روغن ها

مالتودکسترین عوارض دارد؟

oil Castor | شنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ ق.ظ

صفحه اصلی / وبلاگ / سلامت عمومی / مالتودکسترین چیست و آیا برای شما مضر است؟ آنچه 30 مطالعه می گویند
مالتودکسترین چیست و آیا برای شما مضر است؟ آنچه 30 مطالعه می گویند
نوشته آنتونیس دامیانو و نقد علمی دکتر آیلیا محمدی

بر اساس شواهد بررسی شده واقعیت
رهنمودهای قطعی تغذیه سلامت عمومی
فیسبوک پینترست توییتر ایمیل
خوراکی های کلیدی
مالتودکسترین یک قند پلی ساکارید با شاخص گلیسمی بالا است که از نشاسته ساخته شده است و برای بهبود بافت، طعم و ماندگاری بسیاری از غذاهای فرآوری شده استفاده می شود.
اکثر تحقیقات نشان می‌دهند که مالتودکسترین به اندازه قند معمولی بی‌خطر است و به باکتری‌های روده شما آسیب نمی‌رساند، باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود و بیش از سایر انواع کربوهیدرات‌ها به افزایش وزن کمک نمی‌کند.
به خواندن ادامه دهید تا بدانید دقیقاً چگونه مالتودکسترین بر سلامتی شما تأثیر می گذارد و برخی از مزایای مالتودکسترین.
شما در سوپرمارکت هستید و مواد غذایی تهیه می کنید.

به عنوان مصرف‌کننده‌ای که مراقب سلامتی خود هستید، قبل از اینکه آنها را در سبد خرید خود بیاندازید، به برچسب‌های تغذیه‌ای چندین مورد در فهرست خود نگاه می‌کنید.

و یک عنصر مدام ظاهر می شود: مالتودکسترین.

امروزه، به نظر می‌رسد که نمی‌توانید بدون دیدن آن کلمه به یک برچسب غذایی نگاه کنید، چه ماکارونی، کره بادام‌زمینی، سوپ یا حتی Splenda.

شما نیز احتمالاً چیزهای زیادی در مورد این ماده شنیده اید.

شاید شنیده باشید که این یک "شیمیایی" خطرناک است که به غذاهای فرآوری شده اضافه شده است.

یا شاید شنیده اید که منبعی از "کالری خالی" است که با چاقی، دیابت و سوء تغذیه مرتبط است.

یا شاید شنیده اید که این یک منبع قند ساده است که در میله ها و نوشیدنی های انرژی زا یافت می شود - چیزی که برای ورزشکاران استقامتی هاردکور مفید است اما برای افراد معمولی ناسالم است.

آیا هیچ کدام از اینها درست است؟

برای یافتن مطالعه را ادامه دهید!

 

فهرست مطالب
مالتودکسترین چیست؟
کدام غذاها حاوی مالتودکسترین هستند؟
آیا مالتودکسترین ایمن است؟
آیا مالتودکسترین به میکروبیوم روده شما آسیب می رساند؟
آیا مالتودکسترین باعث پوسیدگی دندان می شود؟
آیا مالتودکسترین باعث چاقی و دیابت نوع 2 می شود؟
مزایای بالقوه سلامت و عملکرد مالتودکسترین چیست؟
مالتودکسترین و عملکرد استقامتی
مالتودکسترین و بهبودی پس از جراحی
مالتودکسترین مقاوم در برابر هضم چیست؟
مزایای سلامتی بالقوه مالتودکسترین مقاوم
عوارض جانبی مالتودکسترین مقاوم چیست؟
بهترین جایگزین برای مالتودکسترین چیست؟
خط پایین در مورد مالتودکسترین
مالتودکسترین چیست؟
مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که نوعی کربوهیدرات است که از تعدادی مولکول قند دیگر تشکیل شده است.

در اینجا این مولکول به نظر می رسد:

مولکول مالتودکسترین
برای درک بهتر مالتودکسترین، ارزش آن را دارد که به سرعت سه نوع مختلف مولکول قند را مرور کنیم:

مونوساکاریدها (تک به معنی "یک") کربوهیدرات هایی هستند که به طور کامل از یک نوع مولکول قند مانند گلوکز یا فروکتوز تشکیل شده اند.
الیگوساکاریدها (الیگو- به معنی "کم") کربوهیدرات هایی هستند که از دو تا ده مولکول مونوساکارید مانند ساکارز (گلوکز + فروکتوز) و رافینوز (گالاکتوز + گلوکز + فروکتوز) تشکیل شده اند.
پوی ساکاریدها (پلی- به معنی «بسیار») کربوهیدرات‌هایی هستند که از ده یا بیشتر (و گاهی صدها یا هزاران) مولکول قند مانند نشاسته، سلولز و مالتودکسترین تشکیل شده‌اند.
مالتودکسترین در دسته آخر قرار می گیرد، زیرا یک زنجیره بسیار طولانی از مولکول های گلوکز تکراری است که به یکدیگر متصل هستند.

برای تولید مالتودکسترین خالص، غذاهای نشاسته ای مانند گندم، ذرت، سیب زمینی و برنج را در آب می پزند و سپس در معرض اسیدها و آنزیم های مختلف قرار می دهند تا مالتودکسترین را از سایر قندها جدا کنند.

این فرآیند به عنوان هیدرولیز شناخته می شود و در تولید تعدادی از محصولات دیگر مانند پودر پروتئین آب پنیر هیدرولیز شده، کلاژن هیدرولیز شده و سس سویا استفاده می شود. پس از این فرآیند، مایع حاوی مالتودکسترین خالص، فیلتر شده و با اسپری خشک می شود تا پودری سفید، بی بو و تقریباً بدون طعم ایجاد شود.

مشاهده تصویر منبع

در اینجا محصول نهایی به نظر می رسد:

مالتودکسترین
از نظر ارزش غذایی، مالتودکسترین فاقد ویتامین و مواد معدنی است و 95 درصد آن کربوهیدرات و 5 درصد آب است.

همانطور که احتمالا می دانید، هر گرم کربوهیدرات حاوی 4 کالری است. بنابراین، یک گرم مالتودکسترین حاوی 0.95 گرم کربوهیدرات و حدود 3.8 کالری است.

مانند گلوکز، نان سفید و سایر کربوهیدرات‌های ساده، مالتودکسترین دارای شاخص گلیسمی بالا (GI) تقریباً 100 است. این به این دلیل است که مولکول‌های مالتودکسترین در روده‌ها به واحدهای گلوکز کوچک‌تری تجزیه می‌شوند که به سرعت جذب می‌شوند و باعث افزایش سطح گلوکز خون می‌شوند. .

خلاصه: مالتودکسترین یک قند پلی ساکارید با شاخص گلیسمی بالا است که از نشاسته ساخته شده است و معمولاً به شکل پودر سفید، بی بو و تقریباً بی طعم یافت می شود.

منبع

https://legionathletics.com/what-is-maltodextrin/

https://asemantejarat.com/%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%aa%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی