روغن ها

ویژگی های اسید اسکوربیک

oil Castor | سه شنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۱:۰۷ ب.ظ


اسید اسکوربیک به عنوان قرص ویتامین C استفاده می شود
کاربرد اسید اسکوربیک (ویتامین C) چیست؟

اسید اسکوربیک (ویتامین C) یک افزودنی غذایی محبوب و عنصر مورد استفاده در طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی است. به طور طبیعی در سبزیجات و مرکبات یافت می شود ، اسید اسکوربیک یک ماده مغذی ضروری در رژیم های غذایی انسان است.

علاوه بر استفاده از سلامت و تغذیه آن ، اسید اسکوربیک در تعدادی از محیط های تجاری مانند گیاهان تصفیه آب ، نوشیدنی ها و نانوایی ها مفید است.

پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های کاربردی از اسید اسکوربیک و چگونه حق انتخاب راه حل های شیمیایی شریک نه تنها خود را عرضه اسید اسکوربیک اما شما را با ارائه یک سطح بالا از ویژگی های پشتیبانی برای بهینه سازی خود را تولید و عملیات.


ظاهر اسید اسکوربیک
در MEGACHEM (UK) ، ما عرضه یک نسخه پودر اسید اسکوربیک در حجم را با توجه به عملیات خود را. ما اسید اسکوربیک است سفید یا زرد روشن و ظاهر جامد است ولی به طور طبیعی در آب محلول اسید دارای طعم ترش و کاملا امن برای مصرف انسان در داخل توصیه می شود مصرف سطوح.

کاربردهای تجاری اسید اسکوربیک
نانوایی
در نانوایی ها ، اسید اسکوربیک به عنوان یک افزودنی استفاده می شود که به طور مستقیم به آرد توسط میلر یا به خمیر خود توسط نانوایی اضافه می شود.

Absorbic اسید است که به طور کلی مورد استفاده در نان با توجه به آن خواص است که کمک به گسترش عمر مفید بالا و مشخصات صنعتی نانوا مانند Hovis و Kingsmill هر دو با استفاده از اسید اسکوربیک در اکثر قرص خود را. هنگامی که به عنوان بخشی از فرایند پخت استفاده می شود ، اسید اسکوربیک به تعدادی از پیشرفت های قرص نان از جمله کمک می کند:

تقویت گلوتن.
حجم قرص بزرگ معنی قرص نان به راحتی کدو نیست.
خرده نان ظریف و حساسیت بالاتر از خرده نان.
کاهش ضخامت پوسته.
سریع تر افزایش قرص نان برای پخت سریعتر.
با استفاده از اسید اسکوربیک در یک نانوایی صنعتی می تواند کمک به افزایش سود و بازده پایین تولید بار و بالاتر رضایت خریدار (عمر طولانی قفسه کاهش تعداد آسیب دیده قرص در طول حمل و نقل.).

استفاده از اسید اسکوربیک در نانوایی صنعتی 

نوشیدنی
در طول پردازش نوشیدنی ها مانند آب میوه ، میوه ها خرد شده ، تیره و تار ، پالپ و فیلتر شده است. متاسفانه ، این فرایند شدید بسیاری از ویتامین C به طور طبیعی در میوه ها را از بین می برد; نقطه فروش کلیدی است که مصرف کنندگان برای خرید آب میوه نگاه.

تولید کنندگان آب میوه و سایر محصولات نوشیدنی ممکن است از اسید اسکوربیک در محصولات خود به عنوان یک افزودنی طبیعی استفاده کنند. اسید برای تجدید یا بهبود ارزش تغذیه ای کلی نوشیدنی بدون تأثیر بر طعم و مزه استفاده می شود.

استفاده از اسید اسکوربیک در پردازش نوشیدنی 

پردازش میوه
هنگامی که میوه به اکسیژن در معرض, روند اکسیداسیون شروع می شود, باعث قهوه به میوه – میوه که قهوه ای می شود باید به دور انداخته شود و یا ممکن است توسط خریداران را رد کرد.

استفاده از اسید اسکوربیک در این محیط بدن افت می کند این فرایند اکسیداسیون و به دلیل PH پایین. استفاده می شود به عنوان یک عنصر طبیعی نگهدارنده اسید اسکوربیک می توانید جلوگیری از قهوه و کاهش خطر ابتلا به قالب و دیگر رشد میکروبی و در نهایت حفظ تازگی محصول است.

کارخانه فرآوری میوه با استفاده از اسید اسکوربیک

گوشت
شبیه به کاربرد آن در پردازش میوه ، استفاده اولیه اسید اسکوربیک در محیط های گوشت برای جلوگیری از اکسیداسیون است.

هنگامی که گوشت اکسید می شود ، شروع به قهوه ای می کند. در حالی که این گوشت به طور کلی امن برای خوردن ، بسیاری از سوپر مارکت ها ، رستوران ها ، قصابان و موسسات دیگر که فروش گوشت آن را در این وضعیت را قبول نمی کند.

با استفاده از اسید اسکوربیک به عنوان یک ماده نگهدارنده تاخیر در فرآیند اکسیداسیون نگه داشتن گوشت به دنبال تازه و جذاب تر به مصرف کنندگان است.

در MEGACHEM (UK) ، ما اسید اسکوربیک را ارائه می دهیم که brc گواهی شده و همچنین مناسب برای استفاده در تهیه گوشت حلال و حلال است.

گوشت تازه با اسید اسکوربیک نگهداری می شود

See the source image

تصفیه آب
گیاهان تصفیه آب استفاده از کلر برای حذف باکتری ها از منابع آب. در حالی که این یک خنثی کننده موثر باکتری ها است و باعث می شود آب برای نوشیدن ایمن باشد ، محلول کلر که پس از درمان آب تخلیه می شود ، می تواند جریان آب را مسموم کند و زندگی آبزیان را مختل کند.

محبوب ترین روش dechlorination "منفعل" این است که آب را در یک ظرف باز بگذارید و منتظر بمانید تا هوا و نور خورشید به طور طبیعی کلر را در طول زمان از بین ببرد. این روش وقت گیر و در یک عملیات در مقیاس بزرگ امکان پذیر نیست.

اسید اسکوربیک موثر شیمیایی روش برای خنثی سازی کلر است که تبدیل شدن به استفاده بیشتر و بیشتر بودن فقط به عنوان موثر و بسیار امن تر از دیگر روش های شیمیایی dechlorination از طریق استفاده از گوگرد مبتنی بر مواد شیمیایی.

با استفاده از اسید اسکوربیک همراه با آسکوربات سدیم برای این منظور آب کلر به اندازه کافی امن برای انتشار به جریان بدون تاثیر بر محیط زیست خواهد شد.

تصفیه آب با استفاده از اسید اسکوربیک 

بهداشت و تغذیه
رایج ترین و محبوب ترین استفاده از ویتامین C از طریق مکمل است. این مکمل ها اغلب در پودر یا به شکل قرص و در حال استفاده می شود برای محافظت از سلول های حفظ پوست سالم و افزایش زمان بهبودی از سرماخوردگی آنفولانزا و دیگر بیماری ها.

با مردم آگاهانه تر از سلامت خود و راه حل های مقرون به صرفه تر و به راحتی در دسترس ، استفاده از مکمل های ویتامین C بسیار افزایش یافته است.

تحقیقات انجام شده توسط بهداشت مواد غذایی سازنده کانون در سال 2016 نشان داد حدود 27 درصد از استرالیایی ها را به ویتامین C به طور منظم; ساخت آنها 3 محبوب ترین مکمل پشت مولتی ویتامین ها (که اغلب حاوی ویتامین C) و ماهی مکمل.

 

منبع:

https://asemantejarat.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%da%a9-ascorbic-acid/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی