کاکائو را بررسی کنیم+ خرید کاکائو
هدف از بررسی: در جامعه مدرن، کاکائو بر خلاف مصارف دارویی گذشته، به عنوان قنادی مصرف می شود. با این حال، از دهه گذشته، دوباره صحبت ها در مورد اثرات مفید کاکائو برای سلامتی وجود داشته است. اخیراً توسعه در سطح مولکولی انجام شده است. این بررسی پیشرفتهای اخیر در مورد مزایای بالقوه سلامتی کاکائو و/یا مشتقات آن را مورد بحث قرار میدهد، با تمرکز بر حوزههایی که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفتهاند، مانند نقش کاکائو در تنظیم ایمنی، التهاب، محافظت عصبی، استرس اکسیداتیو، چاقی و کنترل دیابت
یافتههای اخیر: به لطف پیشرفت در فناوریهای تحلیلی، مسیرهای متابولیک کاکائو اکنون به درستی ترسیم شدهاند که اطلاعات ضروری در مورد نقش آن ارائه میدهد. کاکائو با بهبود بیوژنز میتوکندری به کاهش وزن کمک می کند. با قرار دادن ناقل گلوکز 4 در غشای ماهیچه های اسکلتی، جذب گلوکز عضلانی را افزایش می دهد. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، کاکائو از نورون ها محافظت می کند و قدرت شناخت و خلق و خوی مثبت را تقویت می کند. ترشح ایمونوگلوبولین E را در پاسخ های آلرژیک کاهش می دهد. می تواند بر پاسخ ایمنی و رشد باکتری ها در سطح روده تأثیر بگذارد. با مهار فاکتور هسته ای-κB التهاب را کاهش می دهد.
خلاصه: با در نظر گرفتن مزایای سلامتی پلیوتروپیک کاکائو، ممکن است این پتانسیل برای پیشگیری/درمان آلرژی ها، سرطان ها، آسیب های اکسیداتیو، شرایط التهابی، اضطراب، هایپرگلیسمی و مقاومت به انسولین مورد استفاده قرار گیرد.
بیشتر بدانید: کاربردها و خواص کاکائو
منبع
- ۰۰/۱۱/۲۲