روغن ها

نحوه استفاده از پودر خردل

oil Castor | دوشنبه, ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۴:۲۴ ب.ظ


نحوه استفاده از خردل خشک شده

تصویر برای مقاله با عنوان نحوه استفاده از خردل خشک شده
عکس: Chursina ویکتوریا (شاتر)
اگر شما از کسی بپرسید که چه خردل "طعم مانند" آنها ممکن است به شما بگویم آن را هر دو "تند" و "اسیدی" است که کاملا درست نیست. این نیمی از حقیقت است که گاهی اوقات تداوم به معنای مواد غذایی نویسندگان که مشتری جلب کردن خردل به عنوان "عنصر مخفی" است که می توانید از طریق غنای آن اسیدیته" در حالی که این ادعا که "زرد, Dijon, دانه دانه و پودر mustards همه کار" همان راه است.

در حالی که این درست است که یک بطری خردل آماده—مانند فرانسه را—شامل یک مقدار عادلانه از سرکه و خردل و دانه های خشک و پودر خردل نیست اسیدی در همه, از آنجا که آنها حاوی هیچ گونه اسید. در واقع ، اگر شما خردل را با پودر خردل ساختید ، در واقع می توانید از سرکه (که حاوی اسید استیک است) برای خلق و خوی خردل استفاده کنید ، اما ما در یک دقیقه به آن می رسیم.

تصویر برای مقاله با عنوان نحوه استفاده از خردل خشک شده
نحوه انتخاب خردل مناسب برای سرکه بریزید
سال سرکه بریزید خوب شامل مواد تشکیل دهنده نفت و آب مبتنی بر که, اگر ما به یاد داشته باشید پایه ما…

بیشتر بخوانید
خردل خشک یک عنصر نسبتا اشتباه است که در قلمرو بین دانه های کامل و خردل مایع تهیه شده وجود دارد. گاهی اوقات به نام "آرد خردل," آن را از دانه های زمین که الک شده اند به حذف کت دانه ساخته شده, و در نتیجه یک پودر نسبتا زرد است که نشسته است وجود دارد را در خفا, انتظار برای فعال شود. مانند وسبی, ترب کوهی, و پیاز, خردل یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده برای استفاده انسان به خود آسیب در کوچک است, راه هیجان انگیز. خردل تلاش می کند تا شما را با جنگ شیمیایی کوچک مبارزه کند ، اما ما حیوانات خانگی بیمار هستیم که گاهی اوقات درد را دوست دارند و بنابراین از بین نمی روند. (با نام تجاری عاقلانه, من از طرفداران بزرگ از S هستم&B, که شامل زردچوبه کمی, هر چند در کلمن خوب است ، بیش از حد.)

بهترین پودر خردل را از بازرگانی آسمان تجارت می توانید خریداری نمایید.

تمام طول می کشد کمی رطوبت است. در واقع, اگر شما اضافه کردن کمی آب (و هیچ چیز دیگری) به پودر خردل شما را تا پایان با فوق العاده قدرتمند و سینوسی-پاکسازی و نمک و فلفل است که رقبای wasabi. با توجه به هارولد مک گی در مواد غذایی و پخت و پز, شما باید به آسیب, پس از آن مرطوب دانه خردل برای فعال کردن مکانیسم های دفاعی خود:

دانه های خردل خشک و پودر آنها تند نیستند. تند خود را توسعه در طول دوره از چند دقیقه یا چند ساعت, زمانی که دانه ها در مایع و زمین خیس, و یا دانه پیش زمینه به سادگی مرطوب. ترکیبی از رطوبت و آسیب سلولی آنزیم های دانه را احیا می کند و به آنها اجازه می دهد ترکیبات تند را از فرم های ذخیره سازی خود آزاد کنند. آماده ترین خردل با مایع اسیدی ساخته شده است—سرکه ، شراب ، آب میوه—که آنزیم ها را کند می کند ، بلکه ناپدید شدن ترکیبات تند را نیز کاهش می دهد ، زیرا آنها به تدریج با اکسیژن و سایر مواد در مخلوط واکنش نشان می دهند.

صدا در بسیاری در رفتن وجود دارد. آب آنزیم ها را فعال می کند ، آنزیم ها مولکول های درد را آزاد می کنند و سرکه سرعت آنزیم ها را کاهش می دهد و مولکول های درد را کاهش می دهد (همچنین طولانی تر می شود) تشنگی ، اما این تنها چیزی نیست که می تواند بر عطر و طعم خردل تاثیر بگذارد. به گفته هارولد ، گرما نیز بر تند بودن تاثیر می گذارد ، زمان بندی صدا باید در هنگام اضافه کردن تن خردل خشک به دستور العمل در نظر گرفته شود:

هنگامی که تند را توسعه داده اند, پخت و پز رانندگی کردن و تغییر مولکول های تحریک کننده و بنابراین کاهش تند, پشت سر گذاشتن یک عطر و بوی کلم خانواده عمومی تر. بنابراین خردل معمولا در پایان فرایند پخت و پز اضافه می شود.

تصویر برای مقاله با عنوان نحوه استفاده از خردل خشک شده
با استفاده از این الگو را به یک سرکه بریزید کامل در هر زمان
سرکه بریزید خوب زبان خود را با ترکیبی قدرتمند از شور و شیرین و اسیدی پانچ باید…

بیشتر بخوانید
صدا چه زمانی باید به شما استفاده از خردل خشک? این بستگی به آنچه شما در حال تلاش برای رسیدن به. اگر شما می خواهید به فوق العاده تهاجمی و دردناک ادویه پودر مخلوط با مقدار مساوی از آب 10 دقیقه قبل از اینکه شما برنامه ریزی برای مصرف آن انفجار را در کام خود را به فراموشی سپرده است. (من فقط یک استراحت از نوشتن این زمان به برخی از خردل دردناک, که من پس از آن استفاده می شود تا برخی از تخم مرغ deviled دردناک.) شما همچنین می توانید دکتر خردل خانگی خود را با کمی سرکه شکر طلایی (به خلق و خوی گرما) و یا فلفل سفید و دیگر ادویه جات ترشی جات (برای عطر و طعم).

خارج ساخت بسیار خوب مایع خردل خشک خردل را می توان مورد استفاده در پخت و پز هر چند طعم بسیار کمتر خواهد بود تند و کمی دیوانه (یا کلم-y) با توجه به زمانی که شما آن را اضافه کنید. به عنوان مثال اگر شما در حال ساخت یک دسته از ماکارونی و پنیر با یک کیلو پنیر انتظار نداریم که یک و نیم قاشق چای خوری خردل خشک آن را از طریق 45 دقیقه در فر با تندی دست نخورده و قطعا انتظار نداریم که آن را به "قطع طریق" همه که پنیر با "اسیدیته."اگر می خواهید اسیدیته, شما می توانید یک خردل آماده است که شامل سرکه استفاده, یا شما می توانید یک چلپ چلوپ سرکه شراب سفید اضافه. (همچنین بر خلاف دیژون و دیگر stoneground + خردل خشک خردل نیست بیش از حد بزرگ در امولسیون سس سالاد است که مفید موسیلاژ زندگی در دانه کت که sieved از خشک خردل.)

 

منبع:

https://skillet.lifehacker.com/how-to-use-dried-mustard-1845017031

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی