روغن ها

روش تولید سوکرالوز+ خرید سوکرالوز

oil Castor | جمعه, ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۷ ب.ظ

خانه سوکرالوز
سوکرالوز

سوکرالوز از شکر از طریق یک فرآیند تولید چند مرحله ای به دست می آید که به طور انتخابی سه اتم کلر را جایگزین سه گروه هیدروکسیل روی مولکول قند می کند. این تغییر یک شیرین کننده تولید می کند که کالری ندارد ، اما 600 برابر شیرین تر از ساکارز است. طعم سوکرالوز شبیه شکر است. طعمی تمیز، به سرعت قابل درک و شیرین دارد که طعم ناخوشایندی به جا نمی گذارد. پایداری استثنایی سوکرالوز به تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی اجازه می دهد تا تقریباً در هر جایی که شکر استفاده می شود، از جمله پخت و پز و پخت، از آن استفاده کنند.

سوکرالوز که در سال 1976 کشف شد ، به طور مشترک توسط شرکت محصولات تخصصی مک نیل ، عضو خانواده شرکت های جانسون و جانسون و Tate & Lyle ، PLC ، پیشرو در زمینه شیرین کننده ها و نشاسته تولید شده است. سوکرالوز در 1 آوریل 1998 توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تأیید شد و برای استفاده در 15 دسته غذا و نوشیدنی تأیید شد. این گسترده ترین تأیید اولیه است که توسط FDA برای یک ماده غذایی صادر شده است. FDA استفاده از سوکرالوز را در سال 1999 گسترش داد و آن را به عنوان یک شیرین کننده "عمومی" تایید کرد. سوکرالوز همچنین برای استفاده در غذاها و نوشیدنی ها در بیش از 40 کشور از جمله کانادا، استرالیا و مکزیک تایید شده است.

See the source image

سوکرالوز برای انرژی در بدن استفاده نمی شود زیرا مانند ساکارز تجزیه نمی شود. تقریباً بدون تغییر به سرعت از بدن عبور می کند. سوکرالوز به طور گسترده در بیش از 100 مطالعه در طول یک دوره 20 ساله آزمایش شده است و مشخص شده است که یک ماده ایمن و به طور قابل توجهی بی اثر است. برای همه افراد از جمله زنان باردار، مادران شیرده و کودکان در تمام سنین قابل استفاده است. هیچ زیرگروه جمعیتی از استفاده از سوکرالوز مستثنی نشده است. سوکرالوز برای افراد مبتلا به دیابت مفید است زیرا تحقیقات نشان می دهد که سوکرالوز هیچ تاثیری بر متابولیسم کربوهیدرات ها، کنترل کوتاه مدت یا طولانی مدت گلوکز خون یا ترشح انسولین ندارد.

یکی از مزایای سوکرالوز برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی ، ثبات استثنایی آن است. شیرینی خود را در طیف وسیعی از دما و شرایط نگهداری و در محلول ها در طول زمان حفظ می کند. به دلیل پایداری آن، تولیدکنندگان مواد غذایی می توانند از سوکرالوز برای ایجاد تعدادی غذا و نوشیدنی جدید با طعم عالی در دسته بندی هایی مانند میوه های کنسرو شده، نوشیدنی های میوه ای کم کالری، محصولات پخته شده و سس ها و شربت ها استفاده کنند. سوکرالوز همچنین می تواند به عنوان یک شیرین کننده در مکمل های غذایی، غذاهای پزشکی و مکمل های ویتامین/معدنی استفاده شود.

سوکرالوز به عنوان یک ماده برای استفاده در طیف وسیعی از غذاها و نوشیدنی ها با نام شیرین کننده برند SPLENDA موجود است. در حال حاضر، طیف وسیعی از محصولات شیرین شده با SPLENDA مانند نوشابه های گازدار، نوشیدنی های میوه ای کم کالری، شربت افرا و سس سیب در قفسه های سوپرمارکت ها موجود است.

سوکرالوز در سوپرمارکت ها به عنوان یک شیرین کننده رومیزی با نام تجاری SPLENDA به دو شکل گرانول و بسته بندی موجود است. شیرین کننده رومیزی دانه ای را می توان به عنوان جایگزین قاشق به قاشق برای شکر استفاده کرد. می ریزد، اندازه می گیرد و مانند شکر می پزد و می پزد. از شکل بسته بندی مناسب می توان برای شیرین کردن نوشیدنی ها و پاشیدن روی غلات یا میوه استفاده کرد. دو شکل رومیزی شیرین کننده کم کالری SPLENDA® از طریق اینترنت در www.sucralose.org موجود است.

خواص سوکرالوز بسیار هستند.

فواید
طعم و مزه مانند شکر - سوکرالوز طعم قند دارد و طعم ناخوشایندی ندارد. در آزمایشات طعم علمی انجام شده توسط سازمانهای تحقیقاتی مستقل ، مشخص شد که سوکرالوز دارای طعم بسیار شبیه به قند است.
می تواند به کنترل دریافت کالری کمک کند - سوکرالوز متابولیزه نمی شود، بنابراین کالری ندارد. این ماده تقریباً بدون تغییر به سرعت از بدن عبور می کند، تحت تأثیر فرآیند گوارشی بدن قرار نمی گیرد و در بدن تجمع نمی یابد. با جایگزینی سوکرالوز به جای شکر در غذاها و نوشیدنی ها، می توان کالری را به میزان قابل توجهی کاهش داد، یا در بسیاری از محصولات، عملا حذف کرد.
مفید برای افراد مبتلا به دیابت - سوکرالوز توسط بدن به عنوان قند یا کربوهیدرات شناخته نمی شود. بنابراین ، هیچ تاثیری بر میزان استفاده از گلوکز ، متابولیسم کربوهیدرات ، ترشح انسولین ، یا جذب گلوکز و فروکتوز ندارد. مطالعات بر روی افراد با سطوح طبیعی گلوکز خون و در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 یا نوع 2 تایید کرده اند که سوکرالوز هیچ تاثیری بر کنترل کوتاه مدت یا طولانی مدت قند خون ندارد.
پوسیدگی دندان را تقویت نمی کند - مطالعات علمی نشان داده اند که سوکرالوز از رشد باکتری های دهان حمایت نمی کند و باعث پوسیدگی دندان نمی شود.
پایداری حرارتی فوق‌العاده - سوکرالوز به‌طور استثنایی در برابر حرارت پایدار است و آن را برای استفاده در پخت، کنسرو کردن، پاستوریزه کردن، پردازش آسپتیک و سایر فرآیندهای تولیدی که به دمای بالا نیاز دارند، ایده‌آل می‌کند. در مطالعاتی که در میان طیف وسیعی از محصولات پخته شده، میوه‌های کنسرو شده، شربت‌ها و مرباها و ژله‌ها انجام شد، هیچ کاهش قابل‌اندازه‌گیری سوکرالوز در طول فرآوری و در طول عمر مفید رخ نداد.
ماندگاری طولانی - سوکرالوز طعم شکر را با حرارت ، مایع و ثبات ذخیره سازی مورد نیاز برای استفاده در انواع غذاها ترکیب می کند.

منبع

https://caloriecontrol.org/sucralose/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی