روغن ها

پرسش و پاسخ در مورد مونوسدیم گلوتامات (MSG)مشاهده تصویر منبع

MSG چیست؟

مونوسدیم گلوتامات (MSG) نمک سدیم اسید آمینه رایج گلوتامیک اسید است. اسید گلوتامیک به طور طبیعی در بدن ما و در بسیاری از غذاها و افزودنی های غذایی وجود دارد.

چگونه ساخته می شود؟

MSG به طور طبیعی در بسیاری از غذاها مانند گوجه فرنگی و پنیر وجود دارد. مردم سراسر جهان در طول تاریخ از غذاهای غنی از گلوتامات استفاده کرده اند. به عنوان مثال، یک غذای تاریخی در جامعه آسیایی، آبگوشت جلبک دریایی غنی از گلوتامات است. در سال 1908، یک پروفسور ژاپنی به نام Kikunae Ikeda توانست گلوتامات را از این آبگوشت استخراج کند و تشخیص داد که گلوتامات طعم خوش طعمی را به سوپ می دهد. پروفسور ایکدا پس از آن حق اختراع تولید MSG را به ثبت رساند و تولید تجاری آن سال بعد آغاز شد.

امروزه به جای استخراج و متبلور کردن MSG از آب جلبک دریایی، MSG از تخمیر نشاسته، چغندر قند، نیشکر یا ملاس تولید می شود. این فرآیند تخمیر مشابه فرآیندی است که برای تهیه ماست، سرکه و شراب استفاده می شود.

آیا خوردن MSG ایمن است؟

FDA افزودن MSG به غذاها را "به طور کلی ایمن" (GRAS) می داند. اگرچه بسیاری از افراد خود را به عنوان حساس به MSG معرفی می‌کنند، اما در مطالعات انجام شده با چنین افرادی که MSG یا دارونما دریافت کرده‌اند، دانشمندان نتوانسته‌اند به طور مداوم واکنش‌هایی را ایجاد کنند.

آیا "گلوتامات" در یک محصول به این معنی است که حاوی گلوتن است؟

نه - گلوتامات یا اسید گلوتامیک هیچ ربطی به گلوتن ندارند. یک فرد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است به گندمی که ممکن است در سس سویا وجود داشته باشد واکنش نشان دهد، اما به MSG موجود در محصول واکنش نشان ندهد.

تفاوت بین MSG و گلوتامات در غذا چیست؟

گلوتامات موجود در MSG از نظر شیمیایی از گلوتامات موجود در پروتئین های غذایی قابل تشخیص نیست. بدن ما در نهایت هر دو منبع گلوتامات را به یک روش متابولیزه می کند. یک فرد بالغ به طور متوسط ​​روزانه 13 گرم گلوتامات از پروتئین موجود در غذا مصرف می کند، در حالی که مصرف MSG اضافه شده حدود 0.55 گرم در روز تخمین زده می شود.

چگونه می توانم بفهمم که MSG در غذای من وجود دارد؟

FDA ملزم می کند که غذاهای حاوی MSG اضافه شده آن را در پانل مواد تشکیل دهنده روی بسته بندی به عنوان مونوسدیم گلوتامات درج کنند. با این حال، MSG به طور طبیعی در موادی مانند پروتئین گیاهی هیدرولیز شده، مخمر اتولیز شده، مخمر هیدرولیز شده، عصاره مخمر، عصاره سویا و پروتئین ایزوله و همچنین در گوجه فرنگی و پنیر وجود دارد. در حالی که FDA ایجاب می کند که این محصولات در پانل مواد تشکیل دهنده ذکر شوند، آژانس الزامی ندارد که برچسب نیز مشخص کند که آنها به طور طبیعی حاوی MSG هستند. با این حال، غذاهایی با هر ماده‌ای که به طور طبیعی حاوی MSG هستند، نمی‌توانند روی بسته‌بندی خود ادعای «بدون MSG» یا «بدون MSG اضافه شده» داشته باشند. MSG همچنین نمی تواند به عنوان "ادویه و طعم دهنده" ذکر شود.

آیا FDA گزارش عوارض جانبی مرتبط با MSG دریافت کرده است؟

در طول سال ها، FDA گزارش هایی از علائمی مانند سردرد و حالت تهوع پس از خوردن غذاهای حاوی MSG دریافت کرده است. با این حال، ما هرگز نتوانستیم تأیید کنیم که MSG باعث اثرات گزارش شده است.

این گزارش‌های عوارض جانبی به FDA کمک کرد تا از گروه علمی مستقل فدراسیون انجمن‌های آمریکایی برای زیست‌شناسی تجربی (FASEB) بخواهد ایمنی MSG را در دهه 1990 بررسی کند. گزارش FASEB به این نتیجه رسید که MSG ایمن است. گزارش FASEB برخی علائم کوتاه‌مدت، گذرا و عموماً خفیف مانند سردرد، بی‌حسی، گرگرفتگی، سوزن سوزن شدن، تپش قلب و خواب‌آلودگی را شناسایی کرد که ممکن است در برخی از افراد حساس که ۳ گرم یا بیشتر از MSG را بدون غذا مصرف می‌کنند، رخ دهد. با این حال، یک وعده غذایی معمولی با MSG اضافه شده حاوی کمتر از 0.5 گرم MSG است. مصرف بیش از 3 گرم MSG بدون غذا در یک زمان بعید است.

منبع

https://www.fda.gov/food/food-additives-petitions/questions-and-answers-monosodium-glutamate-msg

https://asemantejarat.com/%d9%85%d9%88%d9%86%d9%88-%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%da%af%d9%84%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%85%d8%a7%d8%aa-mono-sodium-glutamate-msg/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی