روغن ها

کاربردهای مالتودکسترین چیست+خرید مالتودکسترین

oil Castor | چهارشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴ ق.ظ

 

مالتودکسترین
مالتودکسترین.pngname
شناسه ها
شماره CAS    
9050-36-6 بررسی
عنکبوت    
هیچکدام
Echa InfoCard 100.029.934 ویرایش این در ویکیداده
PUBCHEM CID    
62698
UNII    
7cvr7l4a2d چک
داشبورد CompTox (سازمان حفاظت محیط زیست)    
DTXSID5027720 ویرایش این در ویکیداده
ویژگیها
فرمول شیمیایی C6nH (10n+2) O(5n+1)
متغیر جرم مولی
ظاهر پودر سفید
حلالیت در آب آزاد محلول یا به آسانی در آب پراکنده
حلالیت کمی محلول به نامحلول در الکل بدون آب
خطرات
NFPA 704 (آتش الماس)    
NFPA 704 چهار رنگ الماس
110

مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود. این است که از نشاسته های گیاهی توسط هیدرولیز جزئی تولید شده است و معمولا به عنوان یک پودر اسپری خشک رطوبت پسند سفید یافت می شود. مالتودکسترین به راحتی قابل هضم است ، به سرعت به عنوان گلوکز جذب می شود و ممکن است به طور متوسط شیرین یا تقریبا بی طعم باشد (بسته به درجه پلیمریزاسیون).

این است که معمولا برای تولید نوشیدنی های غیر الکلی و آب نبات استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان یک عنصر در انواع دیگر غذاهای فرآوری شده یافت می شود.

کاربردهای مالتو دکسترین بسیار متنوع و جالب می باشند.

See the source image
محتویات
1 ساختار
2 تولید
3 استفاده از مواد غذایی
4 استفاده های دیگر
5 همچنین نگاه کنید به
6 مراجع
7 لینک های خارجی
ساختار
مالتودکسترین شامل واحدهای d-glucose متصل به زنجیره ای از طول متغیر است. واحدهای گلوکز عمدتا با پیوندهای گلیکوزیدی α(1→4) مرتبط هستند ، مانند آنچه که در مشتق خطی گلیکوژن دیده می شود (پس از حذف α1 ، 6 - شاخه). مالتودکسترین معمولا از مخلوطی از زنجیر تشکیل شده است که از سه تا 17 واحد گلوکز طولانی متفاوت است.

مالتودکسترین ها توسط DE (معادل دکستروز) طبقه بندی می شوند و بین 3 و 20 DE دارند. بالاتر از مقدار DE ، کوتاه تر زنجیره گلوکز ، بالاتر از شیرینی ، بالاتر از حلالیت ، و مقاومت در برابر حرارت پایین تر است. در بالای DE 20 ، کد Cn اتحادیه اروپا آن را شربت گلوکز می نامد ؛ در DE 10 یا پایین تر از نامگذاری کد cn آداب و رسوم maltodextrins را به عنوان dextrins طبقه بندی می کند.

تولید
مالتودکسترین می تواند آنزیمی از هر نشاسته مشتق شده است. در ایالات متحده ، این نشاسته معمولا ذرت است ؛ در اروپا ، استفاده از گندم معمول است. در اتحادیه اروپا ، مالتودکسترین مشتق شده از گندم از برچسب زدن معاف است ، همانطور که در ضمیمه دوم Ec دستورالعمل شماره 1169/2011 تنظیم شده است. در ایالات متحده آن است که نه معاف از آلرژن اعلامیه در مواد غذایی حساسیت زا برچسب زدن و قانون حمایت از مصرف کننده و اثر آن بر داوطلبانه فاقد گلوتن ادعا باید بررسی مورد به مورد و بر اساس هر کاربردی غذا و دارو سیاست.

استفاده از مواد غذایی
مالتودکسترین برای بهبود دهان محصولات غذایی و آشامیدنی استفاده می شود. همچنین در برخی از تنقلات مانند چیپس سیب زمینی و تشنجی استفاده. این است که در "نور" کره بادام زمینی استفاده می شود برای کاهش محتوای چربی اما حفظ بافت. مالتودکسترین نیز گاهی اوقات به عنوان یک مکمل غذایی توسط ورزشکاران ، به صورت پودر ، بسته های ژل یا نوشیدنی های انرژی مصرف می شود.

مالتودکسترین به عنوان یک افزودنی ارزان قیمت برای ضخیم شدن محصولات غذایی مانند فرمول نوزاد استفاده می شود. همچنین به عنوان یک پرکننده در جایگزین های شکر و سایر محصولات استفاده می شود. مالتودکسترین دارای شاخص قند خون اعم از 85 به 105.

در مطالعات حیوانی ، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مالتودکسترین ممکن است التهاب روده را تشدید کند.

استفاده های دیگر
مالتودکسترین به عنوان یک حشره کش باغبانی در زمینه و گلخانه استفاده می شود. این هیچ اقدام بیوشیمیایی. اثربخشی آن بر اساس پاشش محلول رقیق بر حشرات آفت است ، در نتیجه محلول خشک می شود ، مارپیچ های حشرات را مسدود می کند و باعث مرگ با خفگی می شود.

منبع:

https://en.wikipedia.org/wiki/Maltodextrin

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی