روغن ها

روغن نارگیل

oil Castor | سه شنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۰۸:۲۸ ب.ظ

نارگیل

روغن نارگیل: آیا مزایای سلامتی دروغ بزرگ چربی است؟10 uses of coconut oil to benefit your hair, skin and health

یک نارگیل ترک خورده و یک شیشه روغن
 آیا روغن نارگیل "لباس سیاه کوچک رفاه" است؟ 
چندی پیش بود که نزدیکترین افراد انگلیسی به نارگیل در محل نمایشگاه یا داخل یک بار Bounty قرار داشتند. با این وجود ، در سه سال گذشته ، این درخت سخت و مودار (که اصطلاح رسمی آن) درخت نخل نارگیل است به عنوان جدیدترین "ابرغذایی" که توسط افراد مشهور و فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی بخاطر داشتن قدرت تغذیه ای ، درمانی و تقویت کننده ذهن مورد تمجید قرار گرفته است ، ظاهر شده است.

راهروهای مغازه های مواد غذایی سالم مملو از کیسه های آرد ، تنقلات ، شیر ، شکر و نوشیدنی های تهیه شده از گوشت و شیر آن است. و پیشگام روغن نارگیل ، یک روغن چرب و بوی شیرین است که برای سرخ کردن ، پخت ، پخش روی نان تست ، افزودن به قهوه یا مالش ساده به پوست شما استفاده می شود.

اغراق در مورد میزان اعتیاد به مواد مخدره در مورد روغن نارگیل در وب سایت های مواد غذایی سالم ، وبلاگ ها و کانال های YouTube دشوار است. Wellness Mama 101 مورد را شامل مواردی مانند محرک ذهنی ، نرم کننده مو و درمان بی خوابی ، سوزش معده ، بریدگی ، آکنه ، بواسیر ، گزش پشه و آفتاب سوختگی ذکر کرده است. Everdine توصیه می کند از روغن نارگیل "برای پختن غذا در هر وعده غذایی" استفاده شود ، در حالی که Holland & Barrett ادعا می کند "روغن نارگیل بسیار سالم است" ، افزود: "روغن نارگیل لباس سیاه کوچک رفاه است - همه باید مقداری داشته باشند!"

به گفته گروه تحقیقات مصرف کنندگان کانتار ، سایت هایی از این قبیل ، همراه با تأیید مشاهیر از قبیل گوئینت پالترو و کورتنی کارداشیان ، به فروش روغن نارگیل در انگلیس در طی چهار سال گذشته از حدود 1 میلیون پوند به 16.4 میلیون پوند کمک کرده است.

وقتی صحبت از غذاهای عالی می شود ، روغن نارگیل همه دکمه ها را فشار می دهد: طبیعی است ، کاملاً جذاب است ، با ادعاهای سلامتی احاطه شده است و برای یک قابلمه 500 میلی لیتری در Tesco تا 8 پوند ، بسیار مناسب است. اما جایی که این آخرین غذای فوق العاده با رقبای خوش خیم مانند زغال اخته ، گوجی توت ، کلم پیچ و آووکادو متفاوت است ، این است که رژیم غذایی غنی از روغن نارگیل ممکن است برای ما مضر باشد.

 روغن نارگیل دارای کمبود اسیدهای چرب ضروری است که باعث بدتر شدن آن از روغن چربی یا روغن نخل می شود
پروفسور تام سندرز ، کالج کینگ لندن
در اوایل این ماه ، انجمن قلب آمریکا (AHA) هشدار داد که روغن نارگیل حاوی همان چربی اشباع شده گوشت گاو است. در حقیقت ، آنقدر با چربی اشباع شده مسدود شده در رگ ها ترشح می کند که گوشت خوک گزینه سالم تری است.

هشدار AHA ، که مشاهدات مشابه دانشمندان را طی سالهای گذشته دنبال کرده است ، نبرد آنلاین بین کسانی را که ادعا می کنند علم روغن نارگیل پیچیده تر و پیچیده تر از آن است که دانشمندان مواد غذایی تصدیق می کنند و کسانی که می گویند faddists غذا توسط هوشمندانه فریب خورده است ، ایجاد کرده است. بازار یابی.

خوب چه کسی حق دارد؟ حتی اگر روغن نارگیل واقعاً پر از چربی های اشباع شده باشد ، آیا همه چربی های اشباع شده بد هستند؟ و چرا چنین پیام های متناقضی درباره چربی موجود در رژیم غذایی خود دریافت می کنیم؟

روغن نارگیل از گوشت یک نارگیل فشار داده می شود. قرن هاست که در آفریقا ، آسیا و آمریکای جنوبی استفاده می شود و در اواسط قرن بیستم به طور معمول در غذاهای فرآوری شده آمریکایی مورد استفاده قرار می گرفت. در دهه 1940 ، این منبع اصلی چربی غیر لبنی در رژیم غذایی ایالات متحده بود تا جایی که جایگزین آن روغنهای گیاهی ، به ویژه روغن دانه سویا شد. نگرانی در مورد محتوای بالای چربی اشباع شده آن در اواسط قرن گذشته ظهور کرد و امروزه بسیار گسترده است ، حتی اگر این روغن احیا کننده غذای دوستداران سلامتی باشد.

پریا تیو ، سخنگوی انجمن رژیم های غذایی انگلیس ، می گوید: «روغن نارگیل چربی اشباع شده زیادی است. این حدود 92٪ چربی اشباع است - بنابراین بیش از گوشت خوک یا کره. اگر خانمی دو قاشق غذاخوری داشته باشد ، 20 گرم چربی اشباع شده مصرف می کند ، مقدار توصیه شده روزانه او. "


 ادامه مطلب

با توجه به نظم دزدکی چربی ها که سالها توسط مقامات بهداشت عمومی وضع شده است ، چربی های ترانس به عنوان کمترین مواد سالم طبقه بندی می شوند. تحول شیمیایی پردازش آنها را برای بدن ما سخت می کند. آنها سطح کلسترول بد (LDL) و کلسترول خوب (HDL) را پایین می آورند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مغزی را افزایش می دهند. آنها همچنین با دیابت نوع 2 در ارتباط هستند. در مقابل ، چربی های اشباع نشده کاملاً مفید شناخته شده اند زیرا سطح کلسترول خوب HDL را افزایش می دهند. که چربی های اشباع شده را جایی در وسط می گذارد.

از دهه 1970 پیام ارگان های بهداشت عمومی این بود که کلسترول بد خون را افزایش می دهند ، رگ ها را خز می دهند و خطر سکته مغزی ، بیماری های قلبی و حملات قلبی را افزایش می دهند. این دیدگاه دولت انگلیس ، سازمان بهداشت جهانی و تقریباً همه نهادهای بهداشت عمومی در جهان است. بنابراین ایده روغن نارگیل ، یکی از غنی ترین منابع چربی اشباع موجود ، به عنوان یک ماده غذایی سالم از کجا آمده است؟

شاخه ای از شواهد که اغلب توسط لابی طرفدار روغن نارگیل ذکر می شود ، کارهایی است که توسط دکتر ماری-پیر سنت آنگه ، دانشیار داروی تغذیه ای در دانشکده پزشکی دانشگاه کرنل ، در اوایل دهه 2000 انجام شده است. تیم وی در حال بررسی تأثیر تری گلیسیریدهای با زنجیره متوسط ​​(MCTs) بود ، نوعی مولکول چربی که دارای زنجیره اسید چرب کوتاه تری نسبت به اکثر آن ها است و در روغن نارگیل با غلظت بالاتر از هر ماده غذایی طبیعی دیگر یافت می شود.

در سال 2003 ، تیم وی تحقیقاتی را در مقایسه با تأثیر رژیم های غذایی غنی از MCT یا تری گلیسیریدهای با زنجیره بلند (LCT) بر روی 24 مرد دارای اضافه وزن منتشر کرد. وی دریافت که خوردن MCT بیشتر در طول یک ماه مطالعه منجر به از دست دادن یک کیلوگرم اضافه وزن در مقایسه با افرادی که مقدار مشابه LCT می خورند ، شد. مطالعات بیشتر یافته های مشابهی داشتند. در سال 2008 ، او نشان داد که رژیم غذایی حاوی MCT منجر به کاهش وزن بیشتری نسبت به رژیم غذایی مشابه حاوی روغن زیتون می شود.

این یک نتیجه جذاب و یادآوری بود که همه چربی های اشباع شده یکسان نیستند. و توسط طرفداران روغن نارگیل مورد حمله قرار گرفت. برای مثال وب سایت Holland & Barrett ادعا می کند که بیشتر چربی موجود در روغن نارگیل از MCT تشکیل شده است. اما پیوند حاصل از این مطالعات به روغن نارگیل بدون شک جهشی بیش از حد بود. مطالعات اخیر نشان می دهد که روغن نارگیل در واقع فقط 13-15٪ MCT را تشکیل می دهد. بقیه LCT های سنتی هستند.

دکتر St-Onge می گوید: "از آنچه می توانم بگویم ، از تحقیقات من استفاده می شود که روغن نارگیل سالم است ،

در آزمایشات وی ، معدنی از داوطلبان 100٪ MCT تهیه شده است.

"ما نمی دانیم که آیا مقدار روغن نارگیل کافی است که اثرات مشابه روغن MCT خالص در آزادسازی انرژی و بهبود سیری و مدیریت وزن داشته باشد. از مطالعات اخیر ، به نظر می رسد که چنین نیست. "

گوشت نارگیل که به روغن تبدیل می شود ، در پپیته ، پلی نزی فرانسه خشک می شود.

 گوشت نارگیل که به روغن تبدیل می شود ، در پپیته ، پلی نزی فرانسه خشک می شود. 
اگر شواهد کمی وجود دارد که نشان می دهد روغن نارگیل نسبت به سایر چربی های اشباع کمتر چاق کننده است ، در مورد دیگری که ادعا می شود - که سطح کلسترول مضر را کاهش می دهد - چطور؟ به نظر می رسد برخی مطالعات نشان می دهد که افرادی که در رژیم غذایی خود نارگیل بیشتری مصرف می کنند ، سطح کلسترول HDL بیشتری دارند - نسخه "سالم" که با نرخ پایین سکته های مغزی و بیماری های قلبی مرتبط است. یکی از دلایل این افزایش کلسترول احتمالاً بالا بودن ماده ای به نام اسید لوریک در روغن نارگیل است. متاآنالیز 60 آزمایش در سال 2003 نشان داد که اسید لوریک باعث افزایش کلسترول خوب HDL می شود.

اما قبل از اینکه وسوسه شوید با آغشته کردن مقداری روغن نارگیل روی نان تست جشن بگیرید ، این یک نکته مهم است. همان تجزیه و تحلیل نشان داد که کلسترول مضر LDL را نیز افزایش می دهد. و شواهد کمی وجود دارد که نشان می دهد افزایش کلسترول خوب در اثر خوردن روغن نارگیل بیش از افزایش مواد بد است.

از این نظر هیچ چیز غیرمعمولی در مورد روغن نارگیل وجود ندارد - همه چربی های اشباع باعث افزایش هم سطح HDL خوب و هم میزان کلسترول LDL بد می شوند. آنچه مهم به نظر می رسد نسبت این دو نوع کلسترول در خون ما است. بنابراین در حالی که اسید لوریک ممکن است کلسترول خوب را افزایش دهد ، این افزایش می تواند با افزایش مواد بد جبران شود.

یک پیچیدگی اضافه شده است. Tew اشاره می کند که همه کلسترول HDL لزوماً خوب نیست. همانطور که علم کلسترول با جزئیات بیشتری بررسی می شود ، محققان در حال کشف این هستند که برخی از انواع HDL محافظ هستند ، در حالی که برخی دیگر "غیر عملکردی" هستند و هیچ کاری برای قلب انجام نمی دهند. او گمان می کند که برخی از افزایش HDL های خوب مرتبط با اسید لوریک ممکن است افزایش نوع غیرفعال کلسترول باشد ، اگرچه روی کاغذ خوب به نظر می رسد اما ما را از حمله قلبی یا سکته مغزی محافظت نمی کند.

وجود این کلسترول HDL غیرفعال و افزایش کلسترول بد هنگام مصرف اسید لوریک می تواند به توضیح سایر مطالعات که نشان می دهد اسید لوریک در رژیم های غذایی ما با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است ، کمک کند.

این فقط ادعاهای مربوط به کاهش وزن و کلسترول نیست که جمع نمی شوند. مقاله ای در سال گذشته در بولتن تغذیه بنیاد تغذیه انگلیس به این نتیجه رسید که به راحتی مدارک کافی برای ادعای سلامتی مبتنی بر روغن نارگیل وجود ندارد.

دکتر استیسی لاکر و دکتر سارا استنر از BNF نوشتند: "ادعاهای مربوط به مزایای احتمالی روغن نارگیل برای سلامتی اغلب فقط بر اساس مطالعات حیوانی یا آزمایشگاهی یا مطالعات انسانی است که به جای کل مواد غذایی ، یک جز component روغن نارگیل را تغذیه می کنند."

به گفته آنها ، هیچ شاهد خوبی وجود ندارد که نشان دهد این امر به تقویت عملکرد ذهنی یا جلوگیری از بیماری آلزایمر کمک می کند.

تئوری این است که چربی موجود در روغن نارگیل به دلیل محتوای بالای MCT سریعتر از سایر چربی ها متابولیزه می شود. بحث این است که سلولهای مغزی افراد مبتلا به آلزایمر قادر به استفاده صحیح از گلوکز نیستند و از این رو گرسنه می مانند. استفاده از روغن نارگیل منبع انرژی آسان تری است و بنابراین سلول های مغزی را ادامه می دهد. طبق نظر آلزایمر ، این یک ایده جالب است ، اما ایده ای مبتنی بر شواهد نیست. یک آزمایش بالینی برای تأثیر احتمالی متوقف شد زیرا افراد کافی در آن شرکت نکرد.

همچنین گفته می شود روغن نارگیل منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است. اگرچه این درست است ، اما به هیچ وجه به اندازه میوه و سبزیجات مناسب نیست. تام سندرز ، استاد برجسته تغذیه و رژیم غذایی در کالج کینگ لندن ، می گوید: "این منبع ضعیف ویتامین E در مقایسه با سایر روغن های گیاهی است. روغن نارگیل همچنین دارای اسیدهای چرب ضروری است که باعث بدتر شدن روغن چربی یا روغن نخل می شود. "

در مورد کیفیت ضد میکروبی بسیار تبلیغ شده ای که به بازیابی باکتری های روده کمک می کند ، تقریباً هیچ مدرکی وجود ندارد. از نظر Tew ، مسئله روغن نارگیل نمونه دیگری از خطر طبقه بندی برخی از غذاها به عنوان غذاهای فوق العاده است. او ، مانند اکثر متخصصان رژیم درمانی ، معتقد است که این یک مفهوم مفید نیست که توسط بازاریابان استفاده می شود. محصولات با برچسب زدن به عنوان ابرغذا می توانند مردم را گمراه کنند و فکر کنند که آنها غذا نمی خورند. جمع کردن یک مشت گوجی توت بعد از استیک سرخ شده و چیپس باعث سالم ماندن غذا نمی شود.

وسواس در مورد غذاهای فوق العاده گران قیمت و عجیب و غریب همچنین به این معنی است که ما غذاهای ارزان و ارزان را که احتمالاً باعث سلامت ما می شوند - سیب ، پرتقال ، کلم بروکلی و شیر - فراموش می کنیم. اما اگر شرع کردن مواد غذایی مفید نباشد ، شاید شیطان کردن آنها نیز باشد. و در اینجا ، ممکن است مقامات بهداشت عمومی در ساده سازی بیش از حد - و ارزیابی غیر عادلانه چربی ها مقصر شناخته شده باشند. در چند سال گذشته ، بحث در مورد اینکه آیا چربی ها به اشتباه به شرور تبدیل شده اند ، شدید و قطبی شده است.


با آشپزی که سم زدایی ، رژیم های غذایی و سلامتی را برطرف می کند دیدار کنید

ادامه مطلب

در یک منتهی ، متخصصان قلب و عروق مانند دکتر آسیم ملهوترا ، که سال گذشته به رسانه ها گفت ، هنگام راه اندازی یک گزارش بحث برانگیز در چاقی ملی گفت: چربی بخورید تا لاغر شوید. از چربی نترس چربی دوست شماست. "

اما حتی صداهای معتدل تر نیز تأیید می کنند که پیام سلامتی رژیم غذایی کم چربی بسیار خام است - و همیشه با شواهد پشتیبانی نمی شود. یکی از بهترین مطالعات در مورد چربی های اشباع و بیماری های قلبی ، بررسی کاکرین در 15 آزمایش بالینی بود که 59000 نفر را تحت پوشش قرار داد و نشان داد که قطع چربی اشباع و جایگزینی آن با کربوهیدرات و پروتئین ها هیچ تفاوتی در بیماری های قلبی عروقی ندارد. با این حال هنگامی که چربی های اشباع شده با چربی های اشباع نشده جایگزین شدند ، کاهش 27 درصدی در بیماری قلبی مشاهده شد.

به نظر می رسید که نشان می دهد چربی های اشباع برای ما از کربوهیدرات ها بدتر نیستند - اما وقتی این روغن را با روغن زیتون ، روغن مغز و چربی موجود در آووکادو عوض می کنیم ، منافع واقعی حاصل می شود.

سندرز معتقد است همه چربی های اشباع شده یکسان نیستند. او می گوید: "این ظریف است و بستگی دارد از کجا آمده باشند." "مصرف زیاد گوشت فرآوری شده و قرمز با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است ، اما به نظر می رسد لبنیات کاملا خنثی هستند. لبنیات چیزهای دیگری را فراهم می کند - منیزیم ، کلسیم و مواد مغذی که ممکن است اثرات چربی اشباع را خنثی کند. "

اما گرچه همه چربی ها مساوی نیستند ، اما ساندرز مانند اکثر دانشمندان علوم غذایی با ادعاهای بهداشتی روغن نارگیل یا اینکه چربی اشباع شده در روغن نارگیل از سایر چربی های اشباع شده مضر است قانع نشده است. وی می گوید ، شواهد کافی برای چنین ادعاهایی وجود ندارد.

وی می افزاید: "در اطراف نارگیل اعتیاد به مواد مخدره بسیار باورنکردنی وجود دارد که ناشی از بازاریابی است نه علم."

کریستین ویلیامز ، استاد تغذیه انسان در دانشگاه ردینگ ، با این نظر موافق است.

وی می گوید: "شواهد بسیار محدودی از تأثیرات مفید این روغن بر سلامتی وجود دارد - و بازاریابی دوباره موفق به کسب علم شده است."

روغن نارگیل ممکن است هیچ غذای فوق العاده ای نباشد ، اما به همان اندازه ، هیچ شروری نیست. آنچه که در نظر گرفته می شود اگر جایگزین گاه به گاه گران قیمت دیگری برای سایر چربی های اشباع شده - به همان نسبت ناسالم - و چربی دیگری شود که به طور غیرمعمول می توانید آن را به صورت خود بمالید بدون اینکه بوی مغازه قصابی یا پیشخوان پنیر بدست آورید ، خوشمزه است. اما اگر به دنبال معجزه آسایی برای درمان چاقی ، بی خوابی یا انبوه هستید ، احتمالاً به همین اندازه در یک نوار Bounty نیز موفق خواهید شد.

دیوید دربی شایر خبرنگار سابق علوم دیلی میل و دیلی تلگراف است. وی در زمینه طب سوزنی ، ذهن آگاهی و علم چشایی شراب برای Observer نوشته است

ادعاهای نارگیل رد شد

طبق وب سایت های مواد غذایی سالم ، از روغن نارگیل می توان برای درمان همه چیز ، از اختلالات تیروئید گرفته تا برفک ، از طریق استخوان های شکننده و زوال عقل استفاده کرد. اما در گزارش اخیر ، بنیاد تغذیه انگلیس گفت: "هیچ مدرک علمی قوی برای حمایت از فواید سلامتی ناشی از خوردن روغن نارگیل وجود ندارد." بنابراین این ایده از کجا آمده است؟ طرفداران روغن نارگیل معتقدند که این ماده دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی قدرتمندی است زیرا حاوی اسید لوریک ، یک اسید چرب است که در شیر مادر نیز یافت می شود. درست است که اسید لوریک حاصل از روغن نارگیل به عنوان یک آنتی بیوتیک عمل می کند ، اما این فقط در شرایط آزمایشگاهی و در دوزهای فوق غلیظ دیده شده است. بنابراین گرچه اسید لوریک می تواند باکتری ها را از بین ببرد ، اما به نظر می رسد روغن نارگیل نمی تواند. در مطالعاتی که این دو مورد به طور مستقیم با هم مقایسه شده اند ، نشان داده شده است که روغن نارگیل به اندازه آب در از بین بردن باکتری ها مفید است. در اینجا سه ​​مورد دیگر از رایج ترین موارد ذکر شده ، علمی مورد تردید برای بهداشت روغن نارگیل وجود دارد که باید از آنها مراقب باشید. اگنس دونلی

 

پوستi nature Extra Virgin Coconut Oil - Thailand Best Selling Products - Online  shopping - Worldwide Shipping

اگرچه درست است که روغن نارگیل در بسیاری از ضد آفتاب ها یافت می شود ، روغن نارگیل به خودی خود دارای SPF حدود 1 است. NHS توصیه می کند هنگام آفتاب خوردن حداقل از ضد آفتاب با SPF 15 استفاده کنید. بنابراین روغن نارگیل به تنهایی برای محافظت از پوست شما در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید کافی نیست ، که دلیل اصلی سرطان پوست است.


موPalmer's Coconut Oil Formula Conditioning Shampoo

اعتقاد بر این است که روغن نارگیل باعث رطوبت رسانی ، تأمین مواد مغذی ، از بین بردن باکتری ها و بهبود گردش خون در پوست سر می شود. حتی برخی از وب سایت ها آن را به عنوان راهی برای کاهش سرعت ریزش مو تبلیغ می کنند. در حقیقت ، روغن نارگیل حاوی مقادیر بسیار کمی از مواد مغذی است و خواص ضد باکتری آن اثبات نشده است. هر تاثیری که بر روی موهای شما بگذارد کاملاً لوازم آرایشی است.

 

سلامتیTop 10 Evidence-Based Health Benefits of Coconut Oil

‘کشیدن’ عملی است که در آن افراد روغن مایع را تا 30 دقیقه در اطراف دهان خود می ریزند زیرا معتقدند این باکتری ها و سموم مضر را از دهان خود خارج می کند. هیچ مدرکی وجود ندارد که اثبات کند. با این حال ، مواردی از پنومونی لیپوئید وجود دارد ، که روغن به طور تصادفی در ریه ها استشمام می شود و باعث بیماری می شود.

چربی های خود را بشناسید ...
چربی های غذایی را می توان به دو اردوگاه تقسیم کرد: چربی های اشباع جامد ، عمدتا از حیوانات مانند چربی ، قطره قطره و کره و مایع ، چربی های اشباع نشده مانند روغن زیتون و روغن مغز ، که بیشتر از گیاهان گرفته می شوند.

ما آنقدر عادت داریم که کلماتی مانند چربی اشباع و ترانس را باند بزنیم به طوری که بسیاری از ما (یا حداقل آنهایی که فاقد سطح شیمی شیمی A هستند) بندرت معنی کلمات را در نظر می گیریم.

چربی اشباع یا اشباع نشده بستگی به نحوه اتصال اتم های کربن در زنجیره های طولانی اسیدهای چرب موجود در مولکول های چربی به یکدیگر دارد.

در یک مولکول چربی اشباع نشده ، یک یا چند اتم کربن توسط پیوندهای دوتایی به هم متصل می شوند. اگر شرایط مناسب باشد ، یکی از این پیوندها می تواند شل شده و به اتم هیدروژن عبوری متصل شود و یک اتم هیدروژن دیگر به مولکول اضافه کند. با این حال ، در یک چربی اشباع مانند گوشت خوک ، تمام اتمهای کربن با پیوندهای واحد در کنار هم قرار می گیرند. ظرفیت اضافی برای جذب مولکول چربی دیگر از اتم های هیدروژن وجود ندارد و بنابراین گفته می شود که اسید چرب از هیدروژن اشباع شده است.

وقتی روغنهای گیاهی "هیدروژنه" می شوند - با قرار گرفتن در معرض گاز هیدروژن و کاتالیزور به چربیهای ترانس جامد تبدیل می شوند ، توانایی چربیهای اشباع نشده در اتمهای هیدروژن استفاده می شود. چربی های ترانس ارزان تر از چربی های اشباع معمولی هستند ، برای پخت در مقیاس صنعتی مناسب تر هستند و ماندگاری بیشتری دارند.

چربی اگر فقط یک پیوند مضاعف در بین اتمهای کربن خود داشته باشد ، غیر اشباع است. اگر پیوندهای دوتایی زیادی داشته باشد ، اشباع نشده است.

 

ا

 

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی