روغن ها

روغن بادام زمینی

oil Castor | سه شنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ ب.ظ

روغن بادام زمینی

Arachis Oil, For Industrial, 25 kg, Rs 10000 /kilogram Akhil Healthcare  Private Limited | ID: 7044772048
روغن بادام زمینی که به آن روغن بادام زمینی یا روغن گل مینا نیز می گویند ، روغن گیاهی است که از بادام زمینی گرفته می شود. روغن دارای طعم و رایحه بادام زمینی قوی است. [1] [2] این غذا اغلب در غذاهای آمریکایی ، چینی ، آسیای جنوبی و آسیای جنوب شرقی استفاده می شود ، هم برای پخت و پز عمومی ، و هم در مورد روغن بو داده ، برای عطر و طعم بیشتر.


فهرست
1 تاریخچه
2 مورد استفاده
2.1 سایر کاربردها
2.2 بیودیزل
3 ترکیب
4 محتوای تغذیه ای
5 مسئله بهداشت
5.1 سموم
5.2 آلرژن ها

تاریخچه

به دلیل کمبود جنگ در روغن های دیگر ، استفاده از روغن بادام زمینی که به راحتی در دسترس است در طول جنگ جهانی دوم در ایالات متحده افزایش یافته است. [3]

استفاده می کند
روغن بادام زمینی تصفیه نشده دارای دود 320 درجه فارنهایت / 160 درجه سانتیگراد است و به عنوان یک طعم دهنده برای غذاهای مشابه روغن کنجد استفاده می شود. روغن بادام زمینی تصفیه شده دارای دود 450 درجه فارنهایت / 232 درجه سانتیگراد است که معمولاً برای سرخ کردن دسته های غذایی مانند سیب زمینی سرخ کرده استفاده می شود. [4]

استفاده های دیگرRefined Groundnut (Peanut) Oil at Price 145 INR/Liter in Bhind | GURUKUL OIL  & FOODS

از روغن بادام زمینی ، مانند سایر روغنهای گیاهی ، می توان با فرآیند صابون سازی برای تهیه صابون استفاده کرد. [5] روغن بادام زمینی برای استفاده به عنوان روغن ماساژ ایمن است.

بیودیزل

در نمایشگاه پاریس 1900 ، شرکت اتو ، بنا به درخواست دولت فرانسه ، نشان داد که روغن بادام زمینی می تواند به عنوان منبع سوخت موتور دیزل استفاده شود. این یکی از اولین نمایش های فناوری بیودیزل بود. [6]

ترکیب بندی

ترکیب اصلی اسیدهای چرب آن اسید اولئیک (46.8٪ به عنوان اولین) ، اسید لینولئیک (33.4٪ به عنوان لینولئین) و اسید پالمیتیک (10.0٪ به عنوان پالمیتین) است. این روغن همچنین حاوی مقداری اسید استئاریک ، اسید آراشیدیک ، اسید بهنیک ، اسید لیگنوسریک و سایر اسیدهای چرب است. [نیاز به منبع]

محتوای تغذیه ای

ارزش غذایی در هر 100 گرم (3.5 اونس)
انرژی 3،699 کیلوژول (884 کیلوکالری)
کربوهیدرات ها
0 گرم
چربی
100 گرم
اشباع 17 گرم
اشباع نشده 46 گرم
پلی اشباع نشده 32 گرم
پروتئین
0 گرم
مقدار ویتامین٪ DV
ویتامین E 105٪ 15.7 میلی گرم
مقدار مواد معدنی٪ DV
روی 0٪ 01/0 میلی گرم
سایر ترکیبات
کلسترول 0 میلی گرم
سلنیوم 0.0 میکروگرم
درصد چربی می تواند متفاوت باشد.
واحدها
μg = میکروگرم • میلی گرم = میلی گرم
IU = واحدهای بین المللی
using درصد با استفاده از توصیه های ایالات متحده برای بزرگسالان تقریباً تخمین زده می شود.
منبع: بانک اطلاعاتی USDA
طبق داده های USDA که جدول زیر بر اساس آن است ، 100 گرم روغن بادام زمینی حاوی 17.7 گرم چربی اشباع ، 48.3 گرم چربی غیر اشباع تک و 33.4 گرم چربی اشباع نشده است. [7]

خواص چربی های معمولی پخت و پز (در هر 100 گرم)
نوع چربی چربی کل (گرم) چربی اشباع شده (گرم) چربی اشباع نشده تک (گرم) چربی اشباع نشده چند منظوره (گرم) نقطه دود
کره [8] 80-88 43-48 15-19 2-3 ​​150 درجه سانتیگراد (302 درجه فارنهایت) [9]
روغن کانولا [10] 100 6-7 62-64 24-26 205 درجه سانتیگراد (401 درجه فارنهایت) [11] [12]
روغن نارگیل [13] 99 83 6 2 177 درجه سانتیگراد (351 درجه فارنهایت)
روغن ذرت [14] 100 13-14 27-29 52-54 230 درجه سانتیگراد (446 درجه فارنهایت) [9]
لارد [15] 100 39 45 11 190 درجه سانتیگراد (374 درجه فارنهایت) [9]
روغن بادام زمینی [16] 100 17 46 32 225 درجه سانتیگراد (437 درجه فارنهایت) [9]
روغن زیتون [17] 100 13-19 59-74 6-16 190 درجه سانتیگراد (374 درجه فارنهایت) [9]
روغن سبوس برنج 100 25 38 37 250 درجه سانتیگراد (482 درجه فارنهایت) [18]
روغن سویا [19] 100 15 22 57-58 257 درجه سانتیگراد (495 درجه فارنهایت) [9]
Suet [20] 94 52 32 3 200 ° C (392 ° F)
روغن آفتابگردان [21] 100 10 20 66 225 درجه سانتیگراد (437 درجه فارنهایت) [9]
روغن آفتابگردان (اولئیک بالا) 100 12 84 [11] 4 [11]
کوتاه کردن سبزیجات [22] 100 25 41 28 165 درجه سانتیگراد (329 درجه فارنهایت) [9]

مسائل مربوط به سلامتBuy Organic Cold Pressed Virgin (Kachi Ghani) Mustard Oil, Groundnut Oil (Peanut  Oil), Sunflower Oil, Sesame oil 915x4 ml Online - Get 16% Off

سموم

روغن بادام زمینی بسیار تصفیه شده می تواند حاوی آثاری از هگزان ، یک محصول جانبی نفتی باشد که برای حداکثر جداسازی روغن از جامدات بادام زمینی استفاده می شود. EPA هگزان را به عنوان یک نوروتوکسین در مطالعات موش شناسایی می کند. [23] [24] مقررات خاصی در مورد محدودیت استفاده از هگزان در روغنهای پخت و پز وجود ندارد. اگر از کنترل کیفیت غفلت شود ، بادام زمینی حاوی کپکی که آفلاتوکسین بسیار سمی تولید می کند ، می تواند روغن مشتق شده از آن را آلوده کند. [25]

آلرژن ها

کسانی که به بادام زمینی حساسیت دارند می توانند روغن بادام زمینی بسیار تصفیه شده مصرف کنند ، اما باید از روغن ارگانیک فشار اول جلوگیری کنند. اکثر روغنهای بادام زمینی بسیار تصفیه شده ، مواد حساسیت زای بادام زمینی را از بین می برند و نشان داده شده است که برای "اکثریت قریب به اتفاق افراد حساس به بادام زمینی" بی خطر است. [27] با این حال ، روغن های بادام زمینی فشرده شده سرد ممکن است مواد حساسیت زا را از بین نبرد و بنابراین می تواند برای افرادی که آلرژی به بادام زمینی دارند بسیار خطرناک باشد. [28]

از آنجا که درجه پردازش برای هر محصول خاص اغلب نامشخص است ، "اجتناب از احتیاط است." [29] [30]

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی