روغن ها

ژلاتین خوب برای چیست ؟  مزایای استفاده و بیشتر

oil Castor | يكشنبه, ۲۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۳ ق.ظ


ژلاتین خوب برای چیست ؟  مزایای استفاده و بیشتر
ژلاتین یک محصول پروتئینی مشتق شده از کلاژن است.

این خواص درمانی مهم با توجه به ترکیب منحصر به فرد خود را از اسیدهای آمینه.

نشان داده شده است که ژلاتین نقش مهمی در سلامت مفصلی و عملکرد مغز ایفا می کند و ممکن است ظاهر پوست و مو را بهبود بخشد.

ژلاتین چیست؟
ژلاتین یک محصول ساخته شده توسط پخت و پز کلاژن است. این تقریبا به طور کامل از پروتئین ساخته شده است ، و مشخصات اسید آمینه منحصر به فرد آن را می دهد بسیاری از فواید سلامتی 

کلاژن پروتئین فراوان ترین موجود در انسان و حیوانات است. این تقریبا در همه جا در بدن یافت می شود ، اما در پوست ، استخوان ها ، تاندون ها و رباط ها  فراوان است.

این قدرت و ساختار برای بافت فراهم می کند. به عنوان مثال ، کلاژن انعطاف پذیری پوست و قدرت تاندون ها را افزایش می دهد. با این حال ، خوردن کلاژن دشوار است زیرا به طور کلی در بخش های ناخوشایند حیوانات یافت می شود 

خوشبختانه ، کلاژن را می توان از این قطعات با جوشاندن آنها در آب استخراج کرد. هنگامی که آنها در حال ساخت سهام سوپ برای اضافه کردن عطر و طعم و مواد مغذی مردم اغلب این کار.

ژلاتین استخراج شده در طول این فرایند بی طعم و بی رنگ است. آن را در آب گرم حل می شود ، و طول می کشد در بافت ژله مانند زمانی که آن را سرد می شود.

این امر به عنوان یک عامل ژل در تولید مواد غذایی ، در محصولاتی مانند ژله و آب نبات چسبنده مفید است. همچنین می تواند به عنوان استخوان استخوان یا به عنوان یک مکمل مصرف شود 

گاهی اوقات ، ژلاتین برای تولید یک ماده به نام هیدرولیز کلاژن پردازش می شود که حاوی همان اسیدهای آمینه به عنوان ژلاتین است و دارای مزایای سلامتی مشابه است.

با این حال ، آن را در آب سرد حل می شود و ژله را تشکیل نمی دهد. این به این معنی ممکن است خوش طعم تر به عنوان یک مکمل به برخی از مردم.

هر دو ژلاتین و کلاژن هیدرولیز به عنوان مکمل در فرم پودر یا گرانول در دسترس هستند. ژلاتین نیز می تواند به صورت ورق خریداری شود.

با این وجود ، برای گیاهخواران مناسب نیست ، زیرا از قطعات حیوانی ساخته شده است.

خلاصه:
ژلاتین با پخت و پز کلاژن ساخته شده است. تقریبا به طور کامل پروتئین است و بسیاری از فواید سلامتی. می توان آن را در تولید مواد غذایی مورد استفاده قرار, خورده به عنوان براث استخوان و یا گرفته شده به عنوان یک مکمل.

این تقریبا به طور کامل از پروتئین ساخته شده است
ژلاتین پروتئین 98-99٪ است.

با این حال ، این یک پروتئین ناقص است زیرا حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری نیست. به طور خاص ، آن را حاوی اسید آمینه ضروری تریپتوفان (7) نیست.

با این حال ، این مسئله نیست ، زیرا شما بعید است که ژلاتین را به عنوان تنها منبع پروتئین خود بخورید. همچنین آسان به تریپتوفان از دیگر غذاهای غنی از پروتئین است.

در اینجا فراوان ترین اسیدهای آمینه در ژلاتین از پستانداران 
پرولین: 16%
ولین: 14%
هیدروکسی پرولین: 14%
اسید گلوتامیک: 11%
ترکیب دقیق اسید آمینه بسته به نوع بافت حیوانی مورد استفاده و روش آماده سازی متفاوت است.

جالب توجه است ، ژلاتین ثروتمندترین منبع غذایی اسید آمینه گلیسین است که برای سلامتی شما بسیار مهم است.

مطالعات نشان داده اند که, اگر چه بدن شما می توانید آن را, شما معمولا نمی خواهد به اندازه کافی برای پوشش نیازهای شما را. این به این معنی مهم است که به اندازه کافی در رژیم غذایی خود بخورید.

مواد مغذی باقی مانده 1-2% متفاوت است اما متشکل از آب و مقدار کمی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند سدیم کلسیم پتاسیم و فولات 

با این حال ، به طور کلی ، ژلاتین منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی نیست. در عوض ، مزایای بهداشتی آن ناشی از مشخصات اسید آمینه منحصر به فرد آن است.

خلاصه:
ژلاتین از پروتئین 98-99 ٪ ساخته شده است. 1-2 ٪ باقی مانده آب و مقدار کمی از ویتامین ها و مواد معدنی است. ژلاتین غنی ترین منبع غذایی اسید آمینه گلیسین است.

ژلاتین ممکن است سلامت مفصل و استخوان را بهبود بخشد
بسیاری از تحقیقات اثربخشی ژلاتین را به عنوان یک درمان برای مشکلات مفصلی و استخوان مانند استئوآرتریت بررسی کرده است.

آرتروز رایج ترین شکل آرتریت است. این اتفاق می افتد زمانی که غضروف زیر سازی بین مفاصل را تجزیه می کند, منجر به درد و سفتی.

در یک مطالعه ، افراد 80 مبتلا به استئوآرتریت به مدت 70 روز یک مکمل ژلاتین یا دارونما داده شدند. کسانی که ژلاتین را گرفتند ، کاهش قابل توجهی در درد و سفتی مفصلی  را گزارش کردند.

در مطالعه دیگری ، ورزشکاران 97 به مدت 24 هفته یک مکمل ژلاتین یا دارونما داده شدند. کسانی که ژلاتین را مصرف می کنند ، کاهش قابل توجهی در درد مفاصل ، هر دو در حالت استراحت و در طول فعالیت ، در مقایسه با کسانی که با توجه به دارونما 

بررسی مطالعات نشان داد که ژلاتین نسبت به دارونما برای درمان درد بود. با این حال ، بررسی نتیجه گرفت که شواهد کافی برای توصیه این که مردم از آن برای درمان استئوآرتریت استفاده کنند 

تنها عوارض جانبی گزارش شده با مکمل های ژلاتین طعم ناخوشایند و احساس پری است. همزمان, شواهدی برای اثرات مثبت خود را بر روی مشکلات مفاصل و استخوان وجود دارد 

به این دلایل ممکن است ارزش دادن مکمل های ژلاتین را امتحان کنید اگر شما در حال تجربه این مسائل است.

خلاصه:
شواهدی برای استفاده از ژلاتین برای مشکلات مفاصل و استخوان وجود دارد. از آنجا که عوارض جانبی حداقل است ، مطمئنا ارزش آن را به عنوان یک مکمل در نظر می گیرد.

ژلاتین ممکن است ظاهر پوست و مو را بهبود بخشد
مطالعات انجام شده بر روی مکمل های ژلاتین نشان می دهد نتایج مثبت برای بهبود ظاهر پوست و مو.

یک مطالعه به حال زنان خوردن حدود 10 گرم گوشت خوک یا کلاژن ماهی (به یاد داشته باشید که کلاژن جزء اصلی ژلاتین است).

زنان پس از هشت هفته مصرف کلاژن گوشت خوک افزایش 28 ٪ در رطوبت پوست را تجربه کردند و 12 ٪ افزایش رطوبت پس از مصرف کلاژن ماهی 

در بخش دوم همان مطالعه ، از زنان 106 خواسته شد که 10 گرم کلاژن ماهی یا روزانه دارونما را برای روزهای 84 بخورند.

این مطالعه نشان داد که تراکم کلاژن پوست شرکت کنندگان به طور قابل توجهی در گروه با توجه به کلاژن ماهی افزایش یافته است ، در مقایسه با گروه دارونما 

تحقیقات نشان می دهد که مصرف ژلاتین همچنین می تواند ضخامت مو و رشد را بهبود بخشد.

یک مطالعه یک مکمل ژلاتین یا دارونما برای 50 هفته به 24 نفر مبتلا به ریزش مو ، یک نوع ریزش مو داد.

تعداد مو توسط 29 ٪ در گروه ژلاتین داده شده در مقایسه با بیش از 10 ٪ در گروه دارونما افزایش یافته است. توده مو نیز با 40 ٪ با مکمل ژلاتین افزایش یافته است ، در مقایسه با کاهش 10 ٪ در گروه دارونما 

مطالعه دیگری گزارش یافته های مشابه. شرکت کنندگان 14 گرم ژلاتین در روز داده شد و سپس به طور متوسط افزایش ضخامت موی فرد در حدود 11 ٪  را تجربه کردند.

See the source image

خلاصه:
شواهد نشان می دهد که ژلاتین می تواند رطوبت و تراکم کلاژن پوست را افزایش دهد. همچنین ممکن است ضخامت مو را افزایش دهد.

این ممکن است عملکرد مغز و سلامت روان را بهبود بخشد
ژلاتین بسیار غنی از گلیسین است که به عملکرد مغز مرتبط است.

یک مطالعه نشان داد که مصرف گلیسین به طور قابل توجهی بهبود حافظه و جنبه های خاصی از توجه 

مصرف گلیسین نیز به بهبود برخی اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی مرتبط است

هر چند که کاملا روشن نیست چه چیزی باعث اسکیزوفرنی, محققان بر این باورند عدم تعادل اسید آمینه ممکن است نقش بازی.

گلیسین یکی از اسیدهای آمینه است که در افراد مبتلا به اسکیزوفرنی مورد مطالعه قرار گرفته است و مکمل های گلیسین نشان داده شده است که برخی از علائم را کاهش می دهد 

همچنین مشخص شده است که علائم اختلال وسواسی-اجباری (OCD) و اختلال بدشکلی بدن (BDD)  را کاهش می دهد.

خلاصه:
گلیسین ، یک اسید آمینه در ژلاتین ، می تواند حافظه و توجه را بهبود بخشد. همچنین یافت شده است به منظور کاهش علائم برخی از شرایط بهداشت روانی, مانند اسکیزوفرنی و OCD.

ژلاتین ممکن است کمک به شما از دست دادن وزن
ژلاتین عملا چربی و بدون کربوهیدرات است ، بسته به اینکه چگونه ساخته شده است ، بنابراین کالری بسیار کم است.

مطالعات نشان می دهد حتی ممکن است کمک به شما از دست دادن وزن.

در یک مطالعه 22 نفر هر 20 گرم ژلاتین داده شد. در نتیجه ، آنها افزایش هورمون های شناخته شده برای کاهش اشتها را تجربه کردند و گزارش دادند که ژلاتین به آنها کمک کرد احساس کامل .

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که یک رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند به شما کمک کند به احساس فولر. با این حال ، نوع پروتئین که می خورید به نظر می رسد نقش مهمی بازی 

یک مطالعه به 23 سالم مردم یا ژلاتین یا کازئین یک پروتئین موجود در شیر به عنوان تنها پروتئین در رژیم غذایی خود را به مدت 36 ساعت است. محققان دریافتند که ژلاتین کاهش گرسنگی 44 درصد بیشتر از کازئین 

خلاصه:
ژلاتین ممکن است با کاهش وزن کمک کند. کم کالری است و نشان داده شده است برای کمک به کاهش اشتها و افزایش احساس پری.

مزایای دیگر ژلاتین
تحقیقات نشان می دهد ممکن است دیگر فواید مرتبط با خوردن ژلاتین.

این ممکن است به شما کمک کند خواب
اسید آمینه گلیسین ، که در ژلاتین فراوان است ، در مطالعات متعددی برای کمک به بهبود خواب نشان داده شده است.

در دو مطالعه با کیفیت بالا ، شرکت کنندگان 3 گرم گلیسین را قبل از خواب مصرف کردند. آنها به طور قابل توجهی بهبود یافته بود کیفیت خواب ، تا به حال زمان آسان تر به خواب رفتن و کمتر خسته در روز بعد 

حدود 1-2 قاشق غذاخوری (7-14 گرم) ژلاتین 3 گرم گلیسین را فراهم می کند.

این می تواند با دیابت نوع 2 کمک کند
توانایی ژلاتین برای کمک به کاهش وزن می تواند مفید باشد برای کسانی که مبتلا به دیابت نوع 2 که چاقی یکی از عوامل خطر اصلی.

در بالای این تحقیقات نشان داده است که مصرف ژلاتین نیز ممکن است کمک به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کنترل قند خون خود را.

در یک مطالعه 74 نفر مبتلا به دیابت نوع 2 5 گرم گلیسین یا دارونما هر روز به مدت سه ماه داده شد.

گروه داده شده گلیسین پس از سه ماه به میزان قابل توجهی کاهش hba1c را کاهش داد و همچنین التهاب را کاهش داد. Hba1c اندازه گیری سطح قند خون به طور متوسط یک فرد در طول زمان است ، بنابراین خوانش پایین تر به معنای کنترل قند خون بهتر 

ممکن است سلامت روده را بهبود بخشد
ژلاتین نیز ممکن است نقش مهمی در سلامت روده بازی.

در مطالعات بر روی موش ، ژلاتین برای کمک به محافظت از دیواره روده از آسیب نشان داده شد ، اگر چه چگونه این کار را به طور کامل درک نمی شود 

یکی از اسیدهای آمینه در ژلاتین ، به نام گلوتامیک اسید ، به گلوتامین در بدن تبدیل شده است. گلوتامین نشان داده شده است برای بهبود یکپارچگی دیواره روده و کمک به جلوگیری از "روده چکه کن” 

منبع:

https://asemantejarat.com/

https://www.healthline.com/nutrition/gelatin-benefits

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی