روغن ها

اطلاعات فنی و دستورالعمل استفاده از سوربات پتاسیم

oil Castor | يكشنبه, ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۲۴ ب.ظ

سوربات پتاسیم نسخه 11/2003
- E 202، نگهدارنده مواد غذایی برای
ذخیره شیرین و شراب - صفحه 1/1
اطلاعات فنی و دستورالعمل استفاده
اطلاعات کلی:
سوربات پتاسیم نمک است
اسید سوربیک نمک دارای یک
حلالیت در آب بهتر از
اسید. به دلیل ایمنی طولانی مدت آن
سابقه و غیر سمی سوربات پتاسیم در بسیاری استفاده می شود
غذاهایی برای مهار متابولیسم
و رشد کپک ها و
مخمرها اثر نگهدارنده
اسید سوربیک، آزاد شده از
سوربات پتاسیم در محیط های اسیدی ناشی از مهار آنزیم های متابولیسم میکروبی است.
کاربرد در شراب و محصولات مرتبط:
به طور کلی سوربات پتاسیم
ممکن است برای جلوگیری از هر یک استفاده شود
تخمیر مخمر یا قالب در
محصولات استریل حاوی
شکر قابل تخمیر (باقی مانده).
و تعداد کمی میکروبی
شمارش می کند.
به عنوان مثال ثبات از
ذخیره شیرین حاصل از الف
ترکیبی از میکروبی کم
حداقل با فیلتراسیون خوب حساب می شود
100 میلی گرم SO2 آزاد در لیتر
در برابر باکتری ها و اکسیداسیون
و افزودن پتاسیم
سوربات در برابر مخمر و
قالب ها
بر این اساس افزودن سوربات پتاسیم به شراب یا سیب تخمیر شده از آن جلوگیری می کند
ارجاع و مخمر باعث کدورت پس از بطری شد.

بیشتر بدانید: خواص و کاربردهای سوربات پتاسیم

مشاهده تصویر منبع
مقدار مصرف:
حد قانونی برای اسید سوربیک در
شراب 200 میلی گرم در لیتر است. این غلظت مربوط به حداکثر دوز 27 گرم سوربات پتاسیم در هر لیتر است. به دلایل تکنولوژیکی این غلظت باید در
استفاده هایی که در بالا توضیح داده شد
مقدار لازم سوربات پتاسیم باید یک روز قبل از بطری در شراب حل شود.
توصیه های ویژه:
سوربات پتاسیم ندارد
باکتری ها را مهار می کند. این امکان ندارد
برای جلوگیری از تخمیر ماللاکتیک اسید مالیک به لاکتیک
اسید!
در مقابل باکتری های اسید لاکتیک
قادر به سم زدایی متابولیک اسید سوربیک هستند که
ممکن است منجر به تشکیل
"Geranienton"، یک بو معمولی
از گیاهان پلارگونیوم
احتیاط: شراب ها باید صادر شوند
به ژاپن مجاز نیستند
درمان شده با سوربات پتاسیم!
اندازه های بسته بندی:
کیسه 1 کیلوگرمی (شماره 5301)
کیسه 25 کیلوگرمی (شماره 5303)
ذخیره سازی:
بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد در دمای تمیز،
مکانی خشک، تاریک و بی بو!
اطلاعات کامل موجود در این
جزوه بر اساس تجربیات و دانش فعلی ما است. شلیسمان
Kellerei-Chemie تضمین نمی کند که محصولات، همانطور که توضیح داده شده است
در بالا، می توان بدون آزمایش فشرده قبلی استفاده کرد، و نه اینکه با استفاده از آنها شماره
حقوق ثبت اختراع اشخاص ثالث وجود دارد
مجروح

منبع

https://www.c-schliessmann.de/media/potassium_sorbate.pdf

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی