روغن ها

اسید فوماریک چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

oil Castor | جمعه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۰۲:۲۸ ب.ظ

فواید آن چیست؟
درمان پسوریازیس
به دلیل جذب ضعیف آن پس از مصرف خوراکی، استرهای اسید فوماریک مانند مونو اتیل فومارات (MEF) و دی متیل فومارات (DMF) برای درمان پسوریازیس استفاده می شود. با این حال، عوارض جانبی متعددی در مطالعات از سال 1990-1998 رخ داده است. از جمله:

گرگرفتگی
اسهال
احتباس کلیه
افزایش برگشت پذیر ترانس آمینازها، لنفوسیتوپنی و ائوزینوفیلی.
شکایات گوارشی، ناراحتی های خفیف معده، افزایش دفعات مدفوع و تنسموس، تا گرفتگی معده، تمپانیت و اسهال.

مشاهده تصویر منبع
موارد استفاده چیست؟
اسید فوماریک قوی ترین اسید غذایی ارگانیک است. از آن به عنوان یک طعم دهنده برای طعم ترش و یک عامل ضد میکروبی برای ویژگی آبگریز آن استفاده می شود. به طور کلی در صنایع غذایی، نوشیدنی، تغذیه حیوانات، آرایشی و بهداشتی و صنایع دارویی استفاده می شود.

غذا
در مقایسه با سایر اسیدسازها مانند اسید سیتریک، اسید فوماریک را می توان در محصولات مخلوط خشک استفاده کرد زیرا رطوبت گیر نیست و رطوبت را جذب نمی کند. این مزیت باعث می شود محصولات مخلوط خشک در حین نگهداری کیک یا سفت نشوند.

در نوشیدنی، اسید فوماریک به عنوان یک عامل کنترل PH و افزایش طعم عمل می کند.

علاوه بر این برنامه نوشیدنی، می‌توانیم محصولات غذایی زیر را نیز حاوی آن و سایر عملکردهای آن بیابیم :

نانوایی و تورتیلا: به عنوان یک اسید مایه خمیر در ماده خمیر کننده و همچنین به عنوان طعم دهنده برای محصولات پخته شده مرزه عمل می کند.
قنادی ها و دسرها: عامل غیر رطوبت گیر.
آدامس: انحلال آهسته و خاصیت آب گریزی، ترشی دهان را طولانی می کند به طوری که طعم آدامس را افزایش می دهد.
لوازم آرایشی
بر اساس "پایگاه اطلاعاتی کمیسیون اروپا برای اطلاعات در مورد مواد و مواد آرایشی"، به عنوان یک بافر در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی عمل می کند. 

آیا اسید فوماریک برای خوردن بی خطر است؟
بله، ایمنی آن هنگام استفاده به عنوان یک افزودنی غذایی توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA)، کمیته مشترک FAO/WHO در مورد افزودنی‌های غذایی (JECFA) و همچنین سایر مقامات تایید شده است. .

FDA
ایمنی
فوماریک اسید و نمک های کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و سدیم آن ممکن است به طور ایمن در مواد غذایی استفاده شوند. 

استفاده می کند
می توان از آن برای عامل ضد میکروبی، عامل پخت یا ترشی، عامل طعم دهنده یا کمک کننده، عامل خمیر کننده و یک عامل کنترل کننده PH در غذا استفاده کرد. 

EFSA
در غذا
اسید فوماریک (E297) در مقررات کمیسیون (EU) شماره 231/2012 به عنوان یک افزودنی مجاز غذایی فهرست شده است و به عنوان "افزودنی هایی غیر از رنگ ها و شیرین کننده ها" طبقه بندی شده است.

منبع

https://foodadditives.net/acidulents/fumaric-acid/

https://asemantejarat.com/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی