوص عدم وجود بوهای نامطلوب معمولی را تضمین می کند
مواد
این به شکل دانه های کروی است و بنابراین تشکیل گرد و غبار را محدود می کند.
برنامه های کاربردی
سوربات پتاسیم عمل تثبیت بیولوژیکی موثری را بر روی شراب انجام می دهد.
به ویژه در مواردی که فناوری ها برای تضمین یک محصول پایدار بیولوژیکی کافی نیستند.
محافظت موثر از گل را تضمین می کند.
برای به دست آوردن یک اثر حفاظتی بهینه، باید از POTASSIUM SORBATE استفاده شود
همراه با دوز کافی از دی اکسید گوگرد و یک درمان فیلتراسیون استریل.
وجود دی اکسید گوگرد آزاد شراب را از اکسیداسیون و از شراب محافظت می کند
کاتابولیسم باکتری لاکتیک بر روی اسید سوربیک، مانع از تشکیل
عطرهای غیرعادی (مانند شمعدانی).
استفاده از سوربات پتاسیم برای شراب های حاوی باقیمانده توصیه می شود
شکر که در نتیجه مستعد ارجاع نامطلوب در بطری هستند.
عمل سوربیک اسید و سوربات ها توسط عملیات حرارتی به خطر نمی افتد.
هنگام استفاده از POTASSIUM SORBATE از مقررات قانونی نسبی در حال اجرا پیروی کنید.
برگه اطلاعات فنی: 08/01/2018
Enologica Vason S.p.A.
Via Nassar, 37 | 37029 S. Pietro in Cariano (VR) - ایتالیا | تلفن 6859017 045 +39 | فکس +39 045 7725188
info@vason.com | www.vason.com

مشاهده تصویر منبع
دستورالعمل برای استفاده
سوربات پتاسیم بسیار محلول تر از اسید سوربیک است به طوری که به طور مستقیم به جرم اضافه می شود تا هنگام پمپاژ، بلافاصله قبل از بطری، بدون
نیاز به تهیه محلول در آب یا شراب.
دوز
برای شراب های سفید و قرمز: حداکثر 27 گرم در لیتر.
هشدار: 27 گرم در لیتر سوربات پتاسیم حدود 200 میلی گرم در لیتر اسید سوربیک فراهم می کند.
(محدودیت قانونی فعلی) به شراب و حدود 70 میلی گرم در لیتر پتاسیم.
بسته بندی
کیسه های 25 کیلوگرمی؛
کیسه های پلی لمینت 1 کیلوگرمی.
ذخیره سازی
در جای خشک و خنک نگه دارید. بسته های باز را دوباره با دقت ببندید.
این محصول رطوبت گیر است.
خطر
بر اساس مقررات اروپایی فعلی، محصول طبقه بندی می شود: خطرناک (نگاه کنید به
MSDS).

منبع

https://www.vason.com/uploads/MediaGalleryArticoliDocumenti/Potassium%20Sorbate%202_0%20en.pdf

https://asemantejarat.com/

  • oil Castor

اطلاعات فنی و دستورالعمل استفاده از سوربات پتاسیم

oil Castor | يكشنبه, ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۲۴ ب.ظ

سوربات پتاسیم نسخه 11/2003
- E 202، نگهدارنده مواد غذایی برای
ذخیره شیرین و شراب - صفحه 1/1
اطلاعات فنی و دستورالعمل استفاده
اطلاعات کلی:
سوربات پتاسیم نمک است
اسید سوربیک نمک دارای یک
حلالیت در آب بهتر از
اسید. به دلیل ایمنی طولانی مدت آن
سابقه و غیر سمی سوربات پتاسیم در بسیاری استفاده می شود
غذاهایی برای مهار متابولیسم
و رشد کپک ها و
مخمرها اثر نگهدارنده
اسید سوربیک، آزاد شده از
سوربات پتاسیم در محیط های اسیدی ناشی از مهار آنزیم های متابولیسم میکروبی است.
کاربرد در شراب و محصولات مرتبط:
به طور کلی سوربات پتاسیم
ممکن است برای جلوگیری از هر یک استفاده شود
تخمیر مخمر یا قالب در
محصولات استریل حاوی
شکر قابل تخمیر (باقی مانده).
و تعداد کمی میکروبی
شمارش می کند.
به عنوان مثال ثبات از
ذخیره شیرین حاصل از الف
ترکیبی از میکروبی کم
حداقل با فیلتراسیون خوب حساب می شود
100 میلی گرم SO2 آزاد در لیتر
در برابر باکتری ها و اکسیداسیون
و افزودن پتاسیم
سوربات در برابر مخمر و
قالب ها
بر این اساس افزودن سوربات پتاسیم به شراب یا سیب تخمیر شده از آن جلوگیری می کند
ارجاع و مخمر باعث کدورت پس از بطری شد.

بیشتر بدانید: خواص و کاربردهای سوربات پتاسیم

مشاهده تصویر منبع
مقدار مصرف:
حد قانونی برای اسید سوربیک در
شراب 200 میلی گرم در لیتر است. این غلظت مربوط به حداکثر دوز 27 گرم سوربات پتاسیم در هر لیتر است. به دلایل تکنولوژیکی این غلظت باید در
استفاده هایی که در بالا توضیح داده شد
مقدار لازم سوربات پتاسیم باید یک روز قبل از بطری در شراب حل شود.
توصیه های ویژه:
سوربات پتاسیم ندارد
باکتری ها را مهار می کند. این امکان ندارد
برای جلوگیری از تخمیر ماللاکتیک اسید مالیک به لاکتیک
اسید!
در مقابل باکتری های اسید لاکتیک
قادر به سم زدایی متابولیک اسید سوربیک هستند که
ممکن است منجر به تشکیل
"Geranienton"، یک بو معمولی
از گیاهان پلارگونیوم
احتیاط: شراب ها باید صادر شوند
به ژاپن مجاز نیستند
درمان شده با سوربات پتاسیم!
اندازه های بسته بندی:
کیسه 1 کیلوگرمی (شماره 5301)
کیسه 25 کیلوگرمی (شماره 5303)
ذخیره سازی:
بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد در دمای تمیز،
مکانی خشک، تاریک و بی بو!
اطلاعات کامل موجود در این
جزوه بر اساس تجربیات و دانش فعلی ما است. شلیسمان
Kellerei-Chemie تضمین نمی کند که محصولات، همانطور که توضیح داده شده است
در بالا، می توان بدون آزمایش فشرده قبلی استفاده کرد، و نه اینکه با استفاده از آنها شماره
حقوق ثبت اختراع اشخاص ثالث وجود دارد
مجروح

منبع

https://www.c-schliessmann.de/media/potassium_sorbate.pdf

  • oil Castor

سوربات پتاسیم چیست؟
08 مارس 2021

سوربات پتاسیم یک افزودنی شیمیایی است. به طور گسترده ای به عنوان یک نگهدارنده در مواد غذایی، نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. این نمک بی مزه و بی بو است که از ترکیب اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تهیه می شود.

سوربات پتاسیم با جلوگیری از رشد کپک ها، مخمرها و قارچ ها ماندگاری مواد غذایی را افزایش می دهد. در دهه 1850 توسط فرانسوی ها کشف شد که آن را از توت های درخت خاکستر کوهی استخراج کردند. ایمنی و استفاده از آن به عنوان یک نگهدارنده در پنجاه سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفته است. در صورت استفاده مناسب توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ایمن بودن آن تایید شده است.

سوربات پتاسیم چیست؟
سوربات پتاسیم را در فهرست مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاهای رایج خواهید یافت. این یک نگهدارنده محبوب است زیرا موثر است و کیفیت محصول مانند طعم، بو یا ظاهر را تغییر نمی دهد. همچنین محلول در آب است و در دمای اتاق قابل استفاده است.

سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم

ممکن است متوجه شوید که به بسیاری از غذاها اضافه شده است، مانند
شراب سیب

محصولات پخته شده

کنسرو میوه و سبزیجات

پنیر

گوشت های خشک

میوه خشک شده

بستنی

ترشی

نوشابه و آبمیوه

شراب ها

ماست

سوربات پتاسیم همچنین به عنوان یک عامل ضد باکتری و نگهدارنده در محصولات مراقبت شخصی مانند

سایه چشم و سایر لوازم آرایشی

شامپو و مرطوب کننده

محلول های لنز تماسی

سوربات پتاسیم همچنین برای استفاده ایمن به عنوان یک نگهدارنده در غذای مرطوب سگ و گربه و سایر خوراک حیوانات تایید شده است.

سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم

آیا سوربات پتاسیم برای مصرف بی خطر است؟
نهادهای نظارتی مانند FDA، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد و سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) تشخیص داده‌اند که سوربات پتاسیم «به طور کلی ایمن در نظر گرفته می‌شود» که به اختصار GRAS نامیده می‌شود. هنگامی که سوربات پتاسیم را به عنوان یک افزودنی غذایی می خورید، مانند آب و دی اکسید کربن به طور بی ضرر از سیستم شما عبور می کند. در بدن شما جمع نمی شود.

پژوهش چه می گوید؟
در سال 2015، سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) سوربات پتاسیم و دو افزودنی غذایی دیگر را بررسی کرد. مصرف روزانه 3 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به طور موقت قابل قبول است. این محدودیت در پاسخ به سؤالاتی در مورد سمیت تولید مثلی و رشدی در مطالعات حیوانی بود. هنگامی که به موش ها 300 میلی گرم در روز داده شد، هیچ عارضه جانبی مشاهده نشد. استاندارد تعیین شده توسط EFSO برای افزایش ایمنی 100 برابر کاهش یافته است.

مشاهده تصویر منبع

حداکثر میزان مصرف روزانه قابل قبول برای انسان 25 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن (mg/kg) است. برای یک بزرگسال 150 پوندی، این 1750 میلی گرم در روز است.

انتخابی را که برای شما مناسب است انجام دهید
برچسب مواد غذایی را با دقت بخوانید. به مواد غذایی موجود در غذای خود توجه کنید. حتی اگر سوربات پتاسیم و سایر افزودنی ها بی خطر در نظر گرفته شوند، می توانید با مصرف کمتر غذاهای فرآوری شده از آنها اجتناب کنید.

اگر فکر می‌کنید به سوربات پتاسیم حساسیت دارید، ببینید آیا با توقف خوردن یا استفاده از ماده حاوی افزودنی، واکنش آلرژیک برطرف می‌شود یا خیر.

Qinmu fine chemical Co., Ltd. که در سال 2008 تأسیس شد، در منطقه صنعتی Yanshan، استان جیانگشی واقع شده است، که دفتر مرکزی آن در شهر زیبای بهار جینان واقع شده است، ما 2 قطعه راکتور فشار قوی 1000 لیتری داریم، 4 قطعه راکتورهای هیدروژناسیون 200 لیتری/فشار بالا و سایر تجهیزات پیشرفته مانند سانتریفیوژهای وارداتی آلمان، خشک کن، برج اصلاح و غیره.

منبع

https://www.qinmuchem.com/news/what-is-potassium-sorbate.html

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d9%88%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%aa%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%85-potassium-sorbate/

  • oil Castor

کدام کشور بیشترین قهوه را در سال 2020 تولید کرد؟

oil Castor | سه شنبه, ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳ ب.ظ

کدام کشور بیشترین قهوه را در سال 2020 تولید کرد؟
در اینجا چند دانه قهوه نشان داده شده است. برزیل کشوری بود که بیشترین کیلوگرم قهوه را در سال 2020 تولید کرد.
تصویری از برترین کشورهای تولید کننده قهوه در جهان ایجاد شده است.

مشاهده تصویر منبع

کشاورزی، مواد غذایی و آشامیدنی

آخرین روندهای استراتژیک، تحقیق و تحلیل را کاوش کنید
قهوه بعد از آب و چای سومین نوشیدنی پرمصرف در سراسر جهان است.
در پایان سال 2020، 10 کشور برتر تولید کننده قهوه، 87 درصد از سهم بازار این کالا را تشکیل می دادند.
در زیر تصویری از برترین کشورهای تولید کننده قهوه از سراسر جهان را مشاهده می کنید.
برزیل در حال حاضر پیشتاز است و در سال 2020 به 63.4 میلیون کیلوگرم رسیده است.
با بدتر شدن تغییرات آب و هوایی، ممکن است به روش های جایگزین برای تولید قهوه نیاز باشد.
این نمودار برترین شرکت های تولید کننده قهوه از سراسر جهان را نشان می دهد
برترین شرکت های تولید قهوه در جهان.
تصویر: سرمایه داری بصری
برترین کشورهای تولید کننده قهوه در جهان
در بسیاری از شهرهای جهان، یک کافه در هر گوشه ای وجود دارد، بنابراین جای تعجب نیست که قهوه یکی از کالاهای برتر جهان است. دانه های قهوه به عنوان سومین نوشیدنی پرمصرف جهان، پس از آب و چای، تقریباً در همه جا تقاضای زیادی دارند.

کشورهای تولیدکننده برتر هر کدام میلیاردها کیلوگرم دانه قهوه تولید می کنند که به دست مصرف کنندگان مشتاق راه پیدا می کند. بر اساس گزارش سازمان بین المللی قهوه، در سال 2020 در مجموع 169.6 میلیون کیسه 60 کیلوگرمی قهوه در سراسر جهان تولید شده است.

بنابراین، چرا جهان به طور جهانی اینقدر قهوه را دوست دارد؟

آیا خوانده ای؟
محققان می گویند نوشیدن منظم قهوه برای شما مفید است. اینگونه است
از گیاه تا لیوان کاغذی: اقتصاد قهوه در یک نمودار
قهوه بدون تماس: به اتاق استراحت اداری ضد ویروس خوش آمدید
برای عشق به قهوه
همانطور که بیشتر دوستداران قهوه به شما می گویند، نوشیدن قهوه یک تجربه پیچیده و ظریف است - عطر غنی، گرمای آرامش بخش، و زیبایی مراسم نشستن با یک فنجان تازه.

با انواع روش‌های سرو کردن آن و کافئینی که برای ما فراهم می‌کند، سخت نیست که بفهمیم چرا دنیا قهوه آن را دوست دارد. در واقع، ما آنقدر این نوشیدنی را دوست داریم که انسان ها خود را شرطی کرده اند تا طعم تلخ قهوه را با انرژی و تقویت مثبت مرتبط کنند.

بنابراین، سفر هر فنجان جو از کجا شروع می شود؟ بیایید با برترین کشورهای تولید کننده قهوه در جهان آشنا شویم.

رهبران تولید قهوه در جهان
در پایان سال 2020، 10 کشور برتر تولیدکننده قهوه، 87 درصد از سهم بازار این کالا را در اختیار داشتند.

در اینجا لیستی از 20 کشور برتر تولید کننده قهوه در جهان آمده است:

1-10 از 20 کشور برتر تولید کننده قهوه
تصویر: سرمایه داری بصری
11-20 کشور از 20 کشور برتر تولید کننده قهوه
تصویر: سرمایه داری بصری
در حالی که برخی از کشورهای برتر تولید کننده قهوه در جهان به خوبی شناخته شده اند، برخی دیگر ممکن است تعجب آور باشند. بیش از 70 کشور قهوه تولید می کنند، اما اکثریت تولید جهانی فقط از پنج تولیدکننده برتر است: برزیل، ویتنام، کلمبیا، اندونزی و اتیوپی.

با کشورهای برتر تولید کننده قهوه آشنا شوید
1. برزیل
برزیل یک نیروگاه واقعی تولید قهوه است. این کشور تقریباً 40 درصد از قهوه جهان را به تنهایی تولید می کند.

بسیاری از مناطق برزیل دارای آب و هوای کاملاً مناسب برای کشاورزی قهوه هستند. مزارع قهوه حدود 27000 کیلومتر مربع از برزیل را پوشش می دهند که اکثریت آنها در میناس گرایس، سائوپائولو و پارانا قرار دارند.

برزیل با خشک کردن گیلاس های قهوه در آفتاب (قهوه شسته نشده) به جای شستن آنها، خود را از سایر کشورهای تولید کننده قهوه متمایز می کند.

این کشور آنقدر در تولید قهوه تأثیرگذار است که کیسه‌های 60 کیلوگرمی ارغوانی که در طول تاریخ برای صادرات دانه‌ها از برزیل استفاده می‌شد، هنوز استاندارد جهانی برای اندازه‌گیری تولید و تجارت است.

2. ویتنام
ویتنام با تمرکز بر دانه های ارزان قیمت روبوستا جایگاهی در بازار بین المللی پیدا کرد. دانه های روبوستا می توانند تا دو برابر دانه های عربیکا کافئین داشته باشند و طعم تلخ تری به قهوه می دهند.

اگرچه قهوه بیش از یک قرن است که در این منطقه کشت می‌شود، اما پس از اصلاحات اقتصادی دولت کمونیستی ویتنام (معروف به Đổi Mới) در دهه 1990 تولید آن به شدت افزایش یافت.

این نمودار سطح رو به رشد تولید قهوه در ویتنام را از دهه 1970 تا 2010 نشان می دهد.
سطح رو به رشد تولید قهوه در ویتنام.
تصویر: Gro Intelligence
امروزه ویتنام بیش از 40 درصد از تولید لوبیا روبوستا در جهان را به خود اختصاص داده است.

کشت قهوه در ویتنام نیز بسیار پربار است. بازده قهوه این کشور به طور قابل توجهی بالاتر از سایر کشورهای برتر تولید کننده قهوه است.

3. کلمبیا
یک کمپین تبلیغاتی محبوب با حضور یک کشاورز خیالی قهوه به نام خوان والدز به برند کلمبیا به عنوان یکی از

معروف ترین کشورهای تولید کننده قهوه قهوه کلمبیایی که یک نوشیدنی مورد علاقه انتخابی است، به دلیل طعم معطر، ملایم و میوه ای آن ارزشمند است.

4. اندونزی
برخی از کمیاب‌ترین قهوه‌های جهان غرب از اندونزی منشأ می‌گیرند، از جمله Kopi Luwak - نوعی دانه که توسط درخت نخل آسیایی خورده و دفع می‌شود. قهوه ای که از این دانه های قهوه تهیه می شود ممکن است بین 35 تا 100 دلار برای هر فنجان هزینه داشته باشد.

5. اتیوپی
اتیوپی که به‌خاطر دانه‌های قهوه با طعم کامل، بی‌نظیر و پر بدنش شناخته می‌شود، کشوری است که گیاه قهوه عربیکا را به ما داد. امروزه این نوع قهوه بیشترین فروش را در کافه ها و رستوران ها در سراسر جهان دارد.

همه این کشورهای تولید کننده برتر در به اصطلاح "کمربند باقلا" یافت می شوند که بین استوایی سرطان و استوایی برج جدی قرار دارد.

یک نمودار با نقشه ای که "کمربند لوبیا" را برجسته می کند
به اصطلاح "کمربند لوبیا" بین استوایی سرطان و استوایی برج جدی قرار دارد.
تصویر: سرمایه داری بصری
آینده تولید قهوه
با افزایش دمای جهانی، رشد قهوه خوب ممکن است به طور فزاینده ای چالش برانگیز شود. برای رشد خوب و مداوم دانه‌های قهوه در آینده، یافتن ترکیب‌های جدیدتر و ترکیبی از دانه‌های قهوه ضروری است.

منبع

https://www.weforum.org/agenda/2021/10/which-country-produced-the-most-coffee-in-2020/

https://asemantejarat.com/

  • oil Castor

اعتیاد به کافئین

oil Castor | سه شنبه, ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲ ب.ظ

اینگونه است که مغز شما به کافئین معتاد می شود
مصرف منظم دارو ترکیب شیمیایی مغز شما را تغییر می دهد و در صورت تلاش برای ترک سیگار منجر به خستگی، سردرد و حالت تهوع می شود.


کافئین معمولی
مصرف منظم کافئین ترکیب شیمیایی مغز شما را تغییر می دهد و در صورت تلاش برای ترک سیگار منجر به خستگی، سردرد و حالت تهوع می شود.

مشاهده تصویر منبع
در عرض 24 ساعت پس از ترک دارو، علائم ترک شما شروع می شود. در ابتدا، آنها ظریف هستند: اولین چیزی که متوجه می‌شوید این است که از نظر ذهنی احساس مه‌آلودگی می‌کنید و هوشیاری ندارید. ماهیچه های شما خسته هستند، حتی زمانی که هیچ کار سختی انجام نداده اید، و مشکوک هستید که بیش از حد معمول تحریک پذیر هستید.

با گذشت زمان، یک سردرد ضربان‌دار غیرقابل انکار شروع می‌شود و تمرکز روی هر چیزی را دشوار می‌کند. در نهایت، هنگامی که بدن شما نسبت به برداشتن دارو اعتراض می کند، ممکن است حتی دردهای مبهم عضلانی، حالت تهوع و سایر علائم شبیه آنفولانزا را احساس کنید.

این ترک هروئین، تنباکو یا حتی الکل نیست. ما در مورد ترک کافئین صحبت می کنیم، ماده ای که به طور گسترده مصرف می شود (سازمان غذا و دارو گزارش می دهد که بیش از 80 درصد از بزرگسالان آمریکایی روزانه آن را می نوشند) و در چنین شرایط عادی (مثلاً در یک جلسه اداری یا در ماشین شما) که ما اغلب فراموش می کنیم. این یک ماده مخدر و تا حد زیادی محبوب ترین داروی روانگردان در جهان است.

مانند بسیاری از داروها، کافئین از نظر شیمیایی اعتیادآور است، واقعیتی که دانشمندان در سال 1994 ثابت کردند. در ماه مه گذشته، با انتشار پنجمین ویرایش راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM)، ترک کافئین در نهایت به عنوان یک ذهنی در نظر گرفته شد. اختلال برای اولین بار - حتی اگر شایستگی آن برای گنجاندن علائمی است که مصرف کنندگان معمولی قهوه مدت هاست که از زمانی که قهوه را برای یک روز یا بیشتر ترک کرده اند به خوبی می شناسند.

مشاهده تصویر منبع

دقیقاً چرا کافئین اعتیادآور است؟ دلیل این امر ناشی از تأثیر این دارو بر مغز انسان است و احساس هوشیاری را که مصرف کنندگان کافئین میل می کنند، ایجاد می کند.

بلافاصله پس از نوشیدن (یا خوردن) چیزی حاوی کافئین، از طریق روده کوچک جذب شده و در جریان خون حل می شود. از آنجایی که این ماده شیمیایی هم محلول در آب و هم در چربی است (به این معنی که می تواند در محلول های مبتنی بر آب - فکر کنید در خون - و همچنین مواد مبتنی بر چربی مانند غشای سلولی ما حل می شود)، می تواند به سد خونی مغزی نفوذ کند. و وارد مغز شود.

از نظر ساختاری، کافئین شباهت زیادی به مولکولی دارد که به طور طبیعی در مغز ما وجود دارد، به نام آدنوزین (که محصول جانبی بسیاری از فرآیندهای سلولی، از جمله تنفس سلولی است) - در واقع، کافئین می تواند به خوبی در گیرنده های سلول های مغز ما جای بگیرد. آدنوزین، به طور موثر آنها را مسدود می کند. به طور معمول، آدنوزین تولید شده در طول زمان در این گیرنده ها قفل می شود و احساس خستگی ایجاد می کند.


کافئین از نظر ساختاری به اندازه کافی شبیه آدنوزین است که بتواند در گیرنده های آدنوزین مغز قرار گیرد. تصویر از طریق Wikimedia Commons

وقتی مولکول‌های کافئین گیرنده‌ها را مسدود می‌کنند، از این اتفاق جلوگیری می‌کنند و در نتیجه حس هوشیاری و انرژی را برای چند ساعت ایجاد می‌کنند. علاوه بر این، برخی از محرک‌های طبیعی خود مغز (مانند دوپامین) زمانی که گیرنده‌های آدنوزین مسدود می‌شوند، مؤثرتر عمل می‌کنند و تمام آدنوزین اضافی که در اطراف مغز شناور است، غدد آدرنال را تحریک می‌کند تا آدرنالین ترشح کند، یک محرک دیگر.

استفان آر. براون، نویسنده یا Buzzed: the Science and Lore of Caffeine and Alcohol، می‌گوید به همین دلیل، کافئین به‌تنهایی یک محرک نیست، بلکه یک محرک است: ماده‌ای که به محرک‌های طبیعی ما اجازه می‌دهد تا کار کنند. او می نویسد که مصرف کافئین شبیه به «قرار دادن یک قطعه چوب زیر یکی از پدال های ترمز اولیه مغز است». این بلوک بسته به سن، جثه و سایر عوامل، از چهار تا شش ساعت در محل باقی می ماند تا زمانی که کافئین در نهایت توسط بدن متابولیزه شود.

در افرادی که به طور روزانه از این فرآیند استفاده می کنند (مثلاً معتادان به قهوه/چای، نوشابه یا نوشابه های انرژی زا)، ویژگی های شیمیایی و فیزیکی مغز در نتیجه در طول زمان تغییر می کند. قابل توجه ترین تغییر این است که مغز گیرنده های آدنوزین بیشتری رشد می کند، که تلاش مغز برای حفظ تعادل در مواجهه با یورش مداوم کافئین است، با گیرنده های آدنوزین آن به طور منظم متصل شده است (مطالعات نشان می دهد که مغز نیز با کاهش تعداد گیرنده های نوراپی نفرین، یک محرک، پاسخ می دهد. ). این توضیح می دهد که چرا مصرف کنندگان قهوه به طور منظم تحمل خود را در طول زمان افزایش می دهند - چون گیرنده های آدنوزین بیشتری دارید، برای مسدود کردن بخش قابل توجهی از آنها و رسیدن به اثر مطلوب، کافئین بیشتری لازم است.

این همچنین توضیح می دهد که چرا ترک ناگهانی کافئین می تواند طیف وسیعی از اثرات ترک را ایجاد کند. شیمی زیربنایی پیچیده است و به طور کامل درک نشده است، اما اصل این است که مغز شما عادت دارد در یک سری شرایط (با تعداد گیرنده‌های آدنوزین به طور مصنوعی متورم شده، و تعداد گیرنده‌های نوراپی نفرین کاهش یافته) که به مصرف منظم آن بستگی دارد، کار کند. از کافئین ناگهان، بدون دارو، تغییرات شیمیایی مغز باعث انواع مشکلات، از جمله سردرد ترسناک ترک کافئین می شود.

خبر خوب این است که در مقایسه با بسیاری از اعتیاد به مواد مخدر، اثرات آن نسبتا کوتاه مدت است. برای از بین بردن این مشکل، فقط باید حدود 7 تا 12 روز علائم را بدون مصرف کافئین پشت سر بگذارید. در طی آن دوره، مغز شما به طور طبیعی تعداد گیرنده های آدنوزین را در هر سلول کاهش می دهد و به کمبود ناگهانی مصرف کافئین پاسخ می دهد. اگر بتوانید بدون یک فنجان جو یا یک لکه چای آن را طولانی کنید، سطح گیرنده های آدنوزین در مغز شما به سطح اولیه خود باز می گردد و اعتیاد شما از بین می رود.

 

کاربردها و مزایای کافئین را در لینک زیر ببینید.

https://asemantejarat.com/%da%a9%d8%a7%d9%81%d8%a6%db%8c%d9%86/

منبع

https://www.smithsonianmag.com/science-nature/this-is-how-your-brain-becomes-addicted-to-caffeine-26861037/

  • oil Castor

نکات کلیدی: کافئین+ خرید کافئین

oil Castor | سه شنبه, ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۰ ق.ظ

کافئین (C8H10N4O2) نام رایج تری متیل گزانتین است (نام سیستماتیک 1,3,7-trimethylxanthine یا 3,7-dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione) است. این ماده شیمیایی با نام های کافئین، تئین، ماتین، گوارانین یا متیل تئوبرومین نیز شناخته می شود. کافئین به طور طبیعی توسط چندین گیاه از جمله دانه های قهوه، گوارانا، یربا ماته، دانه های کاکائو و چای تولید می شود.


نکات کلیدی: کافئین
کافئین متیل گزانتین است که به طور طبیعی در چندین گیاه وجود دارد. مربوط به تئوبرومین موجود در شکلات و پورین گوانین است.
کافئین یک محرک است. این دارو با مسدود کردن برگشت پذیر آدنوزین از اتصال گیرنده ای که باعث خواب آلودگی می شود، عمل می کند.
در شکل خالص، کافئین پودری تلخ، سفید و کریستالی است.
گیاهان برای جلوگیری از آفات و جلوگیری از جوانه زدن بذرهای مجاور کافئین تولید می کنند.
کافئین پرمصرف ترین دارو در جهان است.

مشاهده تصویر منبع
در اینجا مجموعه ای از حقایق جالب در مورد کافئین آورده شده است:

ویدیوی ویژه
این مولکول اولین بار توسط شیمیدان آلمانی فردریش فردیناند رانگ در سال 1819 جدا شد.
 در گیاهان، کافئین به عنوان یک آفت کش طبیعی عمل می کند. این حشرات را که سعی در تغذیه از گیاهان دارند فلج می کند و می کشد. کافئین همچنین جوانه زنی بذرهای نزدیک گیاه را که می توانند برای رقابت برای منابع رشد کنند، محدود می کند.
هنگامی که کافئین خالص می شود، یک پودر کریستالی سفید به شدت تلخ است. به کولاها و سایر نوشابه‌های گازدار اضافه می‌شود تا نت تلخ دلپذیری به شما بدهد.
کافئین همچنین یک محرک اعتیاد آور است. در انسان، سیستم عصبی مرکزی، ضربان قلب و تنفس را تحریک می کند، دارای خواص روانگردان (تغییر دهنده خلق و خو) است و به عنوان یک ادرار آور خفیف عمل می کند.
دوز معمولی کافئین به طور کلی 100 میلی گرم در نظر گرفته می شود که تقریباً مقدار موجود در یک فنجان قهوه یا چای است. با این حال، بیش از نیمی از بزرگسالان آمریکایی بیش از 300 میلی گرم کافئین در روز مصرف می کنند که آن را به محبوب ترین داروی آمریکا تبدیل می کند. کافئین به طور کلی در قهوه، کولا، شکلات و چای مصرف می شود، اگرچه به عنوان محرک بدون نسخه نیز در دسترس است.
برگ های چای در واقع حاوی کافئین بیشتری به ازای هر وزن نسبت به دانه های قهوه هستند. با این حال، قهوه دم کرده و چای دم کرده تقریباً به همان میزان کافئین دارند. چای سیاه معمولاً کافئین بیشتری نسبت به چای اولانگ، سبز یا سفید دارد.
اعتقاد بر این است که کافئین با مسدود کردن گیرنده های آدنوزین در مغز و سایر اندام ها به بیداری کمک می کند. این امر توانایی آدنوزین را برای اتصال به گیرنده ها کاهش می دهد که باعث کاهش فعالیت سلولی می شود. سلول های عصبی تحریک شده هورمون اپی نفرین (آدرنالین) را ترشح می کنند که ضربان قلب، فشار خون و جریان خون را به ماهیچه ها افزایش می دهد، جریان خون به پوست و اندام ها را کاهش می دهد و باعث ترشح گلوکز در کبد می شود. کافئین همچنین سطح انتقال دهنده عصبی دوپامین را افزایش می دهد.
کافئین به سرعت و به طور کامل از مغز حذف می شود. اثرات آن کوتاه مدت است و بر تمرکز یا عملکرد بالاتر مغز تأثیر منفی نمی گذارد. با این حال، قرار گرفتن مداوم در معرض کافئین منجر به ایجاد تحمل نسبت به آن می شود. تحمل باعث می شود بدن نسبت به آدنوزین حساس شود، بنابراین ترک باعث کاهش فشار خون می شود که می تواند منجر به سردرد و علائم دیگر شود. کافئین بیش از حد می تواند منجر به مسمومیت با کافئین شود که با عصبی بودن، هیجان، افزایش ادرار، بی خوابی، برافروختگی صورت، سردی دست ها/پاها، شکایات روده ای و گاهی اوقات توهم مشخص می شود. برخی از افراد پس از مصرف 250 میلی گرم در روز علائم مسمومیت با کافئین را تجربه می کنند.

دوز مصرفی کشنده برای یک فرد بالغ 13-19 گرم تخمین زده می شود. به عبارت دیگر، فرد برای رسیدن به دوز کشنده باید بین 50 تا 100 فنجان قهوه بنوشد. با این حال، مقدار یک قاشق غذاخوری کافئین خالص کشنده خواهد بود. در حالی که به طور کلی برای مردم بی خطر در نظر گرفته می شود، کافئین می تواند برای حیوانات خانگی خانگی مانند سگ، اسب یا طوطی بسیار سمی باشد.
ثابت شده است که مصرف کافئین خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.
کافئین علاوه بر استفاده به عنوان یک عامل محرک و طعم دهنده، در بسیاری از داروهای بدون نسخه سردرد نیز گنجانده شده است.


مراجع انتخاب شده

https://asemantejarat.com/%da%a9%d8%a7%d9%81%d8%a6%db%8c%d9%86/
کارپنتر ام (2015). کافئین دار: عادت روزانه ما چگونه به ما کمک می کند، صدمه می زند و ما را قلاب می کند. ستون. شابک 978-0142181805
مقدمه ای بر فارماکولوژی (ویرایش سوم). Abingdon: CRC Press. 2007. صفحات 222-223.
جولیانو ال ام، گریفیث RR (اکتبر 2004). "بررسی انتقادی ترک کافئین: اعتبار تجربی علائم و نشانه ها، بروز، شدت و ویژگی های مرتبط" (PDF). روان فارماکولوژی. 176 (1): 1-29.
Nehlig A, Daval JL, Debry G (1992). "کافئین و سیستم عصبی مرکزی: مکانیسم های اثر، اثرات بیوشیمیایی، متابولیک و روانی". بررسی های تحقیقاتی مغز 17 (2): 139-70.

  • oil Castor

اطلاعاتی درمورد بنزالکونیوم کلراید

oil Castor | سه شنبه, ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۲ ق.ظ

بنزالکونیوم کلرید
شرح
بنزالکونیوم کلرید به عنوان یک عامل ضد عفونی کننده در آماده سازی های چشمی، محصولات مراقبت از پوست، محلول های لنز تماسی و غیره استفاده می شود. همچنین در داروها برای تسکین سوختگی، بریدگی، تورم موضعی پوست و دهان استفاده می شود. بر اساس شرایط بالینی شما، ممکن است برای اهداف دیگری که در اینجا ذکر نشده است نیز استفاده شود.
لینک های سریع:
اثرات جانبی
نگرانی ها
استفاده
اثرات جانبی
عوارض جانبی عمده و جزئی برای بنزالکونیوم کلرید
بثورات پوستی شدید و کهیر
ایجاد تاول و لایه برداری پوست
مشکل در تنفس
تورم صورت، لب ها یا زبان
علائم و نشانه های عفونت
تورم و قرمزی در محل اعمال
تحریک پوست
موارد استفاده از بنزالکونیوم کلرید
برای چه چیزی تجویز می شود؟
عفونت های پوستی
ادامه مطلب

مشاهده تصویر منبع
نگرانی ها
سوالات متداول
شروع عمل
مدت زمان مورد نیاز این دارو برای نشان دادن اثر آن از نظر بالینی مشخص نیست.
مدت اثر
مدت زمانی که این دارو در بدن فعال می ماند از نظر بالینی مشخص نیست.
ایمن با الکل؟
تداخل با الکل ناشناخته است. توصیه می شود قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
آیا در حال شکل گیری عادت است؟
هیچ تمایلی برای ایجاد عادت گزارش نشده است.
استفاده در بارداری؟
مصرف این دارو در زنان باردار، مگر در موارد ضروری، توصیه نمی شود. تمام خطرات و فواید آن باید قبل از استفاده از این دارو با پزشک در میان گذاشته شود.
استفاده در دوران شیردهی؟
مصرف این دارو در زنان شیرده مگر در موارد ضروری توصیه نمی شود. تمام خطرات و فواید آن باید قبل از استفاده از این دارو با پزشک در میان گذاشته شود.

 

بنزالکونیوم کلراید خواص و کاربردهای بسیاری دارد 

منبعخواص و کاربردهای بنزالکونیوم کلراید را اینجا ببینید.

https://www.practo.com/medicine-info/benzalkonium-chloride-1485-api

  • oil Castor

بنزالکونیوم کلرید
سند خلاصه ایمنی اطلاعات ایمنی ماده شیمیایی را ارائه می دهد
ماده برای عموم مردم خلاصه ایمنی به عنوان جایگزین در نظر گرفته نشده است
سند برگه داده ایمنی که از ایمنی دقیق توصیه شده توضیح داده شده است
اقدامات برای هر استفاده خلاصه ایمنی به عنوان یک سند جایگزین در نظر گرفته نشده است
دستورالعمل استفاده و یا هشدار محصولات مصرفی از جمله این ماده.
مطالب این خلاصه بر اساس قوانین، اسناد، اطلاعات و داده ها می باشد
در حال حاضر بدون هیچ ضمانتی موجود است.
1. هویت شیمیایی
نام دسته بنزالکونیوم کلرید
نام ماده Benzyldimethyloctylammonium chloride
آلکیل (C12-16) دی متیل بنزیلامونیوم کلرید
شماره CAS 959-55-7، 68424-85-1
2. کاربردها و مزایای محصول
بنزالکونیوم کلرید (BAC) یک سورفکتانت آنیونی است. به طور گسترده ای در محصولات مصرفی استفاده می شود
موجود در مواد شوینده لباسشویی، مواد شوینده خانگی، شامپو، پاک کننده دست و غیره.
3. خواص فیزیکی/شیمیایی
به عنوان ساختار نماینده BAC، خواص فیزیکوشیمیایی C8-BAC و C12-
BAC با اعداد کربن گروه آلکیل 8 و 12 محاسبه شد
نرم افزار رایانه ای مجموعه EPI 4.11 آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده یا اندازه گیری شده
مقادیر در زیر نشان داده شده است.
2 از 5 خلاصه ایمنی: بنزالکونیوم کلرید
خواص فیزیکوشیمیایی BAC
4. ارزیابی ایمنی سلامت انسان
مصرف کننده: قرار گرفتن در معرض BAC در سطوح ایمن است.
کارگر: قرار گرفتن مکرر در معرض BAC هیچ اثر سمی ایجاد نمی کند
نتیجه ارزیابی اثر
سمیت حاد
دهانی / پوستی
در صورت بلعیدن مضر است
این ماده به هیچ عضوی آسیب نمی رساند
پس از قرار گرفتن در معرض تک

مشاهده تصویر منبع
تحریک
پوست / چشم
ماده رقیق نشده باعث ایجاد پوست متوسط ​​تا شدید می شود
تحریک و آسیب جدی چشم
حساسیت بر اساس داده های موجود، بعید است که باعث آلرژی شود
واکنش پوستی
مسمومیت پس از قرار گرفتن در معرض مکرر بعید است که از طریق طولانی مدت اثرات سمی ایجاد کند
یا قرار گرفتن در معرض مکرر خوراکی در استفاده عملی
جهش زایی بر اساس داده های موجود، بعید است که عامل ژنتیکی باشد
عیوب
سرطان زایی بر اساس داده های موجود، بعید است که باعث سرطان شود
سمیت برای تولید مثل بر اساس داده های موجود، بعید است که آسیب زا باشد
به باروری یا نوزاد متولد نشده
5. ارزیابی ایمنی محیطی
نتایج آزمایش با ماهی ها، بی مهرگان آبزی و جلبک ها نشان می دهد که BAC می تواند باعث ایجاد الف شود
سمیت قوی برای موجودات آبزی و اثرات مضر طولانی مدت برای موجودات آبزی.
با این حال، بعید است که BAC در محیط زیست به دلیل تجزیه زیستی آسان باقی بماند.
BAC در زنجیره غذایی تجمع نمی یابد.
نتیجه ارزیابی اثر
سمیت آبزی پیشنهاد می کند که برای موجودات آبزی مسمومیت ایجاد کند و
مضر برای آبزیان با اثرات طولانی مدت
تجزیه زیستی به راحتی قابل تجزیه زیستی
ویژگی
طول زنجیره آلکیل
C8 C12
وزن مولکولی 283.89 340.00
نقطه جوش (℃) 491.21 537.63
نقطه ذوب (℃) 208.49 230.18
فشار بخار (Pa، در 25 ℃) 6.9 × 10-8
2.51×10-9
حلالیت در آب (mg/L) 2287 22.47
ضریب تقسیم اکتانول/آب (Log Kow) 0.96 2.93
ضریب جذب خاک (Log Koc) 4.39 5.43

نتیجه ارزیابی اثر
نتیجه گیری PBT/vPvB* برای PBT/vPvB قابل اجرا نیست
*PBT=مداوم، تجمعی زیستی و سمی
  vPvB=بسیار پایدار و بسیار زیست انباشته

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بنزالکونیوم کلراید و خرید بنزالکونیوم کلراید به بازرگانی آسمان تجارت به آدرس https://asemantejarat.com/

مراجعه نمایید.

 

  • oil Castor

روغن سیلیکون چه ویژگی هایی دارد؟

oil Castor | چهارشنبه, ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ ق.ظ


محصولات
مایعات سیلیکونی
مایعات سیلیکونی خالص
سیالات سیلیکون خالص
توضیحات محصول: Clearco Pure Silicone Fluids شفاف، بی رنگ و بی بو خطی 100% پلی دی متیل سیلوکسان سیلیکون Fluids / PDMS Silicone Oils هستند که دارای ویسکوزیته از 0.65cSt تا 1 میلیون cSt (اندازه گیری در 25 درجه سانتی گراد) می باشند.

ویسکوزیته‌های > 5cSt با محدوده دمایی وسیع، مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون، عملکرد میرایی بالا، روان‌کاری عالی، تغییر ویسکوزیته کم در دما (VTC پایین)، سازگاری با حلقه‌های O، واشرها و مواد سوپاپ، و استحکام دی الکتریک بالا مشخص می‌شوند.

ویسکوزیته های پایین تر با نقاط ریزش کم، پایداری دمای پایین، ویسکوزیته کم و تغییر ویسکوزیته کم در دما (Low VTC) (حتی در دماهای بسیار پایین)، کشش سطحی پایین، تراکم پذیری بالا و استحکام دی الکتریک بالا مشخص می شوند.

مشاهده تصویر منبع

سیالات سیلیکونی خالص به طور گسترده به عنوان مایعات حمام آزمایشگاهی، مایعات انتقال حرارت، سیالات دی الکتریک، سیالات میرایی برای گیج ها و ابزار، سیالات فشار بالا، سیالات با دمای پایین، سیالات با دمای بالا، روان کننده برای قطعات پلاستیکی و لاستیکی، روان کننده های O-ring، واشر استفاده می شوند. روان کننده ها، عوامل آزاد کننده جوهر، عامل ضد کف و سیالات سوراخ کننده برای صنعت نفت/گاز، سیالات توربو ژنراتور، سیالات کنترل جریان، سیالات لرزشگیر، عوامل مرطوب کننده، سیالات آبگریز، سیالات با مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش بالا، سیالات کالیبراسیون، سیالات هیدرولیک و برای سیالات نوری برای کاربردهایی مانند تطبیق RI.

برای اطلاعات بیشتر، به مقدمه سیالات سیلیکونی مراجعه کنید.

سیالات سیلیکونی با ویسکوزیته فوق العاده کم
سیالات سیلیکون خالص با ویسکوزیته فوق العاده کم، مایعات پلی دی متیل سیلوکسان خطی شفاف، بی رنگ و بی بو هستند که دارای ویسکوزیته از 0.65cSt (رقیق تر از آب) تا 2cSt (سانتیستوک) در 25 درجه سانتیگراد می باشند.

اطلاعات بیشتر >>>

سیالات سیلیکونی با ویسکوزیته کم
سیالات سیلیکون خالص با ویسکوزیته کم، مایعات پلی دی متیل سیلوکسان خطی شفاف، بی رنگ و بی بو هستند که دارای ویسکوزیته از 5cSt تا 20cSt (سانتیستوک) در 25 درجه سانتیگراد می باشند.

اطلاعات بیشتر >>>

سیالات سیلیکونی ویسکوزیته استاندارد
سیالات سیلیکون خالص ویسکوزیته استاندارد مایعات پلی دی متیل سیلوکسان خطی شفاف، بی رنگ و بی بو هستند که دارای ویسکوزیته از 50cSt تا 1000cSt (سانتیستوک) در دمای 25 درجه سانتیگراد می باشند.

اطلاعات بیشتر >>>

سیالات سیلیکونی با ویسکوزیته بالا
سیالات سیلیکون خالص با ویسکوزیته بالا، مایعات پلی دی متیل سیلوکسان خطی شفاف، بی رنگ و بی بو هستند که دارای ویسکوزیته از 5000cSt تا 100000cSt (سانتیستوک) در دمای 25 درجه سانتیگراد می باشند.

اطلاعات بیشتر >>>

سیالات سیلیکونی با ویسکوزیته فوق العاده بالا
ویسکوزیته فوق العاده بلند ویسکوزیته مایعات سیلیکون خالص روغنهای خطی خطی ، بی رنگ و بی بو است (پلی دی متیلسیلوکسان ها) که در ویسکوزیته ها از 300،000cst ، 600،000cst ، 1 میلیون سانتیگراد (2.5 میلیون CST) و 20،000،000،000cst (20 میلیون CST) (20 میلیون CST) ( .

اطلاعات بیشتر >>>

سیلیکون خالص 350cSt NSF H1 درجه غذا
PSF-350cSt سیلیکون خالص NSF H1 یک روغن سیلیکونی 100% PDMS / مایع پلی دی متیل سیلوکسان (CAS # 63148-62-9) شفاف، بی رنگ و بی بو با ویسکوزیته 350cSt (سانتیستوک) است.

اطلاعات بیشتر درباره روغن سیلیکون در 

https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d8%b3%db%8c%d9%84%db%8c%da%a9%d9%88%d9%86/

 

منبع

http://www.clearcoproducts.com/pure-silicone-fluid.html

  • oil Castor

روغن سیلیکون و سایر روغن ها را بشناسید+ خرید روغن سیلیکون

oil Castor | چهارشنبه, ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ ق.ظ

روغن سیلیکون
همچنین در: دیکشنری، اصطلاحنامه، دایره المعارف، ویکی پدیا یافت می شود.
سیلیکون [sil´ĭ-kōn]
هر یک از گروه بزرگی از ترکیبات آلی شامل اتم‌های متناوب سیلیسیم و اکسیژن مرتبط با رادیکال‌های آلی. موارد استفاده شامل عوامل مرطوب کننده و سورفکتانت ها، درزگیرها، خنک کننده ها، لنزهای تماسی، و غشاهای جراحی و ایمپلنت ها می باشد.
روغن سیلیکون هر یک از پلیمرهای سیلیکونی مایع مختلف؛ برخی از آنها به داخل زجاجیه چشم تزریق می شوند تا به عنوان یک جایگزین زجاجیه در طول یا بعد از برخی اعمال جراحی چشم پزشکی عمل کنند، مانند جلوگیری از عود مجدد جداشدگی شبکیه.
دایره المعارف میلر-کین و فرهنگ لغت پزشکی، پرستاری و سلامت متحدان، ویرایش هفتم. © 2003 توسط ساندرز، اثری از Elsevier, Inc. کلیه حقوق محفوظ است.
biopolimero پرکننده مصنوعی که ممکن است در جراحی زیبایی استفاده شود. این در 350، 1000 و 5000 سانتی استوک موجود است - هر چه این عدد بیشتر باشد، روغن ویسکوزتر است. دائمی است و حذف آن دشوار است.

این مورد تایید FDA نیست، اما برای جراحی در مکزیک استفاده شده است، جایی که در آمریکای جنوبی استفاده گسترده ای دارد. اگرچه ارزان‌تر از Restylane است، اما تعداد کمی از جراحان پلاستیک آمریکایی حاضر به ریسک استفاده از آن هستند.
فرهنگ لغت پزشکی Segen. © 2012 Farlex, Inc. کلیه حقوق محفوظ است.
روغن (اویل) [Fr. oile fr L. oleum، روغن زیتون، روغن]
یک مایع چرب غیر قابل اختلاط با آب، که معمولاً از مواد معدنی، گیاهی یا حیوانی به دست می آید و طبقه بندی می شود. بر اساس ویژگی، روغن ها به طور عمده به دو دسته ثابت (چرب) و فرار (اسانس) تقسیم می شوند.
نمونه هایی از روغن های ثابت عبارتند از روغن کرچک، روغن زیتون و روغن کبد ماهی. نمونه هایی از روغن های فرار عبارتند از روغن خردل، نعناع فلفلی و گل رز.

روغن کاد
تار ارس.
روغن کافوردار
لینیمنت حاوی کافور
روغن کانولا
روغنی سبک و شفاف که از غلاف یک گیاه دانه روغنی از خانواده کلزا به دست می آید. این روغن از 7 درصد چربی اشباع شده (کمترین میزان چربی اشباع شده در بین روغن های گیاهی)، 61 درصد چربی تک غیراشباع و 22 درصد چربی اشباع نشده چندگانه تشکیل شده است.
دانه ها در ابتدا در کانادا برای سطوح پایین اسید اروسیک پرورش و فرآوری شدند و آن را به یک روغن خوراکی و غیر سمی تبدیل کردند. روغن تجاری از کلزای تاسف بار به روغن کانولا، از Can(adian) o(il)، l(ow) a(cid) تغییر یافت.

روغن کرچک
روغن ثابتی که از دانه گیاه روغن کرچک (Ricinus communis) استخراج می‌شود، که در خارج به عنوان نرم‌کننده و در داخل به عنوان آب‌رسان استفاده می‌شود. به اسید ریسینولئیک هیدرولیز می شود که به عنوان یک نوع ملین تحریک کننده عمل می کند.
روغن چالموگرا
, روغن چولموگرا, روغن چاولموگرا
روغن گیاهی که برای درمان جذام و برخی درماتوزها استفاده می شود. اگرچه به طور کلی در درمان جذام با سولفون ها جایگزین می شود، اما روغن چاولموگرا هنوز در مناطقی که جذام بومی است به دلیل در دسترس بودن و هزینه پایین آن استفاده می شود.
روغن نارگیل
روغن آشپزی بی رنگ که از مغز درخت خرما (Cocos nucifera) به دست می آید. این روغن دارای بالاترین سطح چربی اشباع شده (حدود 91٪) در بین تمام روغن های پخت و پز است.
روغن کبد ماهی کاد
روغنی که از جگر ماهی ماهی به دست می آید و سرشار از ویتامین های A و D است.
اقدام/کاربرد
روغن کبد ماهی به طور گسترده ای در موارد کمبود تغذیه ای برای تامین ویتامین های A و D، به ویژه استفاده می شد. برای پیشگیری از راشیتیسم در نوزادان در حال حاضر به ندرت استفاده می شود زیرا عوامل موثرتر و خوش طعم تر در دسترس هستند.

روغن کروتون
روغن ثابتی که از دانه گیاه کروتون (Croton tiglium) استخراج می شود. برای پوست، قلب، ماهیچه ها و دستگاه گوارش سمی است.
اسانس
یک روغن فرار، به ویژه بو و مزه ای که از گیاهان به روش های مختلف استخراج می شود. برخی از این روغن ها از دوران باستان به عنوان نگهدارنده و ضد عفونی کننده استفاده می شده است، مانند تیمول و اوژنول. برخی از آنها در طعم دهنده ها، عطرها و داروها استفاده می شوند. آنها معمولاً مواد شیمیایی پیچیده ای هستند که تصفیه آنها دشوار است. مترادف: روغن فرار
روغن اوکالیپتوس
اکالیپتول
روغن گل مغربی
روغنی مشتق شده از Oenothera biennis، گیاهی دو ساله با گل‌های زرد، حاوی اسیدهای چرب امگا 6. برای درمان شرایط التهابی، به عنوان مثال، پوست یا مفاصل ترویج می شود.

مشاهده تصویر منبع
روغن ماهی
یک اصطلاح رایج برای اسیدهای چرب امگا 3 است که وقتی در رژیم غذایی به شکل ماهی قزل آلا، هالیبوت و سایر ماهی های آب سرد مصرف شود، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر (CAD) را کاهش می دهد. مکمل های غذایی کپسول های روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و/یا امگا 6، در مقابل، نتایج متناقضی در پیشگیری از CAD نشان داده اند.
روغن های ثابت
هر یک از روغن های موجود در گیاهان و حیوانات که گلیسریل استرهای اسیدهای چرب هستند. این روغن ها به عنوان ذخایر غذایی در حیوانات عمل می کنند. آنها غیرفرار هستند و هیچ اسیدی ندارند.
روغن بذر کتان
روغن استخراج شده از دانه های گیاه کتان (Linum usitatissimum) به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود. روغن بذر کتان حاوی آلفا لینولنیک اسید است، یک اسید چرب ضروری امگا 3 که به دلیل اثر آن در پیشگیری از بیماری های قلبی، بیماری التهابی روده و آرتریت ترویج می شود. ببینید: اسید چرب ضروری; بذر کتان؛ اسید لینولنیک؛ اسیدهای چرب امگا 3 (?3)
روغن کبد ماهی هالیبوت
روغنی که از کبد ماهی هالیبوت (جنس Hippoglossus) به دست می آید، سرشار از ویتامین های A و D.
روغن اسطخدوس
اسانس حاصل از لاوان

 

روغن سیلیکون خواص و کاربردهای بسیار متنوعی دارد که در سایت بازرگانی آسمان تجارت قابل مشاهده می باشد.

منبع

https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d8%b3%db%8c%d9%84%db%8c%da%a9%d9%88%d9%86/

https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/silicone+oil

  • oil Castor