آیا کربنات پتاسیم برای خوردن بی خطر است؟
آیا کربنات پتاسیم برای خوردن بی خطر است؟
همراه با بی کربنات پتاسیم، هر دو ترکیبات معدنی طبیعی هستند، که تقریباً هیچ عوارض جانبی ندارند و ایمنی آنها به عنوان افزودنی های غذایی توسط FDA، EFSA و JECFA و سایر مقامات تایید شده است.
FDA
کربنات پتاسیم به طور کلی به عنوان یک ماده غذایی مستقیم برای انسان به عنوان ایمن (GRAS) شناخته می شود. این ماده به عنوان طعم دهنده و کمک کننده، مکمل مغذی، عامل کنترل pH یا کمک فرآوری در مواد غذایی بدون هیچ محدودیتی غیر از روش تولید خوب فعلی استفاده می شود.
EFSA
کربنات پتاسیم E501(i) در مقررات کمیسیون (EU) شماره 231/2012 به عنوان یک افزودنی مجاز غذایی ذکر شده است و در "افزودنی های غیر از رنگ ها و شیرین کننده ها" طبقه بندی شده است
جکفا
کلاس عملکرد: افزودنی های غذایی، تنظیم کننده اسیدیته.
مصرف روزانه قابل قبول: ADI "محدود نشده" در سال 1965 تنظیم شد.
نتیجه
اکنون ممکن است از اجزای چند منظوره - کربنات پتاسیم E501(i) از جنبه های زیر آگاهی داشته باشید:
چهار فرآیند تولید
تفاوت (چگالی و حلالیت) بین کربنات پتاسیم سنگین و سبک و موارد مصرف آنها
موارد استفاده در کاکائو، شراب، نانوایی، نودل رامن، شیشه، سرامیک و غیره
ایمنی
این ماده را در چه نوع برچسب های غذایی پیدا کرده اید؟ در نظرات به من اطلاع دهید.
منبع
https://foodadditives.net/acidity-regulator/potassium-carbonate/
- ۰۱/۰۴/۲۲