روغن ها

روغن خردل

oil Castor | سه شنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ ب.ظ

8 مزایای روغن خردل ، به علاوه نحوه استفاده از آنKachi Ghani Mustard Oil | Top Quality Cold Pressed Mustard Oil Online

روغن خردل که از دانه های گیاه خردل تولید می شود ، ماده رایج در غذاهای هند است.

به دلیل داشتن عطر و طعم قوی ، رایحه تند و میزان دود زیاد مشهور است و اغلب در سوت و سرخ کردن سبزیجات در بسیاری از نقاط جهان از جمله هند ، بنگلادش و پاکستان مورد استفاده قرار می گیرد.

اگرچه روغن خردل خالص برای استفاده به عنوان یک روغن گیاهی در ایالات متحده ، کانادا و اروپا ممنوع است ، اما این روغن اغلب به صورت موضعی استفاده می شود و به عنوان روغن ماساژ ، سرم پوست و درمان مو استفاده می شود (1).

اسانس خردل ، نوعی روغن اساسی که از دانه خردل با استفاده از فرایند تقطیر بخار تولید می شود نیز موجود است و برای استفاده به عنوان ماده طعم دهنده تایید شده است (1).

در اینجا 8 مزایای روغن خردل و روغن اساسی خردل به همراه چند روش ساده برای استفاده از آنها آورده شده است.

1. ممکن است رشد میکروبی را مسدود کند

برخی مطالعات نشان داده اند که روغن ضروری خردل دارای خواص ضد میکروبی قدرتمند است و ممکن است به جلوگیری از رشد انواع خاصی از باکتری های مضر کمک کند.

طبق یک مطالعه آزمایشگاهی ، روغن اساسی خردل سفید رشد چندین سویه باکتری از جمله اشریشیا کلی ، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس (منبع 2) را کاهش داد.

یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر اثرات ضد باکتریایی روغنهای اساسی مانند خردل ، آویشن و پونه کوهی مکزیک را با باکتری های بیماری زا مقایسه کرد. این تحقیق نشان داد که روغن ضروری خردل از همه موثرتر است (منبع 3 معتبر).

علاوه بر این ، چندین مطالعه آزمایش لوله ای کشف کرده است که روغن ضروری خردل ممکن است از رشد انواع خاصی از قارچ ها و کپک ها جلوگیری کند (4 منبع معتبر ، منبع 5 معتبر).

با این حال ، از آنجا که بیشتر شواهد به مطالعات لوله آزمایش محدود می شود ، تحقیقات بیشتری برای تعیین چگونگی تأثیر روغن ضروری خردل بر سلامت انسان لازم است.

خلاصه
مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که روغن ضروری خردل می تواند به کاهش رشد انواع خاصی از قارچ ها و باکتری ها کمک کند.

2. ممکن است باعث سلامت پوست و مو شود

روغن خردل خالص اغلب به صورت موضعی استفاده می شود تا به بهینه سازی سلامت مو و پوست کمک کند.

و همچنین افزودن آن به ماسک های صورت خانگی و درمان های مو ، گاهی اوقات با موم مخلوط می شود و روی پا قرار می گیرد تا به بهبودی پاشنه های ترک خورده کمک کند.

در مناطقی مانند بنگلادش ، معمولاً برای انجام ماساژ روغن در نوزادان نیز استفاده می شود که تصور می شود قدرت مانع پوست را افزایش می دهد (6 منبع معتبر).

با این حال ، اگرچه بسیاری از موارد بهبود خطوط ریز ، چین و چروک و رشد مو را گزارش می دهند ، اما بیشتر شواهد موجود در مورد فواید موضعی روغن خردل خالص کاملاً حکایتی است.

اگر تصمیم دارید از روغن خردل روی پوست یا پوست سر خود استفاده کنید ، ابتدا ابتدا تست پچ را انجام دهید و فقط از مقدار کمی برای جلوگیری از تحریک استفاده کنید.

3. ممکن است درد را تسکین دهدMustard oil - WikipediaMustard oil - WikipediaMustard oil - WikipediaMustard oil - WikipediaMustard oil - WikipediaMustard oil - Wikipedia

روغن خردل حاوی آلیل ایزوتیوسیانات ، یک ترکیب شیمیایی است که بخاطر تأثیر آن بر گیرنده های درد در بدن به خوبی بررسی شده است (7).

اگرچه تحقیقات در مورد انسان کم است ، اما یک مطالعه حیوانی نشان داد که مصرف روغن خردل به آب آشامیدنی موش ها حساسیت به گیرنده های خاص درد را کاهش داده و به درمان درد گسترده کمک می کند (منبع 8)

روغن خردل همچنین سرشار از اسید آلفا-لینولنیک (ALA) ، نوعی اسید چرب امگا 3 است که ممکن است به کاهش التهاب و تسکین درد ناشی از شرایطی مانند آرتریت روماتوئید کمک کند (9 منبع معتبر ، منبع 10 معتبر).

با این حال ، به خاطر داشته باشید که نشان داده شده است قرار گرفتن در معرض موضعی طولانی مدت در معرض روغن خالص خردل باعث سوختگی جدی پوست می شود (منبع 11).

برای ارزیابی ایمنی و اثربخشی استفاده از روغن خردل برای تسکین درد ، تحقیقات بیشتری در مورد انسان لازم است.

خلاصه
یک مطالعه حیوانی نشان داد که روغن خردل با حساسیت زدایی از برخی گیرنده های درد در بدن می تواند به کاهش درد کمک کند. روغن خردل همچنین حاوی ALA ، یک اسید چرب امگا 3 است که ممکن است به کاهش التهاب و درد کمک کند.

4- ممکن است رشد سلول های سرطانی را کند کند

تحقیقات امیدوار کننده نشان می دهد که روغن خردل ممکن است به رشد و گسترش انواع خاصی از سلول های سرطانی کمک کند.

در یک مطالعه قدیمی ، تغذیه روغن خردل خالص به موشها از رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ موثرتر از تغذیه آنها با روغن ذرت یا روغن ماهی بود (منبع 12).

یک مطالعه حیوانی دیگر نشان داد که پودر دانه خردل غنی از آلیل ایزوتیوسیانات تقریباً 35٪ از رشد سرطان مثانه جلوگیری کرده و همچنین از سرایت آن به دیواره عضله مثانه جلوگیری می کند (13 منبع معتبر).

یک مطالعه از طریق لوله آزمایش یافته های مشابهی را مشاهده کرد و گزارش داد که تجویز آلیل ایزوتیوسیانات استخراج شده از روغن ضروری خردل باعث کاهش انتشار سلول های سرطانی مثانه می شود (منبع 14).

برای ارزیابی اینکه چگونه روغن خردل و اجزای آن ممکن است بر رشد سرطان در انسان تأثیر بگذارد ، باید مطالعات بیشتری انجام شود.

خلاصه
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که روغن خردل و اجزای آن ممکن است به کاهش رشد و گسترش انواع خاصی از سلولهای سرطانی کمک کند.

وجود و گسترش انواع خاصی از سلولهای سرطانی.

5. ممکن است از سلامت قلب حمایت کندKrishna Kachi Ghani Mustard Oil – Agra Oil

روغن خردل سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده تک ، نوعی چربی اشباع نشده است که در غذاهایی مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی یافت می شود (منبع 15 ، منبع معتبر 16).

اسیدهای چرب اشباع نشده تک با بسیاری از مزایا مرتبط است ، به ویژه هنگامی که صحبت از سلامت قلب می شود.

در واقع ، مطالعات نشان می دهد که آنها ممکن است به کاهش تری گلیسیرید ، فشار خون و سطح قند خون کمک کنند - همه اینها از عوامل خطر بیماری قلبی هستند (17 منبع معتبر ، منبع 18 معتبر).

علاوه بر این ، تحقیقات دیگر نشان می دهد که جایگزینی چربی اشباع شده در رژیم غذایی با چربی اشباع نشده غیر اشباع می تواند سطح کلسترول LDL (بد) را کاهش دهد و به محافظت از سلامت قلب کمک کند (19 منبع معتبر).

با این حال ، اگرچه اثرات مفید چربی های اشباع نشده غیر اشباع کاملاً اثبات شده است ، اما برخی مطالعات نتایج متفاوتی را در مورد تأثیرات روغن خردل بر سلامت قلب گزارش کرده اند.

به عنوان مثال ، یک مطالعه کوچک بر روی 137 نفر در شمال هند نشان داد که کسانی که مقدار بیشتری روغن خردل مصرف کرده اند ، احتمالاً سابقه بیماری قلبی دارند (منبع 20).

یک مطالعه دیگر در هند همچنین خاطر نشان کرد که کسانی که مقادیر بیشتری غیز ، نوعی کره شفاف مصرف می کنند ، در مقایسه با افرادی که مقادیر بیشتری روغن خردل مصرف می کنند ، سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمتری دارند (21 منبع معتبر).

برعکس ، یک مطالعه قدیمی هندی بر روی 1050 نفر نشان داد که استفاده منظم از روغن خردل در مقایسه با روغن آفتابگردان (22 منبع معتبر) با کاهش خطر بیماری قلبی همراه است.

بنابراین ، تحقیقات بیشتری برای تعیین چگونگی تأثیر روغن خردل و روغن ضروری بر سلامت قلب لازم است.

خلاصه
اگرچه شواهد مخلوط است ، روغن خردل سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که ممکن است چندین عامل خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

6. التهاب را کاهش می دهد

به طور سنتی ، روغن خردل به طور موضعی برای تسکین علائم آرتروز ، تسکین درد و ناراحتی و کاهش التهاب ناشی از بیماری هایی مانند ذات الریه یا برونشیت استفاده می شود (منبع 23).

در حالی که تحقیقات فعلی بیشتر به مطالعات حیوانی محدود می شود ، یک مطالعه روی موش ها نشان داد که مصرف دانه خردل چندین نشانگر التهاب ناشی از پسوریازیس را کاهش می دهد (منبع 24).

روغن خردل همچنین سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است ، از جمله اسید آلفا-لینولنیک (منبع 25).

مطالعات نشان می دهد که اسیدهای چرب امگا 3 در تنظیم فرآیندهای التهابی در بدن نقش دارند و ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کنند (26 منبع معتبر ، منبع معتبر 27).

با این وجود ، تحقیقات بیشتری برای تعیین چگونگی تأثیر روغن خردل در التهاب در انسان لازم است.

خلاصه
یک مطالعه حیوانی نشان داد که مصرف دانه خردل ممکن است التهاب ناشی از پسوریازیس را کاهش دهد. روغن خردل همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که ممکن است استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش دهد.

7. ممکن است به درمان علائم سرماخوردگی کمک کند

روغن خردل خالص اغلب به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان علائم سرماخوردگی ، مانند سرفه و احتقان استفاده می شود.

می توان آن را با کافور مخلوط کرد ، ترکیبی که اغلب در کرم ها و پمادها یافت می شود و مستقیماً روی سینه قرار می گیرد.

روش دیگر ، شما می توانید یک بخار روغن خردل را امتحان کنید ، که شامل افزودن چند قطره روغن خردل خالص به آب جوش و استنشاق بخار است.

با این حال ، در حال حاضر هیچ مدرکی برای حمایت از استفاده از روغن خردل برای مشکلات تنفسی وجود ندارد و همچنین هیچ تحقیقاتی نشان نمی دهد که این ماده مزایایی دارد.

خلاصه
روغن خردل گاهی به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان علائم سرماخوردگی استفاده می شود. با این حال ، هیچ مدرکی اثبات نمی کند که فوایدی دارد.

8. نقطه دود زیادDebittered Olive Oil or Mustard Oil Recipe | Serious Eats

نقطه دود دمایی است که در آن روغن یا چربی شروع به تجزیه و تولید دود می کند.

این نه تنها می تواند بر عطر و طعم محصول نهایی شما تأثیر منفی بگذارد بلکه باعث اکسید شدن چربی ها و تولید ترکیبات مضر و بسیار واکنشی می شود که به عنوان رادیکال های آزاد شناخته می شوند (منبع معتبر 28).

دمای روغن خردل خالص حدود 480 درجه فارنهایت (250 درجه سانتی گراد) است و آن را با سایر چربی ها مانند کره هم تراز می کند.

این امر باعث می شود که انتخاب متداولی برای روشهای پخت با حرارت بالا مانند سرخ کردن ، بو دادن ، پخت و کباب کردن در مناطقی مانند هند ، پاکستان و بنگلادش باشد.

بعلاوه ، بیشتر از چربیهای اشباع نشده تشکیل شده است که نسبت به اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع در برابر تخریب ناشی از گرما مقاومت بیشتری دارند (29).

با این حال ، به یاد داشته باشید که روغن خردل خالص برای استفاده به عنوان روغن گیاهی در بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده ، کانادا و اروپا ممنوع است (1).

خلاصه
روغن خردل خالص دود بالایی دارد و بیشتر شامل چربی های اشباع نشده تک است که نسبت به چربی های اشباع نشده اشباع شده در برابر تخریب ناشی از گرما مقاومت بیشتری دارند.

 

 

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی