روغن ها

آیا پروپیونات کلسیم در غذاها بی خطر است؟

oil Castor | دوشنبه, ۵ مهر ۱۴۰۰، ۰۵:۲۳ ب.ظ


کلسیم پروپیونات یک ماده نگهدارنده است که اغلب به محصولات پخته اضافه می شود تا از ایجاد کپک و رشد باکتری جلوگیری کند.

لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاها را اسکن کنید ، ممکن است با پروپیونات کلسیم یا پروپیونات سدیم مواجه شوید.

به گفته مرکز علوم در منافع عمومی (CSPI) ، این دو افزودنی غذایی رایج برای جلوگیری از رشد کپک روی نان ، رولت ، پای و کیک استفاده می شود.

کلسیم پروپیونات چیست؟
کلسیم پروپیونات یک ماده نگهدارنده است که به حفظ ایمنی غذای شما کمک می کند. به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ، این غذا در محصولات پخته ، پنیر ، مربا ، پودینگ و فراستینگ استفاده می شود.

نام شیمیایی می تواند اسرارآمیز به نظر برسد. برخلاف سایر موارد موجود در لیست مواد تشکیل دهنده (فکر کنید: آرد و تخم مرغ) ، سخت است بدانید که دقیقاً اینها چیست.

طبق FDA ، اسیدهای پروپیونات به طور طبیعی در پنیر و کره وجود دارند. به گفته شورای علم و سلامت آمریکا ، آنها یک اسید چرب زنجیره کوتاه هستند. پروپیونات کلسیم نمک کلسیم اسید پروپیونیک است ، در حالی که پروپیونات سدیم نمک سدیم همان اسید است.

به گفته FDA ، پروپیونات کلسیم و پروپیونات سدیم ضد قارچ هستند و همچنین به توقف رشد برخی از باکتری ها کمک می کنند.

See the source image

آیا پروپیونات کلسیم بی خطر است؟
خوردن پروپیونات کلسیم برای شما بی خطر است.

توسط FDA به عنوان "به طور کلی به عنوان امن شناخته می شود" یا GRAS طبقه بندی می شود. FDA این ماده نگهدارنده را در سال 1979 ارزیابی کرد. به همین ترتیب ، سازمان بهداشت جهانی (WHO) پروپیونات کلسیم را در دهه 1970 ارزیابی کرد و همچنین آن را بی خطر دانست.

هیچ یک از این سازمانها محدودیت بالایی برای مصرف تعیین نکرده اند.

در سال 2014 ، هیئتی از سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا میزان استفاده از پروپیونات سدیم را که قبلاً در نانوایی و محصولات پنیر استفاده می شد ، به گوشت و ماهی فرآوری شده ارزیابی کرد. بر اساس یافته های آگوست 2016 منتشر شده در مجله EFSA ، این هیئت هیچ نگرانی در زمینه ایمنی نداشت.

خواندن مرتبط

آیا 10 رایج ترین مواد نگهدارنده غذایی بی خطر هستند؟

عوارض جانبی پروپیونات کلسیم
همانطور که می بینید ، سازمان هایی در سراسر جهان که ایمنی مواد افزودنی و نگهدارنده های غذایی را نادیده می گیرند ، کلسیم و پروپیونات سدیم را برای خوردن بی خطر می دانند.

با این وجود ، ممکن است فکر کنید که آیا عوارض جانبی مضر برای مواد نگهدارنده وجود دارد یا خیر. با این دو ، احتمالاً هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

پروپیونات کلسیم دارای خواص و کاربردهای فراوانی است. پیشنهاد میکنیم خواص و کاربردهای پروپیونات کلسیم را در لینک زیر ببینید

https://asemantejarat.com/%d9%be%d8%b1%d9%88%d9%be%db%8c%d9%88%d9%86%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%84%d8%b3%db%8c%d9%85/

 

بر اساس مطالعه ژوئن 2019 که در مجله بین المللی اپیدمیولوژی مولکولی و ژنتیک منتشر شده است ، ممکن است تعداد بسیار کمی از مردم به دلیل کلسیم پروپیونات دچار میگرن شوند.

آیا رژیم غذایی شما فاقد برخی مواد مغذی است؟

با ثبت وعده های غذایی خود در برنامه MyPlate ، مواد مغذی روزانه خود را پیگیری کنید. اکنون بارگیری کنید تا رژیم غذایی خود را امروز تنظیم کنید!

بر اساس نتایج منتشر شده در Science Translational Medicine ، مطالعه ای در آوریل 2014 با بررسی اثر پروپیونات در موش ها و انسان ها نشان داد که این ماده باعث افزایش گلوکاگون (هورمونی که به افزایش قند خون کمک می کند) می شود. این می تواند نگهدارنده را در مقاومت به انسولین دخیل کند. با این حال ، توجه داشته باشید که تنها 14 شرکت کننده انسانی وجود داشت - تحقیقات بیشتری لازم است تا بفهمید چه ارتباطی بین اختلال در تنظیم کننده و متابولیک وجود دارد.

منابع
مردم در حال مطالعه هستند
1
بنزوئیک اسید چه غذاهایی دارد؟
2
مکمل های غذایی که در دوران بارداری باید از آنها اجتناب کرد
3
آیا باید نگران بنزوات سدیم در برخی غذاها و نوشیدنی ها باشید؟
4
خطرات کلسیم دی سدیم EDTA
5
آیا 10 رایج ترین مواد نگهدارنده غذایی بی خطر هستند؟
6
https://www.livestrong.com/article/314019-the-side-effects-of-calcium-propionate/

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی