رنگ کارامل چیست و چه ترکیباتی دارد؟+ خرید رنگ کارامل
رنگ کارامل
رنگ آمیزی: کولا، محصولات پخته شده، گوشت های از پیش پخته شده، سس های سویا و ورسسترشر، محصولات با طعم شکلات، آبجو.
[text_ad]
رنگ کاراملی با حرارت دادن یک ترکیب قندی (معمولاً شربت ذرت با دکستروز بالا)، اغلب همراه با ترکیبات آمونیوم، اسیدها یا قلیاها ایجاد می شود. این پرکاربردترین رنگ (از نظر وزن) است که به غذاها و نوشیدنیها اضافه میشود، با رنگهایی از زرد مایل به برنزه تا سیاه، بسته به غلظت و غذا. رنگ کاراملی ممکن است برای شبیهسازی ظاهر کاکائو در محصولات پختهشده، جذابتر جلوه دادن گوشتها و گوشتها و تیرهکردن نوشابهها و آبجو استفاده شود. رنگ کاراملی، زمانی که با آمونیاک تولید می شود، حاوی آلاینده های 2-متیل ایمیدازول و 4-متیل ایمیدازول است.
در سال 2007، مطالعات برنامه ملی سم شناسی ایالات متحده نشان داد که این دو آلاینده باعث ایجاد سرطان در موش های نر و ماده و احتمالاً در موش های ماده می شوند. در سال 2011، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، بخشی از سازمان بهداشت جهانی، موافقت کرد که 2- و 4-methylimidazole "احتمالاً برای انسان سرطان زا هستند."
پس از آن، آژانس حفاظت از محیط زیست ایالت کالیفرنیا 2-متیل ایمیدازول و 4-متیل ایمیدازول را به عنوان مواد سرطان زا تحت گزاره 65 ایالت فهرست کرد. کسب و کارها موظفند قبل از قرار دادن آگاهانه و عمدی هر کسی در معرض مواد شیمیایی موجود در لیست، یک هشدار "روشن و منطقی" ارائه کنند. ، مگر اینکه قرار گرفتن در معرض آنقدر کم باشد که خطر قابل توجهی نداشته باشد. کالیفرنیا یک "سطح خطر قابل توجهی" برای مواد سرطان زا را به عنوان مقداری تعریف می کند که منجر به بیش از یک مورد سرطان اضافی در 100000 نفری که در طول 70 سال در معرض این ماده شیمیایی قرار گرفته اند، نمی شود. کالیفرنیا هشدار داد که از 7 ژانویه 2012، محصولات پرمصرف مانند نوشابههایی که حاوی بیش از 29 میکروگرم 4-متیلآمیدازول در هر وعده هستند، باید دارای هشدار هشدار باشند.
در مارس 2012، زمانی که مرکز علوم در منافع عمومی نتایج مطالعهای را منتشر کرد که نشان میداد در هر قوطی کوکاکولا و پپسی کولا خریداری شده در واشنگتن، 150 میکروگرم 4-متیلیمیدازول وجود دارد. غولها اعلام کردند که آلودگی را به کمتر از آستانه کالیفرنیا برای اقدام در محصولات توزیع شده در کالیفرنیا کاهش دادهاند. آنها گفتند که محصولات کمتر آلوده را در سراسر کشور عرضه خواهند کرد، کاری که کوکاکولا در سال 2013 انجام داد و انتظار می رفت پپسی تا سال 2014 این کار را انجام دهد. با این حال، طبق آزمایشات اخیر، سطوح 4-متیل ایمیدازول هنوز در محصولات پپسی بالا است.
FDA دستورالعملی 10 برابر سختگیرانه تر از کالیفرنیا برای تنظیم موادی دارد که به مواد شیمیایی سرطان زا آلوده هستند. تجزیه و تحلیل CSPI از یک کوکاکولا که در سال 2012 در کالیفرنیا خریداری شد، تنها 4 میکروگرم 4-MI در هر 12 اونس را نشان داد. حتی این سطح بسیار پایین تر ممکن است از دستورالعمل FDA که 1 سرطان در هر میلیون مصرف کننده است فراتر رود.
نه تنها به دلیل خطر 4-متیل ایمیدازول، بلکه به این دلیل که نوشیدنی ها حاوی حدود 10 قاشق چای خوری قند اضافه شده در هر 12 اونس هستند و باعث چاقی و پوسیدگی دندان می شوند، ارزش دارد که از نوشیدنی های کولا و سایر نوشیدنی های آمونیاک-کاراملی رنگ خودداری کنید یا کمتر بنوشید. سس سویا، محصولات پخته شده و سایر غذاهایی که حاوی رنگ آمیزی کارامل هستند، مشکل کمتری دارند، زیرا مقادیر مصرف شده کم است.
بیشتر بدانید: کاربردهای رنگ کارامل
https://asemantejarat.com/%d8%b1%d9%86%da%af-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%85%d9%84/
منبع
- ۰۰/۱۲/۱۱