روغن ها

روش تولید سوکرالوز

oil Castor | جمعه, ۲۱ خرداد ۱۴۰۰، ۰۴:۳۹ ب.ظ


سوکرالوز شیرین کننده کالری کم ساخته شده از شکر و طعم شبیه به شکر است. حدود 600 بار شیرین تر از شکر است. سوکرالوز می تواند با خیال راحت مصرف و جایی که نیاز به جلوگیری از استفاده از قند استفاده می شود. بیشتر به خصوص آن را بسیار مفید برای آماده سازی مواد غذایی و نوشیدنی ها و محصولات تغذیه ای جایی که استفاده از قند باید اجتناب شود. سوکرالوز در غذاهای شیرین کننده نوشیدنی و مواد تشکیل دهنده محصولات تغذیه ای در سراسر جهان استفاده می شود.
سوکرالوز نیز مهم است, از نقطه نظر مردم محتاط کالری. محصولات شیرین با سوکرالوز می تواند کمک به مصرف کنندگان کاهش می دهد/از بین بردن علاوه بر این از قند و در نتیجه کاهش کالری در رژیم غذایی است. سوکرالوز می توان با خیال راحت مصرف عنوان شده است به طور قطعی ثابت شده توسط بیش از 100 مطالعات علمی انجام شده در طی یک دوره 20 ساله که سوکرالوز امن برای مصرف. کمیته مشترک FAO/WHO در مورد مکمل های غذایی (JECFA) اولین سازمان نظارتی برای تأیید ایمنی سوکرالوز در 1990 بود. شعبه حفاظت از سلامت کانادا اولین سازمان نظارتی ملی به تایید ایمنی سوکرالوز و اجازه استفاده از آن در غذاها و نوشیدنی ها در سال 1991 شد. در سال 1998 در ایالات متحده غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید استفاده از سوکرالوز در 15 مواد غذایی و آشامیدنی (persian) دسته بندی - وسیعترین اولیه تصویب تا کنون با توجه به افزودنی های غذایی که تمدید شد در ماه اوت سال 1999 به استفاده از پوشش به عنوان یک هدف کلی شیرین کننده در تمام مواد غذایی و نوشیدنی ها و مکمل های غذایی و پزشکی و مواد غذایی است. اتحادیه اروپا همچنین استفاده از سوکرالوز به عنوان شیرین کننده در طیف گسترده ای از مواد غذایی و آشامیدنی محصولات مجاز. سوکرالوز در حال حاضر برای استفاده در بیش از 60 کشور مجاز است و توسط میلیون ها نفر در سراسر جهان مصرف شده است. کارشناسان بین المللی در زمینه های مختلف رشته های علمی از جمله سم شناسی سرطان teratology اعصاب هماتولوژی اطفال و تغذیه و مطالعات با بالاترین استانداردهای علمی را به وضوح نشان داده است که سوکرالوز است سرطان زا باشد.
دسته بندی محصول جایی که سوکرالوز می تواند مورد استفاده قرار گیرد به عنوان یک شیرین کننده کم کالری از جمله مواد غذایی, نوشابه, بستنی, شیرینی اقلام و محصولات لبنی و انواع شیرینی ها به خصوص برای بیماران دیابتی, برنامه های کاربردی که نیاز به عملیات حرارتی نیاز به ذخیره سازی طولانی, نوشیدنی ها, نوشیدنی های الکلی و نوشیدنی مخلوط طعم مربا و ژله و گوشت و محصولات شیر و محصولات فرآوری شده میوه ها و آب میوه و سبزیجات محصولات و سبزی میان وعده غذایی آب نبات نرم سوپ و سوپ مخلوط, شکر, شیرین, سس پر کردن و بسیاری از بسیاری دیگر از محصولات.
سوکرالوز متعلق به یک دسته از شیرین کننده به نام "غیر مغذی،" به این معنی که آنها تعداد قابل توجهی از کالری را فراهم نمی کند. ساخارین ، آسپارتام و acesulfame-k نمونه های دیگری از شیرین کننده های غیر مغذی هستند.
هنر قبل
سوکرالوز مرسوم در فرایند تولید چند مرحله ای است که جایگزین 3 اتم کلر برای گروه های هیدروکسیل در یک مولکول قند آماده شده است. پیوند مولکولی تنگ بین اتم های کلر و بقیه مولکول قند مولکول بسیار پایدار ساختن آن دشوار برای سوخت و ساز بدن در بدن برای کالری نتایج.
شناخته شده هنر قبل فرایند برای تهیه سوکرالوز شامل تبدیل سوکروز به سه trityl ساکارز توسط tritylation, acetylating باقی مانده هیدروکسی گروه در سه trytil ساکارز با استفاده از استیک انیدرید برای به دست آوردن سه trytil pentaacetate
(TRISPA), detritylateing TRISPA به 2,3,4,3\4' پنتا-o-استیل ساکارز (4-پاس)1 isomerising 4-پاس به 2,3,6,3',4' پنتا-o-استیل ساکارز (6-پاس) جایگزین سه گروه هیدروکسیل در 6-پاس توسط کلر توسط کلر و ترجیحا با thionyl کلرید به دست آوردن 4)1\6'-trichloro-4,1',6-tridoxygalactosucrose (TOSPA), deacetylating TOSPA با استفاده از سدیم methoxide برای به دست آوردن سوکرالوز.
ثبت اختراع ایالات متحده 4,826,962 (Rathbone و همکاران. مارس 2, 1989) توصیف یک فرایند آنزیمی برای تهیه سوکرالوز متشکل از انکوبه رمان کلر شکر O-α-D-6-کلرو-6-deoxygalactopyranosyl-(1 →6)-α-D-4-کلرو-4 - deoxygalactopyranosyl-(1 →2)-β-D-1 و 6-dichloro-1 ,6-dideoxy - fructofuranoside (TCR) در حضور آنزیم خدمت به حذف 6-کلرو-6 - deoxygalactosyl moiety از 6-موقعیت. آنزیم آن به خصوص از فشار Mortierella vinacea circinella muscae یا آسپرژیلوس نیجر مشتق شده بود.
ثبت اختراع ایالات متحده 5,498,709 (Navia مارس 12, 1996, و همکاران.) فراهم می کند برای تهیه سوکرالوز از سوکرالوز-6-استر به موجب آن سوکرالوز-6-استر است deacylated به طور مستقیم یا قبل و یا پس از حذف از سوم amide واکنش خودرو از خنثی کلر واکنش مخلوط برای تولید یک محلول آبی از سوکرالوز به همراه املاح و ناخالصی که از آن سوکرالوز توسط بهبود استخراج و سپس ترجیحا تصفیه شده توسط تبلور.
4,920,207 (Sankey و همکاران.) فراهم می کند به صورت انتخابی حذف trityl گروه از TRISPA که شامل اضافه کردن یک مقدار کاتالیزوری از یک aralkyl کلرید یا هیدروژن کلرید به محلول TRISPA در بی اثر حلال آلی و hydrogenating در حضور یک hydrogenolysis کاتالیست چنین پلاتین یا پالادیوم. با این حال این صنعتی به دلیل استفاده از پلاتین پر هزینه و یا کاتالیزور پالادیوم قابل دوام نیست.
روند هنر قبل از تبدیل TRISPA به 4 پاس شامل استفاده از تولوئن-هیدروکلراید یا متانولیک-هیدروکلراید یا پلاتین یا پالادیوم-هیدروکلراید و معرف های آلکیل کلرید. مشاهده شده است که استفاده از این معرف ها محصولات را تسهیل تولید در مقیاس صنعتی نمی دهد. مرسوم ، فرایند جدا تولید 4 پاس قبل از اقدام به مرحله بعدی ایزومریزاسیون آن 6 پاس در حالی که روند در حال حاضر روند گفت: در محل انجام می شود.
مشاهده شده است که اگر متعارف حلال سیستم متشکل از تولوئن متیلن کلراید متانول و HCI گاز جایگزین شده است با این سیستم متشکل از کلروفرم و گاز HCL واکنش تمیز و حداقل ناخالصی تشکیل شده است که کمک می کند تا در تسهیل تولید سوکرالوز در مقیاس صنعتی.
معمولی معرف برای تبدیل TOSPA به سوکرالوز متشکل از alkaline earth metal hydroxides مانند سدیم methoxide باریم هیدروکسید در متانول و بیشتر اسیدی است که با انجام تبادل یونی رزین. این احتمالا افزایش محتوای خاکستر در سوکرالوز زمانی که اتیل استات به عنوان حلال در طول فرآیند بررسی و در نتیجه باعث مشکلات در محصول عبور غذا Chemical Codex (FCC) محدودیت. مخترعان از اختراع حاضر مشاهده کرده اند که اگر این معرف جایگزین tetraalkyl آمونیوم هیدروکسید مانند tetramethyl یا tetrabutyl آمونیوم هیدروکسید در متانول و اسیدی شدن انجام شده توسط عصاره متانولی HCI این خاکستر در سوکرالوز تولید شده بطور قابل توجهی کاهش می دهد باقی مانده در FCC محدودیت. علاوه بر این ، رزین های مبدل یونی مورد استفاده برای اسیدی شدن نسبتا گران تر از hci متانولی هستند که در نتیجه مزیت اقتصادی را نسبت به هنر پیشین شناخته می شود.
بنابراین هدف اصلی این اختراع است که به ارائه یک فرایند برای تولید سوکرالوز که با استفاده از واکنش متفاوت مخلوط دادن محصولات است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد به راحتی و بدون مشکل برای بیشتر کردن بخار پردازش در تولید سوکرالوز.
یکی دیگر از شی است که به ارائه یک فرایند در جایی که تولید 4-پاس است درجا نتیجه از بین بردن محصول انزوا و ساخت آن را آسان تر برای رسیدگی و کاهش مشکلات در تولید سوکرالوز.
درک بهتر و کامل تر از اختراع ممکن است از شرح مفصلی از تجسم ارجح از بهترین حالت' از اختراع به عنوان مخترع فکر به دست آورد
شرح اختراع
بر این اساس ، در حال حاضر یک فرایند برای تهیه سوکرالوز فرمول (1) فراهم می کند)
فرمول (1)
شامل یک) آماده 6,1,6 Mri-o-trityl ساکارز pentaacetate (TRISPA) از فرمول (2) از ساکارز با استفاده از تری آمین یا پیریدین به عنوان یک پایه
تریسپا
فرمول (2) آماده سازی 2 ، 3 ، 6 ، 3' ، 4 ' - penta-o-acetylsucrose (6-PAS) فرمول (4) با استفاده از TRISPA فرمول (2) از طریق آماده سازی ترکیب 4-pas فرمول (3)
4 پاس
فرمول (3)
6 پاس
فرمول (4) ج) در معرض 6 پاس به کلر برای به دست آوردن TOSPA ترکیب فرمول (5) با استفاده از متانول آبی در طول workup
توسپا
فرمول (5) d) DE-acetylating TOSPA برای فرمول (5) به سوکرالوز فرمول (1) با استفاده از هیدروکسید آمونیوم کواترنر.
در یکی از برشمردن این اختراع فرایند برای تهیه سوکرالوز شامل یک) آماده مخلوطی از سوکروز تری آمین و دی متیل آمینو پیریدین به عنوان یک کاتالیزور در N-N-دی متیل formamide (DMF) در دمای محیط به اضافه کردن بیش از حد trityi کلرید متوالی در سه قسمت مساوی در 1 تا 1.5 ساعت مداوم تکان دهنده در دمای محیط حدود 16 ساعت. 

منبع:

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d9%88%da%a9%d8%b1%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%b2/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی