روغن ها

تاثیر سوکرالوز بر چاقی+ خرید سوکرالوز

oil Castor | جمعه, ۲۶ فروردين ۱۴۰۱، ۰۹:۱۵ ب.ظ

یک مطالعه جدید نشان می دهد که سوکرالوز ممکن است شما را چاق تر و بیمارتر کند

10 مارس 2020
مطالعه ای که توسط گروهی از محققان دانشگاه Yale در مجله Cell Metabolism منتشر شد، نشان داد که مصرف شیرین کننده مصنوعی رایج سوکرالوز (که در Splenda، Zerocal، Sukrana، SucraPlus و سایر برندها یافت می شود) در ترکیب با کربوهیدرات ها می تواند به سرعت یک فرد سالم را به ارمغان بیاورد. به یکی با قند خون بالا.

از کلوچه های انگلیسی غلات کامل گرفته تا سس گوجه فرنگی کم شکر، سوکرالوز در هزاران کالای پخته شده، چاشنی ها، شربت ها و سایر کالاهای بسته بندی مصرفی یافت می شود - تقریباً همه آنها حاوی کربوهیدرات هستند.

این یافته که محققان خاطرنشان کردند هنوز در مطالعات دیگر تکرار نشده است، سؤالات جدیدی را در مورد استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و تأثیر آنها بر افزایش وزن و سلامت کلی ایجاد می کند.

در مطالعه ییل، محققان 60 فرد با وزن سالم را انتخاب کردند و آنها را به سه گروه تقسیم کردند: گروهی که یک نوشیدنی با اندازه معمولی حاوی معادل دو بسته شیرین کننده سوکرالوز مصرف کردند، گروه دوم که یک نوشیدنی شیرین شده با شکر سفره مصرف کردند. شیرینی معادل، و سومین گروه کنترل که نوشیدنی با شیرین کننده مصنوعی و همچنین کربوهیدراتی به نام مالتودکسترین داشتند.

مولکول های مالتودکسترین به گیرنده های چشایی در دهان متصل نمی شوند و تشخیص آنها غیرممکن است. در حالی که احساس نوشیدنی گروه سوم با گروه فقط Splenda یکسان بود، تنها این گروه اثرات نامطلوب قابل توجهی بر سلامتی نشان داد.

محققان کشف کردند که شیرین کننده مصنوعی به خودی خود خوب به نظر می رسید، اما زمانی که با کربوهیدرات ترکیب می شد تغییر کرد. هفت نوشیدنی در طول دو هفته و افراد سالم قبلی در این گروه دچار عدم تحمل گلوکز شدند، یک وضعیت متابولیک که منجر به افزایش سطح گلوکز خون می شود و افراد را در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می دهد.

مشاهده تصویر منبع


این یافته به دنبال مطالعه ای در ژورنال JAMA Internal Medicine در سال گذشته است که نشان می دهد مصرف دو یا چند لیوان نوشابه های مصنوعی شیرین شده در روز باعث افزایش مرگ و میر ناشی از بیماری های گردش خون می شود. و مطالعه‌ای در سال 2008 توسط دانشمندان دانشگاه پردو نشان داد که شیرین‌کننده‌های مصنوعی به تنهایی می‌توانند منجر به افزایش فشار خون، افزایش وزن و افزایش خطر دیابت، سکته و بیماری‌های قلبی در موش‌ها شوند.

دانشمندان در آن مطالعه پوردو، ماست شیرین شده با گلوکز (یک قند ساده با 15 کالری/قاشق چای‌خوری، همان قند سفره) را به گروهی از موش‌ها دادند. گروه دوم ماست شیرین شده با ساخارین بدون کالری دریافت کردند. این گروه کالری بیشتری مصرف کردند، وزن بیشتری به دست آوردند، چربی بدن بیشتری اضافه کردند و بعداً با کاهش آن جبران نکردند. محققان "فرضیه جداسازی" را ایجاد کردند، با این نظریه که جدا کردن طعم شیرین از کالری منجر به اختلال در توانایی استفاده از طعم شیرین برای راهنمایی میزان غذا خوردن و درک سیری می شود.

دانا اسمال، مدیر بخش روانپزشکی تغذیه در ییل، و همکارانش در مطالعه متابولیسم سلولی، در مورد روش‌های آزمایش پردو متعجب بودند. آن ماست بود که کربوهیدرات بالایی داشت.

اسمال در تماس تلفنی گفت: «فرضیه جداسازی بسیار منطقی بود. اما ما می خواستیم آن را در انسان ارزیابی کنیم.

محققان دریافتند که شیرین کننده مصنوعی به خودی خود بر متابولیسم تأثیر نمی گذارد، "اما هنگامی که شما آن را با کربوهیدرات می خورید، به گونه ای نادرست از آن استفاده می کنید تا در مغز سازگار شود و حساسیت به شیرینی تغییر کند."

انسولین در گروه ترکیبی به طور قابل توجهی بالاتر بود. این بدان معناست که آنها نیاز به ترشح انسولین بیشتری برای رسیدن به همان سطوح گلوکز خون داشتند که نشانه کاهش حساسیت به انسولین است. که می تواند منجر به اختلال متابولیک و افزایش وزن شود.

فرانک هو، استاد و رئیس بخش تغذیه در دانشگاه هاروارد T.H. دانشکده بهداشت عمومی چان، که تحقیقات گسترده‌ای در مورد شیرین‌کننده‌های کم کالری انجام داده است، می‌گوید که اگرچه این یک مطالعه جالب است، اما یافته‌ها تا حدودی شگفت‌انگیز هستند و باید در مطالعات آینده تکرار شوند.

"این مطالعه کوتاه مدت بود و مشخص نیست که آیا اثرات می تواند در طولانی مدت باقی بماند و به پیامدهای بالینی مانند افزایش وزن و چاقی تبدیل شود یا خیر. داده های حاصل از آزمایشات کنترل تصادفی شده قبلی که شش ماه تا یک سال به طول انجامید نشان داده است که جایگزینی نوشیدنی‌های شیرین کم کالری برای نسخه‌های با کالری معمولی خود باعث کاهش وزن و چربی می‌شوند.»

هو می گوید که این مطالعه تنها بر روی یک نوع شیرین کننده کم کالری و شکل مایع کربوهیدرات متمرکز شده است، اما از آنجایی که هر شیرین کننده کم کالری دارای ویژگی های منحصر به فرد و متابولیکی و تفاوت های بالقوه در اشکال مایع و جامد قند است، دشوار است یافته ها را تعمیم دهید

FDA پنج شیرین کننده مصنوعی ساخارین، آسه سولفام، آسپارتام، نئوتام و سوکرالوز و همچنین شیرین کننده طبیعی کم کالری استویا را تایید کرده است. Splenda یکی از محبوب ترین ها در بازار است که در سال 1998 عرضه شد. 600 است.

FDA می گوید، بار شیرین تر از شکر سفره است. ماده اصلی آن، سوکرالوز، قندی است که با جایگزینی اتم های خاص با کلر غیر قابل هضم می شود.

روش تولید سوکرالوز را نیز بخوانید.

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d9%88%da%a9%d8%b1%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%b2/

محبوبترین
کارشناسان می گویند ماهی عجیب و غریبی که یک گردشگر ساحلی در 5 آوریل 2022 در خلیج دریک در ساحل ملی پوینت ریس کشف کرد، ماهی لانست است. (آدام نیل / فید مارین غربی)
ماهی آدم خوار عجیب و غریب با دندان نیش در ساحل خلیج شمالی شسته می شود
جودی ساکاکی، رئیس دانشگاه ایالتی سونوما، پنج‌شنبه، ۱۴ آوریل ۲۰۲۲ از طریق زوم در مورد تسویه حساب پولی با یکی از مدیران ارشد سابق SSU در مورد پرونده‌ای مربوط به اتهامات آزار جنسی علیه همسرش، سخنرانی می‌کند. عکس کنفرانس Zoom در مرکز دانشجویی SSU در پارک Rohnert تهیه شده است. (کنت پورتر / دموکرات مطبوعات) 2022
ساکاکی رئیس SSU در حالی که ادعاهای تلافی جویانه را به چالش می کشد به سنای آکادمیک گفت: "من واقعا متاسفم".
یک عابر پیاده در حالی که از زیر خیابان نهم غربی از روی گذرگاه در سانتا روزا عبور می کند، لحظه ای کوتاه می کشد تا خشک شود، پنجشنبه، 14 آوریل 2022. (کنت پورتر / دموکرات مطبوعاتی) 2022
آب و هوای شهرستان سونوما: بارش باران در سال 2022 می تواند دو برابر شود

مردی در خلیج بودگا به دلیل تجاوز به دختری که در اسنپ چت با او آشنا شده بود محکوم شد
تندر سگ شگفت انگیز "لکه بینی گاو" در شهرستان شستا. (شریل آرمسترانگ)
سگ شگفت‌انگیز تندر که سرگردان و مورد آزار قرار گرفته بود، عشق و شادی را در سال‌های آخر زندگی خود پیدا کرد

تد ژلوف، مدیر اجرایی، گفت: "سوکرالوز در بیش از 110 مطالعه علمی به خوبی اجرا شده در طی 25 سال بی خطر بوده است و توسط انجمن دیابت آمریکا و انجمن قلب آمریکا و توسط نهادهای نظارتی ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان حمایت می شود." از گروه محصولات غذایی هارتلند، که مالک Splenda است.

او می گوید در حالی که ثابت شده است که شکر منجر به چاقی، بیماری قلبی، دیابت و سایر مشکلات سلامتی می شود، Splenda به میلیون ها نفر در کاهش وزن کمک کرده است.

و با این حال، مصرف شکر در ایالات متحده طی دو دهه گذشته کاهش یافته است، حتی با ادامه افزایش سرسام آور نرخ چاقی. طبق گزارش انجمن پزشکی آمریکا، نزدیک به 40 درصد از بزرگسالان آمریکایی چاق هستند.

اسمال و تیم او می‌گویند کربوهیدرات‌ها و سوکرالوز با هم کار می‌کنند تا مغز را گیج کنند، که سپس با بقیه بدن ارتباط اشتباهی برقرار می‌کند و توانایی آن برای متابولیسم قند را کاهش می‌دهد.

علی وبستر، مدیر تحقیقات و ارتباطات تغذیه برای شورای بین‌المللی اطلاعات غذا، بازوی روابط عمومی صنایع غذایی، آشامیدنی و کشاورزی، می‌گوید روش‌شناسی این مطالعه ناقص است.

وبستر می گوید: «این مطالعه را با مقدار زیادی نمک انجام دهید. "این هیچ اندازه گیری برای دریافت غذا در طول این دو هفته نداشت. شما می خواهید همه چیز دیگری که آنها می خورند و می نوشند را پیگیری کنید."

اسمال اذعان کرد: "ما هیچ اندازه ای برای دریافت غذا نداشتیم." اما او گفت: "هر سه گروه در پیش آزمون دقیقاً یکسان بودند و به طور تصادفی در یکی از گروه ها قرار گرفتند. این شانس که فقط در افرادی که به گروه ترکیبی اختصاص داده شده بودند تفاوت سیستماتیک در غذا خوردن وجود داشته باشد از نظر آماری بسیار بعید است. در هیچ مطالعه ای نمی توانید هر عاملی را در نظر بگیرید - به همین دلیل است که ما تصادفی می کنیم."

اسمال می پرسد: "سوال این است که آیا شیرین کننده های مصنوعی برای شما مضر هستند؟ ما باید مکانیسم آن را کشف کنیم، اما فرضیه این است که این کار با هر کربوهیدراتی کار می کند."

لیزا لفرتس، دانشمند ارشد در مرکز علوم در منافع عمومی، همچنین هشدار می دهد که همه شیرین کننده های مصنوعی را با هم ترکیب نکنید. Sweet'N Low، ساخته شده از ساخارین، دارای مواد حجیم کننده است تا حجم آن را با شکر مقایسه کند. آسپارتام، یک شیرین کننده رایج در نوشابه رژیمی، با نام های تجاری NutraSweet و Equal، طعم شیرین خود را با حرارت از دست می دهد (و بنابراین در پخت مفید نیست). زنان باردار از مصرف ساخارین منع می‌شوند و گروه‌های مصرف‌کننده در مورد استفاده از آسپارتام و نئوتام هشدار داده‌اند، زیرا آنها حاوی ترکیبی هستند که به متانول تجزیه می‌شوند.

لفرتس می گوید: «مردم به شیرینی های مصنوعی با هم فکر می کنند، اما آنها بسیار متفاوت هستند. ما گیرنده های شیرینی در دهان، روده، لوزالمعده و مغز داریم. باید بدانیم که این شیرین کننده های مصنوعی با این گیرنده های طعم شیرین در سراسر بدن ما چه می کنند.

به روز شده: لطفا خط مشی نظرات ما را بخوانید و دنبال کنید:

این یک روزنامه خانوادگی است، لطفا از لحن مهربانانه و محترمانه استفاده کنید.
بدون توهین، سخنان مشوق نفرت یا حمله شخصی. بدون اظهار نظر خارج از موضوع
بدون اطلاعات نادرست در مورد رویدادهای جاری
ما هر نظر - یا نظردهنده ای را که از این خط مشی نظردهی پیروی نمی کند حذف خواهیم کرد.
برای سردبیر نامه بفرستید

منبع

https://www.pressdemocrat.com/article/news/sucralose-might-be-making-you-fatter-and-sicker-a-new-study-says/

 

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی