روغن ها

موارد مصرف متداول و خطرات بالقوه بنزوئیک اسید

oil Castor | شنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۵۵ ب.ظ

موارد مصرف متداول و خطرات بالقوه
بیش از نیمی از کل اسید بنزوئیک تولید شده در ایالات متحده در ساخت محصولات پلیمری مختلف استفاده می شود، در درجه اول از خانواده پلاستیک های معروف به پلی وینیل استات ها (PVAs). PVA ها به نوبه خود به عنوان چسب، درزگیر، درزگیر و پوشش برای کاغذ، فیلم و فویل پلاستیکی استفاده می شوند. حدود یک چهارم کل اسید بنزوئیک برای استفاده به عنوان نگهدارنده مواد غذایی به نمک های سدیم و پتاسیم، بنزوات سدیم (C6H5COONa) و بنزوات پتاسیم (C6H5COOK) تبدیل می شود. بنزوات سدیم و بنزوات پتاسیم در حال حاضر پرمصرف ترین نگهدارنده های غذایی در جهان هستند. آنها به مجموعه ای از محصولات مانند نوشابه ها و آب میوه ها، مرباها و ژله ها، محصولات پخته شده و سس های سالاد اضافه می شوند. آنها همچنین به تعدادی از محصولات غیر غذایی مانند دهان شویه ها، خمیر دندان ها، کرم های آرایشی و دئودورانت ها اضافه می شوند.

مشاهده تصویر منبع

سایر کاربردهای اسید بنزوئیک عبارتند از:

به عنوان یک افزودنی به ضد یخ ها، جایی که برای جلوگیری از خوردگی قطعات موتور عمل می کند.
به عنوان یک عامل چاشنی در فرآوری محصولات تنباکو؛
به عنوان یک عامل تثبیت کننده در پردازش عکس ها؛ و
برای درمان عفونت های قارچی.
بنزوئیک اسید و نمک‌های سدیم و پتاسیم آن برای افرادی که مستقیماً با آنها کار می‌کنند، خطرات متوسطی برای سلامتی ایجاد می‌کنند. در صورت استنشاق یا رسوب در بدن ممکن است باعث مشکلات پوستی، بینی و چشمی شوند. به شکل گرد و غبار ریز تقسیم شده، ممکن است خطر آتش سوزی یا انفجار نیز داشته باشند. بیشتر مردم با هیچ یک از این ترکیبات به شکلی مواجه نمی شوند که خطری برای سلامتی داشته باشند. هر سه ترکیب توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده به عنوان افزودنی های غذایی ایمن در نظر گرفته می شوند که غلظت آنها در غذاها از 0.1 درصد تجاوز نکند. کشورهای دیگر سطح ایمن را برای این سه ترکیب به عنوان افزودنی های غذایی تا 1.25 درصد تعیین کرده اند.

کلمات برای دانستن
کاتالیزور
ماده ای که سرعت یک واکنش شیمیایی را بدون تغییر در ساختار شیمیایی خود افزایش می دهد.
هیدرولیز
فرآیندی که طی آن یک ترکیب با آب واکنش می دهد و دو ترکیب جدید تشکیل می دهد.
پلیمر
ترکیبی متشکل از مولکول های بسیار بزرگ که از یک یا دو واحد کوچک تکراری به نام مونومر تشکیل شده است.
برای اطلاعات بیشتر
"اسید بنزوئیک." Chemical Land 21. http://www.chemicalland21.com/arokorhi/industrialchem/organic/BENZOIC%20ACID.htm (دسترسی در 22 سپتامبر 2005).

"اسید بنزوئیک و بنزوات سدیم." برنامه بین المللی ایمنی شیمیایی http://www.inchem.org/documents/cicads/cicads/cicad26.htm (دسترسی در 22 سپتامبر 2005).

"اسید بنزوئیک (CASRN 65-85-0)." آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده http://www.epa.gov/iris/subst/0355.htm (دسترسی در 22 سپتامبر 2005).

همچنین بنزوات دناتونیوم را ببینید

منبع

https://www.encyclopedia.com/science-and-technology/chemistry/organic-chemistry/benzoic-acid

https://asemantejarat.com/category/products/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی