روغن ها

پکتین یک تثبیت کننده طبیعی + خرید پکتین

oil Castor | پنجشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۰۴:۲۸ ب.ظ

پکتین
یک تثبیت کننده طبیعی با برچسب تمیز و محبوب از مرکبات

مشاهده تصویر منبع
 
پکتین باعث ایجاد ژل، ویسکوزیته، بافت و پایداری پروتئین در طیف وسیعی از کاربردهای غذایی می شود. این یک هیدروکلوئید طبیعی موجود در گیاهان است و منبع فیبر غذایی محلول است. پکتین علاوه بر استفاده سنتی آن در مربا، ژله و شیرینی‌های شکری، حس دهان و طعم و مزه نوشیدنی‌ها و ماست‌های کم‌شکر را نیز بهبود می‌بخشد.

Nutrition & Biosciences یکی از بزرگترین تامین کنندگان پکتین است و ما درک گسترده ای از خواص منحصر به فرد پکتین داریم. مواد خام و فرآیندهای ما با دقت انتخاب شده اند تا پکتین های ویژه برای کاربردهای مختلف ایجاد کنند.

ما اجتماعی هستیم
برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید به آدرس https://asemantejarat.com/%D9%BE%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D9%86/

ما را دنبال کنید: تست تست تست تست


مزایای کلیدی

مواد تشکیل دهنده برچسب تمیز و مناسب برای مصرف کننده
چرخه توسعه را تسریع و ساده می کند
پارامترهای گسترده ای را در فرآیندها و دستور العمل ها تحمل می کند
دانلودها:

بروشور پکتین

 
چگونه کمک می کنیم

برچسب تمیز

پکتین یک ماده دوستدار مصرف کننده است که از دیرباز در مرباها و ژله های خانگی استفاده می شده است. با حذف نیاز به نمک های کلسیمی که برای بهبود بافت مرباهای کم قند اضافه می شوند، فهرست مواد را کوتاه می کند.

 

مشاهده تصویر منبع

بر پایه گیاه

GRINDSTED® پکتین با افزایش بافت و احساس دهان از توسعه مواد غذایی گیاهی پشتیبانی می کند.

 
پایداری
تولید پکتین ما نمونه خوبی از اقتصاد دورانی است. پکتین ما بیشتر از محصولات جانبی پوست مرکبات از صنایع فرآوری آب میوه و روغن مرکبات استخراج می شود. این محصولات فرعی در غیر این صورت به عنوان خوراک دام یا هدر می رفتند.

GRINDSTED® Pectin حداقل چهار مورد از اهداف توسعه پایدار سازمان ملل را پشتیبانی می کند.


 
تولید - محصول

سود

کاربرد

GRINDSTED® PECTIN AMD

از رسوب پروتئین و آب پنیر جلوگیری می کند

ویسکوزیته را کنترل می کند و بافت را ایجاد می کند

هنگامی که مواد جامد شیر، چربی و/یا قند کاهش می یابد، بافت را جایگزین می کند

تثبیت پروتئین برای:

نوشیدنی های پروتئین لبنی با pH پایین
محصولات تخمیر شده با پایه گیاهی
آماده سازی میوه برای محصولات گیاهی یا لبنی قابل قاشق
GRINDSTED® PECTIN SF EXTRA

بافتی نرم و قابل پخش فراهم می کند

در انواع جامدات محلول، سطوح pH، انواع میوه ها و دمای پر شدن عمل می کند

پارامترهای گسترده ای را در فرآیندها و دستور العمل ها تحمل می کند

به محصولات درخشندگی می بخشد

قابلیت پخش و تعلیق برای:

مرباجات
ژله ها
میوه پخش می شود
GRINDSTED® PECTIN YF

خواص بافت تیکسوتروپیک که به سرعت ویسکوزیته را به دست می آورد

یک شبکه ژل با ارزش عملکرد بالا ایجاد می کند تا تکه های میوه را در سرتاسر توله آویزان کند

در فرمولاسیون گسترده و محدوده جرم تخمیر شده کار می کند

آزادسازی طعم عالی را فراهم می کند

امکان اصلاح بافت را فراهم می کند

سازگار با توده تخمیر شده؛ تعلیق و بافت را برای:

آماده سازی میوه برای محصولات لبنی تخمیر شده تازه مانند ماست قابل قاشقی/نوشیدنی
فرآورده های میوه ای برای محصولات تخمیری گیاهی قابل قاشقی/نوشیدنی
GRINDSTED® PECTIN CF

ژل شدن یکنواخت ظاهری تمیز و براق ایجاد می کند

دمای تنظیم پایین برای پردازش مورد نیاز است

پایداری حرارتی بالا تحمل را با توجه به تولید، حمل و نقل و مصرف در آب و هوای گرم بهبود می بخشد

ژل شدن، دمای گیرش کم و بافت برای:

قنادی شکری
رول آپ میوه
ژله ها
جویدن
GRINDSTED® PECTIN SY

بدنه و ویسکوزیته را برای بافتی صاف و ظاهری براق ایجاد می کند

بافت را در طول عمر مفید حفظ می کند و از هم افزایی جلوگیری می کند

در فرمولاسیون های طراحی شده برای کاهش هزینه و/یا کالری جایگزین بافت می شود

بافت و حس دهان برای:

محصولات تخمیری گیاهی
محصولات لبنی تخمیر شده، از جمله ماست
GRINDSTED® PECTIN PRIME

محدوده پکتین چند منظوره که در طیف گسترده ای از کاربردها کار می کند

تطبیق پذیری آن توسعه پسوندهای خط را آسان می کند

چرخه توسعه را تسریع می کند زیرا پارامترهای گسترده ای را در فرآیندها و دستور العمل ها تحمل می کند

موجودی را کاهش می دهد

قابلیت پخش، تعلیق، بافت و انتشار طعم برای:

میوه پخش می شود
آماده سازی میوه
پر کردن نانوایی
لعاب
سس ها
تاپینگ ها
امواج
کمپوت
GRINDSTED® PECTIN JD

بافت و طعم میوه را افزایش می دهد

هزینه ها را کاهش می دهد

به کاهش محتوای قند بدون آسیب رساندن به بافت کمک می کند

ویسکوزیته، احساس دهان و آزاد شدن طعم برای:

آبمیوه ها
نوشیدنی های کم قند
GRINDSTED® PECTIN HE

ژل شدن و کنترل یکنواختی را در مرباها و ژله های پر قند فراهم می کند

ژل کردن برای:

مرباهای قند بالا
ژله پر قند
GRINDSTED® PECTIN LC

بر روی طیف گسترده ای از برنامه ها با الزامات برچسب ارگانیک یا تمیز کار می کند

انتشار طعم عالی را ارائه می دهد

پایداری پخت را فراهم می کند

کنترل بافت، تعلیق و سینرزیس برای:

برچسب تمیز / محصولات ارگانیک
میوه پخش می شود
آماده سازی میوه
پر کردن نانوایی
لعاب
سس ها
تاپینگ ها
امواج
کمپوت
GRINDSTED® PECTIN LA & SF

یک شبکه ژل را فراهم می کند که بافت، تعلیق و کنترل سینرزیس را تضمین می کند

طیف گسترده ای از محصولات طراحی شده برای عملکرد در انواع مواد جامد محلول، سطوح pH، انواع میوه ها و دمای پر شدن

ژل، سوسپانسیون و کنترل سینرزیس برای:

قند کم

مرباجات
ژله ها
میوه پخش می شود
 
حوزه های کاربرد
نانوایی
میله ها
نوشیدنی ها
آشپزی
لبنیات
دسرهای منجمد
برنامه های کاربردی میوه
 
 
IFF Nutrition & Biosciences
تغذیه و علوم زیستی

IFF به حریم خصوصی شما اهمیت می دهد. اطلاعات شخصی شما (نام، ایمیل، شماره تلفن و سایر اطلاعات تماس) در سیستم هایی که عمدتاً در ایالات متحده میزبانی می شوند ذخیره می شود. این اطلاعات توسط IFF، شرکت های وابسته، شرکا و ارائه دهندگان خدمات منتخب در سایر کشورها برای ارائه اطلاعات محصول یا خدمات درخواستی به شما استفاده خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا از بیانیه حریم خصوصی ما دیدن کنید.

منبع

https://www.dupontnutritionandbiosciences.com/product-range/pectin.html

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی