روغن ها

غذاهای فوماریک اسید

oil Castor | جمعه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۰۲:۴۱ ب.ظ

غذاهای فوماریک اسید
نوشته شده توسط
شلی مور
08 جولای 2011
اسید فوماریک یک افزودنی معمولی غذایی است که در بسیاری از غذاهای فرآوری شده برای پایدار نگه داشتن آنها و ایجاد ترشی آنها گنجانده شده است. این ماده نسبت به اسید سیتریک، یکی دیگر از افزودنی های رایج غذایی، طعم ترش بیشتری دارد. اسید فوماریک به طور طبیعی در قارچ های فومیتوری، بوته، گلسنگ و خزه ایسلند وجود دارد. به عنوان یک افزودنی، اسید فوماریک به طور مصنوعی، عمدتا از اسید مالیک سیب تولید می شود. اسید فوماریک به عنوان یک افزودنی تحت استاندارد عمومی Codex Alimentarius برای مواد افزودنی غذایی (GSFA)، مجموعه ای از استانداردهای بین المللی شناخته شده تنظیم می شود.

مشاهده تصویر منبع
 
محصولات لبنی
اسید فوماریک در بسیاری از محصولات لبنی وجود دارد. اینها شامل نوشیدنی های لبنی مانند شیر شکلات، کاکائو، تخم مرغ، شیر تغلیظ شده و نوشیدنی های پروتئین آب پنیر است. همچنین ممکن است به خامه لخته شده، شیر و خامه پودرها و آنالوگ های شیر و خامه (جایگزین) اضافه شود. اسید فوماریک به محصولات پنیر، از جمله پنیر فرآوری شده و جایگزین های پنیر اضافه می شود. دسرهای لبنی مانند پودینگ، ماست طعم دار، شربت و شربت ممکن است حاوی اسید فوماریک نیز باشند. اسپردهای چربی لبنیات و اسپری‌های مخلوط می‌توانند شامل اسید فوماریک باشند، و همچنین تخم‌مرغ‌های نگه‌داشته‌شده و دسرهای مبتنی بر تخم‌مرغ مانند کاستارد نیز می‌توانند.

میوه ها، سبزیجات، آجیل و دانه ها
اسید فوماریک به برخی از میوه ها و سبزیجات فرآوری شده از جمله انواع خشک، کنسرو شده، منجمد و پخته شده اضافه می شود. دسته سبزیجات فرآوری شده نه تنها شامل سبزیجات استاندارد سبز و زرد می شود، بلکه شامل قارچ، سبزیجات ریشه ای، حبوبات، آلوئه ورا و جلبک دریایی نیز می شود. آجیل و دانه های فرآوری شده همچنین ممکن است حاوی اسید فوماریک باشد، و همچنین ممکن است آجیل و دانه پخش شود.

غذاهای پخته شده و غلات
غذاهای پخته شده، شیرینی های شیرین و برخی محصولات غلات ممکن است شامل اسید فوماریک باشد. اینها شامل آب نبات، غذاهای شیرین پخته شده، غذاهای میان وعده، غلات صبحانه و ماکارونی و نودل از قبل پخته شده است. دسرهای مبتنی بر نشاسته مانند پودینگ برنج و پودینگ تاپیوکا نیز ممکن است حاوی اسید فوماریک باشند و به همین ترتیب می‌توانند محصولاتی را برای پوشش مرغ، ماهی یا سبزیجات بپزند.

گوشت های فرآوری شده و غذاهای مخلوط
گوشت های فرآوری شده، سالادها و سایر غذاها ممکن است حاوی اسید فوماریک باشند. ساندویچ ها و گوشت های ناهار، همراه با کنسرو گوشت، مرغ و ماهی ممکن است این افزودنی را داشته باشند. سوپ و آبگوشت و همچنین محصولات سویا نیز می توانند حاوی اسید فوماریک باشند. سالادهای فرآوری شده مانند سالاد سیب زمینی یا ماکارونی ممکن است حاوی اسید فوماریک باشند.

نوشیدنی ها و چاشنی ها
اسید فوماریک به عنوان یک افزودنی در نوشیدنی های الکلی، از جمله الکل، آبجو، نوشیدنی های مالت، سیب سفت، شراب، خنک کننده های  نوشیدنی های کم الکل مجاز است. همچنین به چاشنی های خاصی از جمله خردل، سرکه، سس ها و شیرین کننده ها اضافه می شود.

روش تولید اسید فوماریک را در زیر مشاهده نمایید

https://asemantejarat.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%81%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c%da%a9/

منبع

https://healthfully.com/419366-allergic-reactions-to-malic-acid.html

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی