روغن ها

مونوسدیم گلوتامات - استفاده از آن در غذا و دستورالعمل های نظارتی؟

مونوسدیم گلوتامات - استفاده از آن در غذا و دستورالعمل های نظارتی؟
MSG یا مونوسدیم گلوتامات یکی از رایج ترین و در عین حال بحث برانگیزترین موادی است که در طول فرآوری به غذاها اضافه می شود تا طعم و طعم محصول نهایی را بهبود بخشد.

به عنوان یک مصرف کننده نگران، باید در مورد این ماده بدانید. اما اگر در مورد MSG در غذا یا غذاهای گلوتاماتی چیزی نشنیده اید نگران نباشید. ما تمام اطلاعات مربوط به موضوع را به همراه نتایج مونوسدیم گلوتامات در آزمایشات غذایی جمع آوری کرده ایم. بنابراین می توانید اثرات MSG را بر روی غذا و سلامت خود درک کنید.

MSG در غذا چیست؟
مونوسدیم گلوتامات (MSG) نمک سدیم اسید گلوتامیک است. این یک اسید آمینه غیر ضروری است که به طور گسترده در طبیعت موجود است. سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، پنیر پارمزان، سیب زمینی، قارچ و سایر سبزیجات و میوه ها حاوی MSG طبیعی هستند.

از آن به عنوان تقویت کننده طعم با طعم اومی استفاده می شود - به اصطلاح "طعم پنجم" - که مسئول طعم گوشتی و خوش طعم غذا است. MSG در غذاهای کره ای، ژاپنی و چینی بسیار محبوب است.

MSG که با نام تجاری Ajinomoto™ موجود است برای بهبود طعم غذاهایی مانند مرغ سرد، پنیر سرد، برنج سرخ شده، چاو ماین، سوپ مرغ، مرغ منچوری و دیگر غذاهای چینی استفاده می شود.

برخی از مواد غذایی متداول که در آنها می توانید MSG را به راحتی پیدا کنید عبارتند از:

فست فودها: در کنار غذاهای خیابانی، فست فودهای زنجیره ای مطرح نیز از MSG در محصولات خود استفاده می کنند. بنابراین، مهم است که مصرف فست فود خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که سلامت شما را به خطر نمی اندازد.
محصولات نودل فوری: چندین برند نودل و ماکارونی فوری از MSG برای بهبود طعم و ماندگاری محصولات خود استفاده می کنند.
چاشنی ها: اینها شامل سس سویا، سس کچاپ، سس باربیکیو، سس مایونز، برخی سس های سالاد و غیره است.
سوپ ها: درست مانند نودل های فوری، سوپ های فوری و کنسرو شده از MSG برای طعم بهتر استفاده می کنند.
وعده های غذایی منجمد: اکثر غذاهای منجمد حاوی MSG هستند. بنابراین، باید میزان مصرف این مواد را پیگیری کنید.
مخلوط چاشنی: مقدار زیادی MSG در چندین مخلوط چاشنی یافت می شود. برای جلوگیری از مصرف اینها، می توانید آن را در خانه درست کنید.
چیپس و سایر تنقلات: چیپس و تنقلات از جمله محصولاتی هستند که حاوی مونوسدیم گلوتامات هستند. این مسئول ارائه طعم های منحصر به فرد به چیپس و تنقلات مورد علاقه شما است.
برای مواد غذایی بسته بندی شده، می توانید لیست مواد تشکیل دهنده آنها را مطالعه کنید تا متوجه شوید که آیا MSG در آن وجود دارد یا خیر.

اکنون که استفاده از مونوسدیم گلوتامات را درک کرده اید، بیایید ببینیم که چگونه می تواند بر سلامت شما تأثیر بدی بگذارد.

عوارض جانبی MSG در غذا
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (USFDA) MSG را به عنوان "به طور کلی به عنوان ایمن شناخته شده (GRAS) طبقه بندی می کند. با این حال، اعتقاد بر این است که دوزهای زیاد MSG می تواند باعث سردرد، حالت تهوع و ناراحتی عمومی شود که به عنوان "سندرم رستوران چینی" شناخته می شود. با این حال، مطالعات علمی کنترل شده چنین ادعاهایی را رد کرده است.

به علاوه، مطالعات همچنین نشان می دهد که تنها 5 درصد از کل جمعیت نسبت به MSG حساسیت دارند. بنابراین جای نگرانی زیادی وجود ندارد. حتی بسیاری از دانشمندان معتقد نیستند که استفاده از غذاهای مونوسدیم گلوتامات باعث ایجاد چنین مشکلی می شود.

دستورالعمل های FSSAI در مورد MSG چیست؟
سازمان ایمنی و استانداردهای غذایی هند (FSSAI)، مرجع عالی ایمنی و استانداردهای مواد غذایی در هند، مقررات مربوط به MSG را تنظیم کرده است. طبق مقررات 2.2.1:1 FSSR، "غذای از پیش بسته بندی شده نباید بر روی هیچ برچسب یا به شیوه ای برچسب گذاری که نادرست، گمراه کننده یا فریبنده باشد یا احتمالاً تصور نادرستی در مورد خصوصیات آن ایجاد کند، توصیف یا ارائه شود. هر احترامی». نکته مهم این است که مقررات USFDA همچنین نشان می دهد که اگر یک نمونه غذایی حاوی "MSG طبیعی" باشد، تولیدکنندگان نمی توانند روی بسته برچسب "بدون افزودن MSG" بگذارند.

علاوه بر این، FSSAI مشخص می کند که همه تبلیغات روی بسته های مواد غذایی حاوی MSG اضافه شده باید موارد زیر را اعلام کنند:

طبق دستورالعمل FSSAI، MSG را نمی توان به ماکارونی و نودل اضافه کرد. FSSAI حداکثر حد مجاز MSG را در کنسرو گوشت خرچنگ 500 میلی گرم بر کیلوگرم تعیین کرده است. با این حال، در حال حاضر هیچ دستورالعملی برای حداکثر حد طبیعی MSG در غذا وجود ندارد.

در صورتی که هر سازنده ای از این دستورالعمل ها پیروی نکند، تحت نظر این مقامات مواد غذایی قرار خواهد گرفت. برخورد قانونی نیز با این تولیدکنندگان انجام خواهد شد و جنجال هایی را به نام آنها ایجاد می کند.

با بحث در مورد بحث‌ها، بیایید ببینیم که چگونه مونوسدیم گلوتامات موجود در Maggi® این برند را به دردسر بزرگی کشانده است.

مشاهده تصویر منبع

MSG و مجادله Maggi®

Maggi® عمدتاً به خاطر نودل های فوری خود شناخته می شود که در طول سال ها در بین هندی ها، چه پیر و چه جوان، محبوبیت پیدا کرده است. در سال 2015، زمانی که سازمان ایمنی غذا و دارو (FDA) در اوتار پرادش (UP) سطوح بالایی از MSG i دریافت کرد، بحث و جدل بالا گرفت.

دو دوجین بسته نودل Maggi® که آزمایش شدند.

دولت اخطاریه ای به نستله صادر کرد تا 2 میلیون بسته محصول را از ایالت فراخوان کند. این امر همچنین دو ایالت دیگر - گجرات و ماهاراشترا - را وادار کرد تا محصول را بررسی کنند. خوشبختانه، برای آسودگی خاطر مصرف کنندگان، مسائل بین دولت و نستله به طور دوستانه حل شده است. با این حال، FSSAI هنوز در مورد MSG احتیاط می کند.

تغییرات مقررات FSSAI پس از رویداد Maggi®
پس از کل رویداد بحث برانگیز، FSSAI تغییراتی در مقررات مواد غذایی ایجاد کرد تا اطمینان حاصل شود که چنین مشکلی دوباره رخ نخواهد داد. FSSAI در 31 مارس 2016 دستوری صادر کرد که استفاده از MSG را به عنوان یک تقویت کننده طعم در چاشنی نودل و پاستا روشن کرد.

در این دستور آمده است که «تحریم/تعقیب خاص علیه تولیدکنندگان رشته فرنگی/ماکارونی به دلیل وجود MSG/گلوتامیک اسید نمی‌تواند آغاز شود، مگر اینکه توسط مقامات دولتی مربوطه مشخص شود که MSG عمداً در طول تولید بدون نیاز به آن اضافه شده است. اعلامیه روی برچسب».

چگونه غذاهای گلوتامات در آزمایشگاه آزمایش می شوند؟
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC): این فرآیند کروماتوگرافی برای تجزیه مخلوطی از ترکیبات استفاده می شود. بنابراین، وجود MSG را می توان از یک مخلوط از طریق این روش تشخیص داد.
کروماتوگرافی لایه نازک با کارایی بالا (HPTLC): هر دو HPLC و HPTLC بر اساس اصول کروماتوگرافی یکسان کار می کنند. با این حال، HPTLC را می توان به عنوان یک نسخه بهبود یافته از TLC معمولی در نظر گرفت. بنابراین مزایای مختلفی مانند تجزیه و تحلیل همزمان و دقت بهتر را ارائه می دهد.
نکته مهم، لازم به ذکر است که نمونه‌های غذایی حاوی «MSG طبیعی»، علی‌رغم برچسب «بدون افزودن MSG»، آزمایش MSG را با روش‌های بالا مثبت نشان می‌دهند.

چطور میتوانیم کمک کنیم؟
Arbro Pharmaceuticals Pvt. Ltd. دارای آزمایشگاه های معتبر NABL و مورد تایید FSSAI با ابزارهای پیشرفته مانند HPLC و HPTLC برای آزمایش MSG در نمونه های مواد غذایی است.

کارکنان علمی متعهد ما همیشه از آخرین پیشرفت‌ها در عرصه علمی مطلع هستند و با جدیدترین تکنیک‌ها و ابزار دقیق برای انجام آزمایش‌های منظم ترکیبات شیمیایی انواع مختلف مواد غذایی به خوبی آشنا هستند.

اگر مایلید از خدمات تست ما استفاده کنید، لطفاً از طریق فرم تماس با ما تماس بگیرید یا اکنون با شماره 45754575-11-91 با ما تماس بگیرید. ما خوشحال خواهیم شد که یک پیشنهاد برای آزمایش MSG در نمونه های غذایی شما ارائه دهیم.

 

بیشتر بدانید: روش تولید مونو سدیم گلوتامات

https://asemantejarat.com/%d9%85%d9%88%d9%86%d9%88-%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%da%af%d9%84%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%85%d8%a7%d8%aa-mono-sodium-glutamate-msg/
 

 

منبع

https://aurigaresearch.com/monosodium-glutamate-use-food-regulatory-guidelines/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی