روغن ها

اسدیته سوربات پتاسیم

oil Castor | يكشنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۰۵:۵۹ ب.ظ

سوربات پتاسیم یک اسید یا پایه?
اسید سوربیک ، سوربات پتاسیم و سوربات کلسیم تایید شده در سراسر جهان اغلب در حال حاضر با موفقیت به عنوان محصولات استاندارد در بسیاری از شاخه های صنایع غذایی استفاده می شود. همانطور که آنها نگهدارنده های اسیدی هستند ، بهتر است از آنها در pH 5-6 استفاده کنید.


PH اسید سوربیک چیست؟
Pka اسید سوربیک 4.75 است. عمل ضد میکروبی افزایش می یابد به عنوان مقدار pH زیر 4.75 کاهش می یابد. به عبارت دیگر ، نسبت فرم نامطلوب اسید سوربیک (بالاتر از 50٪) به عنوان pH قطره زیر 4.75 افزایش می یابد ، این می تواند منجر به افزایش فعالیت ضد میکروبی شود.


PH محلول 0.1 ٪ سوربات پتاسیم چیست ؟ 
سوربات پتاسیم اسید سوربیک تولید یک بار آن را در آب حل می شود. سوربات پتاسیم نگهدارنده به طور گسترده استفاده در جهان است. تا pH 6.5 موثر است.


است سوربیت پتاسیم اسید سوربیک?
سوربات پتاسیم نمک پتاسیم اسید سوربیک است ، فرمول شیمیایی CH3CH=CH-CH=CH-CO2K. It نمک سفید است که در آب بسیار محلول است (58.2 ٪ در 20 درجه سانتی گراد). این در درجه اول به عنوان نگهدارنده مواد غذایی (شماره e 202) استفاده می شود.


چرا سوربات پتاسیم ممنوع است ؟ 
سوربات پتاسیم: نگهدارنده مورد استفاده برای سرکوب تشکیل قالب ها و مخمرها در غذاها ، شراب و محصولات مراقبت شخصی. مطالعات In vitro نشان می دهد که برای DNA سمی است و تاثیر منفی بر ایمنی دارد.


چرا سوربات پتاسیم بد است ؟ 
برخی از افراد ممکن است واکنش آلرژیک به سوربات پتاسیم در غذاها داشته باشند. ... با این حال ، گروه کاری محیط زیست سوربات پتاسیم را با خطر کم به عنوان یک تحریک کننده پوست رتبه بندی کرده است. اگر از سوربات پتاسیم به عنوان یک عنصر خالص استفاده می کنید ، به عنوان مثال در آب گیری ، اگر شما آن را نشت کنید ، می توانید چشم ها و پوست خود را تحریک کنید.

See the source image
اسید سوربیک یک نگهدارنده امن است ؟ 
امنه؟ اداره غذا و داروی ایالات متحده اسید سوربیک را برای استفاده منظم ایمن می داند ، زیرا با سرطان یا سایر مشکلات بهداشتی مرتبط نیست. برخی از افراد می تواند حساسیت به اسید سوربیک ، اما واکنش به طور معمول خفیف و خارش پوست نور تشکیل شده است.۱۸ خرداد ۱۴۰۰


اسید سوربیک قند است ؟ 
شرکت ها گاهی اوقات شکر ، دکستروز ، شربت گلوکز ، آب میوه یا اسید سوربیک را اضافه می کنند که همه آنها قندها را به میوه های خشک اضافه می کنند تا عطر و طعم را افزایش دهند


اسید سوربیک نگهدارنده است ؟ 
اسید سوربیک ، سوربات پتاسیم و سوربات کلسیم رمان ، نگهدارنده های غذایی بسیار کارآمد ، ایمن و غیر سمی هستند. آنها جایگزین اسید بنزوئیک به عنوان نگهدارنده سنتی هستند.


چرا سوربات پتاسیم در اروپا ممنوع است ؟ 
کمیسیون گفته است که سوربات کلسیم نگهدارنده به دلیل کمبود اطلاعات ایمنی در اتحادیه اروپا ممنوع است. ... در عوض ، تدوین داده های ایمنی برای EFSA به بررسی یک فرایند پر هزینه است و تامین کنندگان "تصمیم گرفت که آن را به ارزش آن نیست".


یک جایگزین برای سوربات پتاسیم است?
سور-همسر
با این حال ، سور-همسر می تواند به عنوان جایگزینی برای سوربیت پتاسیم و اسید سوربیک مصنوعی استفاده می شود. اسید سوربیک موجود در این ماده به طور طبیعی در ph بالاتر از اسیدهای تولید شده توسط تخمیر بسترهای گندم یا لبنی موثر تر است.

منبع:

https://asemantejarat.com/category/products/

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی