روغن ها

موارد استفاده و تغذیه با پکتین+ خرید پکتین

oil Castor | چهارشنبه, ۲۸ مهر ۱۴۰۰، ۰۵:۱۱ ب.ظ


پکتین چیست؟ فیبر منحصر به فرد توضیح داده شده است
تغذیه و موارد استفاده
فواید
جنبه های منفی
خط پایین
ما محصولاتی را که فکر می کنیم برای خوانندگان ما مفید هستند ، قرار می دهیم. اگر از طریق پیوندهای این صفحه خرید کنید ، ممکن است کمیسیون کمی دریافت کنیم. روند ما اینجاست

پکتین یک فیبر منحصر به فرد است که در میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

این یک فیبر محلول به نام پلی ساکارید است که یک زنجیره طولانی از قندهای غیرقابل هضم است. وقتی پکتین در حضور مایع گرم می شود ، منبسط می شود و به ژل تبدیل می شود و آن را برای غلیظ کننده ها و ژله ها غلیظ کننده می کند 

همچنین پس از مصرف در دستگاه گوارش شما ژل می کند ، عملکردی که مزایای سلامتی بیشماری را ارائه می دهد.

بیشتر محصولات پکتین از سیب یا پوست مرکبات تهیه می شوند که هر دو منبع غنی از این فیبر هستند 

این مقاله پکتین ، محتوای تغذیه ای و مزایای سلامتی آن و نحوه استفاده از آن را مرور می کند.

تغذیه و موارد استفاده
پکتین یک فیبر است و تقریباً هیچ کالری یا مواد مغذی ندارد. این ماده اصلی مربا و ژله است و به عنوان مکمل فیبر محلول استفاده می شود.

جهت کسب اطلاعات درمورد عوارض جانبی پکتین به بازرگانی آسمان تجارت مراجعه کنید.

تغذیه
پکتین تغذیه کمی دارد.

یک اونس مایع (29 گرم) پکتین مایع حاوی 

کالری: 3
پروتئین: 0 گرم
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 1 گرم
فیبر: 1 گرم
پکتین پودری دارای محتوای مغذی مشابه است 

نه مایع و نه پودر حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین یا مواد معدنی نیستند و تمام کربوهیدرات ها و کالری آن از فیبر تأمین می شود.

با این حال ، برخی از محصولات به نام مخلوط خشک پکتین حاوی قند و کالری اضافی هستند. از این مخلوط ها می توان برای تهیه مربا و ژله نیز استفاده کرد.

استفاده می کند
پکتین در درجه اول در تولید غذا و آشپزی خانگی به عنوان ضخیم کننده استفاده می شود.

این غذا به مربا ، ژله ها و کنسروهای تولیدی تجاری و خانگی اضافه می شود. همچنین ممکن است به عنوان یک تثبیت کننده به شیر طعم دار و ماست قابل نوشیدن اضافه شود.

برای استفاده در آشپزخانه خانگی ، پکتین به صورت پودر سفید یا قهوه ای روشن یا مایع بی رنگ فروخته می شود.

پکتین همچنین به عنوان مکمل فیبر محلول استفاده می شود که اغلب به صورت کپسول به فروش می رسد. فیبر محلول ممکن است به رفع یبوست ، کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید ، بهبود قند خون و افزایش وزن کمک کند 

در نهایت ، این فیبر یک جزء کلیدی از پوششهای آزاد کننده زمان است که در برخی از داروها استفاده می شود 

خلاصه
پکتین یک فیبر محلول است که در میوه ها و سبزیجات به ویژه سیب و پوست مرکبات یافت می شود. این یک ماده ژل کننده قوی است که برای ضخیم کردن مربا و ژله استفاده می شود.

عوارض جانبی پکتین را در لینک زیر ببینید

https://asemantejarat.com/%d9%be%da%a9%d8%aa%db%8c%d9%86/

See the source image


فواید
مکمل پکتین ممکن است چندین مزیت سلامتی بالقوه را به همراه داشته باشد.

قند خون و سطح چربی خون را بهبود می بخشد
برخی از مطالعات روی موش ها نشان داده اند که پکتین سطح قند خون را کاهش داده و عملکرد هورمون های مرتبط با قند خون را بهبود می بخشد ، که می تواند به مدیریت دیابت نوع 2 کمک کند 

با این حال ، مطالعات روی انسان اثرات قدرتمند مشابهی را بر کنترل قند خون مشاهده نکرده اند

پکتین همچنین ممکن است سطح چربی خون را با اتصال به کلسترول در دستگاه گوارش بهبود بخشد تا از جذب شدن جلوگیری کند ، که می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد 

در یک مطالعه بر روی 57 فرد بزرگسال ، افرادی که روزانه 15 گرم پکتین دریافت می کردند ، تا 7٪ کاهش LDL (کلسترول بد) را در مقایسه با گروه کنترل تجربه کردند 

مطالعات حیوانی همچنین کلسترول و کاهش چربی خون را در این مکمل ها نشان داده است 

با این حال ، تحقیقات بیشتری در مورد انسان ها برای درک بهتر تأثیر پکتین بر سطح قند و چربی خون مورد نیاز است.

خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد
در مطالعات لوله آزمایش ، پکتین سلول های سرطانی روده را از بین برده است 

علاوه بر این ، این فیبر به کاهش التهاب و آسیب سلولی که می تواند باعث ایجاد سلول های سرطانی روده شود کمک می کند - در نتیجه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد 

نظریه پردازان این است که پکتین می تواند با اتصال و مهار جذب گالکتین -3 که میزان بالایی از آن با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط دارد ، خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد

مطالعات لوله آزمایش همچنین نشان داده است که پکتین انواع دیگر سلول های سرطانی ، از جمله سلول های سرطانی سینه ، کبد ، معده و ریه را از بین می برد 

با این حال ، تحقیقات بیشتری برای درک اینکه آیا پکتین و چگونه بر سرطان در انسان تأثیر می گذارد ، لازم است.

باعث افزایش وزن سالم می شود
پکتین همچنین ممکن است وزن سالم بدن را افزایش دهد.

در مطالعات انسانی ، افزایش مصرف فیبر با کاهش خطر اضافه وزن و چاقی مرتبط است. اعتقاد بر این است که این به دلیل پر شدن فیبر است و بیشتر غذاهای دارای فیبر بالا نسبت به غذاهای کم فیبر مانند غلات تصفیه شده کالری کمتری دارند 

منبع

https://www.healthline.com/nutrition/pectin

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی