روغن ها

بررسی پتاسیم سوربات 2002+خرید سوربات پتاسیم

oil Castor | يكشنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۰۵:۳۹ ب.ظ

 بررسی پتاسیم سوربات 2002
1
سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم برای استفاده در تولیدات دامی ارگانیک به عنوان مهار کننده قالب درخواست می شود. اسید سوربیک برای اولین بار در درخت خاکستر کوهستان (Sorbus aucuparia یا Sorbus americana) کشف شد. امروزه بیشتر سوربات پتاسیم به صورت مصنوعی ساخته می شود. سوربات پتاسیم یک اسید چرب اشباع نشده طبیعی است و از نظر سلامتی کاملاً بی خطر است و کمترین توانایی آلرژی زا را در بین تمام مواد نگهدارنده مواد غذایی دارد. سوربات پتاسیم نیز برای استفاده در داروهای دام مایع در درجه اول آب آلوئه ورا به عنوان جایگزینی برای آنتی بیوتیک ها و سایر هورمون های مختلف درخواست شد. مطالعات نشان داده اند که مشتقی از آلوئه (به نام Acemannan) در حیوانات اثرات ضد توموری دارد و سلولهای ایمنی بدن (اصولاً ماکروفاژها) را برای تولید مواد ضد سرطان تحریک می کند. هم اکنون Acemannan برای استفاده کامل تحت برچسب CarraVetV توسط USDA تأیید شده است.
سوربات پتاسیم در قانون نهایی NOP در هیچ جایی به طور رسمی ذکر نشده است. همانطور که در بخش 205.600 قانون نهایی NOP ، "هر ماده مصنوعی استفاده شده به عنوان کمک فرآوری یا مواد کمکی بر اساس معیارهای زیر ارزیابی خواهد شد: (2) تولید ، استفاده و دفع ماده اثرات سوverse بر محیط زیست ندارد و انجام می شود به روشی سازگار با هندلینگ آلی. " سوربات پتاسیم به صراحت در بخش 205.603 به عنوان ماده ای مصنوعی ذکر نشده است ، که مجاز به استفاده در تولیدات دام های ارگانیک است و همچنین در بخش 205.604 به عنوان ماده ای ممنوع ذکر نشده است.
مصنوعی /
غیر مصنوعی
بدون محدودیت مجاز است؟
فقط با محدودیت مجاز است؟ (برای محدودیت ها به نظرات مرورگران مراجعه کنید)
مصنوعی (3)
بله (0)
شماره 3)
بله (2)
نه (1)
شناسایی
نام های شیمیایی: سوربات پتاسیم
شماره CAS: 24634-61-5 ؛ 590-00-1 وزن مولکولی: 150.22 فرمول شیمیایی: CH3CH: CHCH: CHCOOK
نامهای دیگر: اسید 2،4-هگزادینوئیک ، نمک پتاسیم ، سوربات K ، اسید 2،4-HEXADIENOIC ، (E ، E) - ، نمک پتاسیم ، پتاسیم 2،4-هگزادیانوات ، پتاسیم (E ، E) -SORBATE ، SORBISTAT ، SORBISTAT-POTASSIUM
فرمول ساختاری
1 این بررسی پانل مشاوره فنی (TAP) براساس اطلاعات موجود از تاریخ این بررسی است. این بررسی با توجه به توانایی محقق ، الزامات قانون تولید غذاهای ارگانیک را برطرف می کند و توسط کارشناسان TAP بررسی شده است. این ماده بر اساس معیارهای موجود در بخش 2119 (M) OFPA [7 USC 6517 (متر)] ارزیابی می شود. اطلاعات و مشاوره ارائه شده به NOSB براساس ارزیابی فنی با توجه به این معیارها است و شامل در دسترس بودن تجارت ، تأثیر اقتصادی-اجتماعی یا سایر عواملی نیست که NOSB و USDA بخواهند در تصمیم گیری در نظر بگیرند.
CFNP TAP بررسی پتاسیم سوربات 2002
2
اسید سوربیک
دکاربوکسیلاسیون اسید سوربیک
"اسید سوربیک اغلب هنگامی که به غذاها اضافه می شود ، شیمیایی تغییر می کند و منجر به از بین رفتن خاصیت ضد میکروبی آن می شود. به عنوان مثال ، برخی از قالب ها باعث دکربوکسیلاسیون می شوند. " 2 "سوربات پتاسیم حاوی کمتر از 98 درصد و بیش از معادل 102 درصد C6H7O2K نیست." 3

See the source image
تعیین مشخصات
خواص:
شکل ظاهری: بلورهای سفید. بو: بی بو. حلالیت: قابل قبول در آب است. وزن مخصوص: 1.363 @ 25C / 20C pH: هیچ اطلاعاتی یافت نشد. ٪ فرار از نظر حجم @ 21C (70F): 0 نقطه جوش: هیچ اطلاعاتی یافت نشد. نقطه ذوب: 270C (518F) تراکم بخار (هوا = 1): اطلاعاتی یافت نشد. فشار بخار (میلی متر جیوه): هیچ اطلاعاتی یافت نشد. میزان تبخیر (BuAc = 1): هیچ اطلاعاتی یافت نشد. 4
پایدار. نامتناسب با عوامل اکسید کننده ی قوی.
حمل و نقل هوایی ، دریایی و جاده ای غیر خطرناک است. 5
نحوه ساخت:
"سوربات پتاسیم یک نوع نمک پتاسیم از اسید سوربیک است ، یک چربی اشباع نشده چند منظوره برای جلوگیری از رشد کپک. اولین بار توسط فرانسوی ها در دهه 1850 کشف شد ، که از درخت خاکستر کوه گرفته شده است. این ماده در صنایع غذایی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد و تعداد کمی از مواد دارای نوع گسترده ، دقیق ، طولانی مدت و
2 تصاویر و اطلاعات به طور مستقیم از http://www.chemsoc.org/exemplarchem/entries/2001/caphane/additives.html#salts ارجاع داده می شوند
3 به طور مستقیم از http://www.inchem.org/documents/jecfa/jecmono/40abcj15.htm ارجاع داده می شود
4 به طور مستقیم از http://www.jtbaker.com/msds/p6135.htm ارجاع داده می شود
5 مستقیماً از http://physchem.ox.ac.uk/MSDS/PO/potassium_sorbate.html ارجاع داده می شود
CFNP TAP بررسی پتاسیم سوربات 2002
3
آزمایش طولانی مدت که اسید سوربیک و نمکهای آن داشته است. مشخص شده است که حتی در مقادیر زیاد نیز غیر سمی است و در بدن به آب و دی اکسید کربن در چرخه کربس تجزیه می شود "6
"سوربات پتاسیم نمک پتاسیم اسید سوربیک است ، یک اسید آلی طبیعی که به طور گسترده به عنوان عامل قارچی برای غذاها استفاده می شود. اسید سوربیک برای اولین بار در درخت خاکستر کوهستان (Sorbus aucuparia یا Sorbus americana) کشف شد. امروزه بیشتر سوربات پتاسیم به صورت مصنوعی ساخته می شود. این یک پودر کریستالی سفید است ، ارزان قیمت (در سطوح معمول استفاده) ، و در غلظت های استفاده عادی ، طعم قابل توجهی ندارد. 

منبع:

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d9%88%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%aa%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%85-potassium-sorbate/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی