روغن ها

مالتودکسترین چیست و آیا بی خطر است؟

oil Castor | پنجشنبه, ۱ مهر ۱۴۰۰، ۰۹:۲۰ ق.ظ

مالتودکسترین چیست؟
آیا قبل از خرید برچسب های تغذیه را می خوانید؟ اگر چنین است ، شما تنها نیستید. مگر اینکه متخصص تغذیه یا رژیم درمانی باشید ، خواندن برچسب های تغذیه احتمالاً شما را با مواد متعددی آشنا می کند که نمی شناسید. مالتودکسترین یکی از موادی است که در بسیاری از غذاها با آن روبرو می شوید. این یک افزودنی رایج در بسیاری از غذاهای فرآوری شده است ، اما آیا برای شما مضر است؟ و آیا باید از آن اجتناب کرد؟
مالتودکسترین چگونه ساخته می شود؟
مالتودکسترین یک پودر سفید است که از ذرت ، برنج ، نشاسته سیب زمینی یا گندم تهیه می شود. اگرچه از گیاهان می آید ، اما بسیار پردازش می شود. برای تهیه آن ، ابتدا نشاسته ها پخته می شوند و سپس اسیدها یا آنزیم هایی مانند آلفا آمیلاز باکتریایی مقاوم در برابر حرارت به آن اضافه می شود تا بیشتر تجزیه شود. پودر سفید حاصل محلول در آب است و طعم خنثی دارد. مالتودکسترینها با مواد جامد شربت ذرت ارتباط تنگاتنگی دارند ، با یک تفاوت در میزان قند آنها. هر دو تحت هیدرولیز قرار می گیرند ، یک فرایند شیمیایی شامل افزودن آب برای کمک بیشتر به شکست. با این حال ، پس از هیدرولیز ، جامدات شربت ذرت حداقل 20 درصد قند هستند ، در حالی که مالتودکسترین کمتر از 20 درصد قند است.

آیا مالتودکسترین بی خطر است؟
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مالتودکسترین را به عنوان یک افزودنی غذایی ایمن تایید کرده است. همچنین به عنوان بخشی از کل کربوهیدرات ها در ارزش غذایی مواد غذایی گنجانده شده است. طبق دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها ، کربوهیدرات ها نباید بیش از 45-65 درصد از کل کالری شما را تشکیل دهند. در حالت ایده آل ، اکثر آن کربوهیدرات ها باید کربوهیدراتهای پیچیده و غنی از فیبر باشند ، نه غذاهایی که به سرعت قند خون شما را بالا می برند. اگر مبتلا به دیابت یا مقاومت به انسولین هستید یا اگر پزشک رژیم کم کربوهیدرات توصیه کرده است ، باید مالتودکسترین مصرفی را در کل کربوهیدرات روزانه خود لحاظ کنید. با این حال ، مالتودکسترین معمولاً فقط در مقادیر کم در غذا وجود دارد. این تأثیر قابل توجهی بر میزان کربوهیدرات مصرفی شما نخواهد داشت. مالتودکسترین دارای شاخص گلیسمی بالا (GI) است ، به این معنی که می تواند باعث افزایش قند خون شما شود. مصرف آن در مقادیر بسیار اندک بی خطر است ، اما افراد مبتلا به دیابت باید بسیار مراقب باشند. رژیم های غذایی متشکل از غذاهای تا حد زیادی GI برای همه مفید است ، نه فقط برای افراد دیابتی.
چرا مالتودکسترین در غذای شما وجود دارد؟
مالتودکسترین به طور کلی به عنوان ضخیم کننده یا پرکننده برای افزایش حجم یک غذای فرآوری شده استفاده می شود. همچنین یک ماده نگهدارنده است که عمر مفید غذاهای بسته بندی را افزایش می دهد. ارزان است و تولید آن آسان است ، بنابراین برای غلیظ کردن محصولاتی مانند پودینگ فوری و ژلاتین ، سس و سس سالاد مفید است. همچنین می توان آن را با شیرین کننده های مصنوعی ترکیب کرد تا محصولاتی مانند کنسرو میوه ها ، دسرها و نوشیدنی های پودری را شیرین کند. حتی در مواد مراقبت شخصی مانند لوسیون و محصولات مراقبت از مو به عنوان ضخیم کننده استفاده می شود.
منابع بهداشتی
از دستور العمل های میان وعده سفارشی 5 دقیقه ای رایگان استفاده کنید
اجازه دهید تیم متخصصان تغذیه Healthline بر اساس محدودیت های غذایی و ترجیحات غذایی خود میان وعده را توصیه کنند

See the source image

ارزش غذایی مالتودکسترین چیست؟
مالتودکسترین دارای 4 کالری در گرم است - همان مقدار کالری ساکارز یا قند رومیزی. مانند قند ، بدن شما می تواند مالتودکسترین را به سرعت هضم کند ، بنابراین در صورت نیاز به افزایش سریع کالری و انرژی مفید است. با این حال ، GI مالتودکسترین بالاتر از قند جدول است و از 106 تا 136 متغیر است. این بدان معنی است که می تواند سطح قند خون شما را به سرعت بالا ببرد.

بازرگانی آسمان تجارت مالتودکسترین با کیفیت را به مشتریان ارائه می دهد.

 

چه زمانی باید از مالتودکسترین اجتناب کنید؟
GI بالا مالتودکسترین به این معنی است که می تواند باعث افزایش سطح قند خون شما شود ، به خصوص اگر در مقادیر زیاد مصرف شود. به همین دلیل ، اگر مبتلا به دیابت یا مقاومت به انسولین هستید ، ممکن است بخواهید از آن اجتناب کنید یا آن را محدود کنید. همچنین اگر مستعد ابتلا به دیابت هستید ، باید از آن اجتناب کنید. یکی دیگر از دلایل محدود کردن مالتودکسترین حفظ سلامت باکتری های روده است. بر اساس مطالعه ای که در سال 2012 در PLoS ONE منتشر شد ، مالتودکسترین می تواند ترکیب باکتری های روده شما را به گونه ای تغییر دهد که شما را مستعد بیماری ها کند. این می تواند رشد پروبیوتیک ها را در دستگاه گوارش شما مهار کند ، که برای عملکرد سیستم ایمنی مهم هستند. همان مطالعه نشان داد که مالتودکسترین می تواند رشد باکتری هایی مانند E. coli را افزایش دهد که با اختلالات خود ایمنی مانند بیماری کرون مرتبط است. اگر در معرض ابتلا به یک اختلال خود ایمنی یا گوارشی هستید ، اجتناب از مالتودکسترین ممکن است یک حرکت باشد

منبع

https://www.healthline.com/health/food-nutrition/is-maltodextrin-bad-for-me#when-to-avoid-it

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی