روغن ها

سوکرالوز (Splenda): خوب یا بد؟+ خرید سوکرالوز

oil Castor | جمعه, ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ ب.ظ

سوکرالوز (Splenda): خوب یا بد؟
آنچه هست
قند خون
پخت
سلامت روده
تاثیر بر وزن
ایمنی
خط پایین
مقادیر بیش از حد قند اضافه شده می تواند اثرات مضری بر متابولیسم و ​​سلامت کلی شما داشته باشد.

به همین دلیل، بسیاری از افراد به شیرین کننده های مصنوعی مانند سوکرالوز روی می آورند.

با این حال، در حالی که مقامات ادعا می کنند که سوکرالوز برای خوردن بی خطر است، برخی مطالعات آن را با مشکلات سلامتی مرتبط می دانند.

این مقاله نگاهی عینی به سوکرالوز و اثرات آن بر سلامتی دارد - هم خوب و هم بد.

سوکرالوز چیست؟
سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی بدون کالری است و Splenda رایج ترین محصول مبتنی بر سوکرالوز است.

سوکرالوز از شکر در یک فرآیند شیمیایی چند مرحله ای ساخته می شود که در آن سه گروه هیدروژن-اکسیژن با اتم های کلر جایگزین می شوند.

در سال 1976 زمانی که دانشمندی در کالج بریتانیایی دستورات مربوط به آزمایش یک ماده را اشتباه شنیده بود، کشف شد. در عوض، طعم آن را چشید و متوجه شد که بسیار شیرین است.

سپس شرکت‌های Tate & Lyle و Johnson & Johnson به طور مشترک محصولات Splenda را توسعه دادند. این محصول در سال 1999 در ایالات متحده معرفی شد و یکی از محبوب ترین شیرین کننده ها در این کشور است.

Splenda معمولاً به عنوان جایگزین قند در آشپزی و پخت استفاده می شود. همچنین به هزاران محصول غذایی در سراسر جهان اضافه شده است.

سوکرالوز بدون کالری است، اما Splenda همچنین حاوی کربوهیدرات های دکستروز (گلوکز) و مالتودکسترین است که محتوای کالری را به 3.36 کالری در هر گرم می رساند (منبع مورد اعتماد 1).

با این حال، کل کالری و کربوهیدراتی که Splenda به رژیم غذایی شما کمک می کند ناچیز است، زیرا هر بار فقط به مقادیر کمی نیاز دارید.

سوکرالوز 400 تا 700 برابر شیرین تر از شکر است و مانند بسیاری از شیرین کننده های محبوب دیگر مزه تلخی ندارد (2Trusted Source، 3Trusted Source).

خلاصه
سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی است. Splenda محبوب ترین محصول ساخته شده از آن است. سوکرالوز از شکر تهیه می شود اما کالری ندارد و بسیار شیرین تر است.

منبع خط سلامت
Healthline: سلامت روان در کانون توجه
برای ماه آگاهی از سلامت روان، با تاراجی پی. هنسون، جواهر، میشل ویلیامز و دیگران در یک گفتگو صادقانه مصاحبه کردیم تا وضعیت سلامت روان را در کانون توجه قرار دهیم. ضبط را اینجا ببینید.

تاثیر بر قند خون و انسولین
گفته می شود که سوکرالوز تأثیر کمی بر سطح قند خون و انسولین دارد یا هیچ اثری ندارد.

با این حال، این ممکن است به شما به عنوان یک فرد و اینکه آیا به مصرف شیرین کننده های مصنوعی عادت دارید بستگی دارد.

یک مطالعه کوچک روی 17 فرد مبتلا به چاقی شدید که به طور منظم این شیرین کننده ها را مصرف نمی کردند، گزارش داد که سوکرالوز سطح قند خون را 14٪ و سطح انسولین را تا 20٪ افزایش می دهد (منبع مورد اعتماد).

چندین مطالعه دیگر روی افراد با وزن متوسط ​​که هیچ شرایط پزشکی قابل توجهی نداشتند، هیچ تاثیری بر سطح قند خون و انسولین نشان ندادند. با این حال، این مطالعات شامل افرادی می‌شد که به طور منظم از سوکرالوز استفاده می‌کردند (5Trusted Source، 6Trusted Source، 7Trusted Source).

اگر سوکرالوز را به طور منظم مصرف نکنید، ممکن است تغییراتی در سطح قند خون و انسولین خود داشته باشید.

با این حال، اگر به خوردن آن عادت دارید، احتمالاً هیچ تأثیری نخواهد داشت.

سوکرالوز را از Asemantejarat بخرید.

خلاصه
سوکرالوز ممکن است سطح قند خون و انسولین را در افرادی که به طور منظم شیرین کننده های مصنوعی مصرف نمی کنند، افزایش دهد. با این حال، احتمالاً روی افرادی که به طور مرتب از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند تأثیری ندارد.

منابع

https://www.healthline.com/nutrition/sucralose-good-or-bad#blood-sugar

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی