روغن ها

روغن آفتابگردان

oil Castor | سه شنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۰۵ ب.ظ

روغن آفتابگردانSunflower Oil-Natural - Body Butter Lady

روغن آفتابگردان تصفیه نشده با گل آذین آفتابگردان

روغن آفتابگردان بسیار اولئیک
روغن آفتابگردان ، روغن غیر فراری است که از دانه های آفتابگردان فشرده می شود (Helianthus annuus). روغن آفتابگردان معمولاً در غذا به عنوان روغن سرخ کردنی و در فرمولاسیون های آرایشی به عنوان نرم کننده استفاده می شود. کل تولید روغن آفتابگردان در جهان در سال 2014 نزدیک به 16 میلیون تن بود که اوکراین و روسیه بزرگترین تولیدکننده بودند. [1]

روغن آفتابگردان در درجه اول از اسید لینولئیک ، یک چربی اشباع نشده و اسید اولئیک ، چربی اشباع نشده تشکیل شده است. از طریق فرآیندهای تولید و تولید انتخابی ، روغنهایی با نسبتهای مختلف اسیدهای چرب تولید می شوند. [2] روغن بیان شده دارای مشخصات طعم خنثی است. [3] این روغن حاوی مقدار زیادی ویتامین E است. [3]

از سال 2017 ، تجزیه و تحلیل ژنوم [4] و تولید آفتابگردان های ترکیبی برای افزایش تولید روغن در دست بررسی است تا تقاضای بیشتر مصرف کننده روغن آفتابگردان و انواع تجاری آن را تأمین کند. [5] [6]


فهرست
1 ترکیب
2 تولید و تجارت
3 تغذیه
4 خواص بدنی
5 تهیه و نگهداری
5.1 روش های استخراج
5.2 تصفیه شده در مقابل تصفیه نشده
6 مورد استفاده
6.1 در تهیه غذا
6.2 وعده غذایی بذر
6.3 مکمل ها
6.4 به عنوان سوخت
7 ویژگی
8 منبع

ترکیب بندی

روغن آفتابگردان عمدتا تری گلیسیرید (چربی) است که به طور معمول از اسیدهای چرب لینولئیک اسید و اولئیک اسید مشتق می شود
روغن آفتابگردان عمدتا یک تری گلیسیرید است. [7] فارماکوپه انگلیس مشخصات زیر را فهرست می کند: [8]

اسید پالمیتیک (اشباع): 5٪
اسید استئاریک (اشباع): 6٪
اسید اولئیک (امگا 9 اشباع نشده): 30٪
اسید لینولئیک (امگا 6 اشباع نشده): 59٪
چهار نوع روغن آفتابگردان با غلظت های مختلف اسیدهای چرب از طریق اصلاح نباتات و فرآوری های صنعتی تولید می شود: پر لینولئیک ، روغن اولئیک بالا ، اولیک متوسط ​​و استئاریک بالا همراه با اولئیک بالا. [2] [3]

اسید لینولئیک بالا ، 69٪ لینولئیک
اسید اولئیک بالا ، 82٪ اسید اولئیک
اولیک میانی ، اسید اولئیک 65٪
استریک بالا با اسید اولئیک بالا ، 18٪ اسید استئاریک و 72٪ اسید اولئیک [3]
در تجزیه و تحلیل ژنوم آفتابگردان برای آشکار کردن متابولیسم گیاه که روغن آن تولید می شود ، فیتواسترول ها شناسایی شدند [4] ، همانطور که در تجزیه و تحلیل دیگری از اجزای روغن آفتابگردان ، از جمله پلی فنول ها ، اسکوالین و ترپنوئیدها تأیید شد. [9]

تولید و تجارت

در سال 2014 ، تولید جهانی روغن آفتابگردان 15.8 میلیون تن بوده است که توسط اوکراین (4.4 میلیون تن) ، روسیه (4.1 میلیون تن) ، آرژانتین (0.9 میلیون تن) ، بلغارستان (0.8 میلیون تن) و ترکیه (0.7 میلیون تن) رهبری شده است. [1]

تغذیه9 Ways to Use Sunflower Oil as a Beauty Product

روغن آفتابگردان ، روغن اولئیک (70٪ و بیشتر)
ارزش غذایی در هر 100 گرم (3.5 اونس)
انرژی 3،699 کیلوژول (884 کیلوکالری)
کربوهیدرات ها
0 گرم
چربی
100 گرم
اشباع 9.748 گرم
غیر اشباع 83.594 گرم
پلی اشباع نشده 3.798 گرم
پروتئین
0 گرم
مقدار ویتامین٪ DV
ویتامین E 274٪ 41.08 میلی گرم
ویتامین K 5٪ 5.4 میکروگرم
واحدها
μg = میکروگرم • میلی گرم = میلی گرم
IU = واحدهای بین المللی
using درصد با استفاده از توصیه های ایالات متحده برای بزرگسالان تقریباً تخمین زده می شود.
منبع: بانک اطلاعاتی USDA
روغن آفتابگردان ، استاندارد
ارزش غذایی در هر 100 گرم (3.5 اونس)
انرژی 3،699 کیلوژول (884 کیلوکالری)
کربوهیدرات ها
0 گرم
چربی
100 گرم
اشباع 10.3 گرم
اشباع نشده 19.5 گرم
چند اشباع نشده 65.7 گرم
پروتئین
0 گرم
مقدار ویتامین٪ DV
ویتامین E 274٪ 41.08 میلی گرم
ویتامین K 5٪ 5.4 میکروگرم
واحدها
μg = میکروگرم • میلی گرم = میلی گرم
IU = واحدهای بین المللی
using درصد با استفاده از توصیه های ایالات متحده برای بزرگسالان تقریباً تخمین زده می شود.
منبع: بانک اطلاعاتی USDA
روغن آفتابگردان (NuSun) ، اولیک اواسط
ارزش غذایی در هر 100 گرم (3.5 اونس)
انرژی 3،699 کیلوژول (884 کیلوکالری)
کربوهیدرات ها
0 گرم
چربی
100 گرم
9.009 گرم اشباع شده
اشباع نشده مونو 34/57 گرم
پلی اشباع نشده 28.962 گرم
پروتئین
0 گرم
مقدار ویتامین٪ DV
ویتامین E 274٪ 41.08 میلی گرم
ویتامین K 5٪ 5.4 میکروگرم
واحدها
μg = میکروگرم • میلی گرم = میلی گرم
IU = واحدهای بین المللی
using درصد با استفاده از توصیه های ایالات متحده برای بزرگسالان تقریباً تخمین زده می شود.
منبع: بانک اطلاعاتی USDA
انواع مختلفی از دانه های روغن آفتابگردان با استفاده از روش های استاندارد اصلاح نباتات تولید شده است ، به طور عمده برای تغییر مقادیر اسید اولئیک و اسید لینولئیک که به ترتیب چربی های اشباع نشده و غیراشباع غالب در روغن آفتابگردان هستند. [10] روغن آفتابگردان منبع غنی ویتامین E (جداول) است.

مشخصات فیزیکی

روغن آفتابگردان در دمای اتاق مایع است. روغن تصفیه شده شفاف و کمی کهربا و دارای بوی کمی چرب است.

نقطه دود (تصفیه شده) 232 درجه سانتیگراد 450 درجه فارنهایت [11]
نقطه دود (تصفیه نشده) 107 درجه سانتیگراد 225 درجه فارنهایت [11]
تراکم (25 درجه سانتیگراد) 918.8 کیلوگرم در متر مکعب [12]
ضریب شکست (25 درجه سانتیگراد) 47 1.4735 [12]
مقدار صابون سازی 188-194
مقدار ید 120-145
ماده غیر قابل انعطاف 1.5-2.0٪
ویسکوزیته (25 درجه سانتیگراد) ، تصفیه نشده 0.04914
کیلوگرم / (متر * ثانیه) [13]

تهیه و نگهداریMr Organic Sunflower Oil | Ocado

از آنجا که روغن آفتابگردان در درجه اول از اسیدهای چرب اشباع نشده و اشباع نشده با ثبات کمتر تشکیل شده است ، می تواند به ویژه در معرض تخریب توسط گرما ، هوا و نور قرار داشته باشد ، که باعث اکسیداسیون و تسریع آن می شود. نگهداری روغن آفتابگردان در دمای پایین در حین تولید و نگهداری می تواند به حداقل میزان خشکی و از بین رفتن مواد مغذی کمک کند - همانطور که می توان در بطری هایی که از شیشه های رنگ تیره ساخته شده اند یا پلاستیکی که با محافظ نور ماوراio بنفش تصفیه شده است ، نگهداری کرد. [نیاز به منبع]

روشهای استخراج

روغن آفتابگردان را می توان با استفاده از حلال های شیمیایی (به عنوان مثال ، هگزان) یا فشار دادن مواد معدنی استخراج کرد (یعنی با خرد کردن آنها بطور مستقیم از دانه های آفتابگردان فشرده شود). [14] دانه های آفتابگردان "پرس سرد" (یا فشرده کننده اکسپلر) در شرایط دمای پایین روشی است که برای استخراج روغن دانه آفتابگردان از حلال های شیمیایی استفاده نمی کند. [نیاز به منبع]

تصفیه شده در مقابل تصفیه نشده

تصفیه روغن آفتابگردان از طریق استخراج حلال ، از بین بردن صمغ ، خنثی سازی و سفید کردن ، می تواند آن را پایدارتر و مناسب برای پخت و پز در دمای بالا کند ، اما با این کار برخی از مواد مغذی ، طعم ، رنگ روغن نیز از بین می رود (در نتیجه زرد کم رنگ می شود) ) ، اسیدهای چرب آزاد ، فسفولیپیدها ، پلی فنول ها و فیتواسترول ها. همچنین ، برخی از اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع به دلیل دمای بالا درگیر در فرآیند به چربی ترانس تبدیل می شوند [15] [16]. روغن آفتابگردان تصفیه نشده از نظر گرما پایدار نیست (و بنابراین برای غذاهایی که خام هستند یا در دمای پایین پخته می شوند بسیار مناسب است) ، اما مقدار بیشتری از مواد مغذی ، عطر و طعم و رنگ اصلی خود را حفظ می کند (کهربا سبک).

استفاده می کند
در تهیه غذا

روغن آفتابگردان تصفیه شده برای پخت و پز با دمای پایین تا بسیار زیاد استفاده می شود. به عنوان یک روغن سرخ کردنی ، مانند یک تری گلیسیرید گیاهی معمولی رفتار می کند. روغن آفتابگردان تصفیه نشده یک سس سالاد سنتی در غذاهای اروپای شرقی است. [17] روغن آفتابگردان نیز یکی از ترکیبات کره آفتابگردان است.

در روش های پخت غذاهای میان وعده ای ، مانند چیپس سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ کرده ، ممکن است از روغن آفتابگردان استفاده شود. [18] [19]

کنجاله بذر

استخراج روغن آفتابگردان در پشت دانه های خرد شده باقی می ماند که معمولاً به عنوان کنجاله دانه شناخته می شود ، که غنی از پروتئین و فیبر غذایی است و به عنوان خوراک دام ، کود یا سوخت استفاده می شود.

مکمل

مصرف مکمل های غذایی روغن آفتابگردان درمان موثری برای اگزما نیست. [21]

به عنوان سوخت

وقتی روغن مخلوط با دیزل مخزن مخلوط می شود می توان از روغن آفتابگردان استفاده کرد. به دلیل مقادیر بالای چربیهای اشباع نشده ، در دمای سرما ویسکوزیته بالاتری وجود دارد. [22]

 

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی