روغن ها

سوربات پتاسیم چیست؟
08 مارس 2021

سوربات پتاسیم یک افزودنی شیمیایی است. به طور گسترده ای به عنوان یک نگهدارنده در مواد غذایی، نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. این نمک بی مزه و بی بو است که از ترکیب اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تهیه می شود.

سوربات پتاسیم با جلوگیری از رشد کپک ها، مخمرها و قارچ ها ماندگاری مواد غذایی را افزایش می دهد. در دهه 1850 توسط فرانسوی ها کشف شد که آن را از توت های درخت خاکستر کوهی استخراج کردند. ایمنی و استفاده از آن به عنوان یک نگهدارنده در پنجاه سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفته است. در صورت استفاده مناسب توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ایمن بودن آن تایید شده است.

سوربات پتاسیم چیست؟
سوربات پتاسیم را در فهرست مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاهای رایج خواهید یافت. این یک نگهدارنده محبوب است زیرا موثر است و کیفیت محصول مانند طعم، بو یا ظاهر را تغییر نمی دهد. همچنین محلول در آب است و در دمای اتاق قابل استفاده است.

سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم

ممکن است متوجه شوید که به بسیاری از غذاها اضافه شده است، مانند
شراب سیب

محصولات پخته شده

کنسرو میوه و سبزیجات

پنیر

گوشت های خشک

میوه خشک شده

بستنی

ترشی

نوشابه و آبمیوه

شراب ها

ماست

سوربات پتاسیم همچنین به عنوان یک عامل ضد باکتری و نگهدارنده در محصولات مراقبت شخصی مانند

سایه چشم و سایر لوازم آرایشی

شامپو و مرطوب کننده

محلول های لنز تماسی

سوربات پتاسیم همچنین برای استفاده ایمن به عنوان یک نگهدارنده در غذای مرطوب سگ و گربه و سایر خوراک حیوانات تایید شده است.

سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم

آیا سوربات پتاسیم برای مصرف بی خطر است؟
نهادهای نظارتی مانند FDA، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد و سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) تشخیص داده‌اند که سوربات پتاسیم «به طور کلی ایمن در نظر گرفته می‌شود» که به اختصار GRAS نامیده می‌شود. هنگامی که سوربات پتاسیم را به عنوان یک افزودنی غذایی می خورید، مانند آب و دی اکسید کربن به طور بی ضرر از سیستم شما عبور می کند. در بدن شما جمع نمی شود.

پژوهش چه می گوید؟
در سال 2015، سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) سوربات پتاسیم و دو افزودنی غذایی دیگر را بررسی کرد. مصرف روزانه 3 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن به طور موقت قابل قبول است. این محدودیت در پاسخ به سؤالاتی در مورد سمیت تولید مثلی و رشدی در مطالعات حیوانی بود. هنگامی که به موش ها 300 میلی گرم در روز داده شد، هیچ عارضه جانبی مشاهده نشد. استاندارد تعیین شده توسط EFSO برای افزایش ایمنی 100 برابر کاهش یافته است.

مشاهده تصویر منبع

حداکثر میزان مصرف روزانه قابل قبول برای انسان 25 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن (mg/kg) است. برای یک بزرگسال 150 پوندی، این 1750 میلی گرم در روز است.

انتخابی را که برای شما مناسب است انجام دهید
برچسب مواد غذایی را با دقت بخوانید. به مواد غذایی موجود در غذای خود توجه کنید. حتی اگر سوربات پتاسیم و سایر افزودنی ها بی خطر در نظر گرفته شوند، می توانید با مصرف کمتر غذاهای فرآوری شده از آنها اجتناب کنید.

اگر فکر می‌کنید به سوربات پتاسیم حساسیت دارید، ببینید آیا با توقف خوردن یا استفاده از ماده حاوی افزودنی، واکنش آلرژیک برطرف می‌شود یا خیر.

Qinmu fine chemical Co., Ltd. که در سال 2008 تأسیس شد، در منطقه صنعتی Yanshan، استان جیانگشی واقع شده است، که دفتر مرکزی آن در شهر زیبای بهار جینان واقع شده است، ما 2 قطعه راکتور فشار قوی 1000 لیتری داریم، 4 قطعه راکتورهای هیدروژناسیون 200 لیتری/فشار بالا و سایر تجهیزات پیشرفته مانند سانتریفیوژهای وارداتی آلمان، خشک کن، برج اصلاح و غیره.

منبع

https://www.qinmuchem.com/news/what-is-potassium-sorbate.html

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d9%88%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%aa%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%85-potassium-sorbate/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی