روغن ها

مطالعات انسانی در مورد ایمنی سوکرالوز

oil Castor | جمعه, ۲۶ فروردين ۱۴۰۱، ۰۹:۲۱ ب.ظ

تفاوت بین استیویا، ساکارز، اسپلندا و ساکرالوز چیست؟

6 فوریه 2019
 توسط جف گریر

تفاوت بین استویا، ساکارز، اسپلندا و سوکرالوز چیست؟

بیایید نگاهی بیاندازیم به این که همه این جایگزین های شکر واقعاً چه هستند و تصمیم بگیرید که آیا می خواهید آنها را وارد بدن خود کنید یا خیر.

 

استویا چیست؟
استویا که بومی آمریکای جنوبی است، یک شیرین کننده طبیعی با کالری صفر است که صدها سال است به عنوان یک جایگزین طبیعی قند استفاده می شود. استویا که به طور سنتی به عنوان یربا دولچه (گیاه شیرین) شناخته می شود، عصاره غلیظی است که از برگ های گیاه استویا تهیه می شود که در برزیل، پاراگوئه و مناطق جنوب شرقی آسیا رشد می کند.


ترکیبات طعم شیرین استویا از گلیکوزیدهایی تشکیل شده است که به طور طبیعی در گیاه استویا وجود دارند. 11 گلیکوزید اصلی وجود دارد که در آن‌ها rebaudioside A فراوان‌ترین گلیکوزید است.


سوکرالوز (اسپلندا) چیست؟
سوکرالوز یا اسپلندا تنها جایگزین قندی است که در واقع از مولکول های قند واقعی (ساکارز) به دست می آید. سوکرالوز از طریق یک فرآیند چند مرحله ای ثبت شده ساخته می شود که با شکر شروع می شود و به طور انتخابی سه گروه هیدروژن-اکسیژن روی مولکول قند را با سه اتم کلر جایگزین می کند. نتیجه یک شیرین کننده فوق العاده قوی است که طعمی شبیه شکر دارد اما کالری قند ندارد. سوکرالوز بسیار شبیه استویا، یک شیرین کننده با کالری صفر است، زیرا از سیستم گوارشی عبور می کند، بدون اینکه متابولیزه شود.

شرکت بازرگانی آسمان تجارت سوکرالوز را با کیفیتی عالی در اختیار مشتریان قرار می دهد.

آیا می دانستید که Splenda در واقع سوکرالوز با نام تجاری است؟ نه من هم نمیدونستم!


سوکرالوز شکل کلردار قند سفره است. FDA می گوید مصرف آن بی خطر است. این را از خود بپرسید، آیا فکر می کنید می خواهید کلر را به غذایی که می خورید یا نوشیدنی هایی که می نوشید اضافه کنید؟ من قطعا ندارم! اکنون می دانم که نوشیدن یا خوردن کلر را دوست ندارد، اما مصرف اتم های کلر اصلاح شده می تواند برای سلامت کلی شما مضر باشد.

ساکارز در مقابل سوکرالوز
ساکارز یک قند طبیعی است که معمولاً به عنوان قند سفره شناخته می شود. از طرف دیگر سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی است که در آزمایشگاه تولید می شود. سوکرالوز یا اسپلندا تری کلروسوکروز است، بنابراین ساختارهای شیمیایی این دو شیرین کننده به هم مرتبط هستند، اما یکسان نیستند. فرمول مولکولی سوکرالوز C12H19Cl3O8 است، در حالی که فرمول ساکارز C12H22O11 است. مولکول سوکرالوز ظاهراً شبیه مولکول قند است. تفاوت این است که سه گروه از اکسیژن-هیدروژن متصل به مولکول ساکارز با اتم های کلر جایگزین می شوند تا سوکرالوز تشکیل شود.
بر خلاف ساکارز، سوکرالوز توسط بدن متابولیزه نمی شود. سوکرالوز در مقایسه با ساکارز که در هر قاشق چای خوری 16 کالری (4.2 گرم) کالری دارد، به رژیم غذایی کمک نمی کند. سوکرالوز 600 برابر شیرین تر از ساکارز است. برخلاف اکثر شیرین کننده های مصنوعی، طعم تلخی ندارد.

نکته منفی اسپلندا یا سوکرالوز این است که بدن شما می تواند اتم های کلر را جذب کند که می تواند به باکتری های خوب بدن شما حمله کند. هر دوی این شیرین‌کننده‌ها گزینه‌هایی برای افرادی هستند که نیاز به برش شکر دارند. آنها به طور متفاوتی روی همه تأثیر می گذارند. برخی از افراد مبتلا به دیابت ادعا می کنند که خوب است، در حالی که برخی دیگر می گویند که سطح انسولین آنها را افزایش داده است. بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و ببینید کدام یک می تواند بیشترین فواید را برای شما و وضعیت سلامتی شما داشته باشد.


آیا سوکرالوز بر سلامت روده تأثیر می گذارد؟
باکتری های دوست در روده شما برای سلامت کلی شما بسیار مهم هستند. آنها ممکن است هضم را بهبود بخشند، به عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کنند و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش دهند. جالب توجه است، یک مطالعه موش نشان داد که سوکرالوز ممکن است اثرات منفی روی این باکتری ها داشته باشد.
پس از 12 هفته، موش هایی که شیرین کننده مصرف کردند، 47 تا 80 درصد کمتر بی هوازی (باکتری هایی که به اکسیژن نیاز ندارند) در روده خود داشتند.
باکتری های مفید مانند بیفیدوباکتری ها و باکتری های اسید لاکتیک به طور قابل توجهی کاهش یافتند، در حالی که به نظر می رسید باکتری های مضر کمتر تحت تأثیر قرار می گیرند.
علاوه بر این، باکتری های روده 12 هفته پس از پایان آزمایش هنوز به حالت عادی برنگشته بودند.
با این وجود، از آنجایی که این یک مطالعه روی موش‌ها بود، تحقیقات بیشتری برای بررسی اینکه آیا سوکرالوز واقعاً بر باکتری‌های روده در انسان تأثیر می‌گذارد نیاز است.

پخت با سوکرالوز ممکن است مضر باشد
Splenda در برابر حرارت مقاوم است و برای پخت و پز و پخت خوب است. با این حال، مطالعات اخیر این موضوع را به چالش کشیده است.
به نظر می رسد که در دمای بالا شروع به تجزیه شدن و تعامل با سایر مواد می کند.
یک مطالعه نشان داد که گرم کردن سوکرالوز با گلیسرول، ستون فقرات مولکول های چربی، مواد مضری به نام کلروپروپانول تولید می کند. این مواد ممکن است خطر سرطان را افزایش دهند.


تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما ممکن است بهترین کار استفاده از شیرین کننده های دیگر در زمان پخت در دمای بالاتر از 350 درجه فارنهایت یا 120 درجه سانتیگراد باشد.


عوارض جانبی سوکرالوز
زمان زیادی طول می کشد تا سوکرالوز در سیستم جمع شود، بنابراین اگر یک یا دو بار چیزی که با سوکرالوز ساخته شده است خورده اید، نگران نباشید. بدن ما قادر به دفع سوکرالوز مصرفی کم است. با این حال، اگر روزانه از سوکرالوز استفاده کنید، بدن شما ممکن است نتواند از شر آن خلاص شود.
تحقیقات نشان داده اند که بدن شما می تواند از شر آن خلاص شود 

96.7٪ از سوکرالوز در صورت مصرف کم، با این حال، با مصرف مداوم تر. بدن شما فقط می تواند 92.8 درصد سوکرالوز را از بین ببرد.


92.8٪ ممکن است هنوز هم عدد بالایی به نظر برسد، اما 8٪ از قند کلردار باقی مانده در بدن شما در بدن شما ذخیره می شود و انباشته می شود و سلول های شما را سمی می کند.


ممکن است تعجب آور به نظر برسد که FDA چیزی را تأیید کند که به وضوح بسیار سمی است، با این حال، FDA سابقه تأیید چندین چیز را دارد که بعداً به دلیل مضر بودن از بازار خارج شدند.


حقیقت این است که آزمایش FDA از یک محصول همیشه آنقدر دقیق نیست و اغلب توسط شرکت هایی ارائه می شود که علاقه مالی به محصول دارند.
کافی است که بگوییم، مطالعات انجام شده اغلب کوتاه مدت هستند و اغلب به نفع طرف علاقه مند هستند. این مطالعات کوتاه مدت به سختی سطح را بررسی می کنند و تأثیر سوکرالوز را که ممکن است بر کبد یا کلیه ها داشته باشد بررسی نمی کنند.
در زیر برخی از عوارض جانبی مرتبط با آن بسته زرد کوچک آورده شده است.


هضم
مصرف سوکرالوز ممکن است اثر مضری بر هضم شما داشته باشد. مطالعات نشان داده‌اند که شیرین‌کننده‌های مصنوعی می‌توانند به هضم غذا آسیب زیادی وارد کنند و باعث اسهال، گاز و نفخ شوند.
اسپلندا ممکن است به عنوان یک ملین عمل کند زیرا باکتری های روده شما، به ویژه باکتری های خوب را تغییر می دهد. باکتری های خوب در روده شما تضمین می کنند که فرآیند هضم به آرامی پیش می رود و در عین حال میزان تولید گاز را در حین تجزیه غذا به حداقل می رساند.
با این حال، هنگامی که سوکرالوز به مخلوط ریخته می شود، سطح گاز نیتروژن و آب به طور بالقوه در روده بزرگ شما افزایش می یابد و احتمالاً منجر به عوارض جانبی بدی مانند اسهال می شود.


فلور روده شما را مختل می کند
ما بیشتر و بیشتر متوجه می شویم که حفظ فلور روده سالم می تواند کلید بسیاری از جنبه های سلامت عمومی باشد. بنابراین توصیه های غذایی جدید در مورد چگونگی بهبود فلور روده شروع به ظهور کرده است. خبر بد این است که سوکرالوز ممکن است تعادل باکتری های خوب و بد را از بین ببرد.
یک مطالعه حیوانی نشان داد که مصرف سوکرالوز باعث کاهش باکتری‌های خوب در دستگاه گوارش و افزایش باکتری‌های بد در مدفوع می‌شود. در حال حاضر هیچ مطالعه ای وجود ندارد که نشان دهد این اثر مشابهی در انسان دارد، با این حال، باید در نظر گرفت.
3) از جذب دارو جلوگیری می کند
مصرف سوکرالوز ممکن است جذب مناسب برخی داروها را مهار کند و قدرت آنها را کاهش دهد. این داروها شامل داروهایی برای بیماری قلبی و سرطان هستند.


سردرد
مطالعه ای در سال 2008 منتشر شد که نشان می دهد شیرین کننده های مصنوعی ممکن است مسئول ایجاد سردردهای آزاردهنده باشند. این ترکیب شیرین کننده مصنوعی شامل سوکرالوز است.
این مطالعه نشان می دهد که مصرف شیرین کننده های مصنوعی ممکن است عوارض جانبی خفیفی مانند سردرد و حتی میگرن ایجاد کند.
با این حال، برای تعیین اینکه چگونه شیرین کننده های مصنوعی بر افرادی که مستعد ابتلا به سردردهای میگرنی هستند، باید مطالعات بیشتری انجام شود.
5) پاسخ به انسولین
مجله مراقبت از دیابت دریافت که مصرف سوکرالوز ممکن است نحوه پاسخ بدن شما به قند را تغییر دهد. دیابتی ها مراقب باشید: این شیرین کننده بدون کالری می تواند به شدت بر سطح گلوکز شما تأثیر بگذارد.


آلرژی
برخی از افراد گزارش کرده اند که مصرف سوکرالوز منجر به مجموعه ای از علائم شبیه یک واکنش آلرژیک شده است. شایع ترین علائم مشاهده شده پس از مصرف سوکرالوز در یک بازه زمانی 24 ساعته عبارتند از:
• بثورات یا کهیر روی پوست. برخی از افراد تاول، خارش، قرمزی و تورم را گزارش کرده اند
• آکنه
• تورم لب ها، زبان، گلو و پلک ها
• خونریزی لثه
• تنگی نفس، از جمله خس خس سینه و سرفه
• آبریزش بینی و عطسه
• چشم های خون آلود، آبریزش
• تپش قلب
• درد مفاصل
• حالت تهوع، نفخ، گاز یا اسهال
• وزوز گوش
• سرگیجه
• اضطراب یا افسردگی

سایر عوارض جانبی
شکایات مصرف کنندگان علیه Splenda بسیار زیاد بوده است. این گزارش ها شامل عوارض جانبی مانند:
• قند خون بالا می رود
• مشکلات گوارشی
• افزایش وزن
• تشنج
• سرگیجه
• تاری دید

مشاهده تصویر منبع
مطالعات انسانی در مورد ایمنی سوکرالوز
آزمایش‌های بالینی بسیار کمی در مورد ایمنی سوکرالوز یا اسپلندا روی انسان انجام شده است و تنها دو کارآزمایی قبل از تأیید FDA این مواد برای استفاده انسانی منتشر شده است. این دو آزمایش در واقع شامل 36 سوژه انسانی بود.


بله، درست شنیدید... قبل از تایید سوکرالوز، در مجموع 2 مطالعه تکمیل شده شامل 36 شرکت کننده وجود داشت. اما این همه چیز نیست... طولانی ترین کارآزمایی تکمیل شده و کارآزمایی منتشر شده تمام چهار روز به طول انجامید و در واقع تأثیر سوکرالوز را در مورد پوسیدگی دندان به جای سایر مسائل مربوط به تحمل انسان مورد بررسی قرار داد.


در حالی که FDA وقتی به شما می گوید که بیش از صد مطالعه در مورد Splenda را بررسی کرده است، دروغ نمی گوید، اما به شما نمی گوید که اکثریت قریب به اتفاق این مطالعات به جای انسان روی حیوانات انجام شده است. نتایج این مطالعات حیوانی نشان می دهد که مسائل بالقوه زیادی از جمله مشکلات بالقوه زیر وجود دارد.
1. کاهش تعداد گلبول های قرمز و علائم کم خونی.
2. دوزهای بالا باعث تداخل در تولید اسپرم و led می شود

به ناباروری
3. ضایعات مغزی زمانی رخ داد که سوکرالوز در دوزهای بالا به حیوانات داده شد.
4. موش های تغذیه شده با سوکرالوز کلیه های بزرگ یا کلسیفیه را نشان دادند که FDA تشخیص داد
ناچیز.
5. خرگوش‌هایی که با سوکرالوز تغذیه می‌شوند، سقط‌های خودبه‌خودی بسیار بیشتری را تجربه کردند.
6. خرگوشهایی که سوکرالوز دریافت کردند نیز در مقایسه با گروه شاهد از میزان مرگ و میر بسیار بالاتری رنج بردند
حیوانات


خط پایین
همانطور که اوضاع پیش می‌رود، شواهد کافی وجود ندارد که شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند سوکرالوز و آسپارتام را می‌توان با خیال راحت مصرف کرد و به نظر می‌رسد بهتر است تا زمانی که ایمنی آن‌ها به هر طریقی ثابت نشده است، به طور کامل از مصرف آنها اجتناب شود.
در حال حاضر، بهتر است از شیرین کننده های مصنوعی به طور کامل اجتناب کنید و اگر دندان شیرینی دارید که مسیر طبیعی تری دارد.
بر اساس آنچه امروز می دانیم، خطرات احتمالی ارزش آن را ندارند. به خصوص اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید – این آخرین مطالعات حداقل کمی ترسناک هستند.
بهترین گزینه این است که به نسخه های طبیعی تر پایبند باشید – در زیر چند گزینه خوب وجود دارد:
• لاکانتو طعم شکر قهوه ای خوبی دارد – این ترکیبی از مونک فروت و اریتریتول غیر GMO است. این انتخاب من به عنوان بهترین گزینه شیرین کننده بدون کالری است.
• استویا خوب است اما کمی مزه دارد که لاکانتو ندارد.
• اگر کالری شماری نمی کنید یا نگران تأثیرگذاری بر قند خون یا ماندن در کتوز نیستید، عسل گزینه خوبی است.
• گزینه دیگر قند نارگیل است که تاثیر کمتری بر قند خون دارد (شاخص گلیسمی 35). هنوز قند است و فروکتوز زیادی دارد که در کبد فرآوری می شود.
• شربت افرا یکی دیگر از گزینه های سالم تر (البته بدون کالری) است

هر چیزی بیش از حد بد است، بنابراین کاهش مصرف کلی شکر باید در اولویت باشد. اگر یک قاشق چای خوری به قهوه یا چای خود اضافه می کنید، هر یک از موارد بالا گزینه های بالقوه خوبی هستند.

منبع

https://pinnaclefitness707.com/blog/view/what-is-the-difference-between-stevia-sucrosesplenda-and-sucralose

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی