روغن ها

۴۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

نکاتی مهم درباره اسانس کاج

oil Castor | سه شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ ق.ظ

کاج اسانس استفاده می کند

همه ما هر روغن کاج را با تمیز کردن مرتبط می کنیم. با این حال، آنقدر بیشتر وجود دارد که شما می توانید با روغن کاج انجام دهد. این مقاله در مورد روغن کاج (Pinus nigra)و روغن سوزن کاج(Pinus sylvestris) است. کاج بوی کاج قوی تر به آن نسبت به سوزن کاج (اسکاتلندی کاج) روغن اما استفاده ها و خواص یکسان است. بنابراین انتخاب کنید که کدام یک از شما می خواهید با چقدر قوی بوی شما می خواهید.

ترکیب خوب با
سدروود، رزماری، درخت چای، مریم گلی، اسطوخودوس، درخت عر عراده بری، لیمو، اوکالیپتوس سیتریودورا، اوکالیپتوس رادیاتا، اوکالیپتوس گوبولوس، مارجورام، ترنج، سرو، کندر

راه هایی برای استفاده از آن
می تواند تحریک کننده به پوست حساس است. اگر می خواهید به صورت موضعی استفاده کنید، ابتدا تست پچ
برای تمیز کاری خانوادگی عالیه
این عالی است برای استفاده در فشرده سازی و ماساژ پس از بیش از حد از تمرین
دستور العمل
در اینجا چند دستور العمل شامل سوزن کاج و یا روغن کاج. برای بررسی بیشتر، می توانید بر روی سوزن کاج یا کاج در بخش برچسب گذاری شده در پایان مقاله کلیک کنید. که به شما تمام مقالات ذکر شده از آن نشان می دهد.

*لطفا توجه داشته باشید: با هر دستور غذا شامل حمام و یا مخلوط ماساژ ، همیشه در بخش کوچکی از پوست خود را برای اولین بار قبل از استفاده از سراسر بدن شما تست. لطفا مطمئن شوید که پوست شما می تواند ترکیب قبل از اینکه در آن تحت پوشش رسیدگی.

دافع حشرات
100 قطره ژرانیوم
۵۰ قطره سروود
50 قطره خلیج برگ
50 قطره آهک
50 قطره کاج
2 اونس ودکا
100 قطره جوجوبا

 

                                                                                          See the source image
برای بازدارندگی حشرات، قبل از رفتن به فضای باز، مچ را روی مناطق در معرض بدن اسپری کنید. روغن جوجوبا را قبل از پاشیدن فرمول به پوست بمالید. اسپری مقدار حداقل. از بدگویی روی صورت اجتناب کنید. در عوض فرمول زیر را روی صورت اعمال کنید.

بهم انرژی بده!
2 قطره نعناع
2 قطره رزماری
7 قطره کاج
به پخش کننده خود اضافه کنید.

نفس عمیقی بکش
5 قطره لیمو
5 قطره کاج
5 قطره اسطوخودوس
5 قطره نعناع
در پخش کننده یا بخار ساز خود استفاده کنید.

حمام پا جوان کننده
4 قطره اوکالیپتوس globulus
4 قطره کاج
4 قطره نعناع
3 قطره ژرانیوم
1 قاشق چای خوری f.C.O(روغن نارگیل کسری)
یک حوضه را با آب گرم/گرم پر کنید و فرمول را به آن اضافه کنید. پا ها را حداقل به مدت 15 دقیقه خیس کنید.

آخرین از همه
در حال حاضر شما می توانید ببینید که استفاده می کند بیشتر برای سوزن کاج و روغن کاج از فقط برای تمیز کردن وجود دارد. بسیاری از چیزهای بزرگ شما می توانید این روغن برای استفاده وجود دارد. چگونه دوست دارید از آن استفاده کنید؟ به ما اطلاع دهید. خیلی دوست داریم بشنویم! فقط آن را در بخش نظر پایین قرار داده است.

منبع:

https://www.rockymountainoils.com/learn/pine-essential-oil-uses/

https://esance.ir/%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%b3-%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%ac/

  • oil Castor

کاربردهای اسانس کاج

oil Castor | سه شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۰، ۱۲:۰۶ ق.ظ

خالص اسانس مرکز منابع ضروری نفت پروفایل کاج اسانس

اطلاعات عمومی

نام مشترک: کاج

نام علمی: Pinus Sylvestris

مترادف: کاج جنگلی، کاج اسکاتلندی، کاج نروژ، سوزن کاج (روغن)

خانواده: Pinaceae

خاستگاه: شمال اروپا، اسکاندیناوی (exc. دانمارک)، اسکاتلند، شمال آسیا ایالات متحده آمریکا و کانادا

وضعیت محصول

این درخت همیشه سبز می تواند به ارتفاع ۴۰ متر (۱۳۰ فوت) رشد کند. دارای تاج مسطح و پوست عمیقاً شیک مایل به قرمز قهوه ای، برگ های خاکستری-سبز سوزن مانندی است که به صورت جفت، گل های نارنجی-زرد و مخروط های قهوه ای اشاره شده رشد می کنند. این درخت هاردی بسیار زمستانی است و به خوبی در سراسر دشت های بزرگ و جنوب کانادا مناسب است.

خواص شیمیایی اصلی روغن کاج: سیلوسترن، پاین، بورنیل استات، دی پنتن، کاردین و فیلاندرن هستند. آن را تازه ، جنگل مانند عطر -- خنده دار است که!

اسانس کاج با استفاده از بهترین سوزن کاج ها تنها با استفاده از گسستگی خشک است. آدامس ترپنتین توسط تفت بخار از اولئورین تولید می شود. روغن اسانس تحتان نیز توسط خشک از chippings چوب تولید, و غیره.

روغن سوزن کاج با روغن کاج متفاوت است، که ممکن است تمام یا هر بخشی از درخت را در هنگام گسیل استفاده کند. کاج به طور گسترده ای برای چوب، تار، زمین، turpentine و اسانس کشت می شود.

استفاده های سنتی

روغن سوزن کاج توسط رومیان باستان و یونانیان برای درمان مشکلات تنفسی و دردهای عضلانی مورد استفاده قرار می گرفت. بومیان آمریکا از آن برای جلوگیری از اسکوربوت استفاده کردند و تشک های خود را با سوزن کاج پر کردند تا لیس و کک را دفع کنند. مصریان باستان در آشپزی خود از هسته های کاج استفاده می کردند.

                               

                                                             

مزایای درمانی کاج

هسته کاج گفته می شود که بازگرداندن عالی برای مصرف کننده ها و پس از بیماری طولانی است. سوزن کاج نیز برای رهایی از حلزون ها و حلزون ها استفاده می شود.

روغن کاج به طور گسترده ای برای بسیاری از اهداف مانند پاک کننده های صنعتی و خانگی، ضدعفونی کننده های بیمارستانی و دامپزشکی، حشره کش ها، به عنوان عطر اتاق، رنگ های تجاری، صابون ها و شوینده ها برای نام تنها چند استفاده می شود.

استفاده از آن در آروماتراپی

اسانس کاج دارای خواص ضد باکتری، ضدعفونی کننده، دکونگستانت، دیورتیک، محرک، ضد ویروسی، ضد روماتیزی، دئودورانت، انتظاری و ضد قارچی است. در محافظت از بدن در برابر میکروب های مضر مفید است. اثر تقویتی بر ذهن و بدن، خوش بینی گردش خون و کاهش عضلات سفت دارد.

در حمام: بین ۳ تا ۶ قطره استفاده کنید. اضافه کردن به آب جاری برای اطمینان از پراکنده شدن خوب است.

ماساژ: اضافه کردن 30 قطره از روغن های ضروری برای هر 100ml روغن حامل

استنشاق: اضافه کردن 2 قطره روغن ضروری به یک کاسه آب جوش و یا بخار پز

اقدامات احتیاطی در هنگام استفاده

اگر چه روغن سوزن کاج و کاج امن در نظر گرفته شده است از آن است که غیر سمی و غیر تحریک کننده آن هنوز هم باید با مراقبت بر روی پوست استفاده می شود از آن می تواند باعث تحریک در دُز زیاد و ممکن است پوست نیز حساس.

پیشنهاد می شود استفاده نمی شود اگر شما مستعد واکنش های پوستی آلرژیک و یا در دوران بارداری. همیشه یه آزمایش وصله انجام بده اجتناب از دس بالا و استفاده منظم بر روی پوست. برای بچه ها مناسب نیست.

منابع

https://www.oils4life.co.uk/Learning-Zone/Essential-Oil-Profiles/Pine-essential-oil

https://esance.ir/products/

  • oil Castor

عوارض بتاکاروتن

oil Castor | دوشنبه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۰، ۰۳:۴۳ ب.ظ

بتا-کاروتن

نام تجاری: لومیتن، پرویتامین آ، کاروتن
نام عمومی: بتا-کاروتن
کلاس دارو: ویتامین ها، محلول در چربی

بتاکاروتن چه چیزی است و چگونه کار می کند؟
بتا کاروتن بیش از حد ضد مکمل است, است که در بدن شما به ویتامین Aتبدیل , مواد مغذی ضروری است. دارای فعالیت آنتی اکسیدانی است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک می کند.

بتا-کاروتن تحت نام های تجاری مختلف زیر در دسترس است: لومیتن، پرووتیمین A، و کاروتن.

داژ بزرگسالان و کودکان:

کپسول (مهره)
30 میلی گرم (لومیتن)
ملاحظات دساژ – باید به عنوان زیر داده می شود:

پروتوپورفیریا Erythropoietic

بزرگسالان:

نشان داد برای کاهش حساسیت خورشید در پروتوپورفیریا erythropoietic
180 میلی گرم در روز به صورت دهانه ای به عنوان یک بار دوز روزانه و یا تقسیم چند بار در روز
اگر حساسیت خورشید هنوز وجود دارد, ممکن است 30-60 میلی گرم در روز افزایش; نه به بیش از 300 میلی گرم در روز
اطفال:

نشان داد برای کاهش حساسیت خورشید در پروتوپورفیریا erythropoietic
تجویز به عنوان یک دوز یک بار در روز و یا تقسیم چند بار در روز
کودکان 1-4 سال: 60-90 میلی گرم در روز به صورت orally
کودکان ۵ تا ۱۸ سال: ۹۰ تا ۱۲۰ میلی گرم در روز به صورت orally
کودکان ۹ تا ۱۲ سال: ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلی گرم در روز به صورت orally
کودکان 13-15 سال: 150-180 میلی گرم در روز به صورت orally
اگر حساسیت خورشید پس از استفاده از دوزهای بالا هنوز باقی بماند، ممکن است دوز را برای کودکان کوچکتر از ۱۶ سال ۳۰ تا ۶۰ میلی گرم در روز افزایش دهد

کودکان ۱۶ سال یا بالاتر: ۱۸۰ میلی گرم در روز به صورت orally; اگر حساسیت خورشید هنوز وجود دارد, ممکن است افزایش 30-60 میلی گرم در روز; نه به بیش از 300 میلی گرم در روز

ملاحظات دسینگ

بزرگسالان و کودکان:

فرمول اصلی بتاکاروتن نسخه ای به نام Solatene بود (در حال حاضر قطع شده)
لومیتن (در دسترس بیش از حد شمارنده) بسیار جذب شده است و محصول مطلوب برای پروتوپورفیریا erythropoietic در نظر گرفتهشده است (کارآزمایی های بالینی با استفاده از این محصول تکمیل شد)
معادل های بتاکاروتن
1 واحد بین المللی (IU) بتا کاروتن = 0.6 mcg بتا کاروتن
1 معادل رتینول (RE به عنوان معادل ویتامین A بیان) = 6 mcg بتا کاروتن
دولت

محتوای کپسول ممکن است با آب پرتقال یا گوجه فرنگی برای افرادی که قادر به بلع کپسول نیستند مخلوط شود

سوال
در کنار فلفل قرمز می توانید بیشترین ویتامین C را از ________________ دریافت کنید.
پاسخ را ببینید

عوارض جانبی در ارتباط با استفاده از بتا کاروتن?
عوارض جانبی بیزموت ساب سالیسیلات عبارتند از:

اسهال
تغییر رنگ پوست
درد مفاصل
زرد شدن پوست
این سند شامل تمام عوارض جانبی ممکن نیست و دیگران ممکن است رخ دهد. با پزشک خود برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عوارض جانبی بررسی کنید.

                                                                See the source image

بتاکاروتن ماده ای مورد نیاز بدن و شگفت انگیز است برای خرید بتاکاروتن می توانید به اینجا مراجعه کنید.

چه داروهای دیگر تعامل با بتا کاروتن؟
اگر پزشک شما شما را به استفاده از این دارو هدایت کرده است، پزشک یا داروساز شما ممکن است در حال حاضر از هر گونه تعاملات احتمالی دارویی آگاه باشند و ممکن است شما را برای آنها زیر نظر داشته باشند. قبل از بررسی با پزشک، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی یا داروساز ابتدا مصرف هر دارویی را شروع، توقف یا تغییر دهید.

بتاکاروتن هیچ تعامل شدید شناخته شده ای با داروهای دیگر ندارد.

بتاکاروتن هیچ تعامل جدی شناخته شده ای با داروهای دیگر ندارد.

برهم کنش های متوسط بتاکاروتن عبارتند از:

کلسترول
اتانول
لوتین
روغن معدنی
orlistat
ورتپورفین
ویتامین A
بتاکاروتن هیچ تعامل جزئی شناخته شده ای با داروهای دیگر ندارد.

این اطلاعات حاوی تمام تعاملات احتمالی یا اثرات نامطلوب نیست. بنابراین قبل از استفاده از این محصول به پزشک یا داروساز خود از تمام محصولاتی که استفاده می کنید بگویید. لیست تمام داروهای خود را با خود نگه دارید، و این اطلاعات را با پزشک و داروساز خود به اشتراک بگذارید. با مراقبت های بهداشتی خود را حرفه ای و یا دکتر برای مشاوره پزشکی اضافی بررسی کنید، و یا اگر شما سوالات بهداشتی، نگرانی ها و یا برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دارو.


هشدارها و اقدامات احتیاطی برای بتاکاروتن چه هستند؟
هشدارها
این دارو حاوی بتاکاروتن است. آیا لومیتن، provitamin A، و یا کاروتن اگر شما به بتا کاروتن و یا هر مواد تشکیل دهنده موجود در این دارو حساسیت ندارد.

از دسترس کودکان دور نگه دارید. در صورت مصرف بیش از حد، کمک پزشکی دریافت کنید یا بلافاصله با یک مرکز کنترل سم تماس بگیرید.

منع منع استفاده
حساسیت بیش از حد
اثرات سوء مصرف مواد مخدر

هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست
اثرات کوتاه مدت

ببینید "عوارض جانبی در ارتباط با استفاده از بتا کاروتن چیست؟"
اثرات بلند مدت

ببینید "عوارض جانبی در ارتباط با استفاده از بتا کاروتن چیست؟"
هشدار

اختلال کلیوی یا هپاتیک (در این شرایط مورد مطالعه قرار نمی گیرد)
کاروتنودرما (زرد شدن پوست) 4 تا 6 هفته پس از شروع دوکس بالا گزارش شد
هنگامی که ویتامین های آنتیاکسیدانی - از جمله بتا کاروتن، با هم استفاده می شوند، ممکن است به دنبال آنژیوپلاستی با بهبودی تداخل داشته باشند
ممکن است خطر قلبی عروقی (بیماریعروق کرونر، مرگ و میر قلبی عروقی) را افزایش دهد، به ویژه در افراد سیگاری فعلی
افزایش بروز سرطان ریه به دنبال مصرف بتاکاروتن در کارآزمایی های بالینی افراد سیگاری بالغ و کسانی که در معرض asbestos قرار گرفته اند گزارش شده است
بارداری و لاکتاسیون
بتاکاروتن به طور کلی برای استفاده در دوران بارداری قابل قبول است. مطالعات کنترل شده در زنان باردار هیچ مدرکی مبنی بر خطر کشنده (دزاژدهان) نشان نمی دهد. استفاده از بتا کاروتن با احتیاط اگر دوز بیش از متوسط توصیه می شود روزانه.
مطالعات حیوانی نشان می دهد خطر و مطالعات انسانی در دسترس نیست، یا نه مطالعات حیوانی و نه انسانی انجام نشده است.
بتاکاروتن به شیر مادر توزیع می شود و در دوز متوسط روزانه توصیه می شود بی خطر است.
زنان باردار یا شیرده باید به دنبال مشاوره از یک متخصص بهداشت قبل از استفاده از داروهای بیش از حد ضد.

https://www.rxlist.com/consumer_beta-carotene_lumitene/drugs-condition.htm

  • oil Castor

بتاکاروتن چه خواصی دارد

oil Castor | دوشنبه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۰، ۰۳:۰۷ ب.ظ


13 مزایای شگفت انگیز بتا کاروتن
بتا کاروتن مزایای بهداشتی شگفت انگیز شامل ترویج یک بارداری سالم, حمایت از سلامت پوست, کمک می کند تا محافظت از بینایی, بهبود سلامت تنفسی, کاهش خطر قلبی, می تواند کمک به جلوگیری از سرطان, کمک می کند تا ترویج سلامت مغز, کمک به جلوگیری از دیابت, می تواند کمک به جلوگیری از شوره سر و دیگر شرایط مو, کمک به کاهش علائم اسکلرودرما, و کمک به کاهش جوش آکنه و علائم.


 
بتا کاروتن چیه؟
بتاکاروتن، همان طور که این نام باید به معنای متعلق به خانواده ای از ترکیبات معروف به کاروتنوئیدها باشد که معمولاً با خانواده هویج سبزیجات همراه هستند. بتاکاروتن به وفور غذاها و سبزیجاتی یافت می شود که به طور پر جنب و جوش رنگ هستند، و در واقع طرفدار ویتامین a است. بتاکاروتن دارای خواص مفید متعددی است که می تواند به بهبود سلامت و افراد به خوبی که آن را مصرف کمک کند. در واقع بسیاری از آنتی اکسیدان های مختلف کاروتنوئید نزدیک به بتا کاروتن وجود دارد, هر چند این provitamin باقی می ماند شایع ترین.

بهترین قسمت در مورد مکمل بتا کاروتن? این واقعیت است که آن را بسیار امن است, حتی اگر ویتامین E خود را بسیار امن نیست اگر در مقادیر بالا مصرف. بتاکاروتن تنها زمانی به ویتامین E تبدیل می شود که نیاز به وجود می رود، و نه در هر زمان دیگری. اگر شما مصرف بیش از حد آن است که به سادگی به عنوان زباله حذف. همچنین بسیار آسان برای دریافت مصرف آتش تا زمانی که شما خوردن میوه ها و سبزیجات به اندازه کافی پر جنب و جوش رنگی. علاقه مند به یادگیری چه چیز دیگری بتا کاروتن می تواند برای سلامت شما انجام دهد؟ پس بیا درست واردش بشیم

                                                                            

1. ترویج بارداری سالم
ویتامین A یک مواد مغذی بسیار مهم در دوران بارداری است، حتی اگر خطر قابل توجهی در مصرف بیش از حد از آن وجود دارد. به همین دلیل است که بتا کاروتن یک گزینه جذاب به عنوان سطح سمیت آن بسیار پایین است. ویتامین A دارای قوانین به سادگی در توسعه سالم جنین مغز, همراه با توسعه ریه سالم. توصیه می شود زنان باردار به اندازه 40 درصد افزایش مصرف ویتامین a و تا 90 درصد در حین تغذیه با شیر مادر مصرف کنند. بهترین راه برای دریافت این بتاکاروتن از طریق مصرف غذاهای گیاهی بیشتر است.

2. ترویج سلامت پوست شما
ویتامین A به خوبی برای اثرات مفید خود را بر روی پوست شناخته شده, کمک به در رطوبت و همچنین کاهش تاثیر آسیب ماورای بنفش بر پوست. همچنین می تواند به کاهش احتمال سوختگی و سوزش خورشید که به دنبال قرار گرفتن طولانی مدت در معرض خورشید رخ می دهد کمک کند. اگر چه آن را نمی تواند عملکرد مسدود کردن آفتاب جایگزین, بسیار موثر است برای کاهش آسیب است که قادر به نفوذ به پوست.

3. کمک می کند تا حفاظت از بینایی
با افزایش سن، چشمان ما منوط به افزایش نرخ اکسیداسیون است که به ناچار بینایی را می شکند و میزان نوری را که وارد چشم می شود کاهش می دهد. وضعیت شایع شناخته شده به عنوان تخریب ماکولار مربوط به سن را می توان در نهایت منجر به کوری در صورت درمان نشده شتاب. بتاکاروتن و خانواده کاروتنوئیدهای مرتبط با آن می توانند به طور قابل توجهی به کاهش میزان این تخریب کمک کنند و به حفظ بینایی برای سال های آینده کمک کنند. بتا کاروتن مورد استفاده در رابطه با مواد مغذی مدرن مانند روی,ویتامین C و ویتامین E بهترین بیمه خود را برای سلامت چشم.

4. بهبود سلامت تنفسی

 
بتاکاروتن می تواند عملکرد ریوی را به طور قابل توجهی بهبود بخشد و به کاهش علائم بیماری تنفسی مانند آسم کمک کند. افرادی که میوه ها و سبزیجاتی را مصرف می کنند که سرشار از بتاکاروتن و بیوفلفونوئیدهای مرکبات هستند، ترشح مخاط در ریه ها را کاهش می دهند و همچنین فراوانی حملات آسمی، کوتاهی نفس و خس همراه را تجربه می کنند.

5. کاهش خطر قلبی
تحقیقات به طور مداوم نشان داده است که رژیم های غذایی بالا در ویتامین های آنتی اکسیدانی مانند ویتامین E و C در رابطه با بتا کاروتن به طور قابل توجهی خطر تجربه اپیزودهای قلبی عروقی از جمله بیماری عروق کرونر را افزایش می دهد. این بیماری ها توسط یک تشکیل دهنده بارش می شوند. از پلاک های آتروسکلروتیک در داخل دیواره رگ های خونی که جریان خون را کاهش می دهد و خطر سکته مغزی یا حملات قلبی را افزایش می دهد.

6. می تواند کمک به جلوگیری از سرطان
ویتامین های آنتی اکسیدان به لطف توانایی خود در کاهش آسیب اکسیداتیو و سرکوب جهش ناخواسته سلول ها در نتیجه به عنوان یک اقامت اصلی در پیشگیری از سرطان باقی مانده اند. حتی در موارد سلول های پیش سرطانی، بتاکاروتن نشان داده شده است که رشد سلول ها را کند می کند و به سیستم ایمنی بدن اجازه می دهد که از آن ها مراقبت کند.

7. کمک می کند تا ترویج سلامت مغز
با افزایش سن مغز شما ممکن است درجه ای از ظرفیت شناختی خود را از دست بدهد، که می تواند کیفیت زندگی شما را منفی تحت تاثیر قرار دهد. در افراد مستعد، آلزایمر و پارکینسون ممکن است نتیجه نهایی به ویژه هنگامی که با بار آسیب اکسیداتیو بالا همراه باشد. بتاکاروتن کمک می کند تا به کاهش آسیب اکسیداتیو بر روی مغز, کمک به شما حفظ بیشتر از عملکرد شناختی خود را و همچنین به حداقل رساندن خطر زوال عقل.

برای کسب اطلاعات بیشستر درمورد بتاکاروتن این ماده ارزشمند و خرید آن به اینجا مراجعه نمایید.

8. ممکن است کمک به جلوگیری از دیابت
دیابت نوع دوم معمولاً از عادات ضعیف سبک زندگی پیروی می کند که همراه با اختلال عملکرد انسولین و بدتر شدن تدریجی حساسیت به انسولین است. اعتقاد بر این است که التهاب و اکسیداسیون نقش به طور قابل توجهی در توسعه دیابت نوع دوم، تاثیر می گذارد تا آنجا که سلول ها در لوزالمعده مسئول تولید انسولین در درجه اول. علاوه بر میوه ها و سبزیجاتی که بار شاخص گلیسیمی پایین تری دارند، بتاکاروتن نشان داده شده است که خطر بی احساسی انسولین رخ می دهد. این نیز خود را به سادگی به دیابتی ها وام نیاز به مصرف گزینه های کربوهیدرات بهتر.

9. می تواند کمک به جلوگیری از شرایط سر و مو
کمبود بتاکاروتن و ویتامین A در رژیم غذایی می تواند منجر به خشکی پوست سر و افزایش احتمال رخ دادن سر سر شود. کمبود همچنین می تواند مو را به دنبال خشک و بی جان ترک کند. فکر می کنم از بتا کاروتن به عنوان داشتن خواص هیدراتینگ بر روی پوست سر, به حداقل رساندن خشکی و flaking مرتبط با سرفه.

10. کمک می کند تا کاهش علائم اسکلرودرما
اسکلرودرما یک وضعیت پوستی است که در طبیعت خود ایمنی دارد و در نتیجه پوست سخت می شود. یکی از عوارض این بیماری کاهش سطح ویتامین A خون است که می تواند با اطمینان از عرضه خوب بتاکاروتن دوباره پر شود. اگر چه بتا کاروتن این وضعیت را درمان نمی کند, می تواند کمک به کاهش حالت های التهابی مزمن مرتبط با این وضعیت, و بهبود حالت کلی پوست خشک و سخت.

11. کمک می کند تا کاهش جوش آکنه و علائم
آکنه یک وضعیت پوستی آزاردهنده است که میلیون ها نفر در سراسر جهان تجربه می کنند، به ویژه در حالی که بلوغ را پشت سر می گذاریم. مطالعات نشان داده اند که ویتامین A در کمک به مدیریت شیوع آکنه با کاهش تولید سبوم بسیار موثر است, سبوم بودن که ماده روغنی تولید شده توسط فولیکول ها که در نهایت مسدود کردن آنها و باعث عفونت های کوچک محلی شناخته شده به عنوان جوش رخ می دهد. بتا کاروتن به ویتامین A ترجیح داده می شود به عنوان آن را می توان به صورت مورد نیاز تبدیل برای اطمینان از ویتامین A به اندازه کافی است که همیشه در گردش خون.

12. درمان لکوپولکیا شفاهی
لکوپلکی دهان وضعیتی است که به طور معمول در افرادی که سیگار می کشند یا تنباکو می جوند یافت می شود و به صورت تکه های ضخیم سفید ظاهر می شود که بر روی آدامس یا گونه های داخل دهان یافت می شود. اگر چه در ظاهر اول آنها ممکن است مانند sores کانکر بزرگ به نظر می رسد, آنها در واقع رشد است که برای اکثر بخش خوش خیم در طبیعت. با این حال ، همانطور که با هر رشد خوش خیم ، آنها حمل خطر واقعی ابتلا به سرطان اگر وضعیت درست است. افرادی که مصرف مواد غذایی بالا در بتا کاروتن و یا استفاده از مکمل های آن گزارش بهبود و یا نتایج مطلوب عمومی.

13. بهبود دید در شب

 
افرادی که از گزارش ضعیف دید در شب رنج می برند بهبود بینایی پس از مصرف منظم ویتامین A یا بتا کاروتن غذاهای غنی از. اعتقاد بر این است که تمرکز نور بر روی شبکیه چشم را در شرایط کم نور بهبود می بخشد و این امکان را برای توانایی دیدن می دهد.

نتیجه
بتا کاروتن طرفدار بسیار با ارزش ویتامین است, در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود. حاشیه ایمنی آن عالی است، چیزی که در ویتامین های محلول در چربی شایع نیست. مسلما هر می تواند از مصرف بتا کاروتن بیشتر بهره مند شوند، بدون در نظر گرفتن اهداف کلی خود را.

https://www.naturalfoodseries.com/13-benefits-beta-carotene/

 

  • oil Castor

کاربردهای مونو سدیم گلوتامات کدامند؟

oil Castor | شنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ ب.ظ

کاربردهای مونو سدیم گلوتامات
مونو سدیم گلوتامات (MSG) که مونوزودیوم ال گلوتامات یا سدیم گلوتامات نیز نامیده می شود، ماده کریستالی سفید، نمک سدیم اسید آمینه گلوتامیک است که برای تشدید طعم طبیعی برخی غذاها استفاده می شود. مونوسودیوم گلوتامات (MSG) یک عنصر مهم در غذاهای چین و ژاپن است و به صورت تجاری در براث ها، سوپ ها، کنسرو و سبزیجات یخ زده، طعم دهنده و مخلوط ادویه، گراوی، گوشت، مرغ، و سس و در ترکیب های دیگر استفاده می شود. همچنین برای بالا بردن طعم تنباکو استفاده می شود و از نظر پزشکی برای درمان کما هپاتیک مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده به طور طبیعی در سطوح بالا در گوجه فرنگی و پنیر پارمسان وجود دارد.

مونوسودیوم گلوتامات (MSG)
بلورهای مونو سدیم گلوتامات (MSG) است.
سیج راس

MSG برای اولین بار به عنوان یک تقویت کننده طعم در سال ۱۹۰۸ توسط شیمیدان ژاپنی Ikeda Kikunaeشناسایی شد ، که متوجه شد که سهام سوپ ساخته شده از جلبک دریایی حاوی سطوح بالایی از این ماده است. MSG طعم منحصر به فرد، شناخته شده به عنوان اومامی -است که متفاوت از دیگر سلیقه های اساسی (تلخ، شور، ترش، شیرین) و در نتیجه طعم پیچیده گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، و سبزیجات را افزایش می دهد. کشف ایکدا منجر به تولید تجاری MSG از جلبک دریایی شد. هم اکنون با استفاده از یک فرایند تخمیر باکتریایی با نشاسته یا ملاس به عنوان منابع کربنی و نمک های آمونیوم به عنوان منابع نیتروژن تولید می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد مونو سدیم گلوتامات می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید و از قیمت و خرید آن اطلاع کسب کنید.

گزارش هایی وجود داشته است که MSG بلعیده شده در مقادیر زیاد ممکن است واکنش های فیزیکی مانند احساس سوزش، تنگی صورت یا فشار، و احساس سوزش در برخی افراد تولید کند. این واکنش های بیش از حد حساس، برای اولین بار در سال 1968 گزارش شده است، به عنوان مجموعه علائم MSGشناخته می شود —یا، به طور غیر رسمی تر، "سندرم رستوران چینی" چرا که آشپز در برخی از رستوران های چینی ممکن است MSG فوق العاده استفاده کنید. مطالعات بعدی هیچ ارتباط قطعی بین سندرم و مصرف سطوح طبیعی MSG نشان نداده اند، با این حال.

https://www.britannica.com/science/monosodium-glutamate
 

 

  • oil Castor

مونو سدیم گلوتامات چه ویژگی هایی دارد؟

oil Castor | شنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۰، ۰۵:۲۸ ب.ظ

G)

مونوسدیوم گلوتامات چیه؟

مونو سدیم گلوتامات که اغلب به اختصار MSG است، نمک سدیم اسید گلوتامیک است. The فرمول شیمیایی MSG C است5حسین8نه4Na و نام IUPAC آن سدیم ۲-آمینوپنتاندیوات است. از آنجا که شناخته شده است برای تشدید طعم گوشتی در مواد غذایی, گلوتامات مونورودیوم به طور گسترده ای به عنوان یک تقویت کننده طعم در صنعت مواد غذایی استفاده می شود.

این ترکیب برای اولین بار توسط شیمیدان ژاپنی کیکونای ایکدا در سال ۱۹۰۸ تولید شد. در دمای اتاق، MSG به عنوان یک جامد کریستالی وجود دارد که در رنگ سفید است. بوی متمایزی ندارد.

Monosodium Glutamate

کریستال های مونوسودیوم گلوتامات (MSG)

در میان نمک های سدیم، منیزیم، پتاسیم، و کلسیم اسید گلوتامیک، MSG محلول ترین نمک در آب است. مونو سدیم گلوتامات به cations سدیم گسست (Na+) و آنیون گلوتامات (C5حسین8نه4) هنگامی که در آب حل می شود.

ساختار مونوسودیوم گلوتامات

مولکول های MSG ویژگی پیوند یونی بین Na+ و C5حسین8نه4ساختار یک مولکول مونوسودیوم گلوتامات در زیر نشان داده شده است.

Monosodium Glutamate Structure

ساختار مونوسودیوم گلوتامات

در MSG جامد، یون گلوتامات در فرم zwitterion آن وجود دارد – O(C=O)CH(NH3+)(CH2)2(C=O) امید.

تهیه مونوسدیوم گلوتامات

سه روش رایج تولید مونوسودیوم گلوتامات در زیر ذکر شده است.

  • هیدرولیز برخی از پروتئین های گیاهی در حضور هیدروکلریک اسید.
  • سنتز شیمیایی با کمک آکریلونیتریل (CH2CHCN).
  • یک فرایند تخمیر باکتریایی شامل نشاسته یا ملاس است.

اکثر تولید MSG از طریق تخمیر باکتریایی انجام می شود. نمونه های تجاری این ترکیب معمولاً به صورت مونوهیدرات هستند.

خواص MSG

داده های شیمیایی

مونوسودیوم گلوتامات ج5حسین8نه4Na
توده مولر Anhydrous: 169.11 گرم / خال; مونوهیدرات: ۱۸۷٫۱۲ گرم/خال
نقطه ذوب 232امیدج
نقطه جوش تجزیه می کند

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مونو سدیم گلوتامات به لینک زیر مراجعه کنید و خرید کنید.

https://asemantejarat.com/%d9%85%d9%88%d9%86%d9%88-%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%da%af%d9%84%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%85%d8%a7%d8%aa-mono-sodium-glutamate-msg/

خواص فیزیکی

  • این ترکیب در دمای اتاق جامد است و ظاهری سفید و بلوری دارد.
  • مونوسودیوم گلوتامات بی بو است.
  • یک محلول اشباع MSG در آب دارای چگالی ۲۶٫۲ گرم در هر سانتی متر مکعب در دمای ۲۰امید
  • MSG در آب بسیار محلول است; محلول بودن آن در آب مربوط به ۷۴۰ گرم بر لیتر است.

خواص شیمیایی

  • هنگامی که به درجه حرارت بالاتر از 232 گرمامیدج، این ترکیب تجزیه می شود تا دودهای سمی حاوی اکسیدهای نیتروژن و سدیم آزاد شود.
  • محلول های مونوسودیوم گلوتامات دارای مقادیر pH بین ۶٫۷ تا ۷٫۲ هستند.
  • هنگامی که سرد به درجه حرارت زیر -8امیدج، این ترکیب به عنوان پنتاهیدرات متبلور می شود.

استفاده از مونوسودیوم گلوتامات چه هستند؟

مونوسودیوم گلوتامات طعم اومامی دارد و طعم های گوشتی را هنگامی که به برخی غذاها اضافه می شود تشدید می کند. بنابراین یکی از کاربردهای اولیه آن در صنایع غذایی است. برخی دیگر از استفاده های مهم MSG در زیر ذکر شده است.

  • این ترکیب در چندین کنسرو محصولات غذایی و مخلوط ادویه استفاده می شود.
  • MSG اغلب به تنباکو اضافه می شود تا طعم آن افزایش یابد.
  • همچنین استفاده در درمان کما هپاتیک را پیدا می کند.
  • MSG جزء مهمی از چندین محصول رشته فرنگی رامن فوری است.

مونوسودیوم گلوتامات با علائم متعددی مانند سردرد، احساس سوزش، و احساس سوزش همراه بوده است. به این علائم در مجموع «سندرم رستوران چینی» گفته می شود. با این حال، داده های مطالعات متعدد حاکی از آن است که هیچ ارتباطی بین این سندرم و MSG وجود ندارد. این ترکیب یک افزودنی غذایی مجاز در بیشتر کشورها است.

 

سوالات اغلب پرسیده شده

مونوسودیوم گلوتامات چگونه ساخته می شود؟

MSG به طور طبیعی در تعدادی از غذاها از جمله گوجه فرنگی و پنیر رخ می دهد. امروزه MSG به جای استخراج و تبلور MSG از براث جلبک دریایی، توسط تخمیر نشاسته، دانه های قند، نیشکر یا ملاس ایجاد می شود. فرایند تخمیر شبیه است که برای تولید ماست، سرکه و شراب استفاده می شود.

مونوسدیوم گلوتامات از چه چیزی ساخته شده است؟

مونوسودیوم گلوتامات بیش از ۱۰۰ سال پیش توسط یک شیمیدان ژاپنی به نام کیکونای ایکدا کشف شد که آن را از جلبک دریایی به دست آورد و متوجه شد که خواص افزایش طعم غیرمعمول دارد. به گزارش FDA، MSG امروزه با تخمیر نشاسته، سوسک قند، نیشکر، یا ملاس ساخته می شود.

مونوسودیوم گلوتامات برای چه استفاده می شود؟

اسید گلوتامیک به طور طبیعی در پیاز، کشمش، پنیر، قارچ و دیگر غذاها وجود دارد. MSG به عنوان یک تقویت کننده طعم در صنعت مواد غذایی با طعم اومامی است که تشدید طعم گوشتی، شور از مواد غذایی استفاده می شود، به عنوان گلوتامات به طور طبیعی رخ می دهد در محصولات مانند خورش و سوپ گوشت.

مونوسودیوم گلوتامات چگونه کار می کند؟

مونوزوم گلوتامات (MSG) نمک سدیم اسید گلوتامیک است و یک اسید آمینه غیر ضروری است. جالب اینجاست که اسید گلوتامیک خود طعم اومامی ندارد، اما MSG در غذا باعث تحریک گیرنده های گلوتامات در جوانه های کام می شود. آنها سیگنال ها را رله می کنند، طعم مشخصه را به مناطق متمایز مغز راه اندازی می کنند.

چرا MSG برای سلامتی شما بد است؟

بحث های زیادی در درون فرهنگ سلامت طبیعی اطراف MSG وجود دارد. آسم، سردرد و حتی آسیب مغزی گزارش شده است. در مقایسه، بیشتر منابع رسمی مانند FDA می گویند MSG بی خطر است.

https://byjus.com/chemistry/monosodium-glutamate/#:~:text=Monosodium%20glutamate%20%28MSG%29%20is%20the%20glutamic%20acid%20sodium,characteristic%20taste%2C%20to%20distinct%20regions%20of%20the%20brain.

  • oil Castor

اسانس بابونه رومی چه خواصی دارد

oil Castor | پنجشنبه, ۲۶ فروردين ۱۴۰۰، ۱۱:۱۷ ق.ظ

روغن اساسی بابونه رومی به مبارزه با احساس افسردگی کمک می کند زیرا به عنوان تقویت کننده روحیه طبیعی عمل می کند. بابونه رومی همچنین دارای خواص ضد اسپاسم است که می تواند دردهای بدن و گرفتگی های قاعدگی را که معمولاً به PMS مربوط می شوند ، تسکین دهد. علاوه بر این ، به دلیل خاصیت شل کنندگی ، یک درمان ایده آل برای علائم PMS است.

                                                                       See the source image
چگونه از اسانس بابونه رومی استفاده کنیم؟
اسانس بابونه رومی در فروشگاه های بهداشت و آنلاین موجود است. این ماده می تواند پخش شود ، به صورت موضعی روی پوست قرار گرفته و به صورت داخلی مصرف شود. در اینجا چند روش آسان برای استفاده از روغن بابونه رومی آورده شده است: برای مبارزه با اضطراب و افسردگی ، 5 قطره را پخش کرده یا مستقیماً از بطری استنشاق کنید.

خواص جادویی روغنهای اساسی چیست؟
در این مقاله ، ما در مورد بسیاری از کاربردهای جادویی روغنهای اساسی بحث خواهیم کرد PLUS یک نمودار خاصیت جادویی روغن ضروری برای شما فراهم می کند که می توانید برای استفاده های بعدی آن را پین کرده و ذخیره کنید. روغنهای اساسی روغنهای بسیار غلیظی هستند که از گیاهان گرفته می شوند.
نمودار خاصیت جادویی روغن ضروری و کاربردهای جادویی

بهترین و باکیفیت ترین اسانس بابونه رومی را از اسانس پارس می توانید تهیه کنید.

روغن بابونه رومی چگونه به PMS کمک می کند؟
این ماده قدرت تسکین احتقان مخاط ، تحریکات ، تورم و بیماری های پوستی را دارد که با علائم آلرژی فصلی همراه است. روغن بابونه رومی هنگامی که به صورت موضعی استفاده می شود به رفع تحریکات پوستی کمک می کند که ممکن است به دلیل حساسیت غذایی یا حساسیت باشد. 3. به تخفیف علائم PMS کمک می کند
مزایا و کاربردهای روغن ضروری بابونه رومی - دکتر آکس


اطلاعات روغن ضروری چیست؟
اطلاعات اسانس ارائه شده در AromaWeb فقط برای اهداف آموزشی در نظر گرفته شده است. ارجاع به اطلاعات ایمنی ، مواد تشکیل دهنده و درصد ، اطلاعات عمومی است. داده ها لازم نیست کامل باشند و دقیق بودن آنها تضمین نشده است.
 

 

  • oil Castor

مونوپروپیل گلیکول چیست؟

oil Castor | سه شنبه, ۲۴ فروردين ۱۴۰۰، ۰۸:۱۴ ب.ظ

مونوپروپیلن گلیکول چیست؟
مونوپروپیلن گلیکول چیست؟ مونوپروپیلن گلیکول (MPG) یک مایع آلی بی رنگ است. نام شیمیایی "propane1،2-diol" با فرمول C3H802 است. نام های عمومی پروپیلن گلیکول (PG) و مونوپروپیلن گلیکول (MPG) است. پروپیلن گلیکول را می توان در گریدهای مختلف تولید کرد. کنترل شده ترین درجه پروپیلن گلیکول USP / EP نام دارد و طبق استانداردهای بالای صنعت تولید و توزیع می شود. درجه معمولی PG را درجه صنعتی می نامند. هر دو درجه ممکن است با مارک های مختلف به بازار عرضه شوند.
مونوپروپیلن گلیکول (MPG) به عنوان یک حلال عمل می کند ، مایعات نامحلول را متصل و تثبیت می کند ، نقطه انجماد در آب را کاهش می دهد ، نقطه جوش را افزایش می دهد و ثبات عالی را با نقاط جوش فراهم می کند و جوش زیاد را ارائه می دهد. از نظر شیمیایی خنثی است ، یعنی معمولاً با مواد دیگر واکنش نشان نمی دهد.
MPG به عنوان پاک کننده مواد غذایی و آرایشی برای حفظ سطح رطوبت در محصولات استفاده می شود.
به دلایل مختلف از MPG به عنوان ضد یخ استفاده می شود. به عنوان افزودنی برای خنک کننده موتور ، لوله های آب خانگی و سیستم های پردازش غذا. این برنامه ها
از آنجا که مونوپروپیلن گلیکول غیر سمی است ، استفاده از آن در رژیم هایی که ممکن است باعث بلعیدن تصادفی شود ، بی خطر است. این یک مزیت بزرگ به MPG نسبت به ضد یخ های دیگر می دهد.

                                                                            


موارد استفاده از مونوپروپیلن گلیکول

خروجی اصلی مونوپروپیلن گلیکول (MPG) در رزینهای پلی استر غیراشباع (UPR) است که در پوششهای سطحی و رزینهای تقویت شده با الیاف شیشه استفاده می شود. دومین مصرف کننده بزرگ مایعات کاربردی مانند ذوب و ضد یخ است.
از مونوپروپیلن گلیکول در نرم کننده ها و مایعات ترمز هیدرولیکی نیز استفاده می شود. سایر موارد استفاده شامل شوینده های غیر یونی و به عنوان مرطوب کننده در صنایع دارویی ، آرایشی ، خوراک دام و دخانیات است. همچنین یک حلال و استخراج عالی است.
مونوپروپیلن گلیکول گاهی اوقات به عنوان درجه ای از فارماکوپیا طبقه بندی می شود یا برای استفاده در محصولات دارویی مناسب است این مزایا و مضرات مونوپروپیلن گلیکول است.

مونوپروپیل گلیکول را از اینجا با بهترین قیمت و کیفیت مشتریان می توانند تهیه کنند.

مونو پروپیلن گلایکل چیست؟

تولید مونوپروپیلن گلیکول

مونوپروپیلن گلیکول چیست؟ مونوپروپیلن گلیکول (MPG) با هیدراتاسیون PO تولید می شود و همچنین واکنش باعث تولید دیپروپیلن گلیکول ، تری گروپیلن گلیکول و مقادیر کمی گلیکول می شود. تولید آن با در دسترس بودن PO انجام می شود و MPG اضافی می تواند برای تعادل PO تولید شود.
علاقه زیادی به تولید MPG از منابع تجدید پذیر مانند گلیسیرین وجود دارد. گلیسیرین محصول جانبی تولید بیودیزل است و رونق در پروژه های بیودیزل باعث تحریک کار توسعه در MPG تجدید پذیر (RMPG) می شود.
تولیدکنندگان MPG می گویند ، رقابت در هزینه و قابلیت اطمینان طولانی مدت تأمین گلیسیرین مسئله مهمی برای تولید MPG و همچنین پیچیدگی فرآیند است.


بازار مونوپروپیلن گلیکول

بازار اروپا در حال حاضر با عرضه و تقاضای متعادل ثبات دارد. برخی از تولیدکنندگان می گویند تقاضا برای این ماده به تدریج در حال بهبود است ، اگرچه اروپا از بقیه جهان عقب است. آسیا با حدود 6-7 درصد در سال قوی ترین منطقه رشد در جهان است. ظرفیت جهانی بیش از 1.5 میلیون تن در سال است.
پیش بینی می شود که بازار جهانی مونوپروپیلن گلیکول بین سالهای 2020 و 2030 به سرعت رشد کند. افزایش استفاده در صنایع مختلف مصرف کننده نهایی مانند رنگ و پوشش ، کالاهای مصرفی ، مواد غذایی و دارویی باعث رشد بازار جهانی مونوپروپیلن گلیکول می شود.
بازار جهانی مونوپروپیلن گلیکول بر اساس عوامل کلیدی مختلف مانند استفاده نهایی ، کانال های فروش ، منابع ، برنامه ها و منطقه تقسیم شده است. طبق منابع ، بازار تولید آن به گلیسرول و پروپیلن اکسید تقسیم می شود.
افزایش استفاده از مونوپروپیلن گلیکول در تولید مواد شوینده غیر یونی مورد استفاده در صنایع تصفیه قند ، روغن و کاغذ یکی از عوامل اصلی رشد بازار است.
از مونوپروپیلن گلیکول همچنین در تولید محصولات آرایشی مختلف مانند صابون ، شامپو ، دستمال مرطوب کودک ، وان حباب دار و مرطوب کننده ها استفاده می شود. این نشان دهنده پتانسیل تقاضای بازار برای این ماده است.
در بخشهای صنعتی نیز استفاده می شود. به طور گسترده ای در تقسیم بال هواپیما و باند فرودگاه ، عوامل ضد یخ و خنک کننده موتور استفاده می شود. علاوه بر این ، استفاده روزافزون از این ماده شیمیایی در صنایع غذایی برای تولید مواد افزودنی غذایی و مواد معطر و طعم دهنده ها و رنگ های خوراکی از رشد بازار حمایت می کند. بازار جهانی منوپروپیلن گلیسن ماهیتی متوسط ​​و چندپاره دارد. حضور فعالان بی شماری نشان می دهد که فضای بازار رقابت برای این ماده بسیار شدید است. فروشندگانی که در این بازار فعالیت می کنند از روش های مختلفی برای حفظ موقعیت پیشرو خود استفاده می کنند. برخی از مهمترین استراتژیهای فرآیند امروز ، مشارکت ، ادغام و همکاری است.
بسیاری از شرکت ها بر تقویت توانایی تولید خود متمرکز شده اند. علاوه بر این ، چندین فروشنده بر تقویت کانال های فروش خود متمرکز شده اند. تمام این حرکات اندیکا است.

https://persianutab.com/what-is-monopropylene-glycol/?lang=en

  • oil Castor

کاربردهای مونو پروپیل گلیکول چیست؟

oil Castor | سه شنبه, ۲۴ فروردين ۱۴۰۰، ۰۸:۱۰ ب.ظ

در این ماه ما کانون توجه مونوپروپیلن گلیکول هستیم. یک ماده شیمیایی کاملاً متنوع که در ترکیب گسترده ای از صنایع از مواد آرایشی و دارویی گرفته تا کشاورزی ، مواد غذایی و سیگارهای الکترونیکی استفاده می شود.

مونو پروپیلن گلیکول (با فضای خالی یا بدون آن) مایعی چسبناک ، بی رنگ و بدون بو است. این ماده خاصیت رطوبت زنی دارد (به راحتی رطوبت هوا را جذب می کند) و در همه جیره ها با آب ، الکل ها ، استرها ، کتون ها و آمین ها قابل اختلاط است.

مونوپروپیلن گلیکول که از پروپیلن اکسید گرفته شده است ، با نام مترادف شیمیایی MPG ، Propane-1،2-Diol ، PG نیز ساخته می شود و فرمول شیمیایی C3H8O2 را به همراه دارد. این تحت CAS شماره: 57-55-6 ذکر شده است و هیچ طبقه بندی در CLP ندارد ، برای سلامتی خطرناک نیست و برای حمل و نقل خطرناک طبقه بندی نمی شود.

 

                                                                   See the source image

آیا مونوپروپیلن گلیکول همان پروپیلن گلیکول است؟
بله ، PG (پروپیلن گلیکول) فقط نام دیگری برای MPG (مونوپروپیلن گلیکول) است بنابراین دقیقاً همان ماده شیمیایی است.

چه درجه هایی از مونوپروپیلن گلیکول وجود دارد؟
Monarch Chemicals یکی از تأمین کنندگان عمده مونوپروپیلن گلیکول در انگلستان است و سه درجه مختلف مناسب برای طیف وسیعی از کاربردها را ارائه می دهد.

مونو پروپیلن گلیکول USP: با درجه خلوص فوق العاده بالا ، این درجه MPG در صنایع غذایی ، طعم دهنده ها ، داروسازی ، لوازم آرایشی و سیگار الکترونیکی استفاده می شود.

درجه فنی مونو پروپیلن گلیکول: درجه MPG معمولاً در محصولات ضد یخ ، خنک کننده ، مایع زدایی و به عنوان گلیکول چیلر استفاده می شود.

درجه تغذیه مونو پروپیلن گلیکول: این درجه MPG در اروپا تولید و تحت FEMAS (طرح تضمین مواد غذایی) برای استفاده در کاربردهای خوراک دام ثبت شده است.

 

بازرگانی آسمان تجارت بهترین انواع مواد شیمیایی مانند مونوپروپیل گلیکول را به مشتریان می فروشد.

مونو پروپیلن گلیکول برای چه استفاده می شود؟
طیف گسترده ای از کاربردها برای MPG در انواع صنایع مختلف وجود دارد از جمله استفاده در کشاورزی ، مواد آرایشی ، خنک کننده ها ، مواد یخ زدایی ، سیگار الکترونیکی و محصولات vape ، دارویی ، مراقبت های شخصی و در تولید تعدادی از محصولات نهایی از جمله رنگ و جوهر

مونو پروپیلن گلیکول در غذای حیوانات: مونوپروپیلن گلیکول برای کمک به فرمولاسیون گلوکز در تعادل دوباره انرژی منفی تجربه شده در بشکه های لبنی ، به ویژه در دوره های زایمان ، عمل می کند. این دارو را می توان به صورت خوراکی و گاوهای شیری از طریق drencher ، همراه با سیستم رباتیک یا مخلوط با خوراک تجویز کرد. MPG به عنوان یک منبع انرژی در دسترس در درمان و پیشگیری از کتوزیس عمل می کند و دارای ارزش انرژی 23.6 Mj / Kg است

مونو پروپیلن گلیکول در آب vape: مونو پروپیلن گلیکول USP در آب vape به عنوان حامل استفاده می شود ، به طور موثر عطر و طعم بیشتری را نسبت به گلیسیرین گیاهی (VG) در vape شما حمل می کند. این همچنین فراهم می کند که "گلو ضربه" بسیاری از افراد سیگاری سابق به دنبال.

مونو پروپیلن گلیکول در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی: مونوپروپیلن گلیکول USP به طور گسترده ای در اکثر محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله مرطوب کننده ها ، شامپوها ، ژل های دوش ، عطرها و صابون ها استفاده می شود. به دلیل خاصیت رطوبت زنی ، رطوبت را در خود حفظ می کند ، بنابراین باعث افزایش ظاهر پوست می شود. در عطرها رایحه ای به همراه دارد و به عنوان ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ از آن به عنوان رقیق کننده استفاده می شود.

مونو پروپیلن گلیکول در غذا و نوشیدنی: مونوپروپیلن گلیکول در بسیاری از غذاهای آماده و با ماندگاری طولانی برای حفظ رطوبت و حفظ کیفیت وجود دارد.

مونو پروپیلن گلیکول در یخ زدایی ها: مایعات ضد یخ مبتنی بر پروپیلن گلیکول ، به ویژه در یخ زدایی هواپیما ، اغلب ترکیبی از آب ، مهارکننده های خوردگی و پروپیلن گلیکول است که برای از بین بردن یخ و برف کار می کند در حالی که به عنوان یک عامل کاهش دهنده انجماد نیز عمل می کند. (نقطه انجماد MPG یک بار با آب مخلوط می شود). انواع این محصول حاوی عوامل ضخیم کننده است تا به چسبیدن آن به سطوح کمک کند تا میزان یخ تشکیل شده در هنگام برخاست و فرود را کاهش دهد.

گلیکول ها در مایع انتقال گرما: در مایعات انتقال گرما ، مونوپروپیلن گلیکول برای محافظت در برابر یخ زدگی آن اضافه می شود و به عنوان یک گلیکول غیر سمی در مقایسه با سایر گلیکول ها (اتیلن گلیکول) می تواند با خیال راحت در مواردی که ممکن است تماس غذایی اتفاقی داشته باشد ، استفاده شود (به عنوان مثال در چیلرهای مخمر غوطه وری که در آن یک سیم پیچ خنک کننده برای کنترل دما در هنگام تخمیر از مخازن تهویه استفاده می شود). گلیکول ها همچنین جریان آب ثابت را در دمای کار انتخاب شده حفظ می کنند. با این حال ، استفاده از گلیکول با مهارکننده های اضافی (مانند محدوده گلیکولهای مهار شده Monarch's MonCool) مهم است تا از این طریق مقیاس و خطر خوردگی برای محافظت از فلز کاهش یابد.

از دیگر کاربردهای مونوپروپیلن گلیکول می توان به استفاده در تولید رزین های پلی استر ، به عنوان ماده ای در مایعات دستگاه مه مخصوص اثر خاص و در ساخت رنگ ، جوهر ، پوشش های سطحی و روان کننده ها اشاره کرد.

https://www.monarchchemicals.co.uk/Information/News-Events/722-/What-is-Mono-Propylene-Glycol

  • oil Castor

روش تولید پودر کاکائو

oil Castor | يكشنبه, ۲۲ فروردين ۱۴۰۰، ۰۱:۱۷ ق.ظ

تولید پودر کاکائو و کره کاکائو
پودر کاکائو به طور گسترده ای در تولید محصولات پایه کاکائو به عنوان نوشیدنی ، پر کردن کیک ، بستنی و غیره استفاده می شود. برای تبدیل مشروبات کاکائو (مشروب کاکائو به طور کلی قلیایی شده) به پودر کاکائو ، فرآیند چربی زدایی با فشار دادن مشروبات الکلی در یک فشار مکانیکی یا هیدرولیکی در دمای 400–500 بار و دمای 90–100 درجه سانتیگراد انجام می شود. به این ترتیب بخشی از چربی (کره کاکائو) از بین می رود و کیک کاکائو (پودر کاکائو فشرده) تولید می شود. پودر کاکائو از خرد کردن کیک کاکائو بدست می آید. به طور کلی محتوای چربی پودر کاکائو 10-24 است. کره کاکائو حاصل از پرس ، به عنوان ماده ای برای شکلات و بسیاری از محصولات مشتق شده از کاکائو ، جدا شده ، فیلتر می شود و دوباره مورد استفاده قرار می گیرد.

                                                              See the source image

پودر کاکائو 17.5
پودر کاکائو از اسلب ذرات بو داده دانه کاکائو بوجود آمده هنگام استخراج کره کاکائو تولید می شود. از آنجا که با فشار دادن همه کره کاکائو از بین نمی رود ، بنابراین ذرات با لایه نازکی از کره کاکائو پوشانده می شوند ، در کل محتوای چربی پودر کاکائو از 8 تا 26 درصد متغیر است. این ذرات جامد (پودر کاکائو) اساس عطر و طعم شکلات هستند (و نه آنطور که تصور می کنید - کره کاکائو). در نتیجه ، پودر کاکائو غلیظ ترین شکلات موجود است. همچنین در آشپزی و شکلات سازی بسیار متنوع است ، همچنین دارای PH حدود 5 است (McGee، 2004؛ Wolfe and Shazzie، 2005). بعضی اوقات (به ویژه در اروپا و ایالات متحده) ، دانه های کاکائو ، چه قبل یا بعد از بو دادن ، با یک ماده قلیایی مانند کربنات پتاسیم درمان می شوند و پس از آن به صورت پودر کاکائو خرد می شوند. این روش درمانی بعضاً به دلیل مخترع آن - کنراد ون هوتن - شکلات ساز هلندی ، "هلندینگ" نامیده می شود. این فرآیند به طور موثری pH کاکائو را به 7 تا 8 می رساند. این تأثیر در کاهش سطح مواد قابض قابض ، تلخ و مولکول های بو داده و کارامل مانند (پیرازین ها ، تیازول ها ، پیرون ها و فورانئول) است. این اثر یک پودر کاکائو با رنگ تلخ و قابض کمتر است و از طعم ملایم تر و رنگ آن تیره تر از پودر کاکائو سنتی است. کاکائو "خراشیده" می تواند در سایه های مختلف از قهوه ای روشن تا سیاه نزدیک هر یک با مشخصات نرم و طعم ملایم خود ظاهر شود.

بازرگانی آسمان تجارت باکیفیت ترین پودر کاکائو را به مشتریان می فروشد.

جنبه های کیفیت
پودر کاکائو در بسته بندی های خرده فروشی به مصرف کنندگان فروخته می شود. با این حال ، بیشتر پودر کاکائو به عنوان یک رنگ و طعم در سایر محصولات مانند مصرف پودرهای دسر ، شیر شکلات استریل شده ، کیک شکلاتی ، بستنی و غیره به دست مصرف کننده می رسد. بیشتر پودر کاکائو تولید شده به عنوان ماده ای به سایر تولیدکنندگان مواد غذایی فروخته می شود. چنین محصولی از نظر میکروبیولوژی ، قوام ، خلوص و سایر عوامل باید جنبه های کیفی لازم را برای تأمین نیاز کاربر داشته باشد. در مورد پودر کاکائو ، این تنها در صورت حفظ روشهای دقیق تولید کاملاً برآورده می شود ، دلیل این امر وجود تعدادی از مشکلات است که پودر کاکائو را در یک گروه پرخطر قرار می دهد:


دانه های کاکائو فرایند تخمیر را طی می کنند ، که باعث می شود تعداد زیادی باکتری روی پوسته لوبیا ایجاد شود.


در طی تخمیر دما تا 50 درجه سانتیگراد افزایش می یابد ، که اسپورهای مقاوم در برابر حرارت را روی لوبیا می گذارد. اینها ممکن است در روند عقیم سازی شیر شکلات تداخل ایجاد کنند.


پس از تخمیر ، دانه های کاکائو در هوای آزاد خشک می شوند و باعث آلودگی با فضولات پرندگان می شوند. بنابراین باکتری های سالمونلا را می توان در دانه های کاکائو خام یافت.


باکتریهایی که در توده کاکائو وجود دارند ، در طی فرآیند آسیاب شدن توسط چربی احاطه می شوند. چربی از آنها محافظت خوبی می کند و نشان داده شده است که سالمونلا می تواند ماه ها در شکلات زندگی کند. همچنین ، هنگام خوردن شکلات ، باکتری ها در معده در برابر اسیدیته طبیعی آن محافظت می شوند.


از پودر کاکائو در بسیاری از مواد غذایی مختلف استفاده می شود ، که با فرایندهای تولید مختلف ساخته می شود ، به ماندگاری متفاوت و محتوای رطوبت متفاوت نیاز دارد. از آنجا که سازنده کاکائو همیشه نمی داند چگونه از این پودر استفاده می شود ، تمام محصول باید از سخت ترین مشخصات بهداشتی برخوردار باشد. (به SPOILAGE مراجعه کنید | فساد باکتریایی.)

مواد افزودنی - پر کردن کرم ها ، مواد معطر ، کاکائو و شکلات
Karl F. Tiefenbacher ، در ویفر و وفل ، 2017

5.5.7 پودر کاکائو در پر کردن کرم های ویفر و وافل
کرم های کاکائو (شکلاتی) با پودر کاکائو تهیه می شوند. فقط در چند مورد

، ما آنها را حاوی "شکلات واقعی" می دانیم. سپس کرم پر کننده حاوی حداقل درصد کمی CM یا کره کاکائو است. کرم های کاکائو که مورد پسند مصرف کنندگان قرار دارند از نظر منطقه ای کاملاً متفاوت هستند و با سطح پودر کاکائو در بازه ای از 3٪ تا 12٪ ارتباط دارند. جدول 5.14 چند نمونه از دستور العمل ها را با محتوای پودر کاکائو در سطوح مختلف ارائه می دهد.

جدول 5.14. نمونه کرم کاکائو - از روشن تا تاریک

مواد تشکیل دهنده A
نور B
متوسط ​​C
تاریک
چربی کرم 37 35 34
لسیتین 0.1 0.1 0.1
طعم ، شکلات 0.05 0 0
وانیلین 0.01 0.01 0.01
پودر کاکائو 4 8 12
شیر خشک بدون چربی 4 4 0
دکستروز 0 5 0
شربت گلوکز خشک ، پودر 0 8 0
نشاسته 5 0 0
شکر ، پودر 50 40 54
نرمی کرم به شدت به نوع چربی اعمال شده بستگی دارد. محتوای چربی بالاتر ، مقداری از تلخی کاکائو را می پوشاند. برای کرم های چربی شکر ، هنگام استفاده برای ویفر ، میزان رطوبت پودر کاکائو باید کمتر از 4.5 درصد باشد. هر دو پودر کاکائو طبیعی و قلیایی برای کرم های کاکائو کاربرد دارند.

پودرهای قلیایی دارای یک رنگ تیره تر هستند ، که مربوط به درصد کمتری است که برای شدت رنگ خاصی لازم است. عطر و طعم قوی تر کاکائو از پودرهای قلیایی متوسط ​​بیشتر با سطح پایین تر از حد برابر می شود. با این حال سطح قند بالاتر خواهد بود مگر اینکه با مواد گران قیمت دیگری جایگزین شود.

پودر کاکائو طبیعی مزایایی دارد:


تلخی طبیعی مقداری شیرینی قند را به خوبی جبران می کند. برای شدت خاصی از رنگ ، شما در مقایسه با پودرهای قلیایی به مقدار بیشتری نیاز دارید ، که باز هم شیرینی کرم را کاهش می دهد


پودر طبیعی هزینه کمتری دارد


پودر طبیعی در مقایسه با پودرهای قلیایی در پلی فنل های کاکائو "سالم" بیشتر است

روشنایی یا تیرگی کرم کاکائو در درجه اول به رنگ پودر کاکائو و درصد استفاده شده بستگی دارد. با این حال ، نکات اضافی وجود دارد:


هر هوادهی کرم شدت رنگ را کاهش می دهد.


هرچه دانه بندی شکر ریزتر باشد ، رنگ یک کرم کاکائو سبک تر است. سایر مواد "سفید" مانند نشاسته در کرم های اقتصادی به همین ترتیب عمل می کنند.

نوشیدنی های کافئین دار ، رفتار و ساختار مغز
O.J. Onaolapo ، A.Y. Onaolapo ، در نوشیدنیهای حاوی کافئین و کاکائو ، 2019

5.2.4.3 شکلات و مغز
پودر کاکائو و شکلات به عنوان منابع غنی از فلاونوئیدها شناخته شده اند ، به طور عمده فلاوانول ها ، که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی هستند ، فوایدی برای سلامت قلب و عروق و اخیراً اثرات مفیدی بر شناخت و عملکرد مغز دارند (فیلد و همکاران ، 2011) ؛ نهلیگ ، 2013 ؛ سوکولوف و همکاران ، 2013 ؛ شوکی و همکاران ، 2017). فلاونوئیدها هنگام جذب در مناطقی از مغز مانند هیپوکامپ که در یادگیری و حافظه تعدیل می کنند نفوذ کرده و جمع می شوند. اعتقاد بر این است که flavanols ، که بیشتر به شکل اپی کاتچین وجود دارد ، از طریق فعل و انفعالات مستقیم با آبشارهای سلولی که بیان پروتئین های تعدیل عصبی و محافظت عصبی را کنترل می کنند ، باعث عملکرد عصبی ، اتصال مغز و نوروژنز می شوند ، عمل می کنند (ویلیامز و اسپنسر ، 2012). آنها همچنین با افزایش جریان خون مغزی و آنژیوژنز عمل می کنند (فیشر و همکاران ، 2006 ؛ شرودر و همکاران ، 2006 ؛ سوروند و همکاران ، 2008 ؛ نهلیگ ، 2013). تعدادی از مطالعات گزارش کرده اند که مصرف طولانی مدت فلاوانول های کاکائو منجر به تقویت شناخت عصبی با بهبود سن و بیماری در کاهش شناخت می شود (Desideri و همکاران ، 2012 ؛ Mastroiacovo و همکاران ، 2015). اعتقاد بر این است که فلاونوئیدها با تعدیل مسیرهای سیگنالینگ درگیر در پردازش حافظه طبیعی ، بر عملکرد شناختی تأثیر می گذارند ، اگرچه مکانیسم های دقیق عمل هنوز در حال مطالعه هستند. چند مطالعه بر این عقیده است که فلاوانولهای کاکائو آنژیوژنز را تحریک می کنند ، عملکرد اندوتلیال را بهبود می بخشند و ژنهای کنترل کننده یادگیری را در هیپوکامپ موش تنظیم می کنند (ون پراگ و همکاران ، 2007).

معمولاً پذیرفته شده است که خوردن شکلات باعث بهبود خلق و خو می شود و باعث می شود افراد نسبت به خود احساس خوبی داشته باشند. و شکلات اغلب با راحتی عاطفی همراه است. اعتقاد بر این است که این اثر مربوط به توانایی کربوهیدراتها ، شکلات شامل ترویج احساسات مثبت مشابه از طریق ترشح چند پپتید در روده و مغز است (Parker et al.، 2002). خوردن شکلات با افزایش سطح اندورفین در مغز (که باعث کاهش درد و کاهش استرس می شود) (Benton and Donohoe، 1999) ، تحریک آزاد سازی سروتونین (انتقال دهنده عصبی ضد افسردگی) و تحریک ترشح دوپامین از طریق پیش ساز دوپامین تیروزین (که همچنین در شکلات وجود دارد) یا توسط لیپید آناندامید (که یک لیگاند درون زا برای گیرنده کانابینوئید موجود در کاکائو به مقدار کم است). از این رو ، شکلات همچنین ممکن است با سیستم انتقال دهنده عصبی برای تعدیل اشتها ، پاداش و تنظیم خلق و خو تعامل داشته باشد (Nehlig، 2013؛ Hamburg et al.، 2014).

https://www.sciencedirect.com/topics/agricultural-and-biological-sciences/cocoa-powder

  • oil Castor