روغن ها

دکستروز کشت شده چیست؟

oil Castor | سه شنبه, ۱۶ فروردين ۱۴۰۱، ۰۴:۴۵ ب.ظ

دکستروز کشت شده چیست؟
مشاهده تصویر منبع


ممکن است دکستروز کشت شده را روی برچسب محصولات غذایی که می‌خواهید امتحان کنید یا در حال مصرف هستید، پیدا کنید. اما اگر آلرژی، حساسیت یا محدودیت های غذایی دارید، لازم است بدانید این ماده دقیقا چیست، چرا استفاده می شود و چگونه ممکن است بر شما تأثیر بگذارد.

بنابراین، دقیقاً دکستروز کشت شده چیست؟
دکستروز کشت شده یک افزایش دهنده ماندگاری طبیعی است که از طریق تخمیر کنترل شده منحصر به فرد دکستروز (قند) با باکتری Propionibacterium freudenreichii تولید می شود. پروپیونی باکتری ها سابقه طولانی در استفاده ایمن در مواد غذایی دارند. پس از تخمیر طبیعی، محصول تحت پاستوریزاسیون، تبخیر و خشک شدن با اسپری قرار می گیرد. محصول نهایی پودری است که از متابولیت هایی مانند اسید پروپیونیک و استیک و همچنین پپتیدها تشکیل شده است که با هم جایگزین عالی برای نگهدارنده های تولید شده مصنوعی می شوند.

چگونه از دکستروز کشت شده استفاده می شود؟


اگرچه دکستروز پرورشی کاربردهای بسیار متنوعی دارد، اما در میان تولیدکنندگان محصولات غذایی با برچسب تمیز، محبوبیت بیشتری دارد. دکستروز پرورشی را می توان در محصولات پخته شده مانند نان تکه شده، تورتیلا، دیپ، اسپری، چاشنی، سس سالاد، محصولات گوشتی و حتی غذای حیوانات خانگی یافت.

آیا خوردن دکستروز کشت شده بی خطر است؟
در اوایل سال 2003، شواهد علمی قابل توجهی در مورد اثربخشی و ایمنی دکستروز کشت شده با Propionibacterium freudenreichii در سازمان غذا و داروی ایالات متحده ثبت شده بود. FDA ایالات متحده شواهد را پذیرفته است و نیازی به مطالعه بیشتر در مورد این موضوع ندارد.

صنعت غذا ده ها سال است که از دکستروز کشت شده به عنوان یک افزودنی استفاده می کند. هیچ نگرانی بهداشتی در مورد استفاده و مصرف آن گزارش نشده است و معمولاً به عنوان جایگزین ایمن تری برای بنزوات ها و سوربات ها در نظر گرفته می شود.

آیا دکستروز پرورشی وگان است؟
دکستروز پرورشی وگان است با این فرض که با استانداردهای رایج وگان سازگار باشد. مواد تشکیل دهنده یا اجزای فرعی آن، از جمله نهاده هایی که برای تولید آنها استفاده می شود، نباید از منابع حیوانی (لبنیات، گوشت، تخم مرغ، محصولات زنبور عسل، پشم، پوست، پوسته تخم مرغ، رنگ های حشرات) مشتق شده باشد و محصول نباید تحت هیچ گونه حیوانی قرار گیرد. آزمایش کردن.

باکتری های مورد استفاده در تخمیر دکستروز کشت شده (Propionibacterium freudenreichii) می توانند در اصل از لبنیات یا خاک جدا شده باشند. با این حال، از زمانی که سویه اصلی جدا شده است، اکثر تولیدکنندگان ده ها هزار بار باکتری را بدون استفاده از مواد مغذی حیوانی یا لبنی تکثیر کرده اند.

اگر از رژیم غذایی وگان پیروی می کنید یا به لبنیات حساس هستید، ضروری است که منبع دکستروز کشت شده را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که دکستروز و باکتری های مورد استفاده برای تخمیر آن حاوی لبنیات نباشد. همچنین می‌توانید گواهینامه Kosher Pareve را بررسی کنید، که تضمین می‌کند که محصول حاوی هیچ گونه لبنیاتی برای استانداردهای کوشر نیست. یک محصول با برچسب وگان باید کافی باشد.

بیشتر بدانید: کاربردهای دکستروز

آیا دکستروز کشت شده فاقد گلوتن است؟


دکستروز کشت شده معمولاً بدون گلوتن است، اما توجه به این نکته ضروری است که همیشه اینطور نیست. دکستروز معمولا از ذرت که فاقد گلوتن است به دست می آید. با این حال، دکستروز را می توان از منابع غیر گلوتن مانند گندم نیز به دست آورد. علاوه بر این، برخی از تولیدکنندگان ممکن است محصول تخمیر خود را با آرد یا سایر رقیق‌کننده‌های حاوی گلوتن استاندارد یا رقیق کنند.

اگر از بیماری سلیاک رنج می برید یا به هر طریقی به گلوتن حساس هستید، بررسی منبع دکستروز کشت شده ضروری است. محصولات دارای برچسب فاقد گلوتن باید برای مصرف شما بی خطر باشند.

برای اطمینان بیشتر، می‌توانید درخواست کنید که دکستروز کشت شده در زیر حد مجاز 20 ppm گلوتن FDA آزمایش شود.

منبع

https://www.mezzonifoods.com/blog/what-is-cultured-dextrose/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی