بنزوئیک اسید در شیر
به صفحه اصلی مقاله قبلی مقاله بعدی
تمرکز بر ایمنی غذا (مساله 33، آوریل 2009) - رویداد مهم غذایی
بنزوئیک اسید در شیر
اخیراً مقالهای در ژورنال در مورد مطالعهای در مورد سطوح اسید بنزوئیک در شیر در سرزمین اصلی چین نشان داد که سطوح پایین بنزوئیک اسید در برخی از شیر و فرآوردههای شیری وجود دارد، که بحثهایی را در مورد ایمنی آن در این محصولات و اینکه آیا به طور عمدی به آن اضافه شده است، برانگیخت.
بنزوئیک اسید به طور گسترده در محصولات غذایی به عنوان یک نگهدارنده در سطح محلی و بین المللی استفاده می شود. بیشتر در غذاهای اسیدی موثر است و در غذاهای قلیایی مانند لبنیات کمتر موثر است. بعید است که استفاده معمولی آن اثرات نامطلوبی برای سلامتی ایجاد کند، به جز برای برخی از افراد آلرژیک که به این افزودنی غذایی حساس هستند. با این حال، طبق مقررات مواد نگهدارنده در مواد غذایی، اسید بنزوئیک یک نگهدارنده مجاز در شیر و نوشیدنی های شیر در هنگ کنگ نیست.
سطوح پایین اسید بنزوئیک به طور طبیعی در شیر و فرآورده های شیری وجود دارد. به طور کلی، مصرف معمولی مواد غذایی حاوی سطوح پایین اسید بنزوئیک اثرات نامطلوبی برای سلامتی ندارد. بنابراین، نیازی به نگرانی بی مورد در مورد وجود اسیدهای بنزوئیک طبیعی در شیر و فرآورده های شیری وجود ندارد.
جهت شناخت خواص و کاربردهای بنزوئیک اسید به لینک زیر مراجعه نمایید.
منبع
https://www.cfs.gov.hk/english/multimedia/multimedia_pub/multimedia_pub_fsf_33_03.html
- ۰۱/۰۲/۲۴