روغن ها

خردل را بشناسیم+ خرید خردل

oil Castor | شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۰۹:۰۱ ق.ظ

خردل
خردل از چه چیزی ساخته شده است و انواع رایج آن چیست؟
مردم از زمان کتاب مقدس این چاشنی تند و خوش طعم را می خورند. (به معنای واقعی کلمه.) در اینجا چیزی است که باید در مورد آن بدانید.
نوشته ژانت راسا فولر


خردل به اندازه برخی غذاها (مثلاً گشنیز) قطبی کننده نیست. اما اگر خردل را دوست دارید، واقعاً آن را دوست دارید.


به هر حال سس کچاپ از کجا آمد؟
مشاهده داستان
میشل آنا جردن در نسخه اصلاح شده کتاب خردل آشپز خوب در سال 2015 می نویسد: «چیزی در مورد خردل وجود دارد که الهام بخش زرنگی است، نوعی تعقیب احمقانه وسواس خردل».

مثلا جردن می گوید وقتی تلفنی به او می رسم، موزه خردل وجود دارد. آره واقعا. در موزه ملی خردل در میدلتون، ویسکانسین - تماس بعدی من، طبیعتاً - بری لونسون مجموعه ای از بیش از 5800 خردل را نگهداری می کند.

اگرچه این چاشنی بسیار باستانی است (اشاره‌هایی به خردل در کتاب مقدس وجود دارد)، لونسون همیشه چیزهای جدید و متفاوتی را ارائه می‌کند، مانند خردل خولان دریایی که از یک توت نامشخص ساخته شده است.

در حال حاضر، خردل خولان دریایی برای یک متصدی خردل بسیار خوب و مفید است، اما به سختی آن چاشنی است که معمولاً هنگام درست کردن ساندویچ به آن دست می‌دهیم. در اینجا خلاصه‌ای از دانش ضروری خردل، به‌علاوه یک پرایمر در مورد هفت رایج‌ترین نوع آن آورده شده است.

خردل از چه ساخته شده است؟
تنوع خردل شگفت‌انگیز است، اما همه آن به یک گیاه از خانواده براسیکا و سه – اما در واقع فقط دو- نوع دانه‌هایی که تولید می‌کند برمی‌گردد: سفید که به آن زرد نیز می‌گویند زیرا رنگ آن زرد روشن است. قهوه ای و مشکی

اکثر خردل های تجاری با دانه های خردل سفید یا قهوه ای یا ترکیبی از این دو ساخته می شوند.

سیاه دانه به ندرت برای خردل استفاده می شود. در هر صورت، آنها را خواهید یافت که به طور کامل در بازارهای هند فروخته می شوند، زیرا در آشپزی هندی رایج هستند.

خردل آماده شده در یک شیشه مخلوطی از دانه های خردل خشک، آب و مقداری مایع دیگر – معمولاً سرکه است.

خردل خشک یا آرد خردل دانه های خشک شده آسیاب شده به پودر ریز می باشد. این در بخش ادویه فروشگاه است و اساس دیگر سبک های خردل آماده است (در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح می دهیم).

چرا مقداری خردل تند و تند است؟
یک دانه خردل را در دهان خود بریزید و آن را بمکید. جردن می گوید: گرما را احساس خواهید کرد. هنگامی که بزاق شما به دانه برخورد می کند، جرقه آزاد شدن ترکیبی را در داخل دانه ایجاد می کند و باعث ایجاد حس آشنای گشاد شدن سوراخ بینی می شود.

دانه های قهوه ای گرمای مشخص تری نسبت به دانه های سفید دارند. افزودن مواد دیگر - شراب یا آبجو به جای سرکه، ادویه جات، گیاهان و غیره - و درجه آسیاب شدن دانه ها به خردل آماده شده شخصیت و طعم آن را می دهد.

دانه های خردل در آب نمک، دیژون در لعاب، و هر دو پودر خردل و دانه های کامل در طعم خیار همراه، به این گوشت خوک که شایسته تعطیلات است، طعم روشن و تند زیادی می بخشد. عکس از اندرو پرسل، استایلینگ پروپ از الکس برانیان، طراحی غذا توسط کری پرسل
چه چیزی انواع رایج خردل را متمایز می کند؟
1. خردل زرد یا آمریکایی بالپارک
چاشنی کلاسیک هات داگ رنگ روشن خود را از زردچوبه می گیرد، نه از دانه های سفید آسیاب شده ای که از آن درست شده است. اسیدی است اما تند نیست.

2. خردل دیژون
خردل صاف ابریشمی که با دانه‌های قهوه‌ای (و گاهی سیاه) ساخته شده است، مترادف با شهر فرانسوی که در آن منشأ گرفته است و تبلیغات Grey Poupon. دیژون ساخته شده در دیژون، فرانسه، باید استانداردهای سختگیرانه ای را که توسط دولت تعریف شده است، مانند شامپاین واقعی رعایت کند، اما چنین استانداردهای ایالات متحده وجود ندارد. جردن گفت، چیزی که در اینجا به عنوان خردل "سبک دیژون" فروخته می شود، بسیار کمتر از خردل اصلی است. در اصل با Verjus، یک مایع اسیدی ساخته شده از انگور نارس ساخته می شد، امروزه دیژون بیشتر با شراب سفید تهیه می شود. از آنجایی که شراب نسبت به سرکه ای که در بیشتر خردل های تهیه شده استفاده می شود، اسیدیته کمتری دارد، تندی و حرارت طبیعی خردل بیشتر می شود.

تکه های گوشت خوک، سیب کبابی و سیب زمینی شیرین را روی یک تابه با رامکین سس سیدر دیژون تفت داده شده است.
18 روش برای استفاده از خردل دیژون
مشاهده داستان
3. دلی یا خردل قهوه ای آمریکایی
این غذای اصلی که از دانه‌های قهوه‌ای تهیه می‌شود کمی تند است و به اندازه خردل زرد ترش نیست. در بسیاری از خردل‌های قهوه‌ای، پوسته روی دانه باقی می‌ماند که به خردل بافت درشت‌تر و ظاهر لکه‌دار می‌دهد. برخی از مارک ها ممکن است ادویه های اضافی مانند جوز هندی یا فلفل دلمه ای برای کامل کردن طعم داشته باشند.

4. خردل چینی
خردل خشک داغ (ساییده شده از دانه های قهوه ای رنگ) مخلوط با آب سرد یک ضربه جدی ایجاد می کند. و اگر آن را در خانه درست کنید، این ضربه حتی بیشتر است. این به این دلیل است که آب سرد - بر خلاف سرکه یا آب داغ - هیچ یک از ترکیبات فراری را که به خردل گرما می دهد را تعدیل نمی کند. این بدان معنی است که سوختگی بزرگ است، اما همچنین به سرعت محو می شود (در 

در مقابل، سرکه در حرارت ملایم تری قفل می شود که کمی بیشتر دوام می آورد). خردلی که همراه با رول های تخم مرغ شما در یک رستوران چینی یا در کیسه بیرون آورده می شود از این دسته است.

مشاهده تصویر منبع

5. خردل انگلیسی
Colman’s برند نمادین این خردل است که از دانه های سفید و قهوه ای ساخته شده است. اغلب به صورت پودر دیده می شود، اگرچه در شیشه ها نیز فروخته می شود. مانند خردل چینی، شکل پودری آن باید با آب سرد مخلوط شود تا پتانسیل کامل آن آزاد شود – با این حال، به دلیل دانه های سفید ملایم تر، از خردل چینی قوی تر خواهد بود.

6. خردل آلمانی
این خردل‌ها از نظر طعم، بافت و گرما متفاوت هستند، اما دو سبک محبوب، که هر دو عمدتاً با دانه‌های قهوه‌ای ساخته می‌شوند، گرم و صاف هستند (مارک Lowensenf نمونه خوبی است) و سبک باواریایی که درشت‌تر، ملایم‌تر و شیرین‌تر است. لونسون می گوید. البته ناگفته نماند که تلاش برای لذت بردن از براتوورست یا چوب شور نرم بدون این نوع خردل کار غیرممکنی است.

7. خردل کامل یا درشت
نان سبوس دار برای نان سفید همان چیزی است که این خردل برای پسرعموهای همگن تر و خامه ای اش است. این از ترکیبی از دانه های کامل و آسیاب شده، معمولاً از نوع قهوه ای ساخته شده است. افراطی‌ترین نسخه این خردل: دانه‌های خردل ترشی - با نام مستعار خاویار خردل - که در آن دانه‌ها به طور کامل رها می‌شوند و به اندازه‌ای در مایع شکوفا می‌شوند که آنها را به‌صورت اسپری در کنار هم نگه دارد.

خردل از چه چیزی ساخته شده است و انواع رایج آن چیست؟
https://asemantejarat.com/%d9%be%d9%88%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%b1%d8%af%d9%84-mustard-powder/


خردل را چگونه باید نگهداری کرد؟
ماندگاری خردل، به هر شکلی که باشد، بسیار چشمگیر است. به گفته جردن، دانه های خردل کامل و خردل خشک طعم خود را برای سال ها حفظ می کنند. هر دو را در یک مکان تاریک و خنک در انبار نگهداری کنید.

به همین ترتیب، خردل‌های شیشه‌ای، حتی خردل‌های طعم‌دار، مانند شیر بد نمی‌شوند، اگرچه به مرور زمان رنگ خود را از دست می‌دهند.

اما تا زمانی که در زندگی روزمره خود از مقدار زیادی خردل استفاده نمی کنید، آن را توسط کوزه های غول پیکر نخرید، حتی اگر مقرون به صرفه باشد.

«یک شیشه نیمه خالی خردل نصف خردل است، نیمی هوا. لونسون می‌گوید: هر چه هوا بیشتر باشد، اکسیداسیون بیشتر است. اکسیداسیون می تواند ظاهر و طعم غذا را تغییر دهد.

بهترین راه برای تازه نگه داشتن خردل ها و طعم آن ها این است که آنها را در یخچال قرار دهید - حتی قبل از باز کردن آنها، اگر جا دارید. او می‌گوید: «این باعث می‌شود ضربه آنها برای مدت طولانی‌تری ادامه پیدا کند.

منبع

https://www.epicurious.com/ingredients/must-know-mustard-tips-article

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی