MSG چیست؟+ خرید MSG
مشترک شدن
تغذیه
MSG (Monosodium Glutamate): خوب یا بد ؟
آنچه در آن است
واقعیت در مقابل داستان
حساسیت
تاثیر رژیم غذایی
چاقی
خط پایین
یک تن از جنجال اطراف MSG در جامعه بهداشت طبیعی وجود دارد.
ادعا شده است که باعث آسم ، سردرد و حتی آسیب مغزی می شود.
از سوی دیگر ، اکثر منابع رسمی مانند FDA ادعا می کنند که MSG امن است
این مقاله به بررسی MSG و اثرات بهداشتی آن, کاوش در هر دو طرف استدلال.
MSG چیست؟
MSG کوتاه برای گلوتامات مونو سدیم است.
این یک افزودنی غذایی رایج است — با e-شماره E621-که برای افزایش عطر و طعم استفاده می شود.
MSG از گلوتامات اسید آمینه مشتق شده, یا اسید گلوتامیک, که یکی از اسیدهای آمینه فراوان ترین در طبیعت است.
اسید گلوتامیک یک اسید آمینه غیر ضروری است ، به این معنی که بدن شما می تواند آن را تولید کند. آن را در خدمت توابع مختلف در بدن شما و در تقریبا تمام مواد غذایی یافت می شود.
از لحاظ شیمیایی ، MSG یک پودر کریستالی سفید است که شبیه نمک یا شکر است. این ترکیب سدیم و گلوتامیک اسید ، شناخته شده به عنوان نمک سدیم است.
اسید گلوتامیک در MSG توسط تخمیر نشاسته ساخته شده است ، اما هیچ تفاوت شیمیایی بین اسید گلوتامیک در MSG و که در غذاهای طبیعی وجود دارد.
با این حال, اسید گلوتامیک در MSG ممکن است راحت تر به جذب به دلیل آن است که در داخل مولکول های پروتئین بزرگ محدود نیست که بدن شما نیاز به شکستن.
MSG افزایش خوش طعم, عطر و طعم گوشتی umami از غذاهای. Umami به طعم و مزه اساسی پنجم است, همراه با شور, ترش, تلخ و شیرین
این افزودنی در پخت و پز آسیایی محبوب است و در غذاهای مختلف فرآوری شده در غرب استفاده می شود.
متوسط مصرف روزانه MSG 0.55–0.58 گرم در ایالات متحده و انگلستان و 1.2–1.7 گرم در ژاپن و کره است.
خلاصه
MSG نمک سدیم اسید گلوتامیک است, یک اسید آمینه موجود در بدن شما و بسیاری از غذاهای. این یک افزودنی غذایی محبوب است زیرا باعث افزایش عطر و طعم می شود.
چرا مردم فکر می کنم آن را مضر?
اسید گلوتامیک به عنوان یک انتقال دهنده عصبی در مغز شما عمل می کند.
این یک انتقال دهنده عصبی تحریک کننده است ، به این معنی که سلول های عصبی را تحریک می کند تا سیگنال آن را رله کند.
برخی از افراد ادعا می کنند که MSG منجر به گلوتامات بیش از حد در مغز و تحریک بیش از حد سلول های عصبی.
به همین دلیل MSG excitotoxin برچسب شده است.
ترس از تاریخ MSG به عنوان دور برگشت به عنوان 1969, هنگامی که یک مطالعه نشان داد که تزریق دوزهای زیادی از MSG به موش های نوزاد باعث اثرات عصبی مضر
از آن به بعد, کتاب هایی مانند راسل Blaylock است "Excitotoxins: طعم و مزه است که می کشد" این ترس از MSG زنده نگه داشته اند.
درست است که افزایش فعالیت گلوتامات در مغز شما می تواند باعث آسیب شود-و دوزهای زیادی از MSG می تواند سطح خون گلوتامات را افزایش دهد. در یک مطالعه ، یک مگادوز MSG سطح خون را با 556 ٪ افزایش داد.
با این حال ، گلوتامات رژیم غذایی باید کمی به هیچ تاثیری بر روی مغز شما داشته باشد ، زیرا نمی تواند از مانع خون مغزی در مقادیر زیاد عبور کند
به طور کلی ، هیچ مدرکی قانع کننده است که MSG به عنوان یک excitotoxin عمل می کند که در مقادیر طبیعی مصرف وجود دارد.
خلاصه
در حالی که برخی از مردم ادعا می کنند که گلوتامات از گاز خردل می تواند به عنوان excitotoxin منجر به تخریب سلول های عصبی بدون مطالعات انسانی حمایت از این.
منبع:
https://www.healthline.com/nutrition/msg-good-or-bad#sensitivity