روغن ها

آشنایی با ایمنی بنزوات سدیم

oil Castor | سه شنبه, ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ ب.ظ

ایمنی بنزوات سدیم
برخی از آزمایشات سمیت نشان داده است که بنزوات سدیم در غلظت های خاص سمی است. با این حال،

شرایط کلیدی
اسید - ماده ای که وقتی در محلول آبی قرار می گیرد یون هیدروژن تولید می کند.

ضد میکروبی - ماده ای که از رشد میکروارگانیسم هایی که باعث فاسد شدن غذا می شوند، جلوگیری می کند.

اکسیداسیون - فرآیندی که در آن یک ترکیب الکترون را از دست می دهد.

نگهدارنده - ترکیبی که به محصولات غذایی اضافه می شود تا از فاسد نشدن آنها اطمینان حاصل شود.

حلالیت - مقدار ماده ای که در یک محلول در دمای معین حل می شود.

مشاهده تصویر منبع

تحقیقات انجام شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) نشان داده است که بنزوات سدیم در مقادیر کم و مخلوط با غذا برای سلامتی مضر نیست. نتایج مشابهی در مورد دوزهای بزرگتر مصرف شده با غذا گرفته شد، اگرچه تغییرات فیزیولوژیکی خاصی مشاهده شد. بر اساس این تحقیقات و سال‌های بعدی داده‌های ایمنی، دولت ایالات متحده تعیین کرده است که بنزوات سدیم به طور کلی به عنوان ایمن (GRAS) شناخته می‌شود. مجاز به استفاده در محصولات غذایی در تمام سطوح زیر 0.1٪ است. سایر کشورها سطوح بالاتر را تا 1.25 درصد مجاز می دانند.


مطالعاتی برای بررسی تجمع بنزوات سدیم در بدن نیز انجام شده است. این منجر به کشف یک فرآیند متابولیک طبیعی شد که بنزوات سدیم را با گلیسین ترکیب می کند تا اسید هیپوریک تولید کند، ماده ای که سپس دفع می شود. این مکانیسم دفع تقریباً 95٪ از کل بنزوات سدیم مصرفی را تشکیل می دهد. تصور می شود باقیمانده با کونژوگه با اسید گلیکورونیک سم زدایی می شود.

استفاده می کند
بنزوات سدیم به دلیل ویژگی‌های ضد میکروبی و طعم‌دهنده آن در طیف گسترده‌ای از محصولات استفاده شده است. این ماده پرمصرف ترین نگهدارنده مواد غذایی در جهان است که هم در محصولات غذایی و هم در محصولات نوشابه گنجانده شده است. از آن در مارگارین، سالسا، شربت افرا، ترشی، کنسرو، مربا و ژله استفاده می شود. تقریباً هر نوشابه رژیمی حاوی بنزوات سدیم است، مانند برخی از خنک کننده های شراب و آب میوه ها. همچنین در محصولات مراقبت شخصی مانند خمیر دندان، پاک کننده های خمیر دندان و دهان شویه ها استفاده می شود. به عنوان یک نگهدارنده، بنزوات سدیم مزیت کم هزینه بودن را دارد. یک عیب طعم گس آن است که می توان با استفاده از سطوح پایین تر با نگهدارنده دیگری مانند سوربات پتاسیم از آن جلوگیری کرد.

علاوه بر کاربرد آن در مواد غذایی، به عنوان یک واسطه در هنگام ساخت رنگ استفاده می شود. داروی ضد عفونی کننده و بازدارنده زنگ و کپک است. همچنین در تنباکو و آماده سازی های دارویی استفاده می شود. به شکل اسید آزاد به عنوان قارچ کش استفاده می شود. استفاده نسبتاً اخیر برای بنزوات سدیم به عنوان یک بازدارنده خوردگی در سیستم های خنک کننده موتور است. بنزوات سدیم اخیراً در پلاستیک ها مانند پلی پروپیلن گنجانده شده است، جایی که مشخص شده است که شفافیت و استحکام را بهبود می بخشد.

بیشتر دانید: خرید بنزوات سدیم از https://asemantejarat.com/

منابع
کتاب ها
برانن، لری و همکاران افزودنی های مواد غذایی. نیویورک: مارسل دکر، 2002.

شاخص مرک ایستگاه وایت هاوس، نیوجرسی: مرک، 2001.

فرانسیس، فردریک جان. دایره المعارف علوم و فناوری غذایی ویلی. نیویورک: وایلی، 2000.

اسمیت، جیم، و لیلی هانگ شوم، ویرایش. کتاب داده های مواد افزودنی غذایی. آکسفورد، انگلستان: بلکول ساینس، 2003.

دیویدسون، مایکل، جان ان. سوفوس و ال. برانن. ضد میکروبی ها در مواد غذایی بوکا راتون، فلوریدا: تیلور و فرانسیس، 2005.

 

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی