10 خاصیت اسانس فلفل سیاه
10 مزیت روغن ضروری فلفل سیاه نحوه استفاده از روغن فلفل سیاه روغن اساسی فلفل سیاه: منشا Orig گیاهی و ترکیبات شیمیایی احتیاط های روغن ضروری فلفل سیاه اندیشه های نهایی در مورد روغن اساسی فلفل سیاه
اسانس فلفل سیاه - دکتر آکس
فلفل سیاه یکی از ادویه های بسیار پرکاربرد در کره زمین است. این ماده نه تنها به عنوان یک ماده طعم دهنده در وعده های غذایی ما ، بلکه همچنین برای اهداف دیگر ، مانند مصارف دارویی ، به عنوان نگهدارنده و عطر سازی مورد توجه قرار می گیرد. در دهه های اخیر ، تحقیقات علمی بسیاری از مزایای احتمالی روغن ضروری فلفل سیاه مانند تسکین دردها ، کاهش کلسترول ، سم زدایی از بدن و تقویت گردش خون را در میان بسیاری دیگر بررسی کرده است.
ثابت شده است که ماده اصلی اصلی فلفل سیاه ، پیپرین ، دارای بسیاری از ویژگی های مفید سلامتی از جمله خواص ضد سرطانی احتمالی است ، به همین دلیل محققان برای گنجاندن آن در رژیم درمانی برای درمان سرطان و همچنین پیشگیری از سرطان ، آن را بررسی کرده اند. (1)
آیا شما آماده نگاهی دقیق به مزایای این روغن اساسی باورنکردنی هستید؟
10 مزیت روغن ضروری فلفل سیاه
1. درد و درد را تسکین می دهد
روغن فلفل سیاه به دلیل خاصیت گرم کنندگی ، ضد التهابی و ضد اسپاسم ، در کاهش آسیب های عضلانی ، التهاب التهاب مفاصل و علائم آرتروز و روماتیسم موثر است.
مطالعه ای که در سال 2014 در مجله طب جایگزین و مکمل منتشر شد ، اثر روغنهای اساسی معطر را بر درد گردن ارزیابی کرد. هنگامی که بیماران به مدت چهار هفته روزانه کرم مرکب از فلفل سیاه ، مرزنجوش ، اسطوخودوس و اسانس نعناع فلفلی به گردن می زدند ، این گروه بهبود تحمل درد و بهبود قابل توجه درد گردن را گزارش کردند. (2)
2. به هضم غذا کمک می کند
روغن فلفل سیاه ممکن است به کاهش ناراحتی در یبوست ، اسهال و گاز کمک کند. تحقیقات حیوانات در شرایط in vitro و in vivo نشان داده است که بسته به مقدار مصرف ، فلفل سیاه فلفل سیاه فعالیت ضد اسهالی و ضد اسپاسم را نشان می دهد یا در واقع می تواند یک اثر اسپاسمودیک داشته باشد ، که برای رفع یبوست مفید است. به طور کلی ، به نظر می رسد فلفل سیاه و پیپرین داروهای دارویی احتمالی برای اختلالات حرکتی دستگاه گوارش مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) دارند. (3)
مطالعه ای که در سال 2013 منتشر شد ، اثرات پیپرین بر روی حیوانات مبتلا به IBS و همچنین رفتارهای شبه افسردگی را بررسی کرد. محققان دریافتند که در حیواناتی که به آنها پیپرین داده شده است ، بهبود رفتار و همچنین بهبود کلی تنظیم و تعادل سروتونین در مغز و کولون آنها مشاهده شده است. (4) چگونه این مسئله برای IBS مهم است؟ شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ناهنجاری در سیگنالینگ مغز روده و متابولیسم سروتونین در IBS نقش دارد. (5)
3. کلسترول را کاهش می دهد
یک مطالعه حیوانی در مورد اثر کاهش چربی خون (کاهش دهنده چربی) فلفل سیاه در موشهایی که رژیم غذایی پرچربی داشتند ، کاهش سطح کلسترول ، اسیدهای چرب آزاد ، فسفولیپیدها و تری گلیسیرید را نشان داد. محققان دریافتند که مکمل فلفل سیاه باعث افزایش غلظت کلسترول HDL (خوب) و کاهش غلظت کلسترول LDL (بد) و کلسترول VLDL (لیپوپروتئین با چگالی بسیار کم) در پلاسمای موش هایی که از غذاهای پرچرب استفاده می کنند ، می شود. (6) این فقط برخی از تحقیقاتی است که به استفاده داخلی از اسانس فلفل سیاه برای کاهش تری گلیسیرید بالا و بهبود سطح کلسترول کل اشاره دارد.
4. دارای خواص ضد ویروسی است
استفاده طولانی مدت از آنتی بیوتیک ها منجر به تکامل باکتری های مقاوم به چند دارو شده است. تحقیقات منتشر شده در میکروبیولوژی کاربردی و بیوتکنولوژی نشان داد که عصاره فلفل سیاه حاوی خواص ضد حدت است ، به این معنی که بدون تأثیر بر زنده ماندن سلول ، حدت باکتریایی را هدف قرار می دهد و مقاومت دارو را کمتر می کند. این مطالعه نشان داد که پس از غربالگری 83 روغن ضروری ، فلفل سیاه ، گیاه کنانگا و روغن مرم باعث مهار تشکیل بیوفیلم استافیلوکوکوس اورئوس شده و فعالیت همولیتیک (تخریب گلبول های قرمز خون) باکتری های S. aureus را "تقریباً از بین برد". (7)
5- فشار خون را کاهش می دهد
وقتی اسانس فلفل سیاه به صورت داخلی مصرف شود ، ممکن است باعث گردش خون سالم و حتی پایین آمدن فشار خون شود. یک مطالعه روی حیوانات منتشر شده در Journal of Cardiovascular Pharmacology نشان می دهد که چگونه ماده فعال فلفل سیاه ، پیپرین ، دارای اثر کاهش فشار خون است. (8) فلفل سیاه در داروهای آیورودا به دلیل خاصیت گرم کنندگی شناخته شده است که می تواند برای گردش خون و سلامت قلب مفید باشد در صورت استفاده داخلی یا موضعی. مخلوط روغن فلفل سیاه با دارچین یا روغن ضروری زردچوبه می تواند این خصوصیات گرم کننده را افزایش دهد.
اسانس پارس بهترین اسانس فلفل سیاه را ارائه می کند.
6. فعالیت ضد سرطانی را به نمایش می گذارد
طبق مطالعه ای که در سال 2010 در دانشگاه ایالتی میشیگان انجام شد ، عصاره فلفل سیاه و ترکیبات آن فعالیت های ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارند. محققان دریافتند که پیپرین و آلکیل آمیدهای موجود در فلفل سیاه توانایی وابسته به دوز در مهار تکثیر سلول های سرطانی انسان دارند. (9)
7. احساس اضطراب و اشتیاق به سیگار را کاهش می دهد
روغن فلفل سیاه ممکن است به کاهش میل به سیگار و علائم اضطراب در افراد سیگاری محروم از سیگار کمک کند. یک مطالعه بالینی که در Drug and Alcohol Dependence منتشر شده نشان داد که روغن فلفل سیاه می تواند برخی علائم ترک سیگار را سرکوب کند ، از جمله میل به سیگار. چهل و هشت سیگاری در یک جلسه سه ساعته شرکت کردند که پس از محرومیت از مصرف سیگار در یک شب انجام شد. شرکت کنندگان به سه گروه تقسیم شدند: یک گروه از افراد سیگاری که روی دستگاهی بخار از اسانس فلفل سیاه منتقل می کردند. گروه دوم روی دستگاهی با کارتریج نعناع / منتول پف کرده اند. و گروه سوم از دستگاهی حاوی یک کارتریج خالی استفاده کردند. پس از پف کردن و استنشاق از دستگاه ها در طول جلسه ، گزارش شد که ولع مصرف سیگار در گروه فلفل سیاه نسبت به هر دو گروه کنترل به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
علاوه بر این ، اثرات منفی و علائم اضطراب در گروه فلفل سیاه کاهش یافت و شرکت کنندگان گزارش کردند که شدت احساسات در قفسه سینه با غضروف فلفل سیاه بسیار بیشتر است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که احساسات دستگاه تنفسی جنبه اصلی کاهش علائم ترک سیگار است. محققان همچنین نتیجه گرفتند که "جایگزین های سیگار که مواد تشکیل دهنده فلفل سیاه را تحویل می دهند ، ممکن است در درمان ترک سیگار مفید باشند." (10)
8- به سم زدایی بدن کمک می کند
نشان داده شده است که فلفل سیاه (Piper nigrum) و پیپرین دارای "اثرات بیوترانسفورماتیو" از جمله سم زدایی و افزایش جذب و فراهمی زیستی داروهای گیاهی و معمولی هستند. (11) به همین دلیل است که ممکن است پیپرین را به عنوان ماده ای در مکمل های خود مشاهده کنید.
یک مطالعه حیوانی در سال 2013 که در Cell Biochemistry and Biophysics منتشر شد ، نشان داد که مکمل پیپرین به نرمال سازی فشار خون ، بهبود تحمل گلوکز ، کاهش التهاب و تقویت عملکرد کبد در موشهایی که از رژیم غذایی پرچرب کمک می کنند ، کمک می کند. این نتایج مثبت نشان می دهد که پیپرین با کمک به بدن در دفع سموم و کاهش التهاب ، می تواند به کاهش علائم سندرم متابولیک انسان کمک کند. (12)
9. به عنوان یک محرک اشتها عمل می کند
تحقیقات نشان می دهد که تحریک بویایی با استفاده از اسانس فلفل سیاه ، که یک محرک قوی اشتها است ، می تواند بلع را در افراد مبتلا به اختلالات عصبی تسهیل کند. استنشاق و بلع روغن فلفل سیاه قشر جزیره یا اربیتوفرونتال را فعال می کند و در نتیجه باعث بهبود حرکت بلع انعکاسی می شود.
در سال 2008 ، اثرات تحریک بویایی با روغن فلفل سیاه در بیماران کودکانی که به دلیل اختلالات عصبی ، تغذیه روده ای طولانی مدت (تغذیه با مکمل های مایع یا تغذیه لوله ای) دریافت می کردند ، بررسی شد. در هشت نفر از 10 بیمار ، مداخله روغن فلفل سیاه به مدت سه ماه ادامه داشت و پنج بیمار افزایش مصرف خوراکی را نشان دادند - به علاوه درمان فلفل سیاه به تسهیل حرکت بلع کمک کرد. (13)
10. می تواند به عنوان نگهدارنده غذا استفاده شود
به منظور کشف فعالیت ضد میکروبی علیه میکروارگانیسم هایی که باعث فساد غذا می شوند ، از روغنهای اساسی فلفل سیاه و سبز در سال 2015 استفاده شد. محققان دریافتند که هر دو روغن فلفل دارای فعالیت ضد میکروبی ، ضد قارچی و ضد باکتری هستند و آنها با موفقیت رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس را در سوپ مرغ مهار می کنند. نتایج این مطالعه نشان می دهد که چگونه روغن های اساسی فلفل سبز و فلفل سیاه "در کنترل رشد میکروارگانیسم های شناخته شده فساد مواد غذایی موثر هستند." (14)
نحوه استفاده از روغن فلفل سیاه
اسانس فلفل سیاه در برخی فروشگاه های مواد غذایی سالم و به صورت آنلاین موجود است. روغن فلفل سیاه را می توان مستقیماً از بطری استشمام کرد ، در خانه برای پخش عطر و بوی گرم پخش کرد ، در دوزهای کمی از آن استفاده کرد (همیشه برچسب های جهت محصول را با دقت بخوانید) و به صورت موضعی استفاده کنید.
هنگام خرید اسانس فلفل سیاه ، به ویژه برای مصارف داخلی ، حتماً محصولی با کیفیت بالا و 100 درصد با درجه خلوص تهیه کنید که توسط یک شرکت معتبر و معتبر ساخته شده است. به دلیل خواص قوی و دارویی آن ، شما می خواهید از بهترین محصولی که می توانید استفاده کنید استفاده کنید. شما همچنین می خواهید به دنبال روغنی باشید که به جای تقطیر با بخار ، از CO2 استخراج شده باشد. استخراج CO2 به این معنی است که مواد شیمیایی مانند هگزان یا اتانول از فرآیند خارج شده اند ، که این یک چیز بسیار خوب است.
وقتی به صورت موضعی استفاده می شود ، روغن فلفل سیاه احساس گرما ایجاد می کند ، بنابراین از دوزهای کم استفاده کنید و آن را با یک روغن حامل رقیق کنید ، مانند روغن نارگیل ، روغن جوجوبا یا روغن بادام. می توانید از رقت 1: 1 استفاده کنید ، به خصوص اگر روغن را روی پوست حساس بمالید.
https://draxe.com/essential-oils/black-pepper-essential-oil/
- ۰۰/۰۱/۲۰