روغن ها

Polysorbate چیست و چرا در غذای من است؟

oil Castor | پنجشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳ ب.ظ


Polysorbate چیست و چرا در غذای من است؟

تصویر برای مقاله با عنوان polysorbate است, و به همین دلیل آن را در مواد غذایی من است?
گرافیک: کارل گوستافسون
خوش آمدید به قسط یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده رمزگشایی جایی که ما بررسی برچسب مواد تشکیل دهنده بر روی بسته بندی مواد غذایی خودسرانه انتخاب چیزی است که ما را درک نمی کنند یا نمی توانند تلفظ کنند و کشف کردن آنچه در آن واقع است. خوبه ؟  بده؟ نمیدونیم! این چیزی است که دانشمندان و "انجمن گفتگوی تجارت سلامتی" می توانید در مورد استدلال است. ما فقط می خواهیم پیدا کردن برخی از پاسخ های اساسی به طوری که شما ممکن است به نتیجه گیری وحشی بسیار خود را پرش.

این هفته ما به دنبال در جهان وحشی از polysorbates مرموز بسیار زشت صدایی عنصر که عملا در همه جا در زندگی روزمره شما: داروها ویتامین ها, جلوگیری از بارداری, بدن, شامپو, واکسن و البته مواد غذایی است. شدید خود را با سودمندی معنی است که شما احتمالا تشخیص, نام, یا اینکه شما آن را دیده ام در بی شماری برچسب مواد تشکیل دهنده و یا اینکه شما را دیده ام کسی ارسال "فوری هشدارهای" در Facebook در مورد چگونه شما بستنی "ساخته شده از قرص های کنترل تولد" و شما را به دریافت هر بیماری در همان زمان. نه تنها این نوع از ادعاهای نادرست, اما آنها در منطق ابلهانه ساخته شده است. فکر می کنم از آن مثل این: آب جزء اصلی در است, خوب, اب, که برای شما خوب است. آب نیز جزء اصلی در سفید کننده است. آیا آب آشامیدنی شما از سفید کننده ساخته شده است ؟  نه شما بیش از حد هوشمند برای این نوع از شیطنت های حال سقوط است, میفروخت توسط hucksters و مردان flimflam در سراسر اینترنت. شما نوع از کسی که هوشمند و منطقی است, که کل مقاله را می خواند قبل از به اشتراک گذاری علم بد در رسانه های اجتماعی. شما باید افتخار.

در اینجا بسیار علمی است, ناقلا شلوار پاسخ به سوال ما: Polysorbates امولسیون عوامل. آنها استرهای سوربیتان اتو اکسیله شده ساخته شده توسط استری اسیدهای چرب با اترهای چرخه ای مشتق شده از سوربیتول هستند که با اتیلن اکسید پلیمریزه می شوند. تعداد زیر "polysorbate" به تعداد گروه های اکسی اتیلن در مولکول حاصل اشاره دارد که توسط اسید چرب مورد استفاده قرار می گیرد. Polysorbate 20 از اسید لوریک ساخته شده است ؛ polysorbate 40 از اسید پالمیتیک ؛ polysorbate 60 از اسید استریک ؛ polysorbate 80 توسط اسید اولئیک.

اکنون, در اینجا نسخه dumbed به پایین از بالا برای افرادی که, مثل خودم, درک تقریبا هیچ یک از آن:

Polysorbates امولسیفایرهای آزمایشگاهی هستند که مواد ناسازگار مانند روغن و آب را تشکیل می دهند. وانمود کنید که آب یک پریز برق دو جانبه است و نفت یک پلاگین سه جانبه است-مهم نیست که چقدر نیروی استفاده می کنید, شما هرگز قادر به مربا که به پریز برق وصل. تنها راه شما می توانید خروجی را و پلاگین با هم است با استفاده از یک آداپتور بین آنها. در زبان شیمی ، این یک امولسیفایر است. یک طرف یک مولکول پلی سارات می تواند با یک مولکول آب پیوند داشته باشد ، طرف دیگر می تواند با مولکول های روغن پیوند داشته باشد. چه polysorbate پیوسته است ، اجازه دهید هیچ مردی را جدا.

See the source image

در حال حاضر برای رمزگشایی چگونه polysorbates سنتز شده است که بخشی که در آن برخی از کلمات که از متن گرفته شده می تواند صدای وحشتناک و سرطان-ish: اسیدهای چرب هستند به سادگی بلوک های ساختمان از چربی است. Bajillions از آنها در بدن شما در حال حاضر وجود دارد و آنها در فقط در مورد همه چیز شما غذا خوردن در بر داشت. سوربیتول یک الکل مشتق شده از قند است که به طور طبیعی نیز اتفاق می افتد. استری است که چه اتفاقی می افتد زمانی که یک اسید و الکل واکنش نشان می دهند با یکدیگر از طریق یک کاتالیزور است که ماده ای که معرفی می شود, برای دریافت حزب آغاز شده اما نمی هر گونه اوراق قرضه خود را و یا تغییر ترکیب شیمیایی را در هر راه. هنگامی که یک پلی سارات ساخته می شود, که کاتالیزور اکسید اتیلن است, و, به خودی خود, اکسید اتیلن یکی mofo لعنتی ترسناک است.

سنتز شده در آزمایشگاه و در درجه اول مورد استفاده در کاربردهای صنعتی اکسید اتیلن یک ماده شیمیایی است که بسیار خطرناک خود را در آن: این است که به شدت قابل اشتعال ساطع سمی بخارات و می تواند باعث سوختگی های جدی سقط جنین و طولانی مدت با تکرار قرار گرفتن در معرض انواع مختلفی از سرطان است. اگر خارج از متن در نظر گرفته, سپس, آره, اکسید اتیلن در مواد غذایی خود را کاملا باید ترساندن شلوار کردن از شما. این چیزی است که وقتی به پلی استوربات ها می آید ، اکثر اتیلن اکسید پس از اتمام واکنش کاتالیزوری برداشته می شود و هرچند اجتناب ناپذیر است که مقادیر ردیابی پشت سر گذاشته شود ، این مقادیر ناچیز هستند. FDA در حال حاضر نیاز است که مقدار polysorbates در مواد غذایی بسیار کم; اعداد متفاوت است بسته به نوع محصول در سوال اما بنابراین شما یک ایده در یک اگر آن محبوب ترین برنامه های کاربردی—بستنی—مقدار استفاده می شود نمی تواند بیش از 0.1 درصد از کل حجم. از آن ، مقدار اتیلن اکسید مجاز در پلی سارات از قطعات 1-10 در میلیون است. خب ، آره ، تو این یکی جات امنه.

همانطور که برای بستنی ، گنجاندن polysorbates واقعا چیز خوبی حتی بهتر است. آن را مانع از پروتئین شیر به طور کامل از پوشش چربی شیر است که اجازه می دهد تا آنها را به بصورتی پایدار و محکم چوب با هم در یک الگوی است که نگه می دارد حتی پس از هوایی است که نوتبوک در ایجاد یک بستنی است که صاف و ابریشمی و مقاوم در برابر ذوب. آن را درخشان برای ایجاد فوم و ثبات هر گونه محصولات که دارای تهویه شلاق به آنها به همین دلیل است که شما پیدا کردن آن را در میل کرم shortenings و در آشپزخانه از بسیاری از فانتزی مولکولی-سلیقه در غذا-الهام رستوران. حتی می تواند در آشپزخانه شما باشد ، بیش از حد ، اگر شما را انتخاب کنید. فقط نمی chugging پایین بطری تمام.

منابع:

https://asemantejarat.com/

https://thetakeout.com/what-is-polysorbate-ingredient-food-label-1840774120

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی